ala303 17.02.06, 22:32 chciałabym poznać opinie na jego temat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta1978.01 Re: czy ktoś zna dr Sebastiana Kwiatkowskiego? 18.02.06, 09:34 Byłam raz u niego na usg. Dużo nie mogę powiedzieć bo to tylko jedna wizyta ale sprawiał bardzo miłe wrazenie. Wydawał sie kompetentny :) Odpowiedz Link Zgłoś
ala303 Re: czy ktoś zna dr Sebastiana Kwiatkowskiego? 18.02.06, 10:52 Dziękuję Marto za odpowiedź. Ciekawa jestem jeszcze czy ten dr prowadził komuś ciążę? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiol81 Re: czy ktoś zna dr Sebastiana Kwiatkowskiego? 17.07.06, 15:58 Miałam znim zajęcia z ginekologii i położnictwa i zrobił na mnie świetne wrażenie.byłam tez z nim na kilku porodach i jak dla mnie rewelacja-strasznie miły,kompetentny i naprawde świetny lekarz. Odpowiedz Link Zgłoś
lindan Re: czy ktoś zna dr Sebastiana Kwiatkowskiego? 19.02.06, 12:41 Hej! Jeśli myślimy o tym samym lekarzu tzn. pracuje na Pomorzanach, młody, wysoki blondyn. Jeśli tak to znam go ze szkoły rodzenia z Pomorzan i z porodu, zszywał mnie i nie mam zadnych zastrzeżen - bardzo miły i chyba naprawdę lekarz z powołania, jeszcze nie zepsuty. Z tego co wiem to on nie prowadził - jak ja byłam w ciąży - praktyki prywatnej- tylko usg na Ul. Kopernika u dr Torbe do którego ja chodziłam. Wiem, że pracował tylko w szpitalu, moze tez w przychodni przy szpitalnej, ale tam są jakoś dziwne układy. W każdym razie ja bym do niego chodziła. Możesz mi napisac gdzie on przyjmuje?Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
moskirz Re: czy ktoś zna dr Sebastiana Kwiatkowskiego? 19.02.06, 13:13 miałam z nim zajęcia na ginekologii gośc imponuje wiedzą i podejściem do pacjentów.. Odpowiedz Link Zgłoś
harcerkaka Re: czy ktoś zna dr Sebastiana Kwiatkowskiego? 19.02.06, 21:50 Pracuję na Pomorzanach i znam faceta. Bardzo sympatyczny i kompetentny. Postaram się dowiedzieć czy przyjmuje gdzieś poza szpitalem i dam znać. Odpowiedz Link Zgłoś
zosia_771 Re: czy ktoś zna dr Sebastiana Kwiatkowskiego? 20.02.06, 18:55 hej, Dr Kwiatkowski przyjumuje w gabinecie dr Torbe, rejestracja telefoniczna 509600330. Pozdr, gosia Odpowiedz Link Zgłoś
ala303 Re: czy ktoś zna dr Sebastiana Kwiatkowskiego? 20.02.06, 21:19 Dzięki dziewczyny za informacje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
natkakoperku Re: czy ktoś zna dr Sebastiana Kwiatkowskiego? 21.02.06, 09:02 Miły facet:)Odbierał mój poród.Robił dwa razy usg w szpitalu.W trakcie porodu na jego polecenie dostałam środki p.bólowe chociaż położne się wzbraniały,pytał się jak się czuje w trakcie czyszczenia macicy.Pośmiał się pożartował,nawet sam chciał odebrać poród ale położna go wygoniła.Czy on przypadkiem nie przyjmóje na przecławiu?Wydaje mi się że na pieczątce ma adres z Przecławia??? Odpowiedz Link Zgłoś
15tydzien a teraz wiadomo? 17.07.06, 13:54 Wiadomo gdzie przyjmuje poza szpitalem Pan doktor? Człowiek jest niesamowity naprawdę w tą sobotę okazał mi takie serce i zrozumienei, ze zdecydowałam sie rodzić na pomorzanach. Odpowiedz Link Zgłoś
beata761 Re: czy ktoś zna dr Sebastiana Kwiatkowskiego? 17.07.06, 15:13 Bardzo dobry specjalista i miły człowiek. Odbierał mi poród na Pomorzanach 4 miesiące temu. Odpowiedz Link Zgłoś
zosia_771 Re: czy ktoś zna dr Sebastiana Kwiatkowskiego? 17.07.06, 15:23 Hej, Zadzwoń pod nr rejestracji ultrasonograficznej i zapytaj gdzie przyjmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
15tydzien Re: czy ktoś zna dr Sebastiana Kwiatkowskiego? 17.07.06, 15:38 pod ten numer: 509600330. Odpowiedz Link Zgłoś
lajla1986 Re: czy ktoś zna dr Sebastiana Kwiatkowskiego? 17.07.06, 17:12 Super lekarz miałam z nim kontakt na kontrolnym ktg potem jak przyjmował mnie do szptala i na porodówce przyszedł zobaczyć jak mi idzie. Potem podczas obchodu już po porodzie pytał sie jak się z moją córcią czujemy. Zapamiętałam go bardzo przyjemnie z pewnościa lekarz godny polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
zosia_771 Re: czy ktoś zna dr Sebastiana Kwiatkowskiego? 17.07.06, 17:16 Tak pod ten numer. Odpowiedz Link Zgłoś