Dodaj do ulubionych

Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole:)

IP: 195.205.160.* 29.12.05, 13:32
jakies smieszne minki itp. tylko bez żadnej krytyki paniusie:)
Obserwuj wątek
    • Gość: jagodowa panna Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.12.05, 13:43
      W takim razie ty pierwsza
      • Gość: ONA Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: 195.205.160.* 29.12.05, 13:46
        moze wyda sie to śmieszne ale nie wiem jak tu wklej fotke ...powiedziałabyś mi
        moze..:) serio
        • rzesa20 Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 29.12.05, 13:58
          www.imageshack.us/ <-
          • Gość: ona Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: 195.205.160.* 29.12.05, 14:01
            ojejku:) nie czaję... ale moja bużka jest na stronie usmiech84.sympatia.pl:)
            • cioccolato_bianco ona- oto jest twoja buzka w linku: 29.12.05, 14:05
              ona- oto jest twoja buzka w linku:
              img359.imageshack.us/my.php?image=10gq.jpg
              • Gość: aniuta Re: ona- oto jest twoja buzka w linku: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 08:10
                Szkoda ze nie moge zobaczyc tej sympatycznej buźki, bo jestem w pracy a mój
                informatyk chyba cos poblokował, bo wyswietla mi sie "żądany URL nie moze
                zostac pobrany" No cóż
            • Gość: ONA Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: 195.205.160.* 30.12.05, 11:38
              img521.imageshack.us/my.php?image=sama3dr.jpg
              a to kolejne ale wątpie ze sie otworzy bo nie umiem wklejać..:(
          • tora83 Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 30.12.05, 09:44
            img520.imageshack.us/img520/7619/dsc015347xr.jpg ciekawe czy uda Wam sie
            odtworzyc :o)
            • Gość: ONA Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: 195.205.160.* 30.12.05, 10:02
              tora83 :) nareszcie nie jestem sama na tym ,, debilnym wątku" :) brawo za
              odwagę.. no i jestes równiez sympatyczna ;)
          • tora83 Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 30.12.05, 10:44
            img525.imageshack.us/img525/5032/img52426cd.jpg - ciekawe czy sie
            wklei ... buzki nie mialam, ale wysylam wrzucilam inne :o)
      • kasia1601 Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 01.05.06, 21:18
        img407.imageshack.us/my.php?image=obraz0028pu.jpg
        Na codzień, bo to chyba o takie raczej chodzi;))))
        • Gość: Magda [...] IP: *.aster.pl 01.05.06, 21:32
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • cioccolato_bianco Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 29.12.05, 14:05
      pomysl fajny.. tylko gorzej, ze rozne zlosliwe zolzy i trolle zostana w ten
      sposob dokarmione;)
    • bob75rob1 Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 29.12.05, 14:08
      Ja mam swoją w wizytówce
      • Gość: asia Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 19:24
        jwsli to naprawde twoja buzia (ONA) TO musze ci powiedziec ze sliczną masz
        buzie i nawet mój facet to stwierdził;)
        • carolinascotties Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 29.12.05, 19:28
          sliczną i sympatyczną - pozdrawiam :)
          • Gość: ONA Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.elk.mm.pl 29.12.05, 19:58
            dziekuje:) ale nie kazdemu zapewne:)ale wy tez miałyście wklejac swoje
            buziolki:)
        • bob75rob1 Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 03.01.06, 10:12
          Bardzo dziękuję
    • pussycat_doll Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 29.12.05, 22:47
      Brawo za odwage :)
      • Gość: ONA Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: 195.205.160.* 30.12.05, 06:51
        ale jestescie..:( zadna ,naprawdę nie ma swojej fotki;)??? oj jakoś nie chce mi
        sie wierzyć... no trudno ...
        • kragmel Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 30.12.05, 12:08
          Gość portalu: ONA napisał(a):

> ale jestescie..:( zadna ,naprawdę nie ma swojej fotki;)??? oj jakoś nie chce
          mi
          >
          > sie wierzyć... no trudno ...

niektórzy nie chcieliby za jakiś czas się dowiedzieć, że ich zdjęcia ozdabiają
          ogłoszenia w portalach erotycznych. tudzież nie mają ochoty odpierać ataków
          mejlowych przeróżnych desperatów.
          hmm to tylko czarnowidzkie ostrzeżenie.
          • Gość: ONA Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: 195.205.160.* 30.12.05, 12:09
            ojej... serio?? no dobra nie wklejamy juz...:)
    • Gość: zołza Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: 62.40.80.* 30.12.05, 08:38
      A mówiłam, że to debilny pomysł!
      • konstantyna44 Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 30.12.05, 10:21
        ajjj az kozie smierc hehe :P
        img530.imageshack.us/my.php?image=konstantynka4rf.jpg
        • Gość: ONA Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: 195.205.160.* 30.12.05, 10:26
          konstantyna44.... śliczna jesteś..zreszta pewnie sama wiesz o tym:) Brawo za
          odwagę ...
          Zapraszamy inne kobitki...:) dawajcie:)
          • nataliele Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 24.03.06, 18:04
            troche sztuczna ,ladne oczy
        • Gość: layla Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.osk.enformatic.pl 30.12.05, 10:27
          kontantyno :o czy możesz mi powiedzieć jaki tusz masz na rzęsach na tym zdjęciu?
        • Gość: Kasiulka Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.acn.waw.pl 30.12.05, 10:58
          Rzny boskie, jak można tyle tapety na siebie nałożyć? Masz w domu szpachelkę,
          żeby to zdrapać...?!
          • Gość: ONA Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: 195.205.160.* 30.12.05, 11:28
            dziewczyny..spokojnie miało byc bez krytyki . ... opanujcie sie bo cały rok
            będziecie takie wredne;)
        • madziaakk do Konstantyny 44 30.12.05, 11:56
          No musze przyznać że nie zła laska z ciebie:) Hihi od razu poznałam ze masz
          sztuczne rzesy, a laski piszace o twojej tapecie , dokuczaja ci dlatego bo sa
          zazdrosne:)Ja uwazam sie rowniez za zajebista laske :) podoba mi sie u ciebie
          bardzo sposob nałożenia różu.Ja tak nie umie :( a własnie jaki to róż :)??(jaki
          kolor i firma:)) a własnie Twoja buźka wydaje mi sie znajoma.pozdrawiam
          • Gość: konstantyna44 Re: do Konstantyny 44 IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 30.12.05, 12:02
            www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=2b6343a1fe861cf553e07a18c717760f&cmd=details&itemid=6452
            to jest jedyny róż ktory daje naprawde dobry efekt ;D POLECAM :)
          • Gość: wrrr Re: do Konstantyny 44 IP: *.chello.pl 01.01.06, 14:59
            Nie umieM, nie rozmieM.
        • babunowa Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 30.12.05, 12:08
          ale masz totalnie długgggggggggggiiieee rzęsy:)czasami chciałabym uzyskać taki
          efekt;)może małe info na temat tuszu?:)))))))))
          • Gość: konstantyna44 Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 30.12.05, 12:12
            pisalam juz wyzej ze tob sztuczne pomaowane tuszem max factor2000calorie :D
            tylko tyle:D
        • cioccolato_bianco Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 30.12.05, 12:18
          slicznie masz oczy pomalowane na tym zdjeciu:)
        • mimrek WIDZE TU DWIE PRZESLICZNE LASECZKI! 30.12.05, 12:28
          chodzi mi odziewczyne której uroda dla mnie to uroda nr 1 :ona
          druga dziewczyna któa mi sie podoba ale za[pewne bez makijażu jest jeszcze
          bardziej śliczna to :konstantyna 44
          reszta też ladne wszystkie ale te dwie to cud miód jak dla mnie a faceci
          podniecają sie jakimiś angelinami jolie a w Polsce tyle slicznych pań:)
          pozdrawiam wszystkie slicznotki!
          • Gość: ONA Re: WIDZE TU DWIE PRZESLICZNE LASECZKI! IP: 195.205.160.* 30.12.05, 12:30
            :)
            • Gość: jurek Re: WIDZE TU DWIE PRZESLICZNE LASECZKI! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 12:36
              ONA faktycznie jest ładna, ale konstantyna? przeciez ta dziewczyna jest tak
              przecietna ze az boli. typowa tipsiara jakich pelno w tandetnych dyskotekach.
              sorry za to ale sadze ze pozostale panie sa duzo ladniejsze od niej.
              • Gość: ONA Re: WIDZE TU DWIE PRZESLICZNE LASECZKI! IP: 195.205.160.* 30.12.05, 12:38
                ludzie... to nie konkurs piekności:) niewazne która ładna , bo piękno to
                pojęcie względne i kazdemu co innego sie podoba . A i miało byc bez krytyki.Jak
                będziecie krytykować to żadna juz nie wklei zdjęcia:).............
              • Gość: Gość Re: WIDZE TU DWIE PRZESLICZNE LASECZKI! IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 30.12.05, 13:13
                Konstantyna jest naprawdę ładna. To, że komentujecie jej wygląd, jej makijaż to
                znaczy, że przemawia przez was zazdrość. Co jest ładniejsza od ciebie i muisz ją
                skrytykować??? Dlaczego ty nie wkleisz swojego zdjęcia. Może wtedy ponabijamy
                się z ciebie? Napewno nie jesteś ładniejsza od niej.
                • 18_lipcowa Re: WIDZE TU DWIE PRZESLICZNE LASECZKI! 30.12.05, 13:15
                  Nie przemawia zazdrość.
                  Nie uważam że jest brzydka, ładna dziewczyna jakich mnóstwo na dyskotekach, bo
                  niestety to co się rzuca w oczy to dyskotekowy styl.
                  Nie bawi mnie konkurowanie z 19 letnią bywalczynią dyskotek. Nie ten styl.
                  • Gość: Burzaaaa Re: WIDZE TU DWIE PRZESLICZNE LASECZKI! IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 30.12.05, 13:21
                    Zazdrośnice!!!!!!!!! Dlaczego krytykujecie jej oczy? Moim zdaniem są bardzo
                    ładne. Gdybyście się doczytały to ona ma pomalowane sztuczne rzęsy, dlatego
                    wyglądają tak ładnie! Może dacie wasze zdjęcia. Ale bedę miała się z czego
                    śmiać! Maluje się mocno bo widocznie lubi i dobrze się w tym czuje! Wy nie
                    lubicie mocnych makijaży malujecie się lekko. A wogole to ona napisała, ze to
                    zdjęcie jest Zrobione przed imprezą, więc napewno nie maluje się tak na codzień!!!!!
                    • 18_lipcowa Re: WIDZE TU DWIE PRZESLICZNE LASECZKI! 30.12.05, 13:24
                      > Zazdrośnice!!!!!!!!! Dlaczego krytykujecie jej oczy? Moim zdaniem są bardzo
                      > ładne. Gdybyście się doczytały to ona ma pomalowane sztuczne rzęsy, dlatego
                      > wyglądają tak ładnie! Może dacie wasze zdjęcia.

Nikt nie krytykuje oczu tylko przesadzony makijaż.
                      Doczytałam że ma sztuczne rzęsy i je pomalowała.
                      Myślę że to wcale nie wygląda ładnie bo posklejane rzęsy nie są ładne.

Maluje się mocno bo widocznie lubi i dobrze się w tym czuje! Wy nie
                      > lubicie mocnych makijaży malujecie się lekko. A wogole to ona napisała, ze to
                      > zdjęcie jest Zrobione przed imprezą, więc napewno nie maluje się tak na
                      codzień

Trzeba umieć odróżnić mocny ładny makijaż od przesady. Ja lubię mocny i mocno
                      maluje rzesy ale nie sklejam ich. Tak jak powiedzialam czy impreza czy nie
                      posklejane rzesy to niewypał.
                      • Gość: ziaja Re: WIDZE TU DWIE PRZESLICZNE LASECZKI! IP: *.autocom.pl 03.01.06, 11:55
                        Widzę że w ogóle nie jesteś na czasie kobieto (lipcowa_18)! Nie wiesz że w tym
                        sezonie posklejane rzęsy są bardzo modne? I śmiesz jeszcze zabierać głos w
                        sprawie Konstantyny buahahahahahahah
            • Gość: ONA Re: WIDZE TU DWIE PRZESLICZNE LASECZKI! IP: *.elk.mm.pl 03.01.06, 15:24
              gdybym wiedziała ,że takie pipy jak wy bedą krytykować inne dziewczyny....nie
              zakladałabym tego watku.Jestescie niesprawiedliwe i żałosne.....
        • Gość: carolinascotties do Konstantyny44 IP: *.chello.pl 30.12.05, 12:57
          Jesteś śliczną dziewczyną - masz bardzo ładną fryzurke i pięknie pomalowane
          oczy - może mi zdradzisz - jaki tusz tak fajnie pogrubia- bez tworzenia grudek
          na rzęsach ?
          Pozdrawiam
        • Gość: mały zencio Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 13:05
          a jak dla mnie numer jeden to ONA!i jeszcze ANULKA :) konstantyna przesliczna
          ale mniej makijażu i napewno ma szanse zostać nawet miss Polski:)SERIO MÓWIE BO
          DZIEWCZYNA SLICZNA ALE NAPEWNO LEPSZA BEZ TYCH RZĘS:)
          • Gość: duży zencio Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 13:09
            Miss Polski? dobre sobie, miss Polski musi być PIĘKNA! Rozumiesz? To tytuł dla
            wyjątkowej kobiety, a nie takiej jakich ulice są dziś pełne.
        • Gość: mariola Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 13:18
          zapewne myslisz że jestes piekna hahaha specjalnie wysunięte usta,o tych twoich
          doczepianych rzesach to juz nie wsponie,niech zgadne twoim ulubionym kolorem
          jest rózowy a idolką mandaryna albo doda uahahahha
          • Gość: konstantyna44 Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 30.12.05, 15:46
            Hehehe ale śmieszne. a nawet jeżeli lubię Dode czy Mandaryne to co? Normalnie
            również uwielbiam różowy kolor. Jest boskiii.
            • konstantyna44 Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 30.12.05, 21:42
              jedzo nie podpisuj sie moim nickiem!!!!! Bo to co piszesz to bzdury!
              • paul_ina Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 31.12.05, 00:39
                Hej konstantyna, fajna z Ciebie laska i tyle. Każdy ma prawo do swojego stylu.
                Piękna cera, odważny makijaż, sympatyczna buzia. Miło Cię poznać :)
        • 1maja1 Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 30.12.05, 13:55
          Lipcowa, nudna sie robisz od dlugiego czasu. Daj dziewczynie spokoj, jest ladna
          i nie wazne czy jest dyskotekowa tipsiara. Dawaj swoje zdjecie, porozmawiamy o
          Twoich firankach.
        • Gość: kinja Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 14:36
          w pierwszej chwili myślałam, że te liście od kwiatka to część fryzu :)
          • sowa_hu_hu Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 31.12.05, 14:44
            musze poszukac na drugim dysku ale jak znajde to na pewno wkleje :)

i po sylwestrze tez pewnie cos będzie :)

pozdrawiam i dziekuje :)
          • sowa_hu_hu to wyzej do miloszki 31.12.05, 14:45

• Gość: Zuza Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.01.06, 15:56
          konstantyna 44 czy więcej tuszu nie miałaś na rzęsach? to chyba poszla tana
          tuszu na twoje oczy? :)
    • Gość: zołza Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: 62.40.80.* 30.12.05, 10:46
      I czym zrobiłaś sobie taką maskę?!
      • tora83 Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 30.12.05, 10:47
        A ja nie moge nic wkleic:/
        • maggdusia :) Boże maskara! 30.12.05, 10:51
          • Gość: Anulka to i ja się odważe :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 10:58
            A co mi tam, raz kozie śmierć :)

img515.imageshack.us/img515/8674/aniahtml582d31f60pv.gif
            • Gość: madzia Re: to i ja się odważe :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 11:16
              naprawde sliczne jestescie wszystkie dziewczyny!każda a was jest piekna na swój
              sposób..każda bez wyjątku i brawa za odwage.
              • Gość: konstantyna44 Re: to i ja się odważe :) IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 30.12.05, 11:25
                no dalej dalej pokazcie na co was stac :D dowalcie mi !
                na zdj mam sztuczne rzęsy pomalowane tuszem max factor 2000calorie wiem ze
                posklejane są ale nie musicie tak od razu naskakiwac na moją tapete! Jezeli wam
                sie to nie podoba malujcie sie jak chcecie!
                • babunowa Re: to i ja się odważe :) 30.12.05, 12:11
                  czyli jednak istnieja pozytywne kalorie:)))))))))))))))a nawet i 2000;)
                • czekoladka_84 Re: to i ja się odważe :) 30.12.05, 12:12
                  Malujesz się tak na codzień?
                  • Gość: konstantyna44 Re: to i ja się odważe :) IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 30.12.05, 12:15
                    no coś ty :P to bylo przed imprezą :)
                    • czekoladka_84 Re: to i ja się odważe :) 30.12.05, 12:21
                      Acha :))) Bardzo ładną masz buźke.
                • 18_lipcowa Konstantynko krótka lekcja malowania 30.12.05, 12:43
                  Ja też się lubię wytuszować ale to co Ty masz na oczach to przechodzi wszelkie
                  granice.
                  Ohydne, pozlepiane niemiłosiernie, ociekające tuszem rzęsy. Paskudztwo.

Malutka coś Ci powiem - to się chłopcom nie podoba.
                  • madziaakk ZAZDROŚNICE tylko baby na to stać 30.12.05, 12:51
                    To jest każdego indywidualna sprawa jak ktos sie maluje a ze konstantyna sie
                    maluje tak jak sie maluje to widocznie jej sie tak podoba !!!ona sie dobrze z
                    tym czuje i to najwaznijsze.Ja rowniez lubie sie mocno malowac zwłaszcza rzęsy
                    tez czasem sobie doczepiam sztuczne .Ehhh juz myslam ze wkleje moje zdjecie ale
                    widze ze nie ma sensu.Zazdrosc!!!!kobitki zazdrość nic innego ;>
                    • 18_lipcowa Re: ZAZDROŚNICE tylko baby na to stać 30.12.05, 12:55
                      Nikomu nie zazdroszczę rzęs. Sama swoje mam dość ciemne i długie i maluję je
                      lekko bo jak pomaluję za bardzo wyglądają jak sztuczne.
                      Rozumiem doklejanie sobie sztucznych rzęs, fajna sprawa itp ale zeby sobie
                      doklejac te rzęsy a potem ja malowac trzeba miec wprawę i jakieś granice a nie
                      nakleić tego nie wiadomo ile, malować na to kilo tuszu a potem się wygląda jak
                      wygląda.
                      PRzeciez takie posklejane rzesy wyglądaja okropnie.
                      Nie krytykuje dziewczyny przeciez tylko jej ekhmm... "rękodzieło"
                      • Gość: ZAZDROŚNICE Re: ZAZDROŚNICE tylko baby na to stać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 13:06
                        Najłatwiej jest wszystko tłumaczyć zazdrością. Prawda jest taka,że Konstantyna
                        jest uosobieniem całego wyobrażenia o tipisarze (które na tym forum jest tak
                        tępione). Jak dla mnie to ona jest okropna, jeszcze te sztucznie wydęte wargi
                        (o rzęsach nawet wspominać nie muszę) rodem z pewnych filmów. Ta dziewczyna
                        sama siebie oszpeciła i niech nie ma do nikogo pretensji. Wklejając swoje
                        zdjęcie spodziewała się pewnie samych komplementów, jak pozostałe dziewczyny,
                        które się na to odważyły, jednak tak to już jest z ludźmi, że gdzie jak gdzie
                        ale na forum piszą to co myślą.
                        • 18_lipcowa Re: ZAZDROŚNICE tylko baby na to stać 30.12.05, 13:11
                          Też odniosłam wrażenie że te usteczka to tak specjalnie wydęte.

Ale oczy - masakra. Naprawde trzeba mieć wyczucie jak się robi OKO.
                          • Gość: aga Re: do 18... IP: 87.207.179.* 14.04.06, 17:40
                            no własnie...wyczucie trzeba miec ... NIE TYLKO WTEDY
                        • madziaakk Re: ZAZDROŚNICE tylko baby na to stać 30.12.05, 13:19
                          Niewiem czy czytałas wszytkie posty ale widocznie nie!!!dziewczyny pytaly jaki
                          tusz ma konstantyna poniewaz bardzo im sie spodobaly jej rzesy.Innym sie podoba
                          to innym tamto ludzie sa rozni i dlatego ze podoba im sie cos innego niz tobie
                          to nie znaczy ze nie maja gustu.Tak czy tak to mysle ze to zazdrość i tyle!!!
                          • 18_lipcowa Re: ZAZDROŚNICE tylko baby na to stać 30.12.05, 13:21
                            madziaakk napisała:

> Niewiem czy czytałas wszytkie posty ale widocznie nie!!!dziewczyny pytaly
                            jaki
                            > tusz ma konstantyna poniewaz bardzo im sie spodobaly jej rzesy.

Czytałam wszystko i nie dziwię się. Prawdopodobnie o tusz pytały panie o
                            podobnym stylu i dlatego im sie podobało.
                            Lubię ładny, mocny makijaż oka. To co ma konstantyna to przesada bez dwóch
                            zdań. Posklejane rzęsy NIE SĄ ŁADNE. Nawet na baletach.

Innym sie podoba
                            >
                            > to innym tamto ludzie sa rozni i dlatego ze podoba im sie cos innego niz
                            tobie
                            > to nie znaczy ze nie maja gustu.Tak czy tak to mysle ze to zazdrość i tyle!!!

Nie zazdroszczę, zwłaszcza że ja doklejać sobie rzęs nie muszę.
                            Poza tym piszę przecież że ładna dziewczyna, tylko trochę za bardzo przerobiona.
                            • madziaakk Re: ZAZDROŚNICE tylko baby na to stać 30.12.05, 13:24
                              niewiem czy wiesz po co sie dokleja rzesy chyba nie to ci powiem dla lepszego
                              efektu a nie dlatego ze ktos ich nie ma cos mi sie wydaje ze mylisz pojecia
                              • 18_lipcowa Re: ZAZDROŚNICE tylko baby na to stać 30.12.05, 13:26
                                madziaakk napisała:

> niewiem czy wiesz po co sie dokleja rzesy chyba nie to ci powiem dla lepszego
                                > efektu a nie dlatego ze ktos ich nie ma cos mi sie wydaje ze mylisz pojecia

rzęsy dokleja się by swoje naturalne:
                                zagęścić
                                przedłużyć
                                sprawić by oko było seksy i bardziej widoczne

ale te rzęsy nie są ani gęste, ani długie, ani seksy tylko posklejane. Bleee.
                                • Gość: heh Re: tfuuuuuuuuu IP: 80.51.228.* 30.12.05, 13:32
                                  18_lipcowa popieram ;)i podziwiam ,że masz taką cierpliwość
                                  tłumaczyć ...tłumaczyć o co tak naprawdę "chodzi" z tymi rzęsami ,ale wyjawię
                                  Ci sekret -moim zdaniem "one" tego i tak "nie załapią" :P
                                  Wstydziłabym się tak wyjść na klatkę schodową,a co dopiero pokazać się ludziom
                                  na oczy.Ten makijaż jest po prostu tandetny i koszmarny!!A takich lalek na
                                  ulicach pełno.
                                  • 18_lipcowa dla porównania SZTUCZNE RZĘSY 30.12.05, 13:38
                                    Dokładnie, przeciez mi nie chodzi o sztuczne rzęsy tylko o to że tamte są
                                    nieumiejętnie pomalowane, po prostu.

Dla przykładu pokażę paniom dobrze pomalowanie sztuczne rzęsy.
                                    proszę sobie je powiększyć:

www.jennylopez.net/gallery/events/wma2004_hq/images/03.jpg
                                    I teraz pytanie za 100 punktów.

WIDZICIE RÓZNICE????????????????????????????????
                                    • Gość: hehe Re: dla porównania SZTUCZNE RZĘSY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 13:40
                                      "żadnej" ;) może teraz wielkie obrończynie uroku konstantyny zobaczą o co chodzi
                                      • Gość: mimrek Re: dla porównania SZTUCZNE RZĘSY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 13:44
                                        moim zdaniem skromnym jako faceta sądze ze konstatntyna dużo ładniejsza od
                                        lopezki:)jednak POlki góra i to mnie cieszy.mój kolega z pracy też sądzi ze
                                        konstancja ładniejsza więc zdanie faceta chyba cos warte jest dla was.
                                        • 18_lipcowa Re: dla porównania SZTUCZNE RZĘSY 30.12.05, 13:46
                                          zdanie faceta chyba cos warte jest dla was.

eeee,,,nie bardzo wiesz.
                                        • 18_lipcowa do mimrka.... 30.12.05, 13:49
                                          Gość portalu: mimrek napisał(a):

> moim zdaniem skromnym jako faceta sądze ze konstatntyna dużo ładniejsza od
                                          > lopezki:)jednak POlki góra i to mnie cieszy.mój kolega z pracy też sądzi ze
                                          > konstancja ładniejsza więc zdanie faceta chyba cos warte jest dla was...

Zważwszy na dodatek że Lopezka mogłaby byc prawie mamą Konstantyny a wyglądają
                                          obie jak wyglądają to wolę Lopezke.
                                          Lubie dojrzały, kobiecy typ urody a nie słodką różową dziewuszkę, bo mi się z
                                          dyskoteką kojarzy i nic na to nie poradzę....
                                      • Gość: Obrończyni Re: dla porównania SZTUCZNE RZĘSY IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 30.12.05, 15:49
                                        Obrończynie konstantyny nie widzą różnicy. po pierwsze J.Lo malują najlepsi
                                        styliści na świevcie, a konstantyne kosmetyczka z jej miasta. więc to chyba nie
                                        dziwne, że istnieje róznica(oczywiście drobna).
                                  • carolinascotties Jesteście zakompleksione - 30.12.05, 14:42
                                    tak uważam - ile można trąbić o Jej rzęsach - rozumiem - wyrazić opinię - ale
                                    rozpisywać się nieprzerwanie jakie to tandetne, jakie tamto - Dziewczyny -
                                    opanujcie się - jakkolwiek Dziewczyny by nie wyglądały -to należy im przyznać,
                                    że wykazały się odwagą - na pewno liczyły sie na głosy takich jak Wy..ale myślę
                                    tez, że chodziło o dobrą zabawę - a Wy wczuwacie sie niemiłosiernie -jak by to
                                    był co najmniej finał Miss World ( choć myślę, że nie ma tam takich ostrych
                                    jurorów) Jestem ciekawa, co byłoby gdyby zamieściła tu zdjęcie dziewczyna
                                    naprawdę brzydka - swoimi komentarzami doprowadziłybyście Ją do załamania
                                    nerwowego, czy bezczelnie okłamywałybyście, że jest ok? zastanówcie się czasem
                                    nad sobą..
                                    Życzę Wam cieplejszego spojrzenia na ludzi..czasem też z przymrużeniem oka-
                                    inaczej nie da sie spokojnie żyć i sobie i innym .
                          • Gość: mariola Re: ZAZDROŚNICE tylko baby na to stać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 13:33
                            madziaakk napisała:

Innym sie podoba to innym tamto ludzie sa rozni i dlatego ze podoba im sie cos
                            innego niz tobie to nie znaczy ze nie maja gustu.Tak czy tak to mysle ze to
                            zazdrość i tyle!!!

okresl jadnoznacznie swoje zdanie!bo piszesz że to rzecz gustu a za chwile o
                            zazdrosci!

wbij sobie do łebka że krytyka nie oznacza zazdrosci!!! czy jak widzisz meneli
                            pod sklepem pijących spirytus to mówisz:-nie powinni tu stać,jak to wygląda co
                            za żule!!! a myslisz sobie-szkoda że ich nie znam bo chetnie bym sie napiła ale
                            im zazdroszcze!!

tak tak napewno tak jest ale zazdrosnica z ciebie!!!

• Gość: arleta KONSTANTYNA NAPEWNO JEST PIĘKNA A DLATEGO ZE... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 13:41
                              wiekoszosc kobiet któe naprawde sa brzydkie z natury nawet w takim makijazy by
                              były brzydkie a ona ma ładne rysy twarzy i naprawde slicznie wygląda mino ze
                              przesadzona i jak laleczka barbie ale zwykle przecietniary gdyby sie tak
                              wymalowaly napewnio tak by nie wygladaly bo nie tylko makijaż potrafi upiększyć
                              bo trzeba też miec rysy jakieś ładne i wogóle .uwierzcie mi ze jestem
                              kosmetyczką i wizażystkai widzialam juz niejedną laske któa maksymalnie
                              staralismy sike zrobic na cudo i nie dało sie bo potrzebne są tez rysy twarzy
                              wiec niemówcie ze z kazdego potwora da sie makijażem zrobić cudo bo z
                              dosiwadzcenia wiem ze nie.konastantyna bardzo ładna ale makijaż okropny!ocencie
                              dziewczyne a nie jej tapete,ona naprawde ma swietne rysy twarzy:)
                              • Gość: konstantyn Re: KONSTANTYNA NAPEWNO JEST PIĘKNA A DLATEGO ZE. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 13:43
                                ale my nie wiemy jaka ona jest w wersji naturalnej, dlatego oceniamy to co
                                mamy, a ktoś ją na siłę broni -może ona sama?
                              • 18_lipcowa Re: KONSTANTYNA NAPEWNO JEST PIĘKNA A DLATEGO ZE. 30.12.05, 13:43
                                Gość portalu: arleta napisał(a):

> wiekoszosc kobiet któe naprawde sa brzydkie z natury nawet w takim makijazy
                                by
                                > były brzydkie a ona ma ładne rysy twarzy i naprawde slicznie wygląda mino ze
                                > przesadzona i jak laleczka barbie ale zwykle przecietniary gdyby sie tak
                                > wymalowaly napewnio tak by nie wygladaly bo nie tylko makijaż potrafi
                                upiększyć
                                >
                                > bo trzeba też miec rysy jakieś ładne i wogóle .uwierzcie mi ze jestem
                                > kosmetyczką i wizażystkai widzialam juz niejedną laske któa maksymalnie
                                > staralismy sike zrobic na cudo i nie dało sie bo potrzebne są tez rysy twarzy
                                > wiec niemówcie ze z kazdego potwora da sie makijażem zrobić cudo bo z
                                > dosiwadzcenia wiem ze nie.konastantyna bardzo ładna ale makijaż okropny!
                                ocencie
                                >
                                > dziewczyne a nie jej tapete,ona naprawde ma swietne rysy twarzy:)\

I ja się zgadzam. Ładna dziewczyna, ładna ma twarz ale makijaż do bani po
                                prostu. O wiele lepiej by wyglądała gdyby jakieś 2 kilo mniej na tych rzęsach
                                miała, no ale....
                                • Gość: marecka Re: KONSTANTYNA NAPEWNO JEST PIĘKNA A DLATEGO ZE. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 13:48
                                  ZGADZAM SIE Z MIMREKIEM !!!!!!!
                                  konstantyna jest sliczna i naprawde jak porównalam te dwa zdjęcia jej i jenifer
                                  lopez to wychodzi na to ze "nasza" polka naprawde lepsza z twarzy jakby sobie
                                  odjęla te sztuczne rzęsy a faceci mówiaze lopez najpiekniejsza ale zobaczcie
                                  wkolo ile ładniejszych POlek krąży.
                                  • 18_lipcowa Re: KONSTANTYNA NAPEWNO JEST PIĘKNA A DLATEGO ZE. 30.12.05, 13:50
                                    Ciutkę się powtórzę:

Zważwszy na dodatek że Lopezka mogłaby byc prawie mamą Konstantyny a wyglądają
                                    obie jak wyglądają to wolę Lopezke.
                                    Lubie dojrzały, kobiecy typ urody a nie słodką różową dziewuszkę, bo mi się z
                                    dyskoteką kojarzy i nic na to nie poradzę....
                                    No i moim zdaniem panie mają tę samą ilość tapety na twarzy.
                              • jubilo Re: KONSTANTYNA NAPEWNO JEST PIĘKNA A DLATEGO ZE. 31.12.05, 00:22
                                popieram, dziewczyna jest ładna, ale ukrywa swoją urodę pod makijażem
                      • Gość: cass Re: zazdrośnice tylko baby na to stać IP: 80.54.250.* 14.04.06, 14:09
                        18_lipcowa...
                        oj.. najpierw pisalas ze lubisz miec mocno pomalowane rzesy i mocno malujesz..
                        teraz, ze masz ciemne i malujesz lekko, zeby nie wygladaly sztucznie.. wez Ty
                        sie najpierw zdecyduj, a potem wypisuj takie glupoty..:)
                  • Gość: buhehe Re: Konstantynko krótka lekcja malowania IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 30.12.05, 15:43
                    A skąd ty wiesz co się podoba chlopcom? bo wątpie ze myslisz o sobie! :D
                    • 18_lipcowa Re: Konstantynko krótka lekcja malowania 30.12.05, 17:18
                      Gość portalu: buhehe napisał(a):

> A skąd ty wiesz co się podoba chlopcom? bo wątpie ze myslisz o sobie! :D

no takich chłopcom z dyskoteki, no nie wiesz?
                  • Gość: dwa_buciki Re: Konstantynko krótka lekcja malowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 23:18
                    Może wcale nie ma się podobać "chłopcom"... Nie wszystko trzeba robić dla innych.

Mojemu chłopakowi się np. w ogóle nie podoba żaden maikijaż na mnie, ale to nie
                    znaczy, że się wcale nie maluję.

Przestańcie się krytykować, tak w ogóle. Każdy ma swój własny styl i prawo do
                    decydowania o swoim wyglądzie. Chociaż ja nie znoszę różowych ciuchów i
                    zdecydowanie znajduje się na przeciwnym biegunie urodowym;), nie mogę powiedzieć
                    o konstantynie nic więcej, niż tylko tyle, że jest wymalowana... Na pewno
                    wygląda ładnie i bez makijażu. A jaki jest sens dyskutowac o tym, co
                    smaczniejsze: sernik czy szarlotka...?
                  • arletta.wagner Re: Konstantynko krótka lekcja malowania 02.01.06, 15:35
                    oj lipcowa , mylisz się i to bardzo:)
                    a konstantyna bardzo fajnie wygłada;)
            • marcos80 mi sie najbardziej podoba.... 30.12.05, 12:37
              Konstantyna wygląda jak barbie!! fuuuuj! Najbardziej mi sie podoba Anulka :D
              • czekoladka_84 Re: mi sie najbardziej podoba.... 30.12.05, 12:40
                Bo ma taki makijaż :D, ale ma ładne rysy twarzy. Anulka tez jest ładna. Zresztą
                wszystkie fotki są ok.
            • Gość: ALA NIKT SIE JUZ NIE ODWAZY WKLEIŚ SWEJ FOTY PO TYM.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 13:56
              WSZYSTKIM I KRYTYCE PAŃ NA FORUM BO KAZDA POPROSTU SIE TERAZ BOI KRYTYKI:(:
              (SZKODA:(
              • Gość: majka Re: NIKT SIE JUZ NIE ODWAZY WKLEIŚ SWEJ FOTY PO T IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 30.12.05, 15:54
                Konstantyna ma bardzą ładną twarz. I gdyby tak pomalowała się brzydka dziewczyna
                napewno by tak ładnie nie wyglądała. Owszem oczy może trochę przesadzone, ale
                jak n impreze to są w porządku. Jest naprawdę ładna. A wy nie macie punktu
                zaczepienia do niej to zaczepiacie się na jej rzęsach!!!!!!!!!!! Widać, że macie
                duuuuże kompleksy!!!!!!!!!
                • Gość: weronisia_222 Re: NIKT SIE JUZ NIE ODWAZY WKLEIŚ SWEJ FOTY PO T IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 30.12.05, 15:58
                  mam do was takie małe pytanko. Dlaczego nie tyracie wcześniejszych dziewczyn. Ta
                  ma źle pomalowane oczy, ta za mocno usta. Przyczepiłyście się do Konstantyny, bo
                  jest od was ładniejsza!!! I tyle. Nie ma co więcej mówić na ten temat. Jest
                  ładna i ją krytykujecie, tamte są średnie i nic do niech nie macie!!!!!!!!!!!!!!!!
                  Podrawiam!

Spójrzmy prawdzie w oczy!!!!!
                  • Gość: Ania Re: NIKT SIE JUZ NIE ODWAZY WKLEIŚ SWEJ FOTY PO T IP: 195.205.71.* 10.01.06, 14:31
                    Konstantyna chociaż być z innego IP napisała...ama siebie chwalisz? Nie ma
                    czego!
            • Gość: paula Re: ANULKA - najladniejsza!!!!! IP: *.adsl.net.t-com.hr 31.12.05, 09:28
              Sliczna jestes, bardzo ladny i subtelny make-up!!! Wyraz twarzy aniolka.
              Podobasz mi sie bardzo. NIe podobaja mi sie zupelnie ani Konstantyna44 ani ONA.
              • sowa_hu_hu eeeee tam ja też stara dupa jestem :) 31.12.05, 09:36
                niestety nie moge znaleźć fotek sprzed lat...
              • Gość: Anulka Re: ANULKA - najladniejsza!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.06, 07:16
                Paula dziekuje za takie miłe słowa :) z tym aniołkiem hmm to różnie bywa.. ;)
                pozdrawiam ciepło :]
              • arletta.wagner Re: ANULKA - najladniejsza!!!!! 02.01.06, 15:38
                chyba nie widziałas aniołka;)skoro uwazasz ze to taki wyraz twarzy;)konstantyna
                jest ładna ,kobieca i zmysłowa.
                • Gość: paula Re: ANULKA - najladniejsza!!!!! IP: *.adsl.net.t-com.hr 03.01.06, 15:32
                  No coz sa gusty i gusciki.
                  Mnie sie Anulka bardzo podoba, konstantyna ani troche!, ale nie twierdze, ze
                  Tobie arletto.wagner ona sie nie powinna podobać. Kazdy ma prawo pisac (mowic)
                  co mysli - TO SIE NAZYWA DEMOKRACJA
                  • arletta.wagner Re: ANULKA - najladniejsza!!!!! 10.01.06, 13:22
                    demokracja dla wszystkich,oczywiście;) wiec mam prawo napisać co uwazam a Ty
                    nie masz sie o co oburzac.a spojrzenie cocker-spaniela to nawet panu S.nie
                    pasowało;)
    • Gość: Shakirzycusia Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 11:39
      To właśnie ja. Zdjęcie jest źle sformatowane, tzn. rozciągniete za bardzo... no
      ale ;) Głupia minka też jest ;) Do odważnych świat należy!
      img523.imageshack.us/my.php?image=beztytuu1et.png
      • Gość: ONA Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: 195.205.160.* 30.12.05, 11:42
        brawo .... i to jest zabawa:)!! a nie tam .,, jaki tusz? ,a jakie mam dziś
        włożyć spodnie?:)hihi dawajcie fotki!!!:)
        • babunowa Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 30.12.05, 12:11
          kliknac na nick i jest fotka:)
          • Gość: jurek Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 12:44
            mnie sie najbardziej podoba shaki... cos tam, tylko szkoda ze akurat taki nick.
            ale dziewczyna przesliczna i wydaje sie taka sympatyczna :) super ma usmiech.
            jak dla mnie ciasteczko
      • n_nicky Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 30.12.05, 13:53
        Shakirzycusia, ONA i Anulka(fajna sukienka)-super!
        Konstantyna-zaraz mi któraś napisze, że jestem zgorzkniałą zazdrośnicą hehe(nie
        jestem ani trochę, bo mam z natury bardzo długie i podkręcone rzęsy, a i jej
        styl to dla mnie uosobienie kiczu)-codziennie na ulicy spotykam przynajmniej
        kilkanaście takich samych dziewczyn
        • Gość: małą mi WIELKIE BRAWA DLA TYCH CO WKLEIŁY!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 13:58
          wiedzialy ze bea krytykowane a jednak....jestescie super odważne ..naprawde!
          pozdiziwiam was za odwage,,anulka,shakirz..,ona ikonstantyna i inne super
          odważne dziewczynki!pozdrawiam.wszystkie jestescie sliczniutkie!
          • 18_lipcowa Re: WIELKIE BRAWA DLA TYCH CO WKLEIŁY!!!!! 30.12.05, 14:04
            Żadna nie zostala skrytykowana, oprocz konstantyny ktora po prostu miala
            nieladne rzesy, poza tym tez nikt nie krytykowal jej wygladu.
      • elwee do CUSIA 13.01.06, 14:01
        Jesteś może z Olszytna? kojarze cie...
    • medzi1 Re: Tylko dla odważnych:) do konstantyny44 30.12.05, 12:18
      Mi również wydaje sie znajoma twoja twarz ostatnio u fryjzera widzialam laske
      podbno do cibie tylko ze miala na imie Karolina :) w Krakowie :).Podałas jednej
      dziewczynie jakich rozy uzywasz ale jaki kolor masz na sobie.?:)
    • anjasen ONA jest śliczna 30.12.05, 13:24
      ONA - na podstawie zdjęcia moge wywnioskować, że jest niezmiernie sympatyczna,
      z taką dziewczyną można się zaprzyjaźnić.
    • karol_ka82 Mówcie co chcecie! do odważnych to do odważnych :) 30.12.05, 13:59
      a ja sie nie boje krytyki , mówcie co chcecie świat należy do odważnych :)))

img512.imageshack.us/img512/1794/dsc009836bi.jpg
      • Gość: Maja Re: Mówcie co chcecie! do odważnych to do odważny IP: *.server.ntli.net 30.12.05, 14:06
        Konstantyna, mam nadzieje ze nie przejelas sie zbytnio "krytyka" Lipcowych i
        jej podobnych. Te swoje dobre rady niech udzielaja mlodszym siostrom.
        Masz swoj styl, innym nic do tego, jesli dobrze sie z tym czujesz. Zawisc to
        okropna cecha maluczkich Polakow.
        • 18_lipcowa Re: Mówcie co chcecie! do odważnych to do odważny 30.12.05, 14:10
          Gość portalu: Maja napisał(a):

> Konstantyna, mam nadzieje ze nie przejelas sie zbytnio "krytyka" Lipcowych i
          > jej podobnych. Te swoje dobre rady niech udzielaja mlodszym siostrom.
          > Masz swoj styl, innym nic do tego, jesli dobrze sie z tym czujesz. Zawisc to
          > okropna cecha maluczkich Polakow. ]

taaa bo kazdy maluczki polak marzy o sztuczych rzęsach.........
          • Gość: kamill Re: Mówcie co chcecie! do odważnych to do odważny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 14:13

Zdecydowanie najładniejsza jest Shakirzycusia. Ta dziewczyna ma coś takiego w
            sobie że nie mogę oderwać od niej oczu,tylko nie wiem ile ona może mieć
            lat,ciężko powiedzieć
          • Gość: Maja Re: Mówcie co chcecie! do odważnych to do odważny IP: *.server.ntli.net 30.12.05, 14:15
            A Ty dalej swoje.
            Jednak nie potrafisz wyciagnac wniosku z kontekstu zdania.
      • agul86 Re: Mówcie co chcecie! do odważnych to do odważny 30.12.05, 14:15
        no i bardzo dobrze! Swietnie wygladzasz karol_ka!!! Ja tez sie moze kiedys odwaze...
        • Gość: Anulka Re: Mówcie co chcecie! do odważnych to do odważny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 14:21
          Każda z nas jest piękna ;) ja przede wszystkim czuję się taka "duchowo" :]
          dziekuje za mile słowa , (sukienka byla okropnie droga , ale nie zaluje tego
          zakupu :P) pozdrawiam wszystkie! złośliwe, uszczypliwe i zazdrosne też :D
          • n_nicky Re: Mówcie co chcecie! do odważnych to do odważny 30.12.05, 14:22
            Sukienka jest śliczna, nie mogę się napatrzeć :)
            • Gość: alicja KAROLKA MA SLICZNĄ BUZIE I SLICZNY USMIECH.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 14:35
              czy to twoje naturalne żeby karolka?strasznie mi sie podoba twój usmiech i
              sympatyczna buzia:)pozdrawiam
              • karol_ka82 Re: KAROLKA MA SLICZNĄ BUZIE I SLICZNY USMIECH.. 30.12.05, 14:39
                Dzieki za takie oceny :) nio zeby sa naturalne, ale niestety nie sa bialutkie,
                tylko normalne :)
                Pozdrawiam :)
                • madziaakk lipcowa ma chyba jakąś obsesja !!! 30.12.05, 15:12
                  Mam nadzieje ze lipcowa juz skonczyla najezdza na wszytkich kto mysli inaczej
                  niz ona oj dziewczyno!!! popatrz na siebie nim zaczniesz krytykowac innych, jak
                  jestes taka madra to pokaz swoje zdjecie a na pewno znajdzie sie druga taka
                  lipcowa i cos u cibie wynajdzie i bedzie drozyc i drazyc caly czas o tym samym
                  • carolinascotties Re: lipcowa ma chyba jakąś obsesja !!! 30.12.05, 15:19
                    ooj tak..takie lipcowe to potrafią całą zabawę zepsuć..
                    • Gość: mika Re: lipcowa ma chyba jakąś obsesja !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 15:43
                      ja uwazam ze wogóle to jest naprawde super watek i brawa dla załozycielkie
                      tematu:)
            • Gość: karola Re: Mówcie co chcecie! do odważnych to do odważny IP: *.stargard.mm.pl 30.12.05, 16:57
              A co mi tam, tu jeszcze jakos wyglądam,bo to zdjęcie slubne.Pozdrawiam:)

[URL=img474.imageshack.us/my.php?image=img07463xl.jpg][IMG]
              img474.imageshack.us/img474/6949/img07463xl.th.jpg[/IMG][/URL]
              • Gość: karola Re: Mówcie co chcecie! do odważnych to do odważny IP: *.stargard.mm.pl 30.12.05, 16:58
                [URL=imageshack.us][IMG]
                img474.imageshack.us/img474/6949/img07463xl.jpg[/IMG][/URL]
                jeszcze raz
    • Gość: jaaa Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: 213.199.30.* 30.12.05, 14:47
      A co mi tam...
      img510.imageshack.us/my.php?image=ja7yx.jpg
      • carolinascotties Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 30.12.05, 14:52
        gratuluję odwagi :) pozdrowienia
        • Gość: ala Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 15:01
          jaaa też łądna dziewczyna.po tych fotkach dochodze do wniosku ze dziewczyny w
          Polsce są naprawde ladne ale dlaczego na ulicach tego nie widać?:(
          • carolinascotties Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 30.12.05, 15:05
            bo nie wszystkie są z forum URODA ;)
    • Gość: Shakirzycusia Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 15:47
      Dzięki za wszystkie miłe komentarze. Nie spodziewałam się, bo wkleiłam raczej
      taką śmieszną niż ładną fotkę.

ps. Co do mojego wieku - od 1 stycznia będę mogła mówić, że mam 19 lat.
      Pozdrawiam was wszystkich!
    • Gość: lisa [...] IP: *.68.76.123.brzesko76.tnp.pl 30.12.05, 15:52
      • carolinascotties Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 30.12.05, 15:52
        jak to ????
        • Gość: ALA SKĄD WZIĘLAS ZDJĘCIE LIPCOWEJ?DZIWNE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 15:54
          ?????????
      • Gość: anamaria ALE TO RACZEJ NIE JEST JEJ ZDJĘCIE CHYBA NIESTETY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 15:59
        to zdjecie innej osoby ...
      • medzi1 lipcowa blee 30.12.05, 16:35
        Szczerze mi sie lipcowa nie podoba no co taki moj gust
        • Gość: aaaaaaaaaaaaaaaaaa [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 20:08
    • Gość: lisa [...] IP: *.68.76.123.brzesko76.tnp.pl 30.12.05, 15:56
      • Gość: lisa Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.68.76.123.brzesko76.tnp.pl 30.12.05, 15:59
        Z forum emama - trzeba dobrze poszukać. Lipcowa chwaliła się tam jaka jest
        piękna. ...No niebrzydka jest.:-)
        • Gość: oira NO NIEZLE!RZECZYWISCIE JEST SLICZNA JESLI TO ONA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 16:01
          ale jaja aż mnie zatkało.....miala jednak prawo krytykować konstantynke bo
          rzeczywiscie piękna jest.
          • nie_pytany [...] 30.12.05, 16:03
          • kasiarzyna87 Re: NO NIEZLE!RZECZYWISCIE JEST SLICZNA JESLI TO 31.12.05, 12:11
            ale ktora to 18lipcowa??
            • sowa_hu_hu lipcowa awansowałaś z zołzy na śliczną zołze :) 31.12.05, 12:13

• Gość: abc Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 16:06
        Dziewczyny,ktore wklejaja tu swoje zdjecia musza liczyc sie z tym,ze zostana
        mniej lub bardziej skrytykowane.Ich uroda jak i czasem makijaz lub
        ubior.Lipcowa wyrazila swoja opinie.A nawet nie opinie tylko oczywisty
        fakt.Makijaz Konstatnyny jest nieestetyczny.Rzesy sa pomalowane zbyt mocno i
        niechlujnie.
        Nie mozna tu mowic o zadnej zazdrosci.Jezeli o kazdym kto odwazy sie wyrazic
        swoja opinie bedziemy mowic,ze robi to z zazdrosci,to nie beda mialy sensu
        zadne fora.A przeciez one po to sa.
        Lipcowa jest bardzo ladna dziewczyna,nie musi nikomu niczego zazdroscic.
        Teksty-jestescie zazdrosnice-sa napraqwde smieszne...
        Lipcowa-pozdrawiam Cie serdecznie:-)
        • Gość: mimrek LIPCOWA NAJPIĘKNIEJSZA..POPROSTU CUDO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 16:09
          JESTEM W SZOKU...podobna jest do katie holmes ale znacznie
          piękniejsza...naprawde dawno nie widziałem tak pięknego zdjęcia>....uroda tej
          forumowiczki mnie poprostu powaliła..naturalna i piękna,sliczne oczy delikatnie
          pomalowane prawie niewidocznie i piekny zgrabny nosek w tle ..naturalma uroda
          aż bije po oczach drogie panie...ufff musze ochłonąć po tym widoku!
          • carolinascotties [...] 30.12.05, 16:10
          • nie_pytany [...] 30.12.05, 16:11
            • norah3 Oj Mirek chyba ochłonął calkowicie:) 30.12.05, 16:16
              Po tej drugiej focie.
              • mimrek MA PIĘKNE DUŻE BALONY..TO JUŻ JEST IDEAŁ.... 30.12.05, 16:17
                taka piękna i do tego jeszcze duży biust okrągły o jakim marzą
                faceci...naprawde mi sie podoba mimo ze troche przytyła :)ale lubie tłuszczyk u
                pań gdzieniegdzie ..a nie nawidze szkieletorów bez pupy i piersi..
              • carolinascotties Re: Oj Mirek chyba ochłonął calkowicie:) 30.12.05, 16:18
                hahaha - herszt baba i tak napadła na konstantynkę :))))
                • pink_freud Re: Oj Mirek chyba ochłonął calkowicie:) 30.12.05, 16:51
                  carolinascotties napisała:

> hahaha - herszt baba i tak napadła na konstantynkę :))))

masz racje. rzeczywiscie makijaz konstantynki troche za mocny, ale juz duzo
                  bardziej wole subtelna urode konstantynki. a nie jakies ewy sonnet (w grubszej
                  wersji)i inne horpyny
                  • mimrek LIPCOWA JAK NA RAZIE NAJŁADNIEJSZA I TAJRA TEŻ:) 30.12.05, 17:08
                    lipcowej zdjecie czarnobiale oczywiscie bo te inne to fuj ale też tajra i
                    karola mi sie podobają bardzo:)
    • Gość: ana podaj prosze wątek z forum emama w którym to było IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 16:04
      a wtedy uwierze:)jakos mi sie nie chce wierzyć ze to ona...
      • nie_pytany oto wątek 30.12.05, 16:07
        Zresztą zapytajcie samej Lipcowej, ze ta wielka baba z wielkimi... - to ona

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=567&w=33140661&a=33159828
        • 18_lipcowa Re: oto wątek 30.12.05, 17:21
          A Ty co biedaczku albo biedaczko?
          Płaska jestes albo masz płaską dziewczynę i Ci żal?
          • Gość: marg Re: oto wątek IP: 212.38.200.* 30.12.05, 17:29
            pomiedzy rozmiarem A a E sa jeszcze inne :). To ze ktos z kolei krytykuje
            czyis inny - jego zdaniem- zbyt duzy biust, nie swiadczy, ze jest plaski, badz
            jego dziewczyna jest deska.. Aczkolwiek przykry jest styl w ktorym to robi,
            fakt:)
            • 18_lipcowa Re: oto wątek 30.12.05, 17:35
              Gość portalu: marg napisał(a):

> pomiedzy rozmiarem A a E sa jeszcze inne :). To ze ktos z kolei krytykuje
              > czyis inny - jego zdaniem- zbyt duzy biust, nie swiadczy, ze jest plaski,
              badz
              > jego dziewczyna jest deska..

No własnie, pomiedzy rozmarem A i E jest przepaść.
              I to że ktoś ma C, dla jednej osoby znaczy wielkie bufory i soryy ale to nie
              moj problem ze ktos ma kompleks. Ktos po mnie jedzie to sie musi spodziewac
              tego samego.
              Prawda jest taka ze biust mam w sam raz i jesli ktos krytykuje to widocznie
              zazdrosci.
              • Gość: marg Re: oto wątek IP: 212.38.200.* 30.12.05, 17:37
                ee...Twoj biust mi wyglada na takie bardzo duze D..ale moze to tylko ujęcie.
                sama mam C i po prostu no..inaczej to wyglada.
                ale ja nie krytykuje :)
                • 18_lipcowa Re: oto wątek 30.12.05, 17:40
                  Gość portalu: marg napisał(a):

> ee...Twoj biust mi wyglada na takie bardzo duze D..ale moze to tylko ujęcie.
                  > sama mam C i po prostu no..inaczej to wyglada.
                  > ale ja nie krytykuje :)

No właśnie to bardzo złe ujęcie. Nie mam i nie mialam nigdy D.
                  Co nie znaczy że gdybym miala to bym cierpiała...;-))))))))))))))))
                  • mimrek Re: oto wątek 30.12.05, 17:52
                    przecież widać ze to c ...d to napewno nie jest bo d to ma doda...
                    • Gość: marg Re: oto wątek IP: 212.38.200.* 30.12.05, 18:02
                      nie widac ze C, sama lipcowa przyznala, ze ujecie kiepskie.
                      D ma doda - a na fotce dalabym lipcowej wieksze niz D :), no!!!
                      poza tym czy to wazne?.
    • Gość: lisa Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.68.76.123.brzesko76.tnp.pl 30.12.05, 16:07
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=567&w=23124009&v=2&s=0
      Proszę niedowiarku;-)
      • carolinascotties Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 30.12.05, 16:09
        hihi Jesteś Wielka !!!
        • agi89 Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 30.12.05, 16:18
          od kad pokazaliscie jej zdjecie nagle licowej krytyki zanikly (?) co teraz nie
          odwazy sie nic napisac ...?
      • pipetkaa przeciez ta lipcowa jest brzydka! 31.12.05, 12:54
    • mimrek ODCZEPCIE SIE OD LIPCOWEJ BO CZYTALEM TERAZ 30.12.05, 16:24
      jej wszystkie wątki na tym temacie i co ciekawe w żadnym z nich nie krytykowala
      ani troche urody dziewczyny lecz jej rzesy i przesadny makijaż..a teraz wy sie
      do niej przyczepiacie i do jej urody co jest chamskie bo ona nie przyczepila
      sie do urody konstantynki lecz do jej makijazu a napisala wrećz ze konstantyna
      jest bardzo ładna ale makijaż za mocny a wy jestescie chamskie bo nie oceniacie
      w odwecie jej makijażu)lipcowej) ale jej urode i tusze!wstyd mi za was a od
      siebie dodam ze lipcowa jest sliczna i kobieca a nie chudy szkielet!oby wiecej
      takich kobiecych dziewczyn w Polsce a nie wychudzonych szkieletów.
      • pump_it_up Re: ODCZEPCIE SIE OD LIPCOWEJ BO CZYTALEM TERAZ 30.12.05, 16:30
        tak szczerze mowiac, to uroda zadnej z dziewczyn mnie nie powalila. piekne bylo
        to czarnobiale zdjecie lipsowej i karola wydaje sie byc sympatyczna:)
        • carolinascotties Re: ODCZEPCIE SIE OD LIPCOWEJ BO CZYTALEM TERAZ 30.12.05, 16:31
          a co myślicie o tych dziewczynach :))
          img357.imageshack.us/my.php?image=p10100286hh.jpg
          • pump_it_up Re: ODCZEPCIE SIE OD LIPCOWEJ BO CZYTALEM TERAZ 30.12.05, 16:33
            a i najsmiesniejsze jest to, jak ta konstantyna ma rozdwojenie lub roztrojenie
            jazni, bo z tego samego IP pisze, jako rozne osoby:))))
          • babunowa Re: ODCZEPCIE SIE OD LIPCOWEJ BO CZYTALEM TERAZ 30.12.05, 17:20
            jakieś takie niewygolone;)
          • dalman Re: ODCZEPCIE SIE OD LIPCOWEJ BO CZYTALEM TERAZ 10.01.06, 22:25
            najlepsze!!!!!!!!! :D
      • khaki3 Bezczelni ludzie! 30.12.05, 16:35
        A kto Wam pozwolil umieszczac fotki innych osob??Nie wiecie,ze jest to karalne?
        Jesli nie jest to osoba publiczna to umieszczanie jej fotek bez jej zgody jest
        karalne.Nikt o tym nikogo nie doinformowal?I zadne wykrety,ze Lipcowa juz sama
        wczesniej je umieszczala nie sa dobre.Bo to jej sprawa czy umieszczala czy
        nie,a Wy powinniscie sie wstydzic!Umieszczac czyjesc fotki bez pozwolenia.A
        gdybym ja Wasze zamiescila bez Waszej zgody?Czepiacie sie kazdego jak tylko
        mozecie.Ta ladna ta brzydka,ta sliczna,a ta to paskudztwo.Kazdy kazdego sie
        zcepia bo tak latwiej prawda?A moze swoje fotki zamiescicie?A nie cudzymi
        operujecie i krytykujecie?Ja na miejscu Lipcowej wyciagnelabym konsekwencje
        Waszej glupoty.NIKT Wam nie dal prawa zamieszczac fotek osoby NIE publicznej!I
        za takie wybryki sa odpowiednie kary!Wlasne fotki zamieszczajcie.A nie cudze!!
        Bezczelnosc nie zna granic.I nie interesuje mnie wypowiedz,ze LIpcowa
        krytykowala a teraz niekrytykuje.Krytyke mozna latwo zamiescic i za to nie ma
        kary,i niejest to bezczelne,ale zamieszczanie fotek CUDZYCH bez zgody
        wlasciciela to juz jest przestepstwo!
        • madziaakk lipcowa 30.12.05, 16:38
          Mi sie nie za bardzo podoba lipcowa :)ale brzydka tez nie jest :)
    • landrynka8 Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 30.12.05, 16:43
      Przeczytałam cały wątek i tak sie zastanawiam nad wami (mówie do pieniaczek)
      czy Wy macie równo pod sufitem?

Kazdy wyglada tak jak wyglada. Widocznie ma taki gust, mi sie podobać nie musi.

Sam fakt że tak emocjonalnie podchodzicie do rzes, wiele o Was mówi.

• Gość: Tajra Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 16:46
      ja też się nie boje, hehe...a co :P
      img502.imageshack.us/img502/6118/ja15sm.jpg
      • pump_it_up Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 30.12.05, 16:53
        sliczne zdjecie:)
        • Gość: Tajra Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 16:57
          jeśli dobrze zrozumiałam i chodzi o moje zdjęcie, to dziękuje bardzo :)
          • pump_it_up Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 30.12.05, 17:01
            tak, nie ma za co:) masz delikatna, dziewczeca urode:) podoba mi sie:D
            • khaki3 Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 30.12.05, 17:07
              POtwierdzam,Fotka niezwykle dziewczeca i zwiewna:) Az moja kicia przestala sie
              myc po pyszczku i zaglada w Twoje oczka :)
              • Gość: Tajra Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 17:11
                <lol> z tym kotkiem było dobre hehe :)również dziękuje, miło, że komuś się
                fotka podoba :p
                • mimrek Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 30.12.05, 17:13
                  AHA JESZCZE PIEKNIE WYSZŁA TORA 83....zapomnialem o niej a taka ładna
                  dziewczyna na samym poczatku wątklu wkleila fotke:)
      • mimrek Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 30.12.05, 17:09
        TAJRA JAK NA RAZIE najlepsza :)
        po tym 2 zdjeciu lipcowej nieaktualnym stracilem na nią apetyt:(
        • medzi1 Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 30.12.05, 18:08
          tak zwłaszcza ze jestes facetem :) <hahaha>
      • mimrek Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 30.12.05, 17:09
        aha jeszcze podoba mi sie karolinka blondynka z slicznym usmiechem i róznymi
        ząbkami:)
        • Gość: Tajra Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 17:13
          Mirek wszystko fajnie, ale nie wybiaramy tu miss wątku hehe :P
          • mimrek Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 30.12.05, 17:21
            sorki z równymi ząbkami a nie różnymi:):)karolinka oczywiscie jak na rzie ma
            najadniejsze ząbki:):):)miss nie wybieramy ale tajro powinnas wiedziec ze
            jestes sliczna ..pweno na brak powodzenia nie narzekasz:):)podasz swój numer na
            priv ?:):)
            • babunowa Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 30.12.05, 17:22
              a ja się nie podobam?;( ;>>>>
              po zdjęciach stwierdzam,że to prawda,że Polki są niezłymi kąskami:)))))))
          • Gość: ola978 Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 17:23
            te zdjecie 2 lipcowej jest ok i bardzo ladna jest Tajra
            • mimrek Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 30.12.05, 17:25
              babunowa tez ładna ale nie widać cie z bliska a szkoda..daj prosze inną fotke..
    • marti_ka82 to ja tez wkleje ;) 30.12.05, 17:50
      img469.imageshack.us/img469/936/dsc022643un.jpg
      a co tam tylko za szkody na zdrowiu nie odpowiadam ;) wchodzisz na wlasne
      ryzyko ;)
      img469.imageshack.us/img469/6248/tusiakdzis1qz.jpg
      img411.imageshack.us/img411/475/dsc018027wa.jpg
      i wracam do czytnaia i ogladania :D
      • mimrek Re: to ja tez wkleje ;) 30.12.05, 17:57
        martika zwłaszcza na tym ostatnim zdjęciu dla mnie bomba:)takie laski w Polsce
        mamy a szukamy wrażen przed fotami jakichs lopezek i jolie..
        • medzi1 Re: to ja tez wkleje ;) do mimreka 30.12.05, 18:03
          Moze ty wkleisz swoje zdjecie zamiast nas oceniac :) no!!!!! czekamy :)
          • Gość: z Re: to ja tez wkleje ;) do mimreka IP: 212.38.200.* 30.12.05, 18:06
            tu część mnie.
            img481.imageshack.us/my.php?image=mojezdjecia0845mr.jpg
          • mimrek oto moje foto..prosze ....ale nie mowcie ze jestem 30.12.05, 18:10
            aż taki brzydki bo liczy sie wnętrze chyba..
            www.fotka.pl/osoba.php?id=743317
            wiem,wiem :jestem nie w waszym typie ale trudno:(
            • Gość: sylws Re: oto moje foto..prosze ....ale nie mowcie ze j IP: 68.55.44.* 30.12.05, 18:12
              Nie badz taki skromny!!! Jestes naprawde przystojny!!! wow!!!
              • Gość: z Re: oto moje foto..prosze ....ale nie mowcie ze j IP: 212.38.200.* 30.12.05, 18:13
                mnie sie nie podoba:)
                taki...plakatowy chłopak l;)
                • mimrek Re: oto moje foto..prosze ....ale nie mowcie ze j 30.12.05, 18:15
                  wiedziałem ze tak będzie :(no cóż piękny nie jestem ale lalus tez nie ale
                  wydaje mi sie ze tak jak laluś wyszłem niestety na tej focie :(
                  • marti_ka82 Re: oto moje foto..prosze ....ale nie mowcie ze j 30.12.05, 18:16
                    ojj nie przesadzaj zaraz sie zaloguje na fotce i zostawie odpowiednia ocene ;)
                  • Gość: z Re: oto moje foto..prosze ....ale nie mowcie ze j IP: 212.38.200.* 30.12.05, 18:16
                    ano, jak lalus :).
                    taka poza +kurtka+gola klata ;).heh
                    • tingavinga a skad macie pewnosc,ze kazdy 30.12.05, 18:19
                      wkleja swoja buzie? Moze to byc przeciez fotka znajomej,znajomego,ktory sie
                      lepiej prezentuje
                      • mimrek NO WŁASNIE MOŻE TO BYĆ FOTKA INNYCH OSÓB NIESTETY: 30.12.05, 18:21
                    • mimrek Re: oto moje foto..prosze ....ale nie mowcie ze j 30.12.05, 18:20
                      goła klata bo wtedy bylem bez podkoszulka i koledzy podali mi kurtke i tak
                      wyszło niestety:(
                      • Gość: z Re: oto moje foto..prosze ....ale nie mowcie ze j IP: 212.38.200.* 30.12.05, 18:21
                        a innej foty nie miales?
                        strasne ;))))
                        • medzi1 Re: oto moje foto..prosze ....ale nie mowcie ze j 30.12.05, 18:24
                          Za ciemne to zdjecie prawie nic nie widac :)
                        • mimrek Re: oto moje foto..prosze ....ale nie mowcie ze j 30.12.05, 18:24
                          nie podobam cie sie to nic ale są takie co im sie podobam i to jest
                          wazne..ciesz sie ze ty jestes na tyle nieatrakcyjna ze nie chcesz wkleić tu
                          swej foty:(
                          • Gość: z Re: oto moje foto..prosze ....ale nie mowcie ze j IP: 212.38.200.* 30.12.05, 18:26
                            wkleilam swoja fotke pare watkow nad Twoja :).
                            cos taki wrazliwy na swoim punkcie? nie powiedzialam Ci, zes brzydki, Tylko
                            sobie ironizuje :).
                          • Gość: OOPS JAKA SZKODA,ŻE TO NIE MIMREK! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 20:02
                            MIMREK FOTO FAJNE, ALE SZKODA, ŻE NIE TY NA NIM JESTEŚ...
                            TAK WŁAŚNIE PRZEGLĄDAM REKLAMÓWKĘ BIG STARA I TO ZDJĘCIE JEST STĄD!
                            POZA TYM TEN PAN POZOWAŁ DO ZDJĘĆ W GAZETCE "ZAKUPY&STYL" KLIFU.
                            SZKODA, ŻE NIE UMIESZ SIĘ BAWIĆ (BO CHODZIŁO TU O ZABAWĘ), TAK POZA TYM TO NIE
                            WYBÓR MISS TYLKO ZDJĘCIA MIAŁY BYĆ ŚMIESZNE, GŁUPIE MINKI ITP.
                            BYNAJMNIEJ O TO CHODZIŁO ZAŁOŻYCIELCE WĄTKU, A WY PRZYSYŁACIE USTAWIONE,
                            WYPOZOWANE ZDJĘCIA.
                            BEZ SENSU!!!PRZECZYTAJCIE DOKŁADNIE 1 POST.
                            • marti_ka82 oops 30.12.05, 20:10
                              oops no mialo tak byc ale nawet zalozycielka watku nei poslala zdjec z glupimi
                              minami tlyko takie normalne :) zeby sie pokazac... i reszta poszla za jej
                              przykladem :)
                            • Gość: OOPS Re: JAKA SZKODA,ŻE TO NIE MIMREK! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 20:11
                              ZDJĘCIE "MIMREKA" MOŻNA ZNALEŹĆ NA STRONIE www.bigstar.pl , wystarczy kliknać w
                              menu w "zdjęcia kolekcyjne", a tam na samym dole stronki, kliknąć w ostatnie,
                              bodajże 14 zdjęcie.
                            • dariaaa1 Re: oto moje foto..prosze ....ale nie mowcie ze. 01.01.06, 02:15
                              Ok,to powracając do tematu,to wklejam swoje zdjecie...amen
                              i21.photobucket.com/albums/b276/dariakieruzel/dariakieruzel.jpg
                              • Gość: aga Re: oto moje foto..prosze ....ale nie mowcie ze IP: 87.207.179.* 14.04.06, 17:46
                                fajna dziewczyna tylko ubrana zupełnie nie do swojej figury (nie dogryzam lecz
                                doradzam)
                        • marti_ka82 to czy to ktos daje swoje foto czy nie.... 30.12.05, 18:25
                          to juz jego zmartwienie prawda i jego sumienia ;) gorzej bedzie jesli kiedys
                          znajomy ktorego zdjecie np ktos umiescil jako swoje sie o tym dowie... :) ja
                          sie nie martwie.. bo ja zawsze jak cos daje swoje zdjecie... bo jednak internet
                          to ryzyko jak gdzies sie znajdzie gdzie nei powinno... to bede mogla miec tlyko
                          oto do siebie zal... :)
                    • Gość: aga Re: oto moje foto..prosze ....ale nie mowcie ze j IP: 87.207.179.* 14.04.06, 17:44
                      ... no i udzielanie się na forum Uroda...
            • babunowa Re: oto moje foto..prosze ....ale nie mowcie ze j 30.12.05, 19:25
              kurta na gołe ciało?;)
              mniam:)
    • madziululka82 Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 30.12.05, 18:46
      sliczne dziewczyny to tajra i martika oraz karolka
      • Gość: Linnia Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.acn.waw.pl 30.12.05, 19:41
        raz sie zyje :)

zdaje mi sie, ze jestem tu jedną z najmłodszych :)

img417.imageshack.us/my.php?image=102oh.jpg
        • babunowa Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 30.12.05, 19:42
          a ile masz lat na tej fotce?
          • Gość: Linnia Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.acn.waw.pl 30.12.05, 19:49
            19
            • tonieja77 Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 01.08.06, 17:31
              bez obrazu ale ja myślałam,że cos koło 30:)ale może to takie zdjęcie.pozdr.
        • Gość: Tajra Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 19:05
          a to się zdziwisz, bo jestem od Ciebie młodsza :) pozdrawiam
    • Gość: kasia to ja też:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 19:54
      img403.imageshack.us/my.php?image=59cg.jpg
    • Gość: Dorka90 Re: a jednak wyszło:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 20:19
      Kasiu,jesteś super!
    • madziululka82 Re: a jednak wyszło:) 30.12.05, 20:20
      sliczna jesteś kasiulka:)naprawde i zgrabna:)
      • Gość: kasia Re: a jednak wyszło:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 20:21
        ojej... tak myślicie? dziękuje:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka