Dodaj do ulubionych

ADMINI czy moglibyście utworzyć pod-forum

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 09:17
o architekturze/urbanistyce, komunikacji i turystyce (myślę że wszystko razem
byłoby OK - przynajmniej na początek)???

Najczęściej wątki forum to te polityczne, a te specyficzne w ogólnym chaosie
się gubią, jednak myślę że wiele osób byłoby zainteresowanych akurat takimi
tematami i w ten sposób bez problemu mogłoby wejść do tej podgrupy i odnaleźć
lub zakomunikować to co ich interesuje.

To także o tyle ważne, że akurat te działy szwankują w Trójmieście wyjątkowo i
chyba wiele osób chciałoby się na te tematy wypowiedzieć lub podsunąć naszym
'włodarzom' lepsze rozwiązania od tych, które nam dziś proponują.
Obserwuj wątek
    • orissa Re: ADMINI czy moglibyście utworzyć pod-forum 15.12.05, 09:57
      Wszelkie propozycje dotyczące forum są na bieżąco przekazywane Administratorom
      i systematycznie będą powstawały kolejne podfora.
      Wszelkie sugestie są mile widziane.:)
      Pozdrawiam
    • Gość: . Re: ADMINI czy moglibyście utworzyć pod-forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 09:58
      Dobry pomysł.
      • d.z Re: ADMINI czy moglibyście utworzyć pod-forum 15.12.05, 10:00
        Dobry pomysł.
        Na forum krakowskim np. istnieje podforum Inwestycje i komunikacja. Cieszy się
        ono dość dużą popularnością.
        Pozdrawiam Adminów:)
        • Gość: anna Re: ADMINI czy moglibyście utworzyć pod-forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 10:51
          popieram - brak jest czegos takiego
    • gregor_1976 Re: ADMINI czy moglibyście utworzyć pod-forum 15.12.05, 13:46
      Bardzo fajny pomysl. Za malo jest tutaj podforow.
    • Gość: fstein Re: ADMINI czy moglibyście utworzyć pod-forum IP: 195.143.166.* 15.12.05, 13:57
      Popieram i proponuje oddzielnie Inwestycje-Urbanistyka , Komunikacja, Turystyka
      • Gość: neo no właśnie dlaczego Trójmiasto jest dyskryminowane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 16:02
        bo w innych 'miejskich' forach są od dawna tego typu podziały????
        • gregor_1976 Re: no właśnie dlaczego Trójmiasto jest dyskrymin 15.12.05, 16:36
          Faktycznie, na innych miejskich jest po kilka podforow (podfor??). Admini - do
          roboty :) Fajna rzecz to takze "Kto nami rzadzi" (m.in. Bialystok, Gorzow Wlkp.,
          Zielona Gora, Wroclaw, Poznan) i oczywiscie "Kultura".
          • kalinowski11 Re: no właśnie dlaczego Trójmiasto jest dyskrymin 15.12.05, 16:49
            I jeszcze forum kuchnia , kosmetyka , depilacja i seks pozamałżeński :)))
            Pozdrawiam .
            • Gość: ??? kalinowski co wywalili cię na zbity pysk, że nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 20:29
              jesteś na czerwono jak orissa?

czemu pieprzysz takie głupoty chłopcze????
              • psychcio Re: kalinowski co wywalili cię na zbity pysk, że 15.12.05, 20:43
                Gość portalu: ??? napisał(a):
                > jesteś na czerwono jak orissa?
                > czemu pieprzysz takie głupoty chłopcze????

Stary tetryku, jesteś tak wredny, że nikt nie przyjdzie na twój pogrzeb!
                Święta się zbliżają to i takich "pytajników" wywalają na przepustkę:((
              • orissa Re: kalinowski co wywalili cię na zbity pysk, że 15.12.05, 20:43
                Gość portalu: ??? napisał(a):

> jesteś na czerwono jak orissa?

Zabrakło Ci słowa "nie" w powyższym zdaniu, inaczej jest ono całkowicie
                pozbawione sensu.
                Moderator forum wypowiadający się prywatnie ma prawo do zmiany loginu na kolor
                czarny.

> czemu pieprzysz takie głupoty chłopcze????

Grzeczniej proszę, zachowanie minimum kultury w stosunku do forumowiczów nie
                zaszkodzi, prawda?
                • Gość: ??????? ach wybaczcie jeślim skalał wsze uszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 09:29
                  tyle że co z grzeczności i to jeszcze w wydaniu ADMNINA jest w wypowiedzi
                  kalinowskiego, na propozycje tych, którzy chcą mieć możliwość wypowiadania się
                  na te tematy w podforach, podobnie jak to się dzieje bodaj na WSZYSTKICH forach
                  miejskich, oprócz tego trójmiejskiego - oczywiście zawiadowanego przez
                  kalinowskiego??

oto co kalinowski napisał - kpiąc z ironiczną wyższością z 'głupoty' tych,
                  którzy chcą podforum:
                  I jeszcze forum kuchnia , kosmetyka , depilacja i seks pozamałżeński :)))
                  Pozdrawiam .

może tak wpierw strofować admina, który ma mieć teoretycznie 'wyższe' zasady,
                  gdy tymczasem zwyczajnie podjudza do awantury????

takie to trudne, co?

bo ja odnoszę wrażenie że kalinowski chce odgrywać rolę ważniaka, a im więcej
                  podforów (i zapewne adminów) tym mniejsze ma na to szanse, tym mniej będzie mógł
                  cenzurować...
            • gregor_1976 Re: no właśnie dlaczego Trójmiasto jest dyskrymin 16.12.05, 12:03
              kalinowski11 napisał:

> I jeszcze forum kuchnia , kosmetyka , depilacja i seks pozamałżeński :)))
              > Pozdrawiam .

Rozumiem, ze :))) oznacza zart. To mile. Jednak pamietaj, ze jako od Admina
              oczekujemy raczej dzialan, a w drugiej kolejnosci zarcikow :) Pozdrawiam.
              • orissa Tak na marginesie... 16.12.05, 12:07
                Zastanawiam się, ile osób ma choćby resztki poczucia humoru...
                • kalinowski11 Re: Tak na marginesie... 16.12.05, 12:40
                  orissa napisała:

> Zastanawiam się, ile osób ma choćby resztki poczucia humoru...

Przepraszam ... chciałem wprowadzić na forum troszkę humoru , a zostałem
                  ukamieniowany :(
                  • Gość: boże drogi co za.. chyba się rozpłaczę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 15:47
                    • kalinowski11 Niezadowolony ... 16.12.05, 16:10
                      nie płacz i otrzyj łezki ... jak masz problem ze strasznymi administratorami
                      zapraszam tutaj forum.abuse@gazeta.pl
                      • Gość: . nawet ironii nie rozumiesz - źle z tobą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 16:31
                        • orissa Re: nawet ironii nie rozumiesz - źle z tobą 16.12.05, 16:41
                          A ja myślę, że to z Tobą jest źle. Myślisz, że jak za każdym wpisem zmienisz
                          nick, to pokażesz, że więcej niż jedna osoba ma takie samo zdanie jak Ty? Nie
                          tędy droga. Jeśli chcesz być traktowany poważniej, to nie chowaj się za każdym
                          razem pod innym nickiem.
                          • Gość: ???? takie osoby jak ty nie powinny być adminami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 18:56
                            jesteś najwidoczniej za bardzo sfrustrowana - albo psychiczna, wybacz ale
                            niezbyt rozumiem o co ci chodzi

co myślisz że ja ten wątek zapełniam

zlitujcie się i odwołajcie tych adminów, zamiast mądrzyć się mogliby wreszcie
                            zrobić coś pożytecznego dla trójmiasta (forum)

polecam zajrzeć na inne fora miejskie i porównać co za rządów takich mądral tu
                            się dzieje
                            • orissa Re: takie osoby jak ty nie powinny być adminami 16.12.05, 19:08
                              Gość portalu: ???? napisał(a):

> jesteś najwidoczniej za bardzo sfrustrowana - albo psychiczna, wybacz ale
                              > niezbyt rozumiem o co ci chodzi

Tak, masz rację, jestem nie tylko za bardzo sfrustrowana, psychiczna, ale na
                              dodatek blondynka :))))

> co myślisz że ja ten wątek zapełniam

Ups, nie wiesz co ja myślę? A miałam nadzieję, że mam do czynienia z
                              jasnowidzem ;)

> zlitujcie się i odwołajcie tych adminów, zamiast mądrzyć się mogliby wreszcie
                              > zrobić coś pożytecznego dla trójmiasta (forum)

Polecam forum.abuse@gazeta.pl

> polecam zajrzeć na inne fora miejskie i porównać co za rządów takich mądral tu
                              > się dzieje

Życzę zatem miłego zaglądania ;)
                  • orissa Re: Tak na marginesie... 16.12.05, 16:42
                    kalinowski11 napisał:

> orissa napisała:
                    >
                    > > Zastanawiam się, ile osób ma choćby resztki poczucia humoru...
                    >
                    > Przepraszam ... chciałem wprowadzić na forum troszkę humoru , a zostałem
                    > ukamieniowany :(

To dowodzi tylko jednego. Forumowicze mają śladowe, wręcz niezauważalne ilości
                    poczucia humoru, niestety.
                    • gregor_1976 Re: Tak na marginesie... 16.12.05, 16:47
                      orissa napisała:

> To dowodzi tylko jednego. Forumowicze mają śladowe, wręcz niezauważalne ilości
                      > poczucia humoru, niestety.

Na litosc boska, skonczcie te komentarze na temat forumowiczow i ich poczucia
                      humoru badz jego braku. Moze warto by sie skupic jednak na tematach kolejnych
                      podforow? O ile takowe maja szanse powstac. Wyzej padly propozycje, zamiast
                      wdawac sie w przepychanki moze Ty Orissa albo Kalinowski11 ustosunkowalibyscie
                      sie do nich (propozycji)? Pozdrawiam.
                      • kalinowski11 Tak na marginesie... 16.12.05, 16:55
                        Administratorka Orissa już wczoraj się ustosunkowała ... cytuję :

"Wszelkie propozycje dotyczące forum są na bieżąco przekazywane Administratorom
                        i systematycznie będą powstawały kolejne podfora.
                        Wszelkie sugestie są mile widziane.:)Pozdrawiam"
                      • gregor_1976 + Argumenty 16.12.05, 16:56
                        Na wiekszosci forow regionalnych jest po kilka podfor(ow) - jak to odmieniac???
                        Mniej niz G-S-G jest tylko na Czestochowie (0) i Opolu (3). Lublin ma tyle co my
                        (4). Dla kontrastu proponuje zajrzec na Plock :)
                        Oczywiscie - nie chodzi o to, zeby tworzyc sztucznie maksymalna ilosc podforow,
                        ale jak widac na innych miejskich to naprawde dziala. Poza tym moze zapanowalby
                        na G-S-G porzadek? Jak na razie jest faktycznie dosc chaotycznie, zgadzam sie z
                        autorem watku, ze czesc tematow ginie...
                      • orissa Re: Tak na marginesie... 16.12.05, 18:51
                        gregor_1976 napisał:

> Na litosc boska, skonczcie te komentarze na temat forumowiczow i ich poczucia
                        > humoru badz jego braku.

Każdy ma prawo komentować, tylko nie my? Widzisz, nie chcę być hipokrytką i
                        pisać anonimowo swojego zdania, nie odbieraj mi więc prawa do wypowiedzi.

> Moze warto by sie skupic jednak na tematach kolejnych
                        > podforow? O ile takowe maja szanse powstac. Wyzej padly propozycje, zamiast
                        > wdawac sie w przepychanki moze Ty Orissa albo Kalinowski11 ustosunkowalibyscie
                        > sie do nich (propozycji)? Pozdrawiam.

Proszę bardzo:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=57&w=33515236&a=33597884
                        • gregor_1976 Re: Tak na marginesie... 16.12.05, 19:02
                          orissa napisała:

> Każdy ma prawo komentować, tylko nie my? Widzisz, nie chcę być hipokrytką i
                          > pisać anonimowo swojego zdania, nie odbieraj mi więc prawa do wypowiedzi.

Nie odbieram Ci prawa do wypowiedzi. Chodzilo mi o to, ze warto trzymac sie
                          tematu forum. Co do "hipokryzji" i "anonimowosci" - nie bardzo rozumiem o co Ci
                          chodzi.

> Proszę bardzo:

Bardzo mnie to cieszy. Obysmy wszyscy doczekali sie jakichs fajnych efektow.
                          Pozdrawiam.
                          • orissa Re: Tak na marginesie... 16.12.05, 19:06
                            gregor_1976 napisał:

> Nie odbieram Ci prawa do wypowiedzi. Chodzilo mi o to, ze warto trzymac sie
                            > tematu forum.

Widzisz, tematy na forum mają to do siebie, że lubią ewoluować w innym kierunku
                            i jest to w internecie jak najbardziej normalne. Gdybyśmy mieli tak bardzo
                            trzymać się tematyki forum, to musiałoby zostać usunięte jeszcze jakieś 30%
                            wątków.

> Co do "hipokryzji" i "anonimowosci" - nie bardzo rozumiem o co Ci
                            > chodzi.

O to, że mogłam to samo napisać pod innym nickiem (również mój wspólmoderator)
                            i wtedy nie miałbyś podstaw, żeby nam cokolwiek zarzucić. Tylko dlatego, że w
                            Twoich (i nie tylko Twoich) nie bylibyśmy moderatorami.
                            • gregor_1976 Re: Tak na marginesie... 16.12.05, 19:10
                              orissa napisała:

> Widzisz, tematy na forum mają to do siebie, że lubią ewoluować w innym
                              kierunku
                              >
                              > i jest to w internecie jak najbardziej normalne. Gdybyśmy mieli tak bardzo
                              > trzymać się tematyki forum, to musiałoby zostać usunięte jeszcze jakieś 30%
                              > wątków.

Dziekuje za to wyczerpujace pouczenie i dokladne dane procentowe :) Pozdrawiam.
                              • orissa Re: Tak na marginesie... 16.12.05, 19:12
                                gregor_1976 napisał:

> Dziekuje za to wyczerpujace pouczenie i dokladne dane procentowe :)
                                Pozdrawiam.

Proszę bardzo, jestem bardzo dobrą nauczycielką statystyki ;)) [żart]
                                Pozdrawiam i liczę na dalszą współpracę co do propozycji zmian na forum.
                            • Gość: anonim i o to chodzi - jak zakłamani jesteście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 19:14
                              jako admini chcecie 'coś pożytecznego robić', więc chyba powinniście mieć inne
                              podejście niż ktokolwiek kto odwiedza forum

tymczasem macie taką samą mentalność - nie uważacie byście mieli być bardziej
                              odpowiedzialni

mogłaś napisać bez nicka - to pisz, ktoś ci broni? To chodzi o to co mogłabyś
                              czy co powinnaś? Chodzi o głupie dyskusje?

Właśnie dlatego to forum jest tak beznadziejne, bo osoby takie jak wy są adminami

Nikt was przecież nie przekona nawet najlepszymi argumentami, że powinniście
                              zajmować się czym innym niż głupimi odzywkami w stosunku do innych forumowiczów,
                              choćby 'skopiowaniem' tego co dzieje się na innych forach (skoro sami nie
                              widzicie takiej potrzeby by coś wymyśleć) - czyli uporządkowaniem tego forum

tak prawdę powiedziawszy, to nie rozumiem co wy tu robicie
                              • orissa Re: i o to chodzi - jak zakłamani jesteście 16.12.05, 19:24
                                Gość portalu: anonim napisał(a):

> mogłaś napisać bez nicka - to pisz, ktoś ci broni? To chodzi o to co mogłabyś
                                > czy co powinnaś? Chodzi o głupie dyskusje?

Chodzi o uczciwość i zwykła lojalność, branie odpowiedzialności za to, co się
                                pisze pod swoim jednym i stałym nickiem, a nie zmienianym co post.
                                Ale Tobie chyba trudno jest coś takiego pojąć.

> Właśnie dlatego to forum jest tak beznadziejne, bo osoby takie jak wy są
                                admina
                                > mi

Już nieraz otrzymałeś/aś wskazówki gdzie się zgłosić ze skargami na strasznych
                                adminów. Skorzystaj z tego w końcu.
                                A forum tworzą wszyscy, łącznie z Tobą. Może więc coś zaczniesz robić w tym
                                kierunku, aby forum nie było takie beznadziejne (jak to określiłeś), czy nadal
                                masz zamiar wyłącznie narzekać?
                          • kalinowski11 Re: Tak na marginesie... 16.12.05, 19:12
                            gregor_1976 napisał:

> Co do "hipokryzji" i "anonimowosci" - nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi.

Chyba o to , że na forum zawsze piszemy pod swoimi nickami a nie pod zbiorem
                            większej lub mniejszej liczby znaków zapytania . Pozdrawiam .
              • Gość: niezadowolony niestety to TAKI admin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 15:46
                żarciki, panoszenie się i kasowanie tych wątków, które według nieego lub niej
                (moze to orissa) nie mogą tu się pojawiać - jak kasowanie wszelkich postów z
                odnośnikami - to chyba jedyne takie forum

no ale ma sie wadze - to mozna se na wsio pozwolic....
                • Gość: %% Re: niestety to TAKI admin IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 16.12.05, 16:51
                  Było zostac adminem, informacje o poszukiwaniu chetnego były długo
                  widoczne..................
                  Ale jeszcze sie taki nie urodził..........itd
                  A poza tym popieram wniosek o stworzenie wiekszej ilosci podforów!!!!
                  • Gość: Piotr Re: niestety to TAKI admin IP: *.cable.satra.pl 16.12.05, 23:41
                    Popieram pomysł stworzenia nowych podforów, może forum seks pozamałżeński
                    również? :-)
                    Nie wiem czemu ktoś czepia się kalinowskiego, może zazdrości poczucia humoru.
                    Bywam na tym forum kilka lat i oby więcej takich forumowiczów - na temat, bez
                    inwektyw, kulturalnie i dowcipnie, do tego fajne zdjęcia. Oprócz tego że jest
                    adminem ma prawo jak każdy uczestnik wypowiadać się prywatnie. Pozdrawiam
                    • Gość: . ja - dla przykładu - czepiam się bo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 10:07
                      jest adminem i zamiast nabijać się z dobrych pomysłów powinien je 'załatwiać' -
                      bo ma większe możliwości

proste? a może to zbyt skomplikowane?
    • Gość: :((( jak jest gdzie indziej.... sami sprawdźcie tu: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 10:05
      coś dla kalinowskiego, który wyśmiewa się z tych, którzy chcą mieć tu porządek i
      podział na podfora tematyczne. Nie przez przypadek tamte miasta rozwijają się
      prężnie, a tu na tej PROWINCJI jest marazm - bo mamy takich 'decydentów' i
      'gospodarzy':

WARSZAWA:
      • Warszawa
      • Opinie, komentarze
      • Galeria zdjęć - zdjęcia z Warszawy
      Dzielnice
      • Mokotów, Wilanów
      • Ochota, Włochy, Ursus
      • Praga Płd., Wawer, Rembertów
      • Praga Płn., Targówek, Białołęka
      • Śródmieście
      • Ursynów
      • Wesoła
      • Wola, Bemowo
      • Żoliborz, Bielany
      Tematyczne
      • Inwestycje i zmiany
      • Komunikacja
      • Po godzinach
      • Restauracje
      • Rowerzyści
      • Sport
      • Szkoła i studia
      • Warszawa - praca w Warszawie
      • Zabytki Warszawy - zabytki i historia stolicy
      Fora prywatne
      • Kabaty-Moczydło
      • Muranów
      • Powiśle
      • Sadyba z przyleglosciami :)
      • Saska Kępa
      • Bródno
      • Stara Ochota
      • TAK dla obwodnicy w Warszawie
      • Warszawska Masa Krytyczna
      + więcej prywatnych
      Fora prywatne: Osiedla, wspólnoty
      • Catalina - Wyścigowa
      • Kobielska 6
      • MSM NowyDom82-Osiedle Milenium
      • Osiedle BEMOWO - PARK.
      • Osiedle Marina Mokotow
      • OSIEDLE TĘCZA - ŁOMIANKI
      • Rezydencja przy Ratuszu
      • Woronicza Park
      • Zielone Zacisze
      + więcej prywatnych
      Oferty
      • Dam pracę
      • Imprezy zaproszenia na imprezy
      • Korepetycje, kursy - nauka w Warszawie
      • Kupię, sprzedam
      • Nianie - opieka nad dzieckiem w Warszawie
      • Nieruchomości: kupię
      • Nieruchomości: sprzedam
      • Nieruchomości: wynajmę
      • Usługi

tu widać gospodarzy - a nie cwaniaczków jak u nas, ale także w innych miastach
      bardziej się starają:

KRAKÓW:
      • Oferty
      • Komunikacja i inwestycje
      • Małopolska i powiaty
      • Opinie i komentarze
      • Restauracje i puby
      • Sport
      • Szkoła i studia
      • Architektura Kraków i architektura

POZNAŃ:
      • Inwestycje
      • Kto nami rządzi
      • Kultura
      • Lech Poznań i sport
      • Liga typerów
      • Po godzinach
      • Poznaniacy za granicą
      • Szkoła i studia
      • Ogłoszenia - Poznań, Ostrów Wielkopolski...
      • Forum dla konsumentów - odpowiada Marek Janczyk

WROCŁAW:
      • Oferty
      • Bezsenność
      • Co zmienić w mieście?
      • Inwestycje
      • Komunikacja i drogi
      • Krasnal i Alternatywa
      • Kto nami rządzi
      • Kultura
      • My Wrocławianie
      • Na rowerze
      • Po godzinach
      • Sport
      • Szkolne wspomnienia
      • Ulice, osiedla
      • Galeria zdjęć - zdjęcia z Wrocławia
      • Straż Miejska

ŁÓDŹ:
      • Klub Forumowicza Łódzkiego
      • Kultura w Łodzi
      • Komunikacja
      • Lotnisko
      • Sport
      • Ogłoszenia - Łódź
      • Łódź i polityka - kto nami rządzi
      • Galeria zdjęć - zdjęcia z Łodzi
      • Na kłopoty: Jagiełło! - pomaga redakcja
      • Porozmawiajmy o Łodzi - inwestycje, wydarzenia, zabytki
      • orissa Re: jak jest gdzie indziej.... sami sprawdźcie tu 17.12.05, 10:49
        Gość portalu: :((( napisał(a):

> Nie przez przypadek tamte miasta rozwijają się
        > prężnie, a tu na tej PROWINCJI jest marazm - bo mamy takich 'decydentów' i
        > 'gospodarzy':

Argument "inni mają a my nie" czy "skoro inni mają to my też chcemy" nie jest
        dobrym argumentem. Na tej "prowincji" nie powstaje aż tyle nowych wątków (nie
        myl z opiniowaniem artykułów), aby utrzymać podfora. Przykład - podforum Sport.
        Ile nowych wątków zostało tam założonych? Prawie żaden. Prawie wszystko co tam
        jest to są przeniesione opinie do artykułów. Gdzie inwencja forumowiczów?
        Po raz kolejny powtarzam, forum twoerzą ludzie piszący na forum, zaangażowani,
        a nie Ci, którzy tylko czytają a pisać wpadają tylko żeby ponarzekać.
        Aha, jeśli nie podobają Ci się działania moderatorów na tym forum zgłoś to na
        forum.abuse@gazeta.pl - tylko pod tym adresem ktoś przeczyta Twoją skargę.
        • orissa Re: jak jest gdzie indziej.... sami sprawdźcie tu 17.12.05, 10:50
          P.S. I gratuluję kolejnego anonimowego nicka.
          • Gość: :DDD [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 12:33
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • Gość: :)) [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 23:55
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: :)) skandaliczne zachowanie adminów forum Trójmiasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 17:57
      wycinają wszelkie krytyki (po minucie dosłownie!!!)
      wycinają według widzi mi się wątki (bez jakiejkolwiek sensownego uzasadnienia) -
      pilnują tego jak esbecy i to 24/24 (czasem nawet godziny wątek nie utrzyma się)
      promują swoje prywatne forum (cafe trójmiasto)
      nie przeszkadzają im natomiast absolutnie wyzwiska czy wulgaryzmy
      • kalinowski11 Re: skandaliczne zachowanie adminów forum Trójmia 17.12.05, 18:02
        O widzę że Szanowny "?" zrozumiał ... Gdzie znalazłeś jakieś wyzwiska
        i wulgaryzmy ? Jeżeli widzisz coś takiego zawsze możesz kliknąć "śmietnik" albo
        wysłać maila z linkiem do Orissy lub do mnie .

Gość portalu: :)) napisał(a):

> pilnują tego jak esbecy i to 24/24 (czasem nawet godziny wątek nie utrzyma się)

Nie pochlebiaj sobie ... akurat dzisiaj mam wolne :) Pozdrawiam .
      • kalinowski11 Re: skandaliczne zachowanie adminów forum Trójmia 17.12.05, 18:04
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=33642278
    • Gość: rewe apel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 23:23
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=33655603&a=33655603
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka