ogrom 18.01.06, 15:05 Jak można się dowiedzieć jaką się jest? Z całej daty urodzenia? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janus50 Re: stara dusza a młoda dusza.... 18.01.06, 15:27 istnieje pogląd, że wszystkie wibracje mistrzowskie to stare dusze... Czyli przyszły na świat po raz enty... Odpowiedz Link
yata1 Re: stara dusza a młoda dusza.... 19.01.06, 17:32 OLa, Ty jesteś z całej daty urodzenia 1-ka, ale masz wibrację mistrzowską i w dacie urodzenia i w miesiacu urodzenia, być moze ,ze jeszcze w innych miejscach Twojego portretu numerologicznego. Jest to na pewno ważna informacja dla numerologa tj taka ,ze posiadasz potencjał , energię liczb mistrzowskich. Odpowiedz Link
cdominka Re: stara dusza a młoda dusza.... 19.01.06, 17:53 To znaczy, że ja jestem młodziutka? Moja data to 21 07 1978. Tylko ludzie o wibracjach mistrzowskich to dusze stare? Jak można to sprawdzić? Odpowiedz Link
ogrom Re: stara dusza a młoda dusza.... 19.01.06, 21:18 Yata a słuchaj powiedz mi coś takiego. Jak ma się numerologia do astrologii, bo to, że astro działą to już wiem!! Energia liczb mistrzowskich. Energia 11-nastki. Jak widzi taką energie numerolog. Wibracje, energie to przypływ materii, czastęk. Możesz to rozwinąc czy to dobry trop? pozdrawiam Cię serdecznie Yatka!! Ależ TY się piknie spisujesz. Na medal.THX Odpowiedz Link
yata1 Re: stara dusza a młoda dusza.... 19.01.06, 23:26 Ma sie ma się. Astrologia i numerologia to 2 największe systemy dywinacyjne(wróżebne).Dodałabym tu jeszcze tarot. Wszechświat jest siecią powiązań, w której każda cząstka oddziałuje na każda inną (co potwierdza jednoznacznie współczesna fizyka). OLa, w internecie znajdziesz mnóstwo informacji na nie i na tak, wystarczy skorzystać z wyszukiwarki Google. psychotronika.blog.onet.pl/1,DA2005-07-03,index.html Odpowiedz Link
ogrom Re: stara dusza a młoda dusza.... 19.01.06, 23:28 O Yata jestes niemożliwa!! Kiedy zaczęłaś się tym interesować? Takie tłuamczenie jakie tu podajesz mi pasuje. Chce wierzyć, że świat jest siecia połaczeń! Odpowiedz Link