Dodaj do ulubionych

Gruba świnia to ja.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 21:18
Moje 6 kg spędza mi sen z powiek,mam dość siebie, nie lubie przebywac z ludźmi,postrzegam się jak tłustą świnię.Męzowi już zakomunikowałam,ze nie chce mieć dzieci.Boje sie utyc jeszcze bardziej.Hasła typu: "jak Cie naprawde kocha to...te 10 kg nadwagi nie bedzie mu przeszkadzac" mnie wkurzaja. Walcze z nadwaga od lat i wiem,ze to walka z wiatrakami.
Obserwuj wątek
    • Gość: majeczk@ Re: Gruba świnia to ja. IP: *.mdz.promax-ck.pl 08.01.06, 21:27
      czesc, pewnie nalezysz do osob o wolnej przemianie materii co moge
      zaproponować ? mi pomógł Thermal Pro [url=www.mmo.pl/index.php?
      ref=4&affiliate/banner_id=4]- 7kg wagi w 5 tygodni, duzy spadek w pasie,
      cwiczenia 3 x w tygodniu i lekka dietka, spalacz naprawde duzo mi pomogl i kasa
      w bloto nie była wydana a za tyle peiniedzy warto jest odmienic swoje zycie i
      byc chudym !

ps:
      ze sklepu mozesz wejsc na forum i poczytac ile ludzie po tym chudli mnie to
      przekonalo i kupiłam z czego bardzo sie cieszę :)
      • Gość: Amanda Re: Gruba świnia to ja. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 21:39
        Thanx Majeczko:)
    • paul_ina Re: Gruba świnia to ja. 08.01.06, 21:52
      Hej Amanda,
      nie bierz tego świństwa. Ja rozregulowałam sobie tym przemianę materii, schudłam 2 kg, a teraz po odstawieniu - waga jak zaczarowana stoi w miejscu, pomimo rozsądnej zbilansowanej diety 1200 kcal i ćwiczeń 5 razy w tygodniu ok. 40-60 min rano (aerobik, stepper). Wyciskam 7. poty i nic. Uważam, że zaszkodził mi ten słynny Thermal Pro. Czekam cierpliwie, aż organizm wróci do równowagi, ponieważ MŻ + WR to jedyny skuteczny sposób na zrzucenie niechcanych kilosów.
    • Gość: magda Re: Gruba świnia to ja. IP: 83.168.120.* 08.01.06, 22:07
      zacznij sie duzo ruszac conajmniej 3 X w tygodnu po godzince intensywnego
      treningu to nawet dieta nie bedzie ci potrzebna!
    • Gość: luca3105 Re: Gruba świnia to ja. IP: 62.40.80.* 09.01.06, 08:46
      Współczuję, ja też mam ten problem. Ćwicze codziennie, mało jem, a efekty od
      lat takie sobie. Raz udało mi się naprawdę schudnąć - 15 kg w prawie pół roku,
      ale byłam dumna! Ale to była mordęga - 3 x w tygodniu siłownia, aerobic i
      ścisła dieta. Najbardziej przeszkadzał mi brak czasu na życie. Niestety, po
      czasie waga wróciła. Teraz po prostu staram się z tym żyć, a jak mi bardzo
      dokucza, to prosze moją lekarkę o receptę, idę do Czech i kupuję Adipex.
      Kuracja na 1 miesiąc, bez przesady z częstotliwością (zazwyczaj raz w roku np.
      na wiosnę)i waga leci. Ale ja to bardzo dobrze toleruję (tzn. mój organizm).
      Niestety efekt jojo jest. Życzę powodzenia i weselszego spojrzenia na świat!
      • arletta.wagner Re: Gruba świnia to ja. 09.01.06, 12:31
        co do ochudzania i nadwagi sie nie wypowiem bo nie posiadam. ale jak czytam o
        tyciu w ciazy i nadwadze po ciazy to mi jad kapie z pyska.co ma ciaza do tycia?
        przytyłam w ciazy 8 kg,w 3 miesiące po cc ,nie karmiac byłam szczuplejsza
        (niestety)niz przed ciażą. wygodna wymówka ze tusza to od ciazy ,nie? tyle ze
        nieprawdziwa.
        • mikams75 Re: Gruba świnia to ja. 09.01.06, 21:27
          A ja powiem, ze tez mnie martwi ciazowe tycie. Wiele kobiet spelnia wszelkie
          zachcianki i obzera sie co im w rece wpadnie. Tak tez robila jedna z moich
          kolezanek i jak zawsze byla chuda tak jest nadal chuda po ciazy.
          Ja nie mam natomiast tak szalonej przemiany materii, musze uwazac co jem i duzo
          sie ruszam. Wiec jedzac w ciazy dokladnie tyle samo co przed ciaza ale mniej sie
          ruszajac to wg moich wyliczen albo sie przytyje albo trzeba mniej jesc niz zwykle.
          A co maja powiedziec kobiety przykute do lozka na kilka miesiecy? Wiadomo, ze
          przy braku ruchu przemiana materii sie spowalnia.
          • Gość: Amanda Re: Gruba świnia to ja. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 21:37
            Własnie Miko, i tego sie boje.W mojej rodzinie i mama , ciotka, babcia, siostra, wszystkie przytuły w ciąży i zrzucic jakos nie potrafiły mimo diety. Musiałybym chyba nic nie jesc a zamiast spedzac czas z dzieckiem-cwiczyc. Nie wiem, czy to dobre rozwiazanie dla faceta,miec dziecko i tłusta babe obok siebie?:( To oczywiste,ze bedzie sie rozgladal za innymi:(
            • Gość: Ania Re: Gruba świnia to ja. IP: 80.50.10.* 10.01.06, 09:02
              Skończyłam Technologię Żywności i pojęcie o prawidłowym odżywianiu mam ale, jak
              na ironię, rzadko z niego korzystam.....Co so tycia w ciąży to sprawa niestety
              prawie genetyczna i w głównej mierze zależy wszystko od genów. Oczywiście
              jedząc 10 pączków dziennie zrobimy swoje. W mojej rodzinie od pokoleń kobiety
              po ciąży niestety robią się jak małe baloniki a w rodzinie meża odwrotnie.
        • Gość: iwka Re: Gruba świnia to ja. IP: 217.11.140.* 10.01.06, 11:10
          No dokładnie... co ma ciąża do tycia, to wymówka. Szast prast wraca się do
          swojej wagi, a nawet traci więcej. Ja przytyłam 13 kg, tyłek miałam monstrualny
          i wydmy na udach, a po 2-3 mcach byłam już sobą, zleciało nie wiadomo kiedy :-)
    • catalunya72 Re: Gruba świnia to ja. 09.01.06, 13:08
      Amanda, przede wszystkim nie możesz tak o sobie myśleć!!! Zaakceptuj siebie, a
      potem zabierz się za odchudzanie! 6kg to nie jest jakaś monstrualna nadwaga,
      można to zrzucić bez problemu w miesiąc. Nie stosuj tylko radykalnych diet, bo
      efekt yoyo masz murowany. Poza tym, może po prostu nie chcesz zachodzić w
      ciążę, OK, ale chyba nie dlatego, żeby nie utyć? Wybacz, ale to bardzo
      niedojrzałe. Co na to Twój facet?
    • Gość: Magda Re: Gruba świnia to ja. IP: *.icpnet.pl 09.01.06, 13:12
      hej, jestem żywieniowcem-dietetykiem po Akademii Rolniczej, napisz do mnie na
      megulek@gazeta.pl, opisz szerzej swój problem, może wystarczą Tobie drobne
      wskazówki:)
    • Gość: asjenka Re: Gruba świnia to ja. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.06, 18:39
      po pierwsze nie myśl o sobie: gruba świnia! Brzmi tak, jakbyś była swoim
      największym wrogiem.
      A było już tak , że schudłaś te 6 kg? Lubiłaś wtedy siebie?
    • Gość: ptaq Re: Gruba świnia to ja. IP: 82.177.98.* 16.01.06, 01:03
      hello

jesli chcesz tak bardzo spasc z wagi to proponuje termogeniki z efedryna np.
      Thermal Pro, mozesz go zakupic w tym sklepie
      sklep.bodyzone.pl/index.php?d=produkt&id=526&PHPSESSID=dd31fb3e02c0256e3e9eed13504cd413
      • katiushax Re: Gruba świnia to ja. 16.01.06, 01:44
        ptaq, żałosny jesteś z tym swoim Thermalem. Miej w sobie resztki honoru i spłyń
        z tego forum, oby jak najdalej bo i tak nikt przy z zdrowych zmysłach nie
        uwierzy takim bredniom na temat "cudownego" Thermalu.
        • Gość: ptaq Re: Gruba świnia to ja. IP: 82.177.98.* 16.01.06, 15:49
          poczytaj sobie Kobieto troche o termogenikach (szczegolnie tych z efedryna), ja
          to zarlem i wiem ze dziala
          zreszta nikt Ci w to wierzyc nie kaze
          to tak jakbys twierdzila ze niemozliwy jest przyrost masy dzieki sterydom

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka