Dodaj do ulubionych

szpital w Gdyni Redlowie im PCK

21.02.06, 19:48
ktora z Was dziewczyny oststnio tam rodzila? jak opinie??? ja tam rodzilam 5
lat temu i mam niezbyt mile wspomnienia i teraz nie wiem gdzie jechac na 2.
porod
Obserwuj wątek
    • ania140880 Re: szpital w Gdyni Redlowie im PCK 22.02.06, 19:32
      różne są opinie,ja byłam w tym szpitalu już 3 razy ale piętro niżej niż
      porodówka. Lekarze są sympatyczni, szczególnie dr Grzegorz Jańczewski.Mam do
      niego nr kom,pomaga przy porodzie,praktycznie prowadzi za rękę swoje pacjentki.
      • go_sia13 Re: szpital w Gdyni Redlowie im PCK 22.02.06, 20:58
        ja nie zdecydowałam się tam rodzić ze względu na wygląd porodówki-
        paskudna....Rodziłam na Zaspie. Porodówka ok- ładna,oddzielne pokoje. Natomiast
        z opieki poporodowej byłam średnio zadowolona.
      • lucy.sol Re: szpital w Gdyni Redlowie im PCK 23.02.06, 15:30
        Ania chodzilas do Janczewskiego? ja tez do niego chodze!!! super lekarz, ale o
        porodzie jeszcze z nim nie rozmawialam
        • ania140880 Re: szpital w Gdyni Redlowie im PCK 23.02.06, 16:14
          Ja chodzę do dr Szelezińskiego w Sopocie.On pracuje w szpitalu na Zaspie.To
          bardzo doświadczony i kulturalny lekarz.Jańczewskiego znam ponieważ przyjmował
          mnie na oddział w Redłowie i potem kilka razy z nim rozmawiałam, m.in na
          obchodach.Moje znajome go chwalą, dla mnie też był miły i dokładny.Jest
          lekarzem z porodówki i ponoć jeśli zachodzi konieczność przyjmuje pacjentki na
          oddziale (bo np ma akurat dyżur a coś się dzieje).Jeśli chcesz rodzić w
          Redłowie to warto mieć tam znajomego lekarza.Ja po przeczytaniu negatywnych
          opinii na temat Redłowa wole rodzić na Zaspie, zwłaszcza, że mój lekarz
          prowadzący jest tam v-ce ordynatorem i jestem z niego bardzo zadowolona.
          • lucy.sol Re: szpital w Gdyni Redlowie im PCK 23.02.06, 16:43
            no troszke przerazaja mnie opinie na temat Redlowa.... ale moja koleaznka tam
            urodzila 5 dni temu i jest zadowolona, zalezy na kogo sie trafi....
            Mam nadzieje ze bedzie ok. Dzieki
      • agunia00 Re: szpital w Gdyni Redlowie im PCK 27.03.06, 16:10
        Witam z tego co mi wiadomo pozmienialo sie w szpitalu jest ladnie wyremontowana
        porodowka sala dla mam tez jest kolorowa i ladnie umeblowana niema tam juz
        takich zwyklych typowo szpitalnych lozek sa ladne drewniane ,jezeli chodz o
        polozne to widzialam same mlode kobiety wiec mysle ze dosc sympatyczne
        beda,lekarze hmm doktor Jańczewski bardzo mily cierpliwy, mnie prowadzi doktor
        Piskulak dlamnie jest rewelacyjny ma dyzury rowniez w Redlowie naprawde
        polecam !!!! interesuje sie kobieta ma czas checi na tel tez niema problemu
        zeby porozmawiac zapytac super czlowiek
    • lucy.sol Re: szpital w Gdyni Redlowie im PCK 24.02.06, 11:14
      czy nikt nie rodzil w Redlowie???? nie ma zadnej mamy z Trojmiasta?????
    • anna221 Re: szpital w Gdyni Redlowie im PCK 24.03.06, 21:47
      witam ja rodziłam w Redłowie w grudniu 2005 i równiez chodziłam przez całą
      ciążę do dr Jańczewskiego i byłam bardzo zadowolona równiez odbierał mój poród
      bo akurat miał wtedy dyżur(cc-nieplanowane), ale naprawde bardzo pozytywnie
      wspominam mój pobyt tam ogólnie lekarze bardzo mili a i położne w większości
      również także jak najbardziej polecam.sale na położnictwie bardzo ładnie
      odnowione i ogólnie przyjazna atmosferka
    • lucyna831 Re: szpital w Gdyni Redlowie im PCK 24.03.06, 22:00
      Ja rodziłam tam 13 i 7 lat temu .Moja znajoma rok temu i bardzo żałowała.Ja
      trzecie dzziecko rodziłam w Wejherowie, dlatego ,że słyszałam wiele złego i
      lekarz mi polecił .
      • gosia262 Re: szpital w Gdyni Redlowie im PCK 27.03.06, 21:44
        ja rodziłam w redłowie dwa razy (4 lata temu i 7 miesięcy temu) bardzo jestem
        zadowolona, opieka super i przy porodzie i póżniej też. naprawde czułam, że
        wszystkim zalezy, żebym jak najszybciej i najłatwiej urodziła. obie ciaże
        prowadził dr Metler, super! co do zaspy, to tam dla mnie dyskwalifikujaca jest
        mozliwośc wchodzenia odwiedzajacych na sale poporodowe! przy szescio czy nawet
        osmioosobowych salach! nie wyobrazam sobie, żeby wokól noworodka przewijały się
        tłumy ludzi!
        • kasia73_33 Re: szpital w Gdyni Redlowie im PCK 28.03.06, 10:09
          mam termin porodu na 11 maja. od dłuższego czasu zastanawiam się nad wyborem
          odpowiedniego szpitala. czym więcej czytam o szpitalu w Redłowie tym bardziej
          skręca mnie w żołądku. czy ktoś zna z "autopsji" dr-a Dariusza Szczypka. podobno
          działa w redłowie i w przychodni na Witominie. ostatnio trochę mi podpał i sama
          nie wiem co mam już robić. o położnej z przychodni już nie wspomnę. przed każdą
          wizytą w przychodni jestem kłębkiem nerwów. tak jak dziś na przykład...sad
          • ba_warka Re: szpital w Gdyni Redlowie im PCK 28.03.06, 22:38
            Moją ciążę prowadzi dr Kubik.Nie mam do niego żadnych zastrzeżeń.To druga ciąża
            którą dr mi prowadzi.
            Wiesz kasia73_33 najważniejsze jest zaufanie do lekarza.
            Rodziłam w Redłowie ponad 2 lata temu-nie mam złych wspomnień,ani co do lekarzy
            ani co do położnych.Mam termin na 23.04
            Pozdrawiam
            • kasia73_33 Re: szpital w Gdyni Redlowie im PCK 30.03.06, 08:08
              dzięki ba_warka. myślę,że żaden szpital ani lekarz nie jest w stanie sprostać
              wymaganiom pacjentki. masz rację,że trzeba lekarzom zaufać i chyba tak zrobię.
              nie będę kombinować i szukać jakiegoś innego szpitala bo mogę się przeliczyć.
              życzę powodzenia i pozdrawiam ba_warka wink
            • zuzanna123 Re: szpital w Gdyni Redlowie im PCK 30.03.06, 13:48
              rodziłam w redłowie w lutym. pisałam o tym na forum województwa, pozdrawiam
            • 16hutka Re: szpital w Gdyni Redlowie im PCK 30.03.06, 18:10
              Współczuję ci,ja też chodziłam do Kubika,miły był owszem dopóki płaciłam kupę
              kasy za wizyty.Kiedy przyszedł czas porodu i znalazłam się w szpitalu na
              porodówce to unikał mnie jak ognia,udawał,że wogóle się nie znamy.Dowiedziałam
              się później ,że za obecność szanownego p.doktora przy porodzie trzeba odpalić
              odpowiednią sumkę.
              • tucik Re: szpital w Gdyni Redlowie im PCK 06.04.06, 12:46
                a propos dr Szczypka-znam go, chodziłam do niego "dorywczo" na wizyty do
                przychodni na Witominie, ogólnie miły, potrafił wyczerpująco wytłumaczyć
                kwestie, jeśli się o coś zapytałam, niestety z uwagi na to, że nie ma
                nowoczesnego sprzętu moją ciążę prowadził dr Bierżyński; ponadto ja akurat będę
                rodzić przez cc wobec czego ostatnio zmieniłam lekarza na dr Leszczyńską ze
                szpitala na Klinicznej, z która umówię się na planowane cc właśnie w tym
                szpitalu-ostatnio przeprowadzała cc mojej koleżance i nie ma zastrzeżeń.
                Podejrzewam też, że Szczypek chciałby dodatkową kasę za wykonanie planowanego
                cc (pomimo że mam wskazania).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka