Dodaj do ulubionych

czy ktoś zna dr Sebastiana Kwiatkowskiego?

17.02.06, 22:32
chciałabym poznać opinie na jego temat
Obserwuj wątek
    • marta1978.01 Re: czy ktoś zna dr Sebastiana Kwiatkowskiego? 18.02.06, 09:34
      Byłam raz u niego na usg. Dużo nie mogę powiedzieć bo to tylko jedna wizyta ale
      sprawiał bardzo miłe wrazenie. Wydawał sie kompetentny :)
    • ala303 Re: czy ktoś zna dr Sebastiana Kwiatkowskiego? 18.02.06, 10:52
      Dziękuję Marto za odpowiedź. Ciekawa jestem jeszcze czy ten dr prowadził komuś
      ciążę?
      • kasiol81 Re: czy ktoś zna dr Sebastiana Kwiatkowskiego? 17.07.06, 15:58
        Miałam znim zajęcia z ginekologii i położnictwa i zrobił na mnie świetne
        wrażenie.byłam tez z nim na kilku porodach i jak dla mnie rewelacja-strasznie
        miły,kompetentny i naprawde świetny lekarz.
    • lindan Re: czy ktoś zna dr Sebastiana Kwiatkowskiego? 19.02.06, 12:41
      Hej!
      Jeśli myślimy o tym samym lekarzu tzn. pracuje na Pomorzanach, młody, wysoki
      blondyn. Jeśli tak to znam go ze szkoły rodzenia z Pomorzan i z porodu, zszywał
      mnie i nie mam zadnych zastrzeżen - bardzo miły i chyba naprawdę lekarz z
      powołania, jeszcze nie zepsuty. Z tego co wiem to on nie prowadził - jak ja
      byłam w ciąży - praktyki prywatnej- tylko usg na Ul. Kopernika u dr Torbe do
      którego ja chodziłam. Wiem, że pracował tylko w szpitalu, moze tez w przychodni
      przy szpitalnej, ale tam są jakoś dziwne układy. W każdym razie ja bym do niego
      chodziła. Możesz mi napisac gdzie on przyjmuje?Pozdr.
    • moskirz Re: czy ktoś zna dr Sebastiana Kwiatkowskiego? 19.02.06, 13:13
      miałam z nim zajęcia na ginekologii

gośc imponuje wiedzą i podejściem do pacjentów..
      • harcerkaka Re: czy ktoś zna dr Sebastiana Kwiatkowskiego? 19.02.06, 21:50
        Pracuję na Pomorzanach i znam faceta. Bardzo sympatyczny i kompetentny.
        Postaram się dowiedzieć czy przyjmuje gdzieś poza szpitalem i dam znać.
        • zosia_771 Re: czy ktoś zna dr Sebastiana Kwiatkowskiego? 20.02.06, 18:55
          hej,

Dr Kwiatkowski przyjumuje w gabinecie dr Torbe, rejestracja telefoniczna
          509600330.
          Pozdr,
          gosia
          • ala303 Re: czy ktoś zna dr Sebastiana Kwiatkowskiego? 20.02.06, 21:19
            Dzięki dziewczyny za informacje!!!
            • natkakoperku Re: czy ktoś zna dr Sebastiana Kwiatkowskiego? 21.02.06, 09:02
              Miły facet:)Odbierał mój poród.Robił dwa razy usg w szpitalu.W trakcie porodu na
              jego polecenie dostałam środki p.bólowe chociaż położne się wzbraniały,pytał się
              jak się czuje w trakcie czyszczenia macicy.Pośmiał się pożartował,nawet sam
              chciał odebrać poród ale położna go wygoniła.Czy on przypadkiem nie przyjmóje na
              przecławiu?Wydaje mi się że na pieczątce ma adres z Przecławia???
              • 15tydzien a teraz wiadomo? 17.07.06, 13:54
                Wiadomo gdzie przyjmuje poza szpitalem Pan doktor?

Człowiek jest niesamowity naprawdę w tą sobotę okazał mi takie serce i
                zrozumienei, ze zdecydowałam sie rodzić na pomorzanach.
    • beata761 Re: czy ktoś zna dr Sebastiana Kwiatkowskiego? 17.07.06, 15:13
      Bardzo dobry specjalista i miły człowiek. Odbierał mi poród na Pomorzanach 4
      miesiące temu.
      • zosia_771 Re: czy ktoś zna dr Sebastiana Kwiatkowskiego? 17.07.06, 15:23
        Hej,

Zadzwoń pod nr rejestracji ultrasonograficznej i zapytaj gdzie przyjmuje.
        • 15tydzien Re: czy ktoś zna dr Sebastiana Kwiatkowskiego? 17.07.06, 15:38
          pod ten numer: 509600330.
          • lajla1986 Re: czy ktoś zna dr Sebastiana Kwiatkowskiego? 17.07.06, 17:12
            Super lekarz miałam z nim kontakt na kontrolnym ktg potem jak przyjmował mnie
            do szptala i na porodówce przyszedł zobaczyć jak mi idzie. Potem podczas
            obchodu już po porodzie pytał sie jak się z moją córcią czujemy. Zapamiętałam
            go bardzo przyjemnie z pewnościa lekarz godny polecenia.
            • zosia_771 Re: czy ktoś zna dr Sebastiana Kwiatkowskiego? 17.07.06, 17:16
              Tak pod ten numer.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka