Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Fashion House Outlet Centre w Piasecznie

21.11.05, 09:56
    Był ktoś?
    Obserwuj wątek
      • rysia30 Re: Fashion House Outlet Centre w Piasecznie 21.11.05, 10:35
        Byłam i bardzo mi się podobało:))Duży wybór spodni jeansowych w atrakcyjnych
        cenach np.levis po 149zł. Jest spory sklep mexx z ubraniami dla dzieci.Nie wiem
        czy to tylko na początu tak jest,ale większy jest wybór towarów niż w Ursusie.
        Jest też plac zabaw gdzie można zostawić pociech co np. dla mnie jest bardzo
        ważne.Tylko ten dojazd- masakra: korki, korki...szkoda.
      • d.blue Re: Fashion House Outlet Centre w Piasecznie 23.11.05, 16:05
        Byłam i jestem pod miłym wrażeniem. Po pierwsze ceny- levisy z 340 kupiłam za
        149, wranglery można kupić za 120 zł, sa tanie mustangi i lee. Koszule dla
        facetów Franco Feruzzi nie 200zł a 80zł, jest sklep monari, reporter, reebok,
        puma, gino rossi, adidas, ecco... we wszystkich nie byłam. Można zjeść i
        posiedzieć. Wnętrze jest sympatyczne a sprzedawcy jeszcze nie zepsuci "swoją
        pozycją". Polecam, tyle, że trzeba trzymać się za kieszeń...
      • szumszum Re: Fashion House Outlet Centre w Piasecznie 23.11.05, 16:57
        o rany.. a gdzie to jest? jak tam mozna dojechac? np.jakbym jakims cudem
        chciala jechac tam spod PKiN-u albo stadionu Xlecia? odpowiedzcie prosze
        sierotce..:)
        • ksas Re: Fashion House Outlet Centre w Piasecznie 23.11.05, 18:12
          caly czas pulawska w strone piaseczna, tzn na poludnie i dojedziesz:)_
        • mnsz Re: Fashion House Outlet Centre w Piasecznie 23.11.05, 18:44
          Najlepiej jest zlapac metro do przystanku Wilanowska i na petli wsiadasz w
          autobus nr. 709 lu 727. proponuje wysiasc na przystanku Mysiadlo, i przejsc
          jeden przystanek, nie zaplacis wtedy za bilet strefowy. Centrum jest po lewej
          stronie. Przjemnych zakupow! :)

mnsz
          • nikusia1 Re: Fashion House Outlet Centre w Piasecznie 23.11.05, 20:34
            Jedzie tez "express piaseczno" z samego centrum w-wy, zobacz ich strone i
            rozklad jazdy, w kazdym razie szybciej niz 727 lub 709
            pzdr
            n
      • ami670 Re: Fashion House Outlet Centre w Piasecznie 24.11.05, 17:22
        A nie wiecie czy jest tam Solar? A może to centrum ma swoją stronę internetową?
        • rysia30 Re: Fashion House Outlet Centre w Piasecznie 24.11.05, 18:34
          www.fashionhouse.pl/?p=/informacje/kontakt
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka