hasz0 27.03.06, 20:51 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=38540967&a=39294046 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrzejg Właśnie miałem Ci podpowiedzieć,abyś załozył wątek 27.03.06, 21:11 tamten był juz długaaaaśny Tak luźno dziś Ci przekaże swoje spostrzeżenia o Kazimierzu Marcinkiewiczu Tak sobie myslę ,że jego żone musi szlag trafiać.Co trochę jest fotografowany z jakąś młodą kobieta u boku, albo tak jak dziś z grupą ślicznyc dziewcząt... Wiem,wiem...a raczej przyjmuję na wiarę,że gość jest wporządku, ale dla kobiety , która siedzi z dziećmi w domu musi to być wkurzające. NIe pamietam aby poprzedni premierzy tak pokazywali się co trochę , a to na balu,a to w teatrze i to w otoczeniu pieknych kobiet. Czy to element kampanii przedwyborczej? A. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: Właśnie miałem Ci podpowiedzieć,abyś załozył 27.03.06, 22:20 ma 46 lat... nie pamietasz jak tyle miałeś? widziałeś z kim tańczył na balu maturalnym? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: Właśnie miałem Ci podpowiedzieć,abyś załozył 28.03.06, 05:02 hasz0 napisał: > ma 46 lat... nie pamietasz jak tyle miałeś? > widziałeś z kim tańczył na balu maturalnym? bez jaj nawet jak bede miał tyle co Ty , to też będe kumał o co chodzi Uważam,że tworzą w mediach wizerunek wkurzający dla partnerki (w drugą stronę też to działałoby) A. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Czyja twarz bardziej? 28.03.06, 05:04 "- Rząd w sprawach gospodarczych i socjalnych musi mieć twarz Jarosława Kaczyńskiego i Andrzeja Leppera, a nie Zyty Gilowskiej. Nie może być zakamuflowaną recydywą Polski liberalnej, ma realizować idee Polski solidarnej. Ministerstwo finansów nie może być państwem w państwie i blokować socjalne propozycje - mówi Czarnecki." Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Teraz PiS ma trzy drogi 28.03.06, 05:15 - koalicję z Samoobrona i powolna (albo i szybką) totalna kompromitację, ponieważ Samoobrona będzie kreowała się na partie wspomagajacą biednych i nie bacząc na realia budżetowe próbowała spełnic róznorakie bzdurne swoje pomysły.Czy PiS je poprze?Raczej będzie totalna sprzeczka na górze i ciągłe groźby rozpadu rządu. -mogą podać rząd do dymisji i w efekcie mieć wcześniejsze wybory -mogą się rozleciec na frakcję bliższą PO i bliższą Samoobronie i stworzyć koalicje z PO A. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 nie jest w moim interesie powrot komuny 28.03.06, 07:13 hasz0 napisał: > A ja chcę porónawnać stan optymalny z jakim mielibysmy do czynienia > bez zamierzanych "patologii" reform, zamilczanych albo zakrzyczanych > metodą Rycha7 (chcesz powrotu do komuny! znamy to! już to przerabialiśmy itd.) > do stanu aktualnego -bronionego z tak nieprawdopodobną zaciekłością > i determinacją przed ujawnieniem mechanizmów tych "patologii". Ja porownuje stany faktyczne. Porownywanie ze stanami idealnymi ma taka wade, ze zawsze moznaby wymyslec stan idealniejszy. Rzeczywistosc zawsze wypadnie gorzej od idealu. Istotnie jest stwierdzanie JAK poprawic. Recepta Hasza jest dokopac jego wydumanym wrogom. Twoi Haszu sa przy wladzy wiec niech dokopuja. Tego od nich i od Ciebie oczekuje. Do dokopywania nie potrzebne sa majowa wybory. Wystarczy 3,5 roku z Lepperem, ktorego niemiecki dziadek Kurskiemu sie podoba. > Czyzbyś był ponurakiem, ze zadnych imion i nazwisk nie odszyfrowałeś? Nie usilowalem. Powiem wiecej nie zamierzalem usilowac. To wynika z mojego zdania o Tobie. Widze Cie ponuro. Jak w akapicie powyzej. Najwyzszy Twoj priorytet to niszczenie. Wybudowac nowe wspaniale na gruzach Wawelu. PiS za najwazniejsze uznal resorty silowe. Niech wiec tajniacy z prokuratorami poprawiaja gospodarke. Nie wiesz teraz jaki bedzie skutek, to dowiesz sie za 3,5 roku. Niezbedne koszty uczenia elektoratu rozumu. Nawet IQ nie zastepuje wiedzy i rozumu. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: nie jest w moim interesie powrot komuny 28.03.06, 10:41 Takiej deklaracji: "nie jest w moim interesie powrot komuny" oczekiwałem od Ciebie prawie dwa lata temu. Co do stanów faktycznych to zamuliłeś moje spostrzeżenie o zakrzykiwaniu "powrotem do komuny" -> każdej najmniejszej wzmianki i wskazania źródeł zaplanowanej, przestępczej patologi tzw. "układu". Teraz media na wyścigi zaprzeczają istnieniu takowego - od definicji poczynając. Jakby nie było "układu wyborczego" z Jaruzelskim, oddaniu przegranej listy PZPR przez "układ", nieukaranego do przedawnienia oszustwa reprywatyzacyjnego przez Lewandowskiego z "układu", "nocnej zmiany" pokazującej jawny skład "układu" z twarzą Kiszczaka, Michnika, Niesiołowskiego, Tuska, Pawlaka, jakby nie było ordynackiej Kwaśniewskiego, Jaskierni, Kwatkowskiego, Kaczmarka etecetera Millera, Jakubowskiej - oficerów SB w spódnicach i agentach w sposdniach przed kamerami programów publicytycznych. Stan faktyczy to nieuporanie się z układem niszczącym za każdym razem korzyści wywalczonej demokracji. Czy to z pomysłem wejścia do NATO i EWG zainicjowanym przez rząd Olszewskiego sparodiowanym kapitulancką Niceą przez przeciwników rządu i wejścia do NATO I EWG. Te ciągłe powtórki az do kompromitacji idei POPISU to jeden i ten sam faktyczny problem do rozwiązania w polskiej demokracji. Sam się nie rozwiąże...tylko wyborami! Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 nie jestem strachliwa pensjonarka 28.03.06, 11:01 hasz0 napisał: > Takiej deklaracji: > "nie jest w moim interesie powrot komuny" > oczekiwałem od Ciebie prawie dwa lata temu. Nie mam w zwyczaju tlumaczyc sie, NAWET byle komu. Widac, ze jestes przytloczony rytualizmem kolek rozancowych i oczekujesz od wszystkich stadnego pedu. > Co do stanów faktycznych to zamuliłeś moje spostrzeżenie > o zakrzykiwaniu "powrotem do komuny" -> każdej najmniejszej wzmianki i wska > zania > źródeł zaplanowanej, przestępczej patologi tzw. "układu". Gdy strajkowales i zachecales do strajkowania w 1980/81 to powinien byl wiedziec jakie przyniesie to skutki ekonomicze, nawet dlugofalowo. Odpowiadasz za to. Ja tez za to odpowiadam poniewaz Cie wtedy nie zabilem. Ale ludze sie, ze moj brak morderstwa mi wybaczysz. Ja sobie juz wtedy wybaczylem. Lenistwo. Teraz Twoje zawodzenia o "ukladzie" mnie nie wzuszaja. Podalem Ci link do doskonalego artykulu na ten temat. Jak zwykle przemilczales. Wyjasnie Ci wiec moze, ze wtedy gdy przemilczasz to uwazam to za najwieksza Twoja porazke. To co do sprawy kopania po kostkach. Uporczywie udajesz, ze nie widac, ze przemilczales. Wydaje sie, ze na forum Ty jedyny nie "zauwazasz" swoich przemilczen. Dziecinada. > Teraz media na wyścigi zaprzeczają istnieniu takowego - od definicji poczynając Budujesz swoje piramidy bzdur na glowie. Twoi maja w rekach organy scigania. Nie wyjcie lecz przedstawcie dowody sadom. Poniala skotina? > Stan faktyczy to nieuporanie się z układem niszczącym > za każdym razem korzyści wywalczonej demokracji. To k.rwa walcz. Przestan wyc. Mata waadze, to mordujta albo wylozcie dowody sadowe na stol. > Sam się nie rozwiąże...tylko wyborami! To sie wybierajta. Zwyciezca bierze wszystko. Mata waadze to robta wybory. Zdymisjonowac rzadu nie potrafita? A co potrafita? Wyc? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg kłamiesz 28.03.06, 11:04 hasz0 napisał: > "nocnej zmiany" pokazującej jawny skład > "układu" z twarzą Kiszczaka, Michnika, Niesiołowskiego, Tuska, Pawlaka, Niesiołowski głosował za rządem Olszewskiego Ponadto ta śpiewka o 'nocnej zmianie' jest juz zgrana W obecnym Sejmie takich nocnych uzgodnien przed glosowaniem masz bez liku i to w wykonaniu wzoru nad wzorami , czyli piSu > Te ciągłe powtórki az do kompromitacji idei > POPISU to jeden i ten sam faktyczny problem do rozwiązania w polskiej > demokracji. Sam się nie rozwiąże...tylko wyborami! > Mamy teraz ideę Samopisu. Pozyjemy i zobaczymy efekty A. Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 _______________kłamiesz i kłamiesz ato Ty łżesz bo 28.03.06, 11:19 1) Gdy strajkowales i zachecales do strajkowania w 1980/81 to powinien byl wiedziec jakie przyniesie to skutki ekonomicze, nawet dlugofalowo. Odpowiadasz za to. Ja tez za to odpowiadam poniewaz Cie wtedy nie zabilem. Ale ludze sie, ze moj brak morderstwa mi wybaczysz. Ja sobie juz wtedy wybaczylem. Lenistwo. HASZCZ#########: Byłem przeciwny prowokacjom esbecki i strajkom okupacyjnym! Po których następowały pacyfikacje i morderstwa bezbronnych. Ktoś kto znał starjki 1968 i namawiał do strajków nie włoskich a okupacyjnych był zdrajcą i IPN w większoości wypadków to potwierdza. AG: Łżesz zarzucając mi kłamstwo na temat Niesiołwoskiego. Jest zbyt wiele źródeł oprócz filmu - czyżby mu Kurski zapłacił z statystowanie w filmie? Nie porównuj nocnych obrad z nocnym obaleniem i przewotem rządowym. Dochdzenie prokuratorskie wykazało, iż zarzuty stan pogotowia Jedn Nadw. i wiele innych WSZYSTKIE były zmyślone! Mundurowi nie wpuscili ministrów do urzędów rano! Choć wiadomo było że Sejm arytmetyką odwoła rząd! Czego się bali stwiając mundurowych z bronią przed dzrwiami urzędów? Kto ŁZE? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: _______________kłamiesz i kłamiesz ato Ty łże 28.03.06, 11:22 szach0 napisał: > Kto ŁZE? z Niesiołowskim Ty jak sam trafnie napisałeś - statystowanie.... Widze po tym bałaganiarskim rządzie, że dobrze wtedy zrobili A. Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachmat Re: _______________kłamiesz i kłamiesz ato Ty łże 28.03.06, 11:28 andrzejg napisał: > szach0 napisał: > > Kto ŁZE? > > z Niesiołowskim Ty > jak sam trafnie napisałeś - statystowanie.... > Widze po tym bałaganiarskim rządzie, że dobrze wtedy zrobili > A. HASZC####################: Nie statystował Kurskiemu neistety! Piana na ustach DZIŚ dowodzi co tam robił WTEDY! Nie dziwi mnie, ze posłuchałes Tuska z nieposłuszestwem "obywatelskim" wobec wyborów demokracji! Dla liberałow to puste słowa do osiągania partukularnych korzyści. Po to założył partię z Bielecki a potem z Olechowskim... Dlatego ma gdzieś rozdzwięk mdz oskarzeniem PiS o "zawłaszczanie państwa" i... konsternacją niekonsekwencji przystapienia do oceny wyborczej czy to aby prawda! Jeśli okaże się że naród to kupi - jadę do Rycha. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg kłamiesz drugi raz 28.03.06, 11:32 haszszachmat napisał: > HASZC####################: Nie statystował Kurskiemu neistety! > Piana na ustach DZIŚ dowodzi co tam robił WTEDY! Piana na ustach nie jest dowodem.No chyba ,że w tej naszej nowej rzeczywistości. > > Nie dziwi mnie, ze posłuchałes Tuska z nieposłuszestwem > "obywatelskim" wobec wyborów demokracji! O tu.Powyżej.O jakim obywatelskim nieposluszeństwie piszesz? > Dlatego ma gdzieś rozdzwięk mdz oskarzeniem PiS o "zawłaszczanie państwa" Czyje sa to słowa? "Polsce potrzebna jest koncepcja kontroli państwowej, która obejmuje wszystkie dziedziny życia publicznego, nie pozostawiając sfer niczyich". A. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: kłamiesz drugi raz 28.03.06, 14:28 hasz0 napisał: > a stystował post factum? ważne jest jak kto głosował, a nie gdzie przypadkiem (mniejszym czy większym ) był no to co z tym obywatelskim nieposłuszeństwem? Mógłbyś wyłozyć papiery na stół i udowodnić moje działanie w tym kierunku? A. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 juz Cie zglosilem jako V kolumne 28.03.06, 11:47 haszszachmat napisał: > Jeśli okaże się że naród to kupi - jadę do Rycha. Juz nadalem do Urzedu Ochrony Konstytucji Twoje namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 Re: juz Cie zglosilem jako V kolumne____z tym txt? 28.03.06, 14:27 Rycho7: Gdy strajkowales i zachecales do strajkowania w 1980/81 to powinien byl wiedziec jakie przyniesie to skutki ekonomicze, nawet dlugofalowo. Odpowiadasz za to. Ja tez za to odpowiadam poniewaz Cie wtedy nie zabilem. Ale ludze sie, ze moj brak morderstwa mi wybaczysz. Ja sobie juz wtedy wybaczylem. Lenistwo. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: ____z tym txt? 28.03.06, 14:38 szach0 napisał: > Rycho7: > ... Lenistwo. A zrozumiales tekst? Dla niepoznaki udajesz, ze nie zrozumiales? Dobrze Ci to wychodzi. Nie musisz grac. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: Mam liczyć na mniesze zło (lenistwo)?/n 29.03.06, 08:42 Widze, ze na swoim IQ nie mozesz polegac. Z mojej strony nie bylo grozby lecz opis zamierzchlej przeszlosci. W tej przeszlosci takze Ci z mojej strony nic nie grozilo. Co nie oznacza, ze nie czuje sie odpowiedzialny wobec boga i historii za moje zaniechania. Ty odpowiedzialny nie czujesz sie nigdy. Ja w 1989 roku nazywalem to pulapka ofsajdowa. Dano glupkom wladze, ktorej nie byli w stanie uzyc. No i wyszlo to co wyszlo. A Ty chcesz wszystkich rozliczyc poza soba. Nalezysz do grupy tych nieudacznikow ktorym jeszcze dotychczas nie dano szansy spieprzyc. Tera mata te szanse. Do roboty. Nie wyj lecz rob. Miej satysfakcje: "tymi rencamy to spieprzylem". Nie zwalaj partaczu od poczatku na wszystkich dookola. Rence Ci siem trzensom bo une krzywo patrzom. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 wyjasnij 28.03.06, 11:50 haszszachmat napisał: > Nie dziwi mnie, ze posłuchałes Tuska z nieposłuszestwem > "obywatelskim" wobec wyborów demokracji! Nowy rodzaj wycia? Na czym polegalo to nieposluszenstwo? Konkrety, dowody prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 sierpien 1980 prowokacja esbecka 28.03.06, 11:43 szach0 napisał: > Byłem przeciwny prowokacjom esbecki i strajkom okupacyjnym! Juz wtedy uklad wspoltworzyles. Glansowales lze-elity. Zbierales zapalki aby podpalic Komitet Wojewodzki. > Ktoś kto znał starjki 1968 i namawiał do strajków nie włoskich a > okupacyjnych był zdrajcą i IPN w większoości wypadków to potwierdza. A ile bylo tych strajkow wloskich? Widocznie bylo 99,9 procent zdrajcow. No i teraz to scierwo stanowi elektorat. Po 1989 te scierwa zawlaszczaly Polskie, zamiast oddac uczciwemu klerowi. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: No i kto tu idiotą?/n 28.03.06, 14:36 To wynika z Twojego tekstu powyzej. Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 Re: nie jest w moim interesie powrot komuny 28.03.06, 11:10 PO broniąc "na noże" ciągłości trwania "układu" zarzuca PiS-owi jednocześnie PRZEWROTNIE zawłaszczanie państwa, które PiS chce wyrwać z rąk "układu". Straci posadę nareszcie Dworak i skończy się dworowanie z polskości w TVP. Straci posadę Rozłucki - i wyjaśnią się nareszcie zagadkowe transakcje. W tym niewyobrażalna bessa spowodowana złodziejską wyprzedażą Elektrimu. Spółki, fundacje, samorządy zaczną respektować prawo polskie a nie zbójeckie. Po niekonsekwentnie zarzuca PiS dokonywanie zamachu na wolność i demokrację mając na myśli swoją wolność kosztem reszty i swoją wizję demokracji jesli POPIS to tylko z prezydentem Tuskiem i premierem Rokitą inaczej kij w szprychy! Niechęć do wcześniejszych wyborów by odebrać PiS-owi władzę znaczy że kłamała mając dobro Polski na uwadze!!! Hasło: "przede wszystkim gospodarka TAK ale wcześniej porządek bo będzie tak jak z autostradami - Prezesi po 1 mln zł przez 16 lat dziesiatki miliardów strat i parę km kpin z jakości nawierzchni, poboczy, objazdów, sygnalizacji, infrastruktury pobocza i parkingów i co drugo km w Polsce rozjezdony do stanu katastrofy! Nie można złodzieja wynajmować na stróza! Rozumiesz nareszcie Rychu7? Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 zycia nie znasz 29.03.06, 16:50 szach0 napisał: > Nie można złodzieja wynajmować na stróza! Rozumiesz nareszcie Rychu7? Wiem, ze to jeden z Twoich dogmatow. Z mojej praktyki stosuje zupelnie cos innego. Istnieje jeszcze, choc rzadko, bandycki honor. Swoj zlodziej jest najlepszym strozem. Widac, ze nie miales z tym do czynienia. Tylko rozance klepiesz. > Niechęć do wcześniejszych wyborów by odebrać PiS-owi władzę znaczy że kłamała > mając dobro Polski na uwadze!!! Udajesz tak naiwnego? Partia to z definicji grupa ludzi chcacych zdobyc lub utrzymac wladze. Kazdy klamie, ze w interesie "Polski". Utrzymanie wladzy w systemie demokratycznym zaskakujaco wiaze sie z dzialaniem w interesie wiekszosci wyborcow. Abstrakcyjna Polska moze przy tym polec przykladowo na rzecz Watykanu. PiS udaje nieletna nimfomanke. Wierza w to jedynie mohery gluche na orgie na plebanii. PiS boi sie rozliczenia na jesieni czyje "dobro" mialo na wzgledzie rzadzac. Po co bijesz piane? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Tusk pedzioł 28.03.06, 14:32 My nie zmuszamu PiS do flirtu z Samoobroną... i dobrze pedzioł PiS ma jeszcze inne wyjścia z sytuacji A. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ________________Re: Tusk pedzio? 28.03.06, 15:58 Tusk pedzio? Stąd te alegorie seksitowsko-zaręczynowe zamiast języka polityki? > My nie zmuszamu PiS do flirtu z Samoobroną... > i dobrze pedzioł > PiS ma jeszcze inne wyjścia z sytuacji HASZCZ#############: Flirt, małżeństwo, rozwód...itp. ma odwrócic uwagę od faktów. I PO zmieniło postawę z "walki na noże" na "poprzemy trochę lepsze ustawy" Sęk w tym "trochę"! Propanstwowego języka konkretów ani widu. Chorz na władzę oskarżali z hipokryzją PiS - teraz w obliczu wyborów nie wiedzą jak zmienić front. Ile jeszcze resortów trzeba dołożyć 5 z pozostałych 7? Jak AWS UW? To kto tu kogo pięrdoli jakby zapytał wyborca SO na prelekcji o miłości homosiów w koalicji! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg skojarzenia seksualne tkwią w Tobie 28.03.06, 20:10 hasz0 napisał: > Tusk pedzio? Stąd te alegorie seksitowsko-zaręczynowe > zamiast języka polityki? Uważaj na lotne PiSowskie brygady antyseksualne Za takie skojarzenia wsadzą Cię Pedzioł jest naśladownidztwem mojego kuzyna z krakowskiego > HASZCZ#############: > > Flirt, małżeństwo, rozwód...itp. ma odwrócic uwagę od faktów. > > I PO zmieniło postawę z "walki na noże" na "poprzemy trochę lepsze ustawy" > Sęk w tym "trochę"! Propanstwowego języka konkretów ani widu. to niech Marcinkiewicz zacznie działać Dlaczego PO ma popierać jakieś ustawy , których jeszcze nie ma? Poparła becikowe )), które dla dobra Polski mógł zawetowac prezydent, ale nie, ten dbał o swój wizerunek Następna w sprawie Krajowej Rady okazała się bublem (wynikłym z pośpiechu i ustępstw wobec LPR i SO w zamian za popierające głosy) Czy poza występami na scenie teatrów szkolnych Marnotkiewicz coś robi ? A. > Chorz na władzę oskarżali z hipokryzją PiS - teraz w obliczu wyborów nie wiedzą > > jak zmienić front. Ile jeszcze resortów trzeba dołożyć 5 z pozostałych 7? Jak to ile? Teraz wszystkie. > Jak AWS UW? > To kto tu kogo pięrdoli jakby zapytał wyborca SO na prelekcji o miłości > homosiów w koalicji! Ależ Cię zabolało owe 'pięrdoli' Przepraszam bardzo.Nie wiedziałe,że Twój czuły punkt Będę na okrętkę A. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Czy pamiętasz? 28.03.06, 20:03 Jak pisałem o chcicy PiSu na panstwowe firmy? Za iast kilkunastu, które proponowało PO , chcieli pozostawić w rękach państwa ponad setkę. Wiesz dlaczego? Handel Haszu Przekupki IV RP u steru władzy "W kilku przypadkach rady nadzorcze, odwołując prezesów i ich zastępców, nie wiedziały, kogo powołać na ich miejsce. Dlatego oddelegowały do zarządów osoby ze swojego grona. W poznańskiej spółce energetycznej Enea taki właśnie tymczasowy delegat z rady nawet wygrał konkurs na prezesa. Wszystko wskazuje na to, że w najbliższych tygodniach rady nadzorcze znów zaczną odbierać i rozdawać stanowiska w zarządach. To trzecia fala kadrowej wymiany od czasu przejęcia rządów przez PiS. Największego ruchu personalnego można spodziewać się w spółkach górniczych i energetycznych" www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_060328/ekonomia/ekonomia_a_1.html Post PRLowcy Socjalisći tak tylko delikatnie nadmienię. A. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg wycofuja sie raczkiem? 29.03.06, 11:56 żałosne to Zgadzam się z Komoroskim "Dzisiaj Kancelaria próbuje się rakiem wycofywać z własnej decyzji, albo ją jakoś przekreśla w oczach opinii publicznej" - ocenił Komorowski. "Był generał Jaruzelski na Syberii? Był. Odznaczenie mu się należy, jak każdemu innemu Sybirakowi? Należy się. Dał mu prezydent Kaczyński, powinien się z tego nie wycofywać, nie chować tego pod sukno, tylko mieć odwagę powiedzieć: tak dałem, bo się należało" - zaznaczył. Według polityka PO, prezydent L.Kaczyński "nie ma dobrego okresu w swoim działaniu". "Świeżo mu przypomniano cytaty czysto marksistowskie z jego pracy doktorskiej, a teraz niepotrzebnie robi taki ruch, wycofuje się z - według mnie - normalnej decyzji" - zaznaczył Komorowski. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Jaruzelski oddaje medal 30.03.06, 17:42 i pokazuje gest Kozakiewicza Wiecej w jutrzejszej prasie Zobacz Haszu do czego doszło przez gapiostwo Lecha A/ Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Lepper obrońcą 29.03.06, 11:50 "- Mam wątpliwości co do PiS i ich działań, ich wypowiedzi, do ich walki z adwokatami, dziennikarzami, z lekarzami, teraz z Trybunałem. Jeśli dojdzie do koalicji, to ja na pewno nie pozwolę na to, aby w jakimkolwiek miejscu była łamana konstytucja i prawo, konstytucja przede wszystkim - powiedział Andrzej Lepper w "Poranku Radia TOK FM"." Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Lepper wrog haszyzmu numer jeden 29.03.06, 12:10 andrzejg napisał: > konstytucja przede wszystkim - powiedział Andrzej Lepper Z kims takim IV RP nie da sie zbudowac. Konstytucja III RP jest zla i nalezy ja lamac. Jarus chcialby wytrzymac do 2009 roku? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg z UCI też przegrają 29.03.06, 13:34 " Także 8 marca KE wszczęła w związku z blokowaniem fuzji UniCredito procedurę o naruszenie unijnych przepisów z zakresu rynku wewnętrznego. KE uznała, że powoływanie się przez Polskę na umowę prywatyzacyjną Pekao SA, która zakazuje włoskiemu inwestorowi angażowania się w Polsce w działalność gospodarczą konkurencyjną wobec Pekao SA, jest sprzeczne z fundamentalną zasadą swobody przepływu kapitałów w UE." A. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: Głosuję na Tuska i Rokitę w maju/nt 29.03.06, 18:04 Nastepne w ciagu klamstw Hasza. Przyzwyczajles juz nas do kaszystowsko- haszystowskiego lgarstwa. Sluzy to PiSowi? Czy tez elektoratowi PiSu? Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 _Rozliczyłem siebie i gdy będą w maju macie 1 głos 29.03.06, 18:49 A Ty chcesz wszystkich rozliczyc poza soba. Nalezysz do grupy tych nieudacznikow ktorym jeszcze dotychczas nie dano szansy spieprzyc. Tera mata te szanse. Do roboty. Nie wyj lecz rob. Miej satysfakcje: "tymi rencamy to spieprzylem". Nie zwalaj partaczu od poczatku na wszystkich dookola. Rence Ci siem trzensom bo une krzywo patrzom. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Państwowy Zasób Kadrami 29.03.06, 21:04 Likwidacja konkursów przy obsadzaniu stanowisk w służbie cywilnej i powołanie w to miejsce tworu pod nazwą PZK (jak w tytule) podległego rządowi. Nie wmówisz mi ,że PiS chce zwalczyć kolesiostwo - podstawę owego słunnego układu Oni po prostu chca zbudować swój układ A. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg w świetle prowadzonych prac w Senacie 29.03.06, 21:09 onad ustawami o służbach cywilnych ta wpadka jest dziwnie na czasie Należy teraz oszacować kto więcej na tym zyska . Jak Haszu? Kto na tym zyskuje? Czja jest to prowokacja, jak to szepczą PiSowcy a nawet mówią już głośno. A. Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachmat ___________Kto oszalał? Kto ostał obłędu? No kto?_ 30.03.06, 09:50 HASZCZ#######################: Mimo „obłędu #-a ja naprawdę („tak-jak?) myślę”! W odróżnieniu od „powielaczy opinii GW”, epatujących czytelników personalnymi wycieczkami i obłudą posmarowaną ordynarnym chamstwem, którzy nagle stali się bardziej antykomunistyczni, bardziej patriotyczni a nawet skrajnie klerykalni w obronie Dziwisza, który życzył Tuskowi zwycięstwa, dając mu ślub kościelny na Wawelu i krytykując termin wyborów szkadzących wizycie – i to contra prymas Glemp!???! Czyżby Hejmo – „najblizszy papiezowi” był naprawdę niewinny? Pisałem już i nie będę się ciągle powtarzał odpowiadając na Twe nawrotowe pytania – bez próby z Twojej strony chocby najmniejszego zastanowienia się i odniesienia do moich wyłuszczonych już wcześniej prostych i jasnych argumentów o kursach i konkursach dla swoich z SLD. Tym się różnię od Was, ze nie oceniam persony interlokutora w haniebny i chamski sposób ale czytam co pisze i znajduję racjonalne a nie socjotechniczne personalno-inwektywne „argumenty”. A już nigdy nie zniżam się do niby- argumentów: „haszysta”, „idiota”, „partacz”, „co Ty mi tu pięrdolisz” itd. Jeśli pozwalam sobie na żart to w ripoście na banialuki jw. Mam paru znajomych niedołegów, nieudaczników, karierowiczów rodem PZPR, którzy mieli propozycję objęcia satnowisk prezesów banków na początku reform a całkiem niedawno ukończenia kursów dla wymyślonego za Millera przez SLD skomplikowanego sposobu pozyskiwania pozyskiwania funduszy unijnych w wielkości - 4%!!!!! Więc dywagacje o „likwidacji konkursów przy obsadzaniu stanowisk w służbie cywilnej” sobie daruj – były ustawione dla swoich!!! I kosztowały Polskę stratę 96% możliwych do pozyskania funduszy! Lepiej gdyby jak ten szkodliwy rząd - ....„NIC NIE ROBILI” . Jednak nie da się, POMIMO WSCIEKŁEJ NAGONKI ( ja np. mam „obłęd” ) zrzucić winy Balcerowicza i aferałow za efekty gospodarcze, tragiczne zadłużenie setek mlrd $, smutnego położenia Polski za Burkina Faso, za Albanią, z utrwalonym „zmarażaniem” i antypolityką wzrostu – bezrobociem, nędzą i załamaniem infrastruktury drogowej, bezbronność energetyczną, tragicznym stanem opieki zdrowotnej, skłóconej z sąsiadami nawet z Ukrainą i Niemcami – pomimo najbardziej lizusowskiej i uległej „antytotalitarnej” polityki Olina. Oto ten Twój polecany tekst : Wczytujac się w niego - nie widzę, aby się coś złego stało „polskiemu kapitałowi”. Jest bezpiecznie ulokowany i paru Komisjom Prawdy zejdzie jeszcze wiele czasu zanim go znajdą i ewentualnie odzyskają. Natomiast inwestorzy zagraniczni - wbrew panicznym strasznym proroctwom katastrofy gospodarczej kaczyzmu – zachowują się nad wyraz racjonalnie w ogóle nie biorąc do swych analiz – tych bredni, usilnie propagowanych przez lumpenliberałów a nawet strasznych zwidów i czarnych proroctw ich guru pana B. Przeciwnie kontrola skłoni uczciwych gdy odlecą spekulanci ze swego raju w srodku cywilizowanej Europy. Spójrz jak się pienią obrońcy mafiosów, spekulantów, aferałow i nawet zwykłych przestępców – co wygaduja w debatach krytykujących pomysły Ziobry, co za brednie wygaduje Balcerowicz z obawy przed skoordynowanym nadzorem. Rozmyty, nieeefktywny i drozszy był mu bliższy chociaz w krajach unijnych postawiono już dawno na jeden skoordynowany w którym można pokojarzyć podejrzane przepływy finasowe! Pytam dlaczego bronisz tych, którym przechodzi przez gardło: „Wystarczy pojechać do naszego polskiego Auchwitz” i puszczają to w zmontowanym materiale w TVP tej która wyśmiewa kalekę Madzię Buczek, prezydenta, premiera, rząd – nie krytykuje wysmiewa (rozumiesz? - tak jak Wy wysmiewacie mnie ), wyszydza kościół, Matkę Boską, Krzyż, propaguje wulgarne słowa, promuje prymitywnych artystów, bluźniecze gesty, siema, karykatury mahometa itp. pod pozorem wolności. Była jakas nagonka na Olina gdy uhonorował Supruniuka? Teraz gdy kilku złąmało prawo dla prowokacji – obłednie!!!! Szaklują Kaczyńskiego! Czyja ma być ta Polska? Oszustów, oszczerców, kłamców, zdrajców i aferałów? Oto ten tekst, który ma niby udowodnić wg Ciebie upadek gospodarczy pod rządami Kaczorów: Zdaniem Andrzeja Powierży, doradcy inwestycyjnego BDM PKO BP, wiele będzie zależało od przebiegu prac komisji śledczej. – Jeżeli emocje i spory polityczne wezmą górę, a kwestie merytoryczne zejdą na dalszy plan, to gwałtowna zawierucha wokół sektora bankowego może bardzo niekorzystnie wpłynąć na notowania poszczególnych instytucji – mówi Andrzej Powierża. Według niego, przy takim – dosyć negatywnym – scenariuszu – można się spodziewać nawet głębszej przeceny. Zagraniczni inwestorzy zaczną bowiem omijać dotychczasowych ulubieńców szerokim łukiem, inwestując kapitał w papiery innych spółek z indeksu WIG20. Według Remigiusza Sopla, analityka IDM, dotychczasowemu dobremu wizerunkowi sektora w najbliższym czasie z pewnością nie będzie służył konflikt na linii rząd – inwestor zagraniczny. – Oczywiście kompromis między stroną polską a włoskim UniCredito jest możliwy do osiągnięcia. Jednak do czasu zakończenia rozmów trudno się spodziewać, aby emocje wokół sektora bankowego mogły osłabnąć – dodaje Remigiusz Sopel. Spore oczekiwania – Z drugiej strony nie można zapominać, że przez długi okres walory największych rodzimych instytucji rosły nieprzerwanie. Stąd ich rynkowe wyceny także skłaniają do realizacji zysków, a to przekłada się w konsekwencji na spadek cen – podkreśla Andrzej Powierża. Według niego, kluczowe znaczenie dla sektora mogą mieć również tegoroczne wyniki finansowe. Analitycy oczekują, że w kolejnych kwartałach nastąpi poprawa rezultatów – stąd oczekiwana w 2006 roku kontynuacja dobrej passy i dalszy wzrost zysków. – Oczekiwania inwestorów są tutaj bardzo wyśrubowane i jakiekolwiek potknięcia w realizacji planów mogą zostać negatywnie odebrane przez rynek – a to kolejny powód do sprzedaży akcji – mówi doradca inwestycyjny BDM PKO BP. Według Marka Jurasia, analityka DM BZ WBK, indeks sektorowy WIG-Banki już od początku tego roku zachowuje się nieco słabiej od całego rynku. O ile WIG, czyli tzw. wskaźnik szerokiego rynku, zyskał w ciągu ostatnich trzech miesięcy 11,29 proc., w przypadku banków było to 11,11 proc. Instytucje finansowe wypadły szczególnie mizernie na tle sektora budowlanego (+55,97 proc.) czy też spożywczego (+22,69 proc.). Po dynamicznym wzroście kursów w 2005 roku, inwestorzy zaczęli szukać okazji do ulokowania kapitału w innych sektorach – mówi Marek Juraś. Krzysztof Pączkowski Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Tokk rozumowania , a obłęd - czyja klalsyfikacja? 30.03.06, 10:50 haszszachmat napisał: > HASZCZ#######################: > Mimo „obłędu #-a > ja naprawdę („tak-jak?) myślę”! O co Ci chodzi? Wyjasniłem Szokowi ,ze to nie obłęd , tylko Twoje poglądy O klasywikację wśród obłakanych miej pretensje do Szoka, a nie do mnie > A już nigdy nie zniżam się do niby- > argumentów: „haszysta”, „idiota”, „partacz”> , „co Ty mi tu pięrdolisz” itd. > Jeśli pozwalam sobie na żart to w ripoście na banialuki jw. Z wyżej wymienionych mozesz mi przypisac jedynie „co Ty mi tu pięrdolisz” Na kłamstwie przyłapałem Cie kilkukrotnie, a teraz na insynuacji. Tak wysoko siebie oceniasz , a dziwnym trafem jesteś jak ten PiS z nikim w zgodzie nie porozmawiasz (nie licz tak samo myslących jak Ty) Jesli chodzi zas o konkursy i ich ustawianie, to wybacz, ale jesteś smieszny Oczywiscie.Mozna zrobic konkurs pod kogoś, ale mianowanie urzednika przez politruka (tym razem PiSowskiego) jest stokroc gorszym sposobem.Jest to upolitycznienie słuz cywilnych.Nie mysl ,że PiS bedzie rządził wiecznie, a gdy do władzy dojdą gorsze oszołomy, to niewątpliwie wykorzystaja takie rozwiązanie. To na razie. A. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg P.S. 30.03.06, 11:04 „Wystarczy pojechać do naszego polskiego Auchwitz” i puszczają to w zmontowanym materiale w TVP tej która wyśmiewa kalekę Madzię Buczek, prezydenta, premiera, rząd – nie krytykuje wysmiewa (rozumiesz? - tak jak Wy wysmiewacie mnie ), wyszydza kościół, Matkę Boską, Krzyż, propaguje wulgarne słowa, promuje prymitywnych artystów, bluźniecze gesty, siema, karykatury mahometa itp. pod pozorem wolności. Piekna postawa w dyskusji z oponentem Nic mu nie pozostaje , jak tylko strzelić sobie w łeb. Pasowałoby Ci to , co Haszu? Tak jak PiSowi podłożenie się PO i strzelenie sobie samobója Nie łudź się. Takimi tekstami mozesz sobie straszyc swoje wnuki A. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 _____________Spokojnie to ja rozmawiałem 30.03.06, 18:00 bez ciągłych wycieczek personalnych, taka jak ostatnia z wnukami. Choć raz Cię zaatakowałem personalnie? Ja rzymam normę! Chyba, ze ktoś mnie ponad rok obraża! Gdybym pisał takie teksty jn. nie byłoby zarzutów o "kłamstwa". Piszesz ciągle, nie na temat np. o "kłamstwach" wzorując się na R7. Bo co to za argument? np ostatnie "kłamstwo" to nocna zmiana i Niesiołowski! Ja piszę spokojnie jak był dając linki a Ty, ze kłamstwo a potem, ze dobrze zrobili nie wpuszczając ministrów do gabinetu...sam osądź i porównaj do opinii które znajdziesz łątwo wyszukiwarką z hasłem jw. Mam tak pisac by się podobało Twoim wnukom? Zdecydowana większosć Polaków szanuje W.Jaruzelskiego. Należę do młodego pokolenia, które w wiek dojrzaly wchodziło po 1990 roku. Gen. Wojciech Jaruzelski był i będzie zawsze wielką postacią w historii Polski. Kaczyńscy i im podobni nigdy Mu nie dorownają. ~dumny, 30.03.2006 14:58 Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg ??????? 30.03.06, 18:17 hasz0 napisał: > bez ciągłych wycieczek personalnych, taka jak ostatnia z wnukami. > Choć raz Cię zaatakowałem personalnie? Ja rzymam normę! > Chyba, ze ktoś mnie ponad rok obraża! dobra, niech będzie Twoje Nie będę się grzebał w archiwum jak Kurski w dziadkach albo Suski w genach > > Gdybym pisał takie teksty jn. nie byłoby zarzutów o "kłamstwa". > Piszesz ciągle, nie na temat np. o "kłamstwach" wzorując się na R7. > Bo co to za argument? np ostatnie "kłamstwo" to nocna zmiana i Niesiołowski! > Ja piszę spokojnie jak był dając linki a Ty, ze kłamstwo a potem, ze dobrze > zrobili nie wpuszczając ministrów do gabinetu...sam osądź i porównaj do opinii > które znajdziesz łątwo wyszukiwarką z hasłem jw. Piszę według posiadenj wiedzy i wiem ( z relacji Niesiołowskiego) ,że nie brał on udzialu w nocnej zmianie.Jaoś nikt nie udowodnił mu kłamstwa.NIe chce mi się szukac . ale obalenie mojej tezy jest proste - wejdzi na Selm.gov i znajdź wyniki głosowania za uwaleniem rządu Olszewskiego. To co robuł Niesiołowski później jest osobną sprawą, a osoądzanie go za czyny po jakimś tam zdarzeniu w odniesieniu do tego zdarzenia jest paranoją. > Mam tak pisac by się podobało Twoim wnukom? Pisz jak chcesz. Mam tak pisać aby podobało się Tobie? > Zdecydowana większosć Polaków szanuje W.Jaruzelskiego. > Należę do młodego pokolenia, które w wiek dojrzaly wchodziło po 1990 roku. > Gen. Wojciech Jaruzelski był i będzie zawsze wielką postacią w historii Polski. Kaczyńscy i im podobni nigdy Mu nie dorownają. > > > > ~dumny, 30.03.2006 14:58 > Czy Kaczyńscy ze swoimi metodami stosowanymi przez Jaruzelskiego i jego ugrupowanie w czasach PRLu są w stanie obalic ten mit? Nie. Za ileś tam lat będzie nastepny 'dumny' z oszołomów Kaczyńskich A. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 ciagly atak pomowien 30.03.06, 19:07 hasz0 napisał: > _____________Spokojnie to ja rozmawiałem > bez ciągłych wycieczek personalnych Bardzo spokojnie regularnie pomawiales. Pomowienia byly jak najbardziej wycieczkami osobistymi. Zastepowaly one argumenty merytoryczne. Czy Ty Haszu sadzisz, ze zagadasz prawde? Inni oceniaja Ciebie na podstawie Twojej dzialalnosci. Moze uwazasz, ze ja namowilem kogokolwiek do potepiania Ciebie? > Ja piszę spokojnie jak był dając linki a Ty, ze kłamstwo a potem, ze dobrze > zrobili nie wpuszczając ministrów do gabinetu Piszesz o owczesnie bylych ministrach. Nie wpuszczono ich aby nie bruzdzili nadal. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg gdzie ten polski kapitał? 30.03.06, 07:00 mogący poratować rodzime Banki? www.gazetaprawna.pl/?action=showNews&dok=1682.84.3.2.8.1.0.1.htm A. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: gdzie ten polski kapitał? 02.04.06, 10:03 andrzejg napisał: > mogący poratować rodzime Banki? No, jest kapitał takich np. Łyżwińskich czy Maksymiuków. Tylko, że "poratować" trzeba by zamienić na "obrabować". ____ Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: gdzie ten polski kapitał? 02.04.06, 11:43 jaceq napisał: > > andrzejg napisał: > > mogący poratować rodzime Banki? > > No, jest kapitał takich np. Łyżwińskich czy Maksymiuków. Tylko, że "poratować" > trzeba by zamienić na "obrabować". > ____ Zależy czy działają w ramach prawa... tak podchodząc do sprawy , to kazdy kapitał i kapitalista rabuje A. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 glowny problem kaczyzmu-haszyzmu 02.04.06, 13:27 andrzejg napisał: > Zależy czy działają w ramach prawa... > tak podchodząc do sprawy , to kazdy kapitał i kapitalista rabuje 99 procent przekretow w III RP miala wsparcie legislacyjne. Po prostu przekrety prokurowali poslowie babrajac sie u ustawach. PiSuary doskonale zagrali na sieczce w glowie swych wyborcow. Ja oczekuje jedynie konsekwentnego rozliczenia przez PiSuary "przestepcow". Czy zdaza zakonczyc procesy sadowe do wyborow za 3,5 roku? Czy skracac cyz przedluzac kadencie sejmu? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: glowny problem kaczyzmu-haszyzmu 03.04.06, 07:57 i teraz rózne działania biznesu podciaga sie pod aferalne, a wynikaja one głównie z mało precyzyjnych przepisów.Komplikowanie przepisów sprzyja mnogosci interpretacji. Doszło do tego ,ze moja znajoma chce zameldować sie w Ostrowie WLK. , bo tam może zarejestrowac samochód, a w swojej miejscowosci nie. Wynika to z róznej interpretacji przepisów wobec importowanych aut.Toz paranoja. A. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 celowosc 03.04.06, 08:02 andrzejg napisał: > Wynika to z róznej > interpretacji przepisów wobec importowanych aut.Toz paranoja. Przepisy sa tak konstruowane aby mozna bylo na ich podstawie wymuszac lapowki. W zarzutach przeciwko Jaruzelskiemu sa takie ktore wartoby tworczo rozszerzyc na wszelkich biurokratow. Naklanianie parlamentu do uchwalania zlego prawa. Nie wierze jednak aby prokuratorzy zechcieli zrezygnowac z dochodow. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 _________________________________ Re:celowosc 04.04.06, 09:36 Wasza HIPER_hipokryzja dawno sięgnęła Himalajów! To o czym teraz piszecie ( o "ustawianiu" prawa pod gosp. lobby w 2 ost. postach) i co ujrzało swiatło dzienne podczas prac Komisji Sejmowych - usunęło komunistów i dało wygraną PiS-owi - Wy beczelnie i arogancko - jak to na krętaczy przystało - umieszczacie to pod tytułem kaczyści-haszyści! Czyli tych, którzy na serio pokazali że nie ograniczą się do fałszywych obietnic jak PO, wczesniej UW, UD,.. którzy od kilkunastu lat "wdrażają" nowoczesna gospodarkę, banki "generujące" rozwój i przyciągające inwestorów, wolny, konkurencyjny rynek a skutkiem jest końcowe miejsce Polski w UE we wszystkich wskażnikach nowoczesności, generując bezrobocie i wszelkie patologie. To kaczyści-haszyści chcą nowoczesnej Polski, z rządem nie ulegającym każdej, nawet bezprawnej zachciance zagranicy, jak na ten przykład Balcerowicz z nadzorem bankowym wyrzuceniem Mecha i podeptaniem polskiego interesu, czy negocjatorzy z niewymuszonym VATem na Internet budownictwo, książki i dzieciece ubranka. Eureko i Unicredito! Gdzie nadzór bankowy? Gdzie Balcerowicz? Po czyjej stronie? Te histeryzujące media! I jeszce Wy. Komisja Sejmowa pokazała za co Eureko kupiło PZU. Rząd pokazał złamanie umów... Ten rząd wygra obie zabagnione przez rodzimych sabotażystów sprawy! Nie chce mi się już Was prostować! Ja Wam nie pzrypisuję szkód i strat, choć bronicie komuchów i aferałow jak Częstochowy! Dedykuję Wam za to post towarzysza, którego z lubością poczytacie: Tak, całe to koltuńskie towarzystwo radiomaryjne budzi grozę i przerażenie. Nienawiść, jad, zero znajomości gospodarki i ekonomii. Lepianki lub jaskinie z kadzidełkami - to obraz Polski radiomaryjnej. ~Adam Schwarz, 04.04.2006 08:43 Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg nie mówiłem Ci jeszcze tego? 04.04.06, 09:58 hasz0 napisał: > Wasza HIPER_hipokryzja dawno sięgnęła Himalajów! > > > Nie chce mi się już Was prostować! Ja Wam nie pzrypisuję szkód i strat, choć > bronicie komuchów i aferałow jak Częstochowy! > ........ no to juz powiedziałem a reszty sie domysl towarzyszu, bo to własnie Ty bronisz swojej komuny A. Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachmat __________________Re: nie mówiłem Ci jeszcze tego? 04.04.06, 10:20 > no to juz powiedziałem > a reszty sie domysl towarzyszu, bo to własnie Ty bronisz swojej komuny > > A. HASZCZ########: - Fajnie, ze udowodniłeś moja tezę w 5 min! cbdo! To sie właśnie nazywa hipokryzja! Kaczysta to komuch a komuch to antykomunista i patriota jak Balcerowicz! HAHAHAHAHAHA! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg plus dla rządu 31.03.06, 07:06 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3248677.html Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg J.Kaczyński prawdę rzecze 31.03.06, 08:49 "Wczoraj w Lublinie Kaczyński mówił: - PO zachowuje się jak człowiek, który widzi tonącego, ma w ręku koło ratunkowe, ale go nie rzuca. To jest zdumiewające." PiStonie Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg dodam jedynie,że 31.03.06, 08:50 PiS może sama sie uratować Po prostu niech wyjdzie z bajorka podając rząd do dymisji W opozycji będzie jej lepiej i dla Polski bedzie lepiej gdy nieudaczników odsunie sie od rządzenia A/ Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 __Spróbjucie choć raz nie pisać o mnie ale o tezie 31.03.06, 11:49 ___________Załóżmy na początek, że macie obaj rację! Czyli powinno się z "praktyki" Rycha7 postawić na Balcerowicza, bo cytuję R7: "Z mojej praktyki stosuje zupelnie cos innego. Istnieje jeszcze, choc rzadko, bandycki honor. Swoj zlodziej jest najlepszym strozem. Widac, ze nie miales z tym do czynienia. Tylko rozance klepiesz." I niech pilnuje banków TAK JAK DOTAD: tzn. wbrew rzeczywistemu autorowi "programu Balcerowicza" (sic!) - Jeffrey'owi Sachs'owi - który skrytykował swe własne zalecenia z lat 8-tych widząc ich opłakane skutki m. in. w książce: "Koniec biedy"! Bo tak zachowuje się prawdziwy naukowiec i ekonomista a nigdy doktryner, jakim zawsze był Leszel Balcerowicz czy to jako lektor w Biurze Politycznym KC PZPR (sic!) czy jako "nieczłonek" wybrany na starcie na prezesa UW (sic!). Czy "trzeba by sobie strzelic w łeb cyt. za AG" przyjmując do wiadomości prawdę zmuszającą do meczącego i stresującego myślenia i wnioskowania w miejsce wygodnych gotowców - podsuwanych kłamstw takich jak np.: wiadomosci.onet.pl/jp2/5169,2,1319630,text.html czy obłudnych wniosków wiadomosci.onet.pl/1298770,11,item.html Balcerowicz od 17 lat uwierzył we włąsną moc i bezkarność i zaczął popełniać dziecinne błędy - takie jak ostatnie wypowiedzi krajowe i donosy zagraniczne po aferze z Unicredito. Wystąpił przeciwko państwu polskiemu a interes kraju pomylił mu się z interesm rodziny. Afery i skandale były uciszane przez szerokie grono beneficjentów. Dziś wyją a "wycie" przypisują demaskującym oczywiste i od dawna znane i wielokrotnie publikowane dowody. UTRWALONY W NARODZIE MIT zapełnienie półek i walkę z inflacją przez przeprowadzenie przez niego Polski z systemu nakazowo-rozdzielczego do "wolnego rynku" uniemożliwia krytykę podobnie jak to jest z Bolkiem, który prawie samodzielnie swoim geniuszem pokonał "imperium zła". Jak można pozbawic Polskę dwu geniuszy? lepiej niech dwadzieścia parę milionów siedzi cicho i klepie biedę. Co powie zagranica? Jego genialne decyzje pozwoliły Bagsikom na oscylator, Słowikom na przemyt Royalu i handel rublami... Prywatyzacja PZU odbyła się - gdy wicepremierem i ministrem finansów był kto? Ano L.Balcerowicz. Potrzebna byłą zgoda ministra przy zakupie > 25% udziałow PZU. Ekspertyza 10 lat działań banków zagranicznych potwierdza zatrważające wnioski - to co miało słuzyć wg propagandy poprawie efektywności systemu bankowego - poprzez sprzedaż zagarnicznym bankom - doprowadziło ________do wywozu z Polski równowartości połowy budżetu państwa!!!______ _____________________100 mlrd zł rocznie!_______________________ Strzelić sobie w łeb czy wierzyć PO i mediom i spać spokojnie? A wstając rano pluc na kłotliwych Kaczorów, niedołegów i patałachów co nie mogą sobie poradzić ze swymi 2 pracownikami w kancelarii cóż dopiero z Partią Odpowiedzialną? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: I Dlaczego "Dziś" napisałem o Tobie? /n 31.03.06, 13:45 Napisałeś: "Spróbjucie choć raz nie pisać o mnie ale o tezie" tak więc spytałem , gdzie dzis napisałem o Tobie? Nie znalazłeś? Tak więc zapisz sobie ,że RAZ spróbowałem nie pisać o Tobie A. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 zamulone myslenie 31.03.06, 13:56 hasz0 napisał: > cytuję R7: > > Swoj zlodziej jest najlepszym strozem. > wnioski - to co miało słuzyć wg propagandy poprawie efektywności systemu > bankowego - poprzez sprzedaż zagarnicznym bankom - doprowadziło > > ________do wywozu z Polski równowartości połowy budżetu państwa!!!______ Masz Haszu niezmiennie klopoty z mysleniem. Zawadza Ci najwyrazniej chwalenie sie IQ > 170. Glupek zauwazylby bez trudu opozycje pojec "swoj" oraz "zagraniczny". Ty na swoim zamuleniu budujesz jakies niebotyczne teorie. Wyjasnij mi jak mozna z Toba dyskutowac merytorycznie wobec tak podstawowych naduzyc intelektualnych? Ja nie widze sensu. Balcerowicz NIGDY nie byl moim idolem. Juz w 1989 nazywalem takie "przemiany" szalbierstwem. Niestety obecnie kaczysci-haszysci dokonuja nowych przekretow. Jest to o tyle prostsze, ze niewiele zostalo do spieprzenia. Madrzy Polacy moga emigrowac. Moher mohe sie filcowac na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Nabluzgałeś mi personalnie zgadzając się ze mną co 31.03.06, 15:54 do Balcerowicza i przemian. Od poczatku Ci idzie o to - by uzasadnić swoją madrość i decyzję o emigracji - najlepiej poprzez oplucie takich, którzy zdecydowali się dokonać tu zmian na lepsze, pomimo obstrukcji i sztuczek "układu" a też i ataków użytecznych idiotów i nieznajomości najnowszej historii przez owe pokolenie. Robisz tak od poczatku, ujawniając swe kompleksy i "rzutując" na mnie własne naduzycia intelektualne. Umiesz rozmawiać kulturalnie? Nie! Ilez juz razy Ci pokazałem Twoje niezliczone "nadużycia intelektualne" - choćby tylko ostatnio z nieuprawnionym posądzeniem mnie o szkodnictwo społeczne i strajkowanie w wygodny dla władzy sposób, sterowany esbeckimi prowokacjami. Ja robiłem rzeczy pożyteczne, wbrew namowom tych samych - co to dziś namawiają znów do nieposłuszeństwa obywatelskiego i "im gorzej dla Polski i Polaków" tym lepiej dla nich. Nic o mnie nie wiesz a narzędzi typowo socjotechnicznych, opracowanych przez esbecję i stosowanych do dzisiaj (pokazywałem to na Twoich przykładach) jakich użyłeś do mnie - było bez liku. O to im idzie by taki Rychu7 siał defetyzm i namawiał do emigracji! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Ogólny kierunek był dobry 31.03.06, 15:59 Piszę o Balcerowiczu i zmianach jakie sie jemu przypisuje Nie twierdzę ,że było cudownie , bo niewątpliwie były przekręty, których nie unikniesz nigdy,ale przemiany jakie zaszły w Polsce były niezbędne. Teraz PiS do spóły z Lepperem chce to wszystko rozpirzyć. A. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: Ogólny kierunek był dobry 31.03.06, 16:17 Ogólnie to życie jest śmiertelna choroba przenoszona drogą płciową. Pozbawienie nałogów to odebranie prawa do wolności a wymordowanie 100 mln ludzi to koniecznośc dziejowa dla dobra ludzkości. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: Ogólny kierunek był dobry 31.03.06, 18:29 hasz0 napisał: > Pozbawienie nałogów to odebranie prawa do wolności Niestety prezentujesz doktryne a nie myslenie. Nalogi nie sa tak proste aby powierzyc je haszystom. > a wymordowanie 100 mln ludzi to koniecznośc dziejowa dla dobra ludzkości. Tak to na okraglo moglem uslyszec z ust JP II gdy udawal, ze kaja sie za historie kosciola. Koniecznie musisz miec nas za takich frajerow? Ziobro powinien umiec skazac Balcerowicza za te 100 milionow ludzi. Do roboty kaczysci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Najwiekszy przekret 31.03.06, 18:24 andrzejg napisał: > Nie twierdzę ,że było cudownie , bo niewątpliwie były przekręty, Najwiekszym przekretem bylo sprzedawanie NA SILE za granice. Nie wiem, czy to zasluga jedynie Balcerowicza. To moznaby stwierdzic poprzez analize kont bankowych w Szwajcarii, na Kajmanach itd. Krzaklewskiego, Macierewicza, Kaczynskich i calej rzeszy innych. Spokojnie jednak moge czekac az mi kaktus na dloni wyrosnie. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 _________________________________ _________Przynaję 31.03.06, 19:02 Ci rację. ...sprzedawanie NA SILE za granice. Baca by pedzioł: (to dla AG) - "było nie przedować kiej mało dowali!" Również w następnej kwestii nie ma błędu logicznego: R7: > Nie wiem, czy to zasluga jedynie Balcerowicza. To moznaby stwierdzic poprzez > analize kont bankowych w Szwajcarii, na Kajmanach itd. Krzaklewskiego, > Macierewicza, Kaczynskich i calej rzeszy innych. Spokojnie jednak moge czekac > az mi kaktus na dloni wyrosnie. #: Raz widziałem jak wyrósł, b. pewnej siebie osobie, przedtem. Może się dowiemy. Ciąganie po sądach Jaruzelskiego po 20 paru latach nie wyjaśni sprawy.. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 igrzyska zamiast chleba, bo chleba nie bedzie 31.03.06, 20:16 hasz0 napisał: > Ciąganie po sądach Jaruzelskiego po 20 paru latach > nie wyjaśni sprawy.. Jak o legalista moge sie jedynie zapytac, dlaczego J. nie zakonczyl sesji sejmu wczesniej. Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachmat Re: igrzyska zamiast chleba, bo chleba nie bedzie 01.04.06, 19:58 Fakt. Nie byłoby prawnego p. zaczepienia. Chleb w Polsce jest. Nie pamiętasz smaku? Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 dozywianie dzieci w szkolach 02.04.06, 09:36 haszszachmat napisał: > Chleb w Polsce jest. Nie pamiętasz smaku? Ciastka tez sa. Oraz haszysci, ktorzy udaja, ze nie ma w Polsce glodnych. W powiedzeniu o chlebie i igrzyskach chodzi o glodnych a nie o Polakow-katolikow. Wiara nie napycha zoladkow. Masz nawyk klamania. W kazdej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachmat Re: dozywianie dzieci w szkolach 04.04.06, 10:41 R7: " Oraz haszysci, ktorzy udaja, ze nie ma w Polsce glodnych" HASZCZ###########: - CBDO. Wszystko przekłamujesz o 180*! To ja piszę o głodnych a liberałowie zaprzeczją! Zapytaj AG - dyskutowałem z nim na ten temat! Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 dozywianie slowami o 180 stopni 04.04.06, 14:50 haszszachmat napisał: > R7: > " Oraz haszysci, ktorzy udaja, ze nie ma w Polsce glodnych" > Wszystko przekłamujesz o 180*! To ja piszę o głodnych a liberałowie > zaprzeczją! Ty jak piszesz to piszesz. Niczego to nie zalatwia. Udajesz, ze dzieki twoim slowom sa mniej glodni. Na tym polega haszyzm. Slowa, slowa, slowa. Macie waadze, robta. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: Nabluzgałeś mi personalnie zgadzając się ze m 31.03.06, 17:44 hasz0 napisał: > do Balcerowicza i przemian. Cyryl jak Cyryl ale te matody. Od poczatku jasno i wyraznie pisalem, ze absolutnie nie akceptuje Twoich metod. Dzielenia i napuszczania na siebie Polakow. Nigdy to do Ciebie nie dotarlo, bo nie chciales. > Od poczatku Ci idzie o to - by uzasadnić swoją madrość i decyzję o emigracji Dobrze byloby gdyby bylo to tak proste. Bywam w Polsce i nie chce aby to byla Sahara. Po 1989 nawet bylem tak naiwny, ze sadzilem, ze w tym kraju da sie cos zrobic. Twoje dzialania wspoeraly jednak to co w Polsce najgorsze. Gdy wieje wiatr historii do gory unosza sie smieci. Ty i Tobie podobni zrobili wszystko aby w Polsce bylo tak zle jak tylko moze byc. Teraz szukasz kozlow ofiarnych. No bo Ty chciales dobrze. A dobrymi checiami jest pieklo wybrukowane. > - najlepiej poprzez oplucie takich, którzy zdecydowali się dokonać tu zmian na > lepsze Dobre checi to za malo. A po skutkach oceniam Twe i Tobie podobnych kwalifikacje. > pomimo obstrukcji i sztuczek "układu" a też i ataków użytecznych idiotó > w > i nieznajomości najnowszej historii przez owe pokolenie. Wiedza na temat sochologii przemian historycznych to czesc warsztatu politykow i wizjonerow (takich jak Ty). Mam Cie chwalic za partactwo? > Robisz tak od poczatku, ujawniając swe kompleksy i "rzutując" na mnie własne > naduzycia intelektualne. Twoich naduzyc starczy za stado pensjonarek. Mam kompleks, ze za dlugo marnowalem swe zycie dla Polski. > Umiesz rozmawiać kulturalnie? Nie! To Twoj glowny pseudoargument ucieczka. Popracuj nad soba. > Ilez juz razy Ci pokazałem > Twoje niezliczone "nadużycia intelektualne" - choćby tylko ostatnio z > nieuprawnionym posądzeniem mnie o szkodnictwo Czy to brak kultury gdy "naduzywam intelektualnie" majac poglady niezgodne z Twoja doktryna. Powstrzymaj swoj potk slow. Pomysl czasami. Nie potrzebni Ci sojusznicy. Wszstkich musisz niszczyc? Jak Jarus zakiwany na smierc. O szkodnictwo Cie nie posadzam. Wskazuje Ci kiedy w nim uczestniczyles. Klub Paryski wyliczyl nawet wartosc tego szkodnictwa. To bylo zdaje sie 25 miliardow USD. To posadzenie, ja uwazam, ze fakt. > społeczne i strajkowanie w wygodny dla władzy sposób, sterowany esbeckimi > prowokacjami. Piszac to wylaczyles myslenie? Nie kwestionuje prowokacji. Ale z reszta przesadziles. > Ja robiłem rzeczy pożyteczne Obecnie widze Twoje szkodnictwo. Nie oceniam tego czego nie znam sprzed lat w realu. > wbrew namowom tych samych - co to > dziś namawiają znów do nieposłuszeństwa obywatelskiego i "im gorzej dla Polski > i Polaków" tym lepiej dla nich. Jestes dorosly. Nie badz dziecinnie smieszny wmawiajac, ze interes PiSu to interes Polski. > Nic o mnie nie wiesz Znam Cie jak zly szelag na podstawie forum. > a narzędzi typowo socjotechnicznych, opracowanych przez > esbecję i stosowanych do dzisiaj (pokazywałem to na Twoich przykładach) jakich > użyłeś do mnie - było bez liku. Ja Ci wykazywalem uzywanie narzedzi klerykalnych, w tym jezuickich. Esbecja miala od kogo sie uczyc. Nie widzisz, ze przygania kociol garnkowi? > O to im idzie by taki Rychu7 siał defetyzm i namawiał do emigracji! Ja Ci wielokrotnie pisalem o potrzebie sojuszy. Czy przypadek rozbrykanego Jareczka nie zmusza Cie w koncu do myslenia? Przed szkoda i po szkodzie ... Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: Nabluzgałeś mi personalnie zgadzając się ze m 31.03.06, 18:17 hasz0 napisał: > Postrzegam Cie Haszu jako ... ... (tu epitety, ktore ja uwazam za niekulturalne ale adekwatne), ktory systematycznie lamie przykazanie "Nie bedziesz wystawial falszywego swiadectwa blizniemu swemu". Dokladnie sprawdzilem moj post, ktory Cie tak oburzyl "brakiem kultury". Niestety post zawiera wyjasnienie dlaczego odnosze sie do Ciebie a nie do "meritum". Nawet to zauwazyles dlaczego. W gruncie rzeczy nie specjalnie mi to przesykadza. Utrwalasz moje zdanie o katolikach. Szczegolnie o zarliwych, takich jak Olejniczak. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Gocłowski nie wierzy Lechowi 31.03.06, 12:27 wiadomosci.onet.pl/1298770,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 __W Stella Maris się nieświadomie cus podpisało to 31.03.06, 13:04 teraz się odreagowuje na prezydencie? Wypada to być takim hipokrytą? Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ____________Mi idzie czy się zgadzasz z tezami? 31.03.06, 13:07 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=39294225&a=39525208 Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 dzis mi się nie chce to już n-ty raz a R7 się chce 31.03.06, 15:55 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=39294225&a=39544149 Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg no po prostu komuna 03.04.06, 07:47 Giełda w podwarszawskich Broniszach, największa i najlepsza w kraju, ma przejąć bankrutującą giełdę w Białymstoku oraz cztery inne firmy. Dla prywatnych udziałowców Bronisz, którzy czekają na obiecaną dywidendę, oznacza to, że mogą się z tym marzeniem na jakiś czas pożegnać, bowiem Bronisze będą musiały spłacić długi swoich nowych nabytków. - Ta strategia oznacza złamanie planu budowy w Polsce niezależnych rynków hurtowych. Zamiast mniej państwa w rynkach proponuje się zwiększenie udziału skarbu państwa, zamiast dążenia do poprawy warunków finansowych chce się giełdy obciążyć bankrutami, zamiast menedżerów chce się dać na szefów polityków związanych z jedną partią - mówi członek rady nadzorczej giełdy w podwarszawskich Broniszach. gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,3255365.html tfuu Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg IV RP sama sie cenzuruje 03.04.06, 08:07 „A teraz ciepło się ubierzcie i idźcie do parku, karmić sikorki, wróbelki, kaczki i inne głodomory”. wiadomosci.wp.pl/kat,37078,wid,8180614,wiadomosc.html?ticaid=115c8 Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Urbański poleci? 03.04.06, 08:18 w kocu na kogos trzeba zwalic winę za kompromitacje prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachmat _________________________Urbański poleci w kosmos! 04.04.06, 10:10 Chcę Ci coś napisać, z czy sie pewnie nie zgodzisz. Czy prawem symetrii Kwaśniewski - miał Twoim zdaniem - w kancelarii kilku starych "prawicowców z PiS", któremu to złośliwie i podstępnie - podsuwali np. bandytę i ludobójcę na narodzie polskim: Supruniuka do odznaczenia największym orderem państwowym Orłą Białego a nie medalu jakiegoś jednego Stowarzyszenia? Czy widzisz różnicę? Kogo to obciąża? I gdyby ich wcześniejw yrzucił nie byłoby tej sprawy!!!! Ale był ryk mediów oraz PO - o wyrzucaniu starych? Sam ryczałeś do mnie: "jak to wyrzucają "fachowców" po konkursach!" I co? są wiarygodni, bezstronni i zreformowani po 17 latach? zrozumieli jak powinni służyc Polsce? Czy może uznali, ze Putin miał rację nagradzając Jaruzelskeigo medalem? Druga sprawa! Dziwisz! Co cytuja media? Całość wypowiedzi Urbańskiego? Gdyż była to delikatna i wyważona polemika z pro-Tuskową tezą, popartą bezkrytycznie przez kardynała a będącej w jawnej SPRZECZNOŚCI ze zdaniem PRYMASA POLSKI!!! Rozumiesz czy napiszesz, ze Ci sie nie chce rozumieć? To PRYMAS POLSKI i PREZYDENT odpowiadają za zaproszenie a nie jakiś Dziwisz, który na zamówienie wyborcze - daje slub! Na konkretne zamówienie polityczne - bo sam rozumie, ze w cieniu cudzych zasług buduje się popularność. Nie było go tu w Polsce! Nie ścierał się z zydowskimi ekonomistami biznes holocaustu, którzy w USA próbowali Glempowi wcisnąć pod pachę pozew sadowy - on zna za to sprawy Polski z liberalnych mediów, które sprzyjają zydowskim środowiskom. Tyle wie! Dowodem a "niezależność" dzikie i zsynchronizowane kalumnie na Michalkiewicza w "polskich" mediach! Niczym na RM czy prałata a wcześniej Jedwabne! Wiesz jak Gross sypał i zdradzał? Nie wiesz! Dzwonił z Ameryki Poludniowej do RM wczoraj szef org. polonijnej - polski patriota! Zobacz co o nim piszą i posłuchaj co mówią "niezależni" grossopodobni dziennikarze! Czyja ta Polska - pytał premier, którego tak szczerze nie nawidzisz, ze nawet nocna zmianę uznajesz za demmokratyczna procedurę! Pisz haszysta kaczysta! To Twój argument bo moich uparcie nie akceptujesz! Mnie to juz nawet nie śmieszy! Bo to jest tak załosne jak podbijanie ironicznego wątku "Jestem kończonym idiotą!" - podobno nie z powodu kompleksu ani nie z bezrefleksyjnej zemsty z polemiczne kompromitacje. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg cynicznie kłamiesz 04.04.06, 10:17 haszszachmat napisał: > Czyja ta Polska - pytał premier, którego tak szczerze nie nawidzisz, ze nawet > nocna zmianę uznajesz za demmokratyczna procedurę! W kórym miejscu dałem wyraz owej nienawiści? Nocna zmiana była demokratyczna procedurą.Rząd upadł decyzja Sejmu. > > Pisz haszysta kaczysta! Link - w którym miejscu napisałem o Tobie kaczysta- haszysta chocby haszysta? Prosze o dowody, bo inaczej tytuł postu bedzie jak najbardziej prawidłowy A. Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachmat Nie cynicznie! Po prostu mam dość! nawet w tytule! 04.04.06, 10:39 Nie zmieniając tytułu mam mysleć że Ci sie nie chce czy przeciwnie - sadząc z treści i kontektu - całkowicie się z R7 zgadzasz? O "nocnej zmianie"- masz cąłkowicie liberalne fałszywe zdanie! Fakty rzeczywiste a nie prasowe mówią co czymś zupełnie innym. Jest film. Chcesz? Jest tez książka - "Lewy czerwcowy" Jacka Kurskiego i Piotra Semki będąca zapisem wywiadów z politykami związanymi z rządem Jana Olszewskiego na temat kulisów odwołania jego gabinetu w czerwcu 1992. Wywiadów udzielają m.in. Jarosław Kaczyński, Antoni Macierewicz, Jan Parys, Adam Glapiński i Grzegorz Kostrzewa-Zorbas. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg tego autoryteta Kurskiego to sobie weź na piwo 04.04.06, 11:07 kompletne zero,manipulant No i co z tego ,że udzielali wywiadów Za malo ich było ,aby wygrac glosowanie i tyle a na domiar społeczeństwo oceniło prawidłowo Twoich Olszewskich i Maciarewiczów Są na aucie Wzdychaj sobie , wzdychaj za nimi Tylko tyle Ci zostało, bo nawet taki PiS zaczyna postepowac wg zasad liberalnych rekoma Gilowskiej, choc z taka wsciekłaoscia przeciwstawiał solidaryzm librealizmowi hipokryzja A. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg aaaa...i weż Leppera 04.04.06, 11:16 www.pb.pl/content.aspx?sid=7355&guid=F42BED8A-2D27-43D6-91F1-1599C9358B09 Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachmat Re: aaaa...i weż Leppera Tako rzecze PO! 04.04.06, 11:24 a wczoraj Niesiołowski PRZYZNAŁ że po przegraniu wyborów prezydenckich NIE MIELI ZMAIRU WEJŚC DO RZĄDU POPISU! Kurski mu podziękował upewniając sie ze to prawda! Tacy to Twoi liberałowie i demokraci! Nie rozumiem, zę jako przedsiębiorca jesteś za bezprawiem, za cwaniactwem wyborczym, za brakim odpowiedzialności za państwo! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: aaaa...i weż Leppera Tako rzecze PO! 04.04.06, 11:36 haszszachmat napisał: > > Nie rozumiem, zę jako przedsiębiorca jesteś za bezprawiem, za cwaniactwem > wyborczym, za brakim odpowiedzialności za państwo! O wejsciu w koalicję pisałem Ci juz przed wyborami prezydenckimi, że w przypadku przegranej Tuska nie powinni wchodzic. A frazesy z odpowiedzialnościa za państwo sobie daruj. Biedaku. Cały czas pisze ,aby wszystko opierało sie na prawie. Dzis nawet napisałem Ci.Macie prokuraturę , to działajcie, a z cwaniactwem wyborczym zgłos sie do Jarosława Kaczyńskiego, bo niebawem wyborcy rozlicza go za oszustwa w obietnicach wyborczych Cos na podobieństwo SLD A. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Oj bagaczaku! Biedakiem nie nazywaj jesli się 04.04.06, 13:43 nie proszę Ciebie jeszcze o jałmużnę... Chyba że chcesz osiągnąć przewagę w dyskusji metodą PiQ-a/Rycha. AG: > frazesy z odpowiedzialnościa za państwo sobie daruj. > > Biedaku. Otóż tak samo identycznie argumentują PO-wiacy! I za nic nie chca wziąć odowiedzialności za państwo: Ani w koalicji z PiS-em ani sami po wyborach! Cwaniactwo wyborcze? masz na myśli zapaść resortu zdrowia i kulejącą reformę gospodarki? Czyż Zyta i Religa to nie najważniejsze podnoszone przez PO sprawy? Jeszcze tylko niech Chlebowski przejdzie do PiS i Pitera zresztą wyrzucana teraz przez Piskorskiego jak niegdyś Zyta przez Tuska to któż Wam zosatnie? Sami pieniacze w rodzaju Tuska i Niesiołowskiego bo Rokita poszedł w retoryce za nimi! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: Oj bagaczaku! Biedakiem nie nazywaj jesli się 04.04.06, 14:04 Biedaku - to jest zawołanie nie związane ze stanem majątkowym resztę się domyśl > to któż Wam zosatnie? haha i ha poczekaj tatka latka, a zobaczysz ile szczurów ucieknie z PiSu A. Odpowiedz Link Zgłoś
piq sami chcieliście, towarzyszu haszu 04.04.06, 15:38 hasz0 napisał: > nie proszę Ciebie jeszcze o jałmużnę... > > Chyba że chcesz osiągnąć przewagę w dyskusji metodą > PiQ-a/Rycha. Szanowny towarzyszu haszu, skoro użyliście mojego godnego nika do swoich niegodnych celów - a prosiłem ongiś uprzejmie, byście tego nie robili - zastrzegam sobie prawo do używania któregoś z waszych licznych ników w podobnym kontekście. Być może już wkrótce znajdziecie gdzieś, towarzyszu haszu, np. w wątku krążowniczym, określenie "zhaszszachmacić się" na opisanie miałkości argumentacyjnej, "iku hasz0" na określenie kompletnego zidiocenia lub "szach0" na określenie poziomu moralnego glisty ludzkiej. Sądziłem, że towarzysz zastosuje się do układu "desinteressement", który zaproponowałem, i którego dotrzymywałem, gdyż nie wchodziłem towarzyszowi w drogę, ale jak widać towarzysz lubuje się w dyskretnym robieniu świństw za plecami. Jako zwolennik rewolucji moralnej a la żuczek gnoJarek. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 walka z dogmatem 04.04.06, 16:49 piq napisał: > Sądziłem, że towarzysz zastosuje się do układu Kaczysci-haszysci z ukladem walcza. Oni sa doskonali z definicji, wymyslonej przez siebie. Z racji IQ to egzemplum uwaza sie z Ober-boga i bardziej nieomylnego od biskupa Rzymu. Widze Piqu, ze masz jeszcze zludzenia. Ja jedynie korzystam z czesci kabaretowej tego przedsiewziecia. IQHasz przedstawia szmonces "Jak R7 sam kopie sie po kostkach". Z milczeniem w roli glownej. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: walka z dogmatem a kostki? 04.04.06, 18:15 Sadze Haszu, ze jestes przekonany o swojej absolutniej przewadze i racji gdy nie odpowiadasz. Liczyles te przypadki? Walka z dogmatem jest przenosnia przedsiewziecia beznadziejnego, bez perspektywy na sukces. Dogmatyk nie przyjmuje zadnych argumentow, uwaza, ze heretyk zawsze kopie sie po kostkach. No bo jaki racjonalizm moze podwazyc niewzruszzalnosc dogmatu? Kostki dogmatyka sa pozbawione unerwienia. Dogmatyk nie moze poczuc w jakim sa stanie. To co ja widze jest poza Twoimi mozliwosciami percepcji. Ty natomiast widzisz nieistniejaca dusza. Jestes ubogacony. (Czy to skrot od ubogo ogacony?) Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: Lubię Cię za wiarę... w siebie - Rychu!/n 04.04.06, 20:30 No widzisz, wybierasz milczenie. Macie waadze. Ja was oceniam po czynach. Wsadziliscie uklad, lze-elity, stolik brydzowy do pierdla? Posadzcie przynajmniej tego wloskiego bankiera? Waadzy wam brakuje? Niech wam ojciec dyrektorow zalatwi troche u panabozi. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 _________NIE lubię Cię za rytualne banały niegodne 04.04.06, 23:03 wyrafinowanego szydercy-inwektora, na jakiego pozujesz gdy bez wahania używasz i pławisz się w najbardziej drastycznych i nieprawdopodobnych porównaniach w swych niby to replikach a wynika to z pewnością z niedostatku argumentów w tych homeryckich (bo niekończących się) pusto-słownych bojach. Te banały zawierają się w oklepanych PO-haslach: - "ten rząd nic nie robi"! - "ten rząd ma wszystko ale chce jeszcze więcej władzy" Głusi i slepi na jakiekolwiek argumenety ponizyć i zelżyć za wszelka cenę i oskarżyc o to oponenta. Ty, PiQ, nawet AG - jak bliźniacy...pardon! Trojacy. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: _________NIE lubię Cię za rytualne banały nie 04.04.06, 23:21 hasz0 napisał: > > Te banały zawierają się w oklepanych PO-haslach: > - "ten rząd nic nie robi"! owszem robi dziś Marcinkiewicz ofuknął Łukaszenkę...z chodnika > - "ten rząd ma wszystko ale chce jeszcze więcej władzy" no przeciez Gosiewski powiedział wyraźnie - chcą większości w Sejmie i głupi byłby to rząd, który nie chciałby wiekszej władzy , umożliwiającej mu przeprowadzenie swoich pomysłów. Coś Ci się pokałamuckało (jak często) A. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 _________E tam, masz to samo 04.04.06, 23:37 co PiQ i R7. Chcesz mi dołozyć i zjobować bym już pary z ust nie puścił! A mi szkoda tych 5-miesięcy bo to juz 2-gi raz... podgryzacie mi śmiertelnie mój rząd! Cholera jak Wy sie potraficie tak skrzyknąć? Każdy z Was ma inne poglądy - a bolszewika, "towarzysza" czy komucha (nie pomyliłem który co uzywa wobec Hasza ZERO?) widzicie w "kaczystach"... Co z Wami jezzzzzd? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=39709523&a=39765437 Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg to własnie się PiSowi udaje najlepiej 05.04.06, 06:40 hasz0 napisał: > co PiQ i R7. > > Chcesz mi dołozyć i zjobować bym już pary z ust nie puścił! bzdury pleciesz a puszczaj sobie chocby baki > A mi szkoda tych 5-miesięcy bo to juz 2-gi raz... > podgryzacie mi śmiertelnie mój rząd! o Dżizus czuje kaczą krew na wargach > > Cholera jak Wy sie potraficie tak skrzyknąć? > Każdy z Was ma inne poglądy - a bolszewika, "towarzysza" > czy komucha (nie pomyliłem który co uzywa wobec Hasza ZERO?) widzicie > w "kaczystach"... > > Co z Wami jezzzzzd? No widzisz. To własnie najlepiej wyszło PiSowi - opór i sprzeciw wobec ich metod rózniemyslących. A. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 niedokladnie tak 05.04.06, 08:42 andrzejg napisał: > hasz0 napisał: > > > co PiQ i R7. > > > > Chcesz mi dołozyć i zjobować bym już pary z ust nie puścił! > > bzdury pleciesz > a puszczaj sobie chocby baki Sadze, ze byloby lepiej gdyby Hasz i pisuary trzymaly sie pewnych zasad cywilizacji zachodniej. Trzymali sie zasad a nie ich odwracania kota ogonem. Namolnosc falandyzacji zasad jest powodem kontry ze wszystkich stron. Podawalam swego czasu Haszowi doskonaly link na ten temat. Chodzi o takie formulowanie wypowiedzi, ze staja sie one samosprawdzajacymi sie prognozami. Sformulowanie nieostre, niesprawdzalne. Zaprzeczanie takiemu sformulowaniu jast podawane jako (pozorniy) dowod knowan. Jedynym sposobem na to falszerstwo jest domaganie sie sadowych dowodow od dzierzacych wladze. Niech wsadza lze-elity do pierdla. Za 3,5 roku mozna bedzie wykazac ich nieudolnosc oraz naduzycia wladzy. Niezaleznie co zrobia w dziedzinie tworzonego przez siebie swiata uludy okropienstw III RP. Para w gwizdek. Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachmat Tusk albo Rokita jest liberałem? Ekonomiści może? 04.04.06, 11:20 Jacyś to może fachowcy od gospodarki? Jakieś autorytety? Dlaczego gdy pisze o aferach z mety przypinasz mi łątkę socjalisty? zacytujesz choćby jedno zdanie kompromitujace zdanie Olszewskiego albo Macierewiecza na temay gospodarcze, które po kilkunastu latach nie sprawdziłyby się w tych szkodliwych aspektach? Kiedy to oni optowali za centralizacją gospodarki? TO wąłśnie Twoi idole -przechery koncentrują kpaitał i wdrazaja SUPER centarlistyczne koncepcje! Kto jak nie liberałowie lobbowali ustawy antykonkurencyjne? Kto chce wrzucic Piterę? Kto wyzrucił Zytę? Nie Twoi liberałowie hitorycy od nieznajomoci dziadków i prawnicy od popierania Unicredito dla łamania umów? Ja jestem liberalny, bo nie zgadzam się na bezprawie w gospodarce i jestem za poszanowaniem umów! Umowa rzecz swięta! Inaczej to tylko aferałkowie! Nie rozumiesz, ze w Polsce z aliberalizmem jak za zasłona dymną, jak za kurtyną ukryli się Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: Tusk albo Rokita jest liberałem? Ekonomiści m 04.04.06, 11:27 haszszachmat napisał: > > Ja jestem liberalny, bo nie zgadzam się na bezprawie w gospodarce > i jestem za poszanowaniem umów! Umowa rzecz swięta! > Inaczej to tylko aferałkowie! > tak,tak jesteś za nacjonalizacja i obsadzeniem swoimi państwowych stołków gospodarke masz głeboko gdzieś, a ta dzieki przemianom nie jest juz tak wrazliwa na głupoty polityków, w przeciwieństwie do państwowej > > > Nie rozumiesz, ze w Polsce z aliberalizmem jak za zasłona dymną, jak za > kurtyną ukryli się A szukaj. Masz prokurature i policję? Szukaj i wywlecz za uszy, bo juz niewiele wam czasu zostało A. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg jesli chodzi zas o Zytę 04.04.06, 11:32 Zauwaz jakie podwójne standardy posiadaja Twoi oblubieńcy Zyta sama rzuciła legitymacja PO po oskarżeniu o nepotyzm, który był faktem.PiS walcząca (ponoc) z nepotyzmem, przechodzi nad tym po porzadku dziennego i dla osiągniecia swoich celów politycznych przyjmuje Gilowska pod swoje skrzydła. Niech powiedza jasno - praktyki zatrudniania członków bliskiej rodziny w strukturach państwa,czy partyjnych nie sa naganne A. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: jesli chodzi zas o Zytę 04.04.06, 13:45 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=39294225&a=39729632 Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: jesli chodzi zas o Zytę - uciekło 04.04.06, 13:49 Zyta zatrudniła córkę ale to była pomoc za grosze a nie jakaś powazna sprawa typu FOZZ czy PZU albo Unicredito czy Eureko. PiS jest powazną partią bez kamuflazu z Piskorskim i apektakularnego "oczyszczenia" szersegów naganą tuz przed wyborami. Kaczyński zawsze się dziwił Zycie z kim się zadaje. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: jesli chodzi zas o Zytę - uciekło 04.04.06, 14:12 hasz0 napisał: > Zyta zatrudniła córkę ale to była pomoc za grosze a nie jakaś powazna sprawa > typu FOZZ czy PZU albo Unicredito czy Eureko. a ja słyszałem ,że syna, zresztą też członka PO > > PiS jest powazną partią bez kamuflazu z Piskorskim > i apektakularnego "oczyszczenia" szersegów naganą tuz przed wyborami. > > Kaczyński zawsze się dziwił Zycie z kim się zadaje. > hehehe forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=39294225&a=39731516 Kaczyński sie dziwił.....jakże zycie sie zmienia A. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Urbański znów czegoś nie wiedział 05.04.06, 11:05 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3261124.html nie ma szans, z czasem poleci A. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: Urbański znów czegoś nie wiedział 05.04.06, 11:26 andrzejg napisał: > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3261124.html Do tego wlasnie prowadzi moda na czepialstwo. Bez sensu wyrzucili Zyte. Teraz sztabowca Urbanskiego sie czepiaja za awans. Katoliki poczytajcie przypowiesc o Jezusie i rzucaniu kamieniem. Ciekawe kiedy to zrozumiecie? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg za mordę wszystkich, a będzie porzadek 04.04.06, 10:08 Mamy IV RP, czas na zmiany nie tylko w polityce, ale również w wychowaniu - mówi ks. Henryk Kroll z podtucholskiego Żalna, który wysłał do wszystkich gmin w swoim powiecie apel o wprowadzenie godziny policyjnej dla młodzieży. Napisał: "Tak dalej być nie może. Muszą być sposoby na ujarzmianie dzieci. Trzeba powrócić do tradycyjnych zasad wychowania, gdzie od dzieci i młodzieży wymaga się dostosowania do obowiązujących norm. Chodzi o to, by te normy: po pierwsze - były oparte na etyce, po drugie - by były powszechnie znane, po trzecie - by były przestrzegane, a po czwarte - w razie przekraczania podlegały karaniu. Nie tylko w szkołach trzeba wrócić do większego rygoru wychowawczego. Można zarządzić godzinę policyjną. Tak było kiedyś. Policja legitymowała nieletnich chodzących o późnej porze bez opieki starszych. Dzisiaj przy powszechności telefonów nie byłoby problemów z połączeniem się z domem, by dowiedzieć się, czy rodzice wiedzą, co w danej chwili porabiają ich dzieci. (...) Bez normalnego wychowania mamy bandytów niemających skrupułów!". Pomysł księdza spodobał się prawicowym radnym. - Jak wprowadzimy godzinę policyjną, dzieci wreszcie poczują, że ktoś się o nie troszczy - twierdzi Piotr Mówiński, nauczyciel, radny z Lubiewa i szef gminnej komisji oświaty. - Dzisiaj młodzi często samopas chodzą. Nikt się nimi nie interesuje. No i mamy to, co mamy: strach wyjść z domu po ciemku, a niebawem będzie i po jasnemu. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3258413.html Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg a w którym miejscu napisałem morda kaczyzmu? 04.04.06, 10:18 Jesteś insynuatorem Swoje fobie przelewasz na innych A. Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachmat Re: a w którym miejscu napisałem morda kaczyzmu? 04.04.06, 10:25 PRZECINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PRZECINEK! Resztę pokryję milczeniem! Bo kaczysta to jednak używasz w tytule i o tym pisałem! "Za mordę" - TEŻ! A props - czy chciałbys byc tytularnie, ciągle i niesłusznie obrażanym? Zamaist spokojnej polemiki? Ja używam argumentów nie zauważyłes ich? Piszę o kaczyzmie w poprzednim polecanym poscie! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg przypomne tylko 04.04.06, 10:22 PiS ma prokuraturę,policję,słuzby wewnętrzne, czyli wszystkie czynniki pozwalajace na rozprawienie sie z aferałami i przestepcami.Jakos do tej pory cicho sza na ten temat.Przed wyborami tak grzmiałes o aferałach, o przekrętach itd...i co?Na co czekaja Twoi idole? Nawet zrezygnowali z odtajnienia 21 tomów...cos w nich nie na rękę PiSowi? Czekam na wyciągnięcie afer i udowodnienie ich i rozbicia aferalnego PO A. Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachmat Spoko R7 stale pisze o pomawianiu umów się z nim c 04.04.06, 10:30 o mają robić? Tworzyć Komisję, zbierać dowody w prokuraturach, przeprowadzac sledztwa czy od arzu "pomawiać"? Ciekawe, ze nie zauważasz skokowej zmiany w wykrywaniu w IPN i w sądach. Skąd ta totalna niemerytoryczna krytyka - przeciez powtarzasz stałe argumenty PO. Pruszkowa nie widziałeś? O Kornasiwicz nie słyszałeś itd. Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachmat _______________Ustalcie z R7 co jest FAKTEM! 04.04.06, 10:42 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=39294225&a=39718027 Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachmat Re: _______________Ustalcie z R7 co jest FAKTEM! 04.04.06, 11:28 AG: no możesz oglądać tylko TV Trwam Czyż nie mamy pluralizmu medialnego w Polsce? NIe rozumiem ,dlaczgo się katujesz słuchając tych stacji W RM,czy Trwam, goście mogą sie wypowiedzieć bez przerywania głupimi pyataniami.Wszyscy słuchają z zainteresowaniem. HASZCZ########: Jesli tylko słuchają to skąd takie ataki dzisiaj na słuchaczy którzy dzwonili? m'in do Niesiołowksiego! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg doświadczenie częstochowskie 04.04.06, 14:06 w TVN24 na pytanie o sposób działania w przypadku podobnego rozłożenia sie głosów po wcześniejszych wyborach, gdy dalej będzie sytuacja patowa.... Gosiewski odpowiedział mniej więcej tak -mamy doswiadczenie Częstochowskie, gdzie wyborcy wyraźnie opowiedzieli się za jednym ugrupowaniem i mamy szanse na rządzenie większościowe... Ależ oczywiście. Od początku było wiadomo ,ze chodzi o wygranie wyborów póki jeszcze się da, a to wszystko jak rozumiem dla dobra Polski.Tak więc wbijcie sobie do głowy PiSofile,ze PO ma prawo działać w identyczny sposób i wybierać sobie moment wcześniejszych wyborów w terminie dla niej dogodnym A> Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg no,kurna.PiS wszystko zabiera POwcom 04.04.06, 14:09 serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,68586,3258373.html Sięgam do archiwum "Gazety". Wrzesień 2003 r. to tzw. afera mostowa. Wśród bohaterów łańcuszek wpływowych samorządowców spod szyldu PO oraz Wojciech Ławniczak. Przedsiębiorca, który - jak pisały gazety - dzięki układom towarzysko-biznesowym w samorządzie dobrze żył z miejskich kontraktów. Jego firma nadzorowała gigantyczne budowy: dwa mosty, tunel wzdłuż Wisłostrady. Kontrakty warte były grube miliony złotych. Rachunki, głównie moralne, wystawił swoim poprzednikom Lech Kaczyński, który w 2002 r. wkroczył do stolicy jak szeryf. Oświadczył, że za priorytetowymi budowami stał "układ mostowy". Potem pod hasłem "korupcja" posłał kontrolerów, doniósł do prokuratury, która pogubiła się w 20 wątkach śledztwa i wciąż nie wydała werdyktu. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg P.S. 04.04.06, 14:10 "Afera mostowa" miała też konsekwencje polityczne: doprowadziła do zerwania stołecznej koalicji między PO i PiS, upadku wielu karier polityków Platformy. Propagandowo dawała Kaczyńskiemu ważący argument: Platforma, która miała wspierać ów "układ", zawsze stała na straconej pozycji wobec PiS, który przyszedł do Warszawy zaprowadzić nowy porządek. Skoro teraz urzędnicy zdecydowali się ponownie powierzyć publiczne pieniądze firmie, z którą powiązany jest Ławniczak, oznacza to, że ze szwarc charakteru zmienił się w wiarygodnego partnera PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Juz mi sie nie chce Cię dołować 04.04.06, 14:14 Wieszac psy na rządzących jest o wiele łatwiej niz ich bronić... Szkoda mi tylko Polski pod rządami nieudaczników z PiSu. A. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: Juz mi sie nie chce Cię dołować 04.04.06, 20:15 Andrzeju! Masz rację! Nie dołój.... Wybacz, że nieodpowiedzialny, inwektywny PiS doprowadził Polskę do takiego opłakanego stanu... Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 proroctwo na 2009 04.04.06, 20:32 hasz0 napisał: > Andrzeju! Lepperze, nasz ukochany sojuszniku i koalicjancie. > Wybacz, że nieodpowiedzialny, inwektywny PiS doprowadził Polskę do takiego > opłakanego stanu... Ty to nie jestes prorokiem nawet we wlasnej glowie. Ale zarejestrowalem i Ci prypomne, ze siebie nie sluchales. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: proroctwo na 2009? -->są i fałszywi proro 05.04.06, 08:30 Jak uwazasz sie za falszywego proroka to czemu tyle paplasz? Ja na proroka nie pozuje. Nie zalewam forum powodzia jezuickiego mulu. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ______"nieostre" paplanie #-a i ostre niespójności 05.04.06, 09:26 AG: To własnie najlepiej wyszło PiSowi - opór i sprzeciw wobec ich metod rózniemyslących. Rycho7: ..lepiej gdyby Hasz i pisuary trzymaly sie pewnych zasad cywilizacji zachodniej...zasad a nie ich odwracania kota ogonem. ...takie formulowanie wypowiedzi, ze staja sie ...nieostre, niesprawdzalne. Zaprzeczanie takiemu sformulowaniu jast podawane jako (pozorny) dowod knowan. Jedynym sposobem na to falszerstwo jest... sadowych dowodow Niech wsadza lze-elity do pierdla...mozna bedzie wykazac ich nieudolnosc...swiata uludy okropienstw III RP. Para w gwizdek. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 mata waadze, sprzatajta 05.04.06, 09:33 hasz0 napisał: > Wystarczy posprzątać te flaszki którymi zatkano już komin w piecu! Mata waadze, sprzatajta. Siedzi Guzowaty w pierdlu? CZego pisuarom brakuje aby go zamkli? Klucz sie zgubil, czy za ciezki? Trzeba rozpisac nowy przekreto przetarg na wymiane zamkow w pierdlach dla Guzowatych? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Wybudowac nowe więzienia 05.04.06, 10:28 wykorzystac stadiony i wsadzić PO, SLD,Samoobrone,LPR i PSL Nastanie ogólna szczęsliwośc w Narodzie A. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 wykorzystac stadiony i wsadzić PO, SLD,Samoobrone 05.04.06, 10:39 Aleś dobrze utrafił Andrzeju! Brawo! W samo sedno! PiQ się tez ucieszy! Zaraz mi ,propagator zasad forumowych i szlachetny bawidamek pani M napisze milutki poscik o zasadach dobrych manier... Właśnie z tych WYMIENIONYCH PRZEZ CIEBIE partii byli niegdyś w takiej PZPR - co stosowała wobec tych z LPR, PiS metody stadionowe...juz nie pamiętasz? HEHEHE! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: wykorzystac stadiony i wsadzić PO, SLD,Samoob 05.04.06, 11:11 hasz0 napisał: > > Właśnie z tych WYMIENIONYCH PRZEZ CIEBIE partii > byli niegdyś w takiej PZPR - co stosowała wobec tych z LPR, PiS > metody stadionowe...juz nie pamiętasz? HEHEHE! Pamietam Haszu te warchoły z 1976 roku Sek w tym,ze ci z PZPR sa równiez w PiSie, nie mówiąc o PZPRkim-lizusie Macieju z LPR.Te wszystkie podziały sa nieostre, a skoro teraz PiS przy władzy, a reszta to aferzyści i złodzieje - to tak jak pisze Rycho - osadzic wszystkich Tez chciałbym aby ta paranoja teczkowa sie skończyła A. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 fan Ponocheta 05.04.06, 11:18 hasz0 napisał: > byli niegdyś w takiej PZPR - co stosowała wobec tych z LPR, PiS > metody stadionowe...juz nie pamiętasz? HEHEHE! Twoja namolna propaganda skrocila Ci pamiec. W polskim klimacie posluzenie sie metodami Twojego idola po 13 grudnia 1981 daloby tysiace zamarznietych. Wyciagnij te mrozonki z szafy. Podaj w buraczkach na stol. Bedziesz mial niezbite dowody. Jak narazie pomawiasz. Jak zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 manifestacja w Lodzi 05.04.06, 11:21 > hasz0 napisał: > > > metody stadionowe Pamietam Haszu zabawy w Lodzi po 13 grudnia. Fircykow z placu polali woda przy 20 stopniowym mrozie. Wiecej nie szlajali sie po miescie. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 zlej baletnicy przeszkadza rabek u spodnicy 05.04.06, 11:02 hasz0 napisalo: > Klucz je ino PO drzwi od pierdla sprzedało!/n Zwyciezca bierze wszystko. Odpowiedzialnosc takze. Wsadzcie PO do pierdla za kradziez. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 zlej baletnicy przeszkadza rabek u spodnicy 05.04.06, 19:58 Z Pinochetem szło a analogie do PZPR z aresztowaniem przeciwnika. Gdzie to już wyłuszczyłeś czepliwie aczkolwiek dokładnie. Jak wiecie ukradzione drzwi to inaczej "...bez barier" no i leci od góry Dochnal, Kuna, Żagiel i 1-a pani baletnica co jej nie przeszkadza rabek u spodnicy Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 a tak w ogole miales cos do powiedzenia? 05.04.06, 22:01 hasz0 napisał: > Z Pinochetem szło a analogie do PZPR z aresztowaniem przeciwnika. Kochasz te metody wraz ze swym idolem generalskim. > Jak wiecie ukradzione drzwi to inaczej "...bez barier" Nie wiem co Wy wiecie Towarzyszu. > no i leci od góry Dochnal, Kuna, Żagiel i 1-a pani baletnica co jej nie > przeszkadza rabek u spodnicy A tresc? Za malo slow aby cokolwiek przekazac? W 10 000 slow tez pustke obnazasz. Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 Re: a tak w ogole miales cos do powiedzenia? 06.04.06, 00:21 Napisałeś wsadzajcie do pierdla...no to Ci piszę o "Porozumieniu bez barier" i baletnicy - co jej nie przeszkadzał rąbek u spódnicy... zatańczyć i zaspiewać! ...niestety bez tancerza, który choć obiecał ale rąbek mu...w ostatniej chwili przeszkodził! Dopiero teraz prokuratura stawia zarzuty obrońcy "układu" mec. Janowi Widackiemu, byłemu wiceszefowi MSW i pełnomocnikowi Jana Kulczyka nakłaniania członków mafii pruszkowskiej do składania fałszywych zeznań i utrudniania postępowania prowadzonego m.in. w sprawie "Malizny". Gdyby PO była u władzy...wolność gospodarowania itp. ____Jesteś równie ciężko kapujący jak skory do poniżania i wykpiwania!____ napisałem "drzwi" --> "p. bez barier" __________Znów próbując skopac moje skopałeś swoje kostki_________________ Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: ______skopałes się znów a mogłeś z szac0nkiem 06.04.06, 09:40 Na kolana i nie otwieraj geby jak pan mowi. To jest wzorzec szacunku haszyzmu? Co Ty piszesz? Zastanowiles sie? Podaj pomawiaczu link do tego co Cie uraza samouwielbiaczu religijny. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 dzialasz jezykiem? 06.04.06, 09:37 szach0 napisał: > Napisałeś wsadzajcie do pierdla...no to Ci piszę o "Porozumieniu bez barier" > i baletnicy Dlaczego masz mnie stale za menela nie czytajacego nawet gazety z gwozdzia w kiblu? Wyjasniam, to, ze piszesz nie oznacza ze wsadziles/scie. Prokurator dostal zadanie wypichcic jakis pasztet to wymyslil. Obroniles te bzdury przed sadem? A moze juz baletnica odbyla kare? > Dopiero teraz prokuratura stawia zarzuty obrońcy "układu" mec. Janowi > Widackiemu, byłemu wiceszefowi MSW i pełnomocnikowi Jana Kulczyka nakłaniania > członków mafii pruszkowskiej do składania fałszywych zeznań i utrudniania > postępowania prowadzonego m.in. w sprawie "Malizny". Masz jak widze rozumu tyle co Ziobro. Adwokat popelnia przestepstwo doradzajac swemu klientowi!!! Genetycznie i mentalnie wypisz wymaluj prokurator Wyszynski. Czy ty naprawde nie rozumiesz co piszesz? Tu nie jest gadka z telewizora do durnego narodku. Ja wiem co wolno adwokatowi. KAZDY adwokat z punktu widzenia prokuratora naklania do składania fałszywych zeznań i utrudniania postępowania. Ty geniusz Breslau i nie wiesz o tym? Adwokatowi pensji nie placi minister Zero. > ____Jesteś równie ciężko kapujący jak skory do poniżania i wykpiwania!____ > napisałem "drzwi" --> "p. bez barier" Powtorze ponad znudzenie. Nie bede sie domyslal. Poniewaz zaraz napiszesz, ze domyslam sie niewlasciwie. Pisz jasno, tak aby nie bylo mozliwosci niewlasciwej interpretacji. Ciezkie kapowanie jest celowo procedura postepowania wobec haszyzmu. Zanotuj sobie w kajeciku i podkresl wezykiem. Pisalem to juz wielokrotnie. Niestety geniusz Wszechswiata i Ober-bog przeoczyl. > __________Znów próbując skopac moje skopałeś swoje kostki_________________ To Ty piszesz niezrozumiale. To Ty wypominasz mi, ze nie rozumiem napisanego niezrozumiale. Kop sie w czaszke. Moze Ci sie jakis zwoj pojawi na tej jednej komorce. Dostajesz orgazmu poniewaz maja przesluchac Kwasniewska. Juz raz ja przesluchiwali. Sperma Ci zalala pusta przestrzen w czaszce? Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: dzialasz jezykiem? 06.04.06, 10:47 >Na kolana i nie otwieraj geby jak pan mowi. To jest wzorzec szacunku haszyzmu? >Co Ty piszesz? Zastanowiles sie? Podaj pomawiaczu link do tego co Cie uraza >samouwielbiaczu religijny. > Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 uprzejmie donosze 06.04.06, 12:17 hasz0 napisał: > HASZCZ#####################: i zaraz po tym dołązcasz bezpośredniocus takiego: > Haszcz###############: To dowodzi, ze Twoje pokrecone zwoje nie wiedzą > co niesie Ci slina na język! Odpowiadam, ze zamiast sie kopac po kastakach moglbys w czaszke. Mocno Cie pogielo, jezeli kostki to jest szacunek a czaszka jego brak. Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia. Jedynie Ty mowisz prawidlowo i godnie. Kaczy syfon. > Widacki na widzeniu z osobą już skazaną, miał ją nakłaniać do składania > fałszywych zeznań w roli świadka i zeznawać w sprawie "Malizny" oskarżonego To adwokat w wiezieniu spotyka sie z nie swoimi klientami? Dlaczego wiec natychmiast nie wsadzisz naczelnika wiezienia? Kaczysto-haszysto rozmowy adwokata z klientem sa tajne. Nie zauwazasz nawet lamania praw obywatelskich gwarantowanych przez konstytucje cywilizowanego swiata? Wy kaczysci-haszysci macie jakis specyficzny koktajl w czaszce. Klient Widackiego ma linie obrony takze dla sadu apelacyjnego, kasacyjnego i penitencjarnego. Minister Zero jeszcze tego nie zlikwidowal. > A przeprosiny za kolene użycie inwektywy i oszcerstwa "pomawiaczu" > bo geniusz "Wszechswiata i Ober-bog" to wg Ciebie dla katolika komplement? Przepraszam Cie, ze postrzegam Cie z tak nadetym ego, ze banki puszczasz nosem i ustami. No i masz do wszystkich naokolo pretensje, ze te banki pekaja. To brak kultury, chamstwo, brak szacunku, ze otoczenie przyczynia sie do pekania haszowych baniek. Patrza na banki tak bezczelnie, ze one pekaja. Pomawiaczu jest opisem rzeczywistosci. Przestan pomawiac to nie bede musial opisywac kim jestes. Czy nadecie Twego ego zle poisuja pojecia "geniusz Wszechswiata i Ober-bog". Jak bufonie opisac kim jestes? Wasza rozdraznionosc? > > Dostajesz orgazmu poniewaz maja przesluchac Kwasniewska. A jak opisac Twoje zachowanie? Homiliujesz Sama Prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg jeżeli to prawda , to będzie afera 06.04.06, 10:38 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=39846184 czy rząd zrobił wszystko? A. Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 Wojna pancerna czy morska? 06.04.06, 10:53 PO rozważało i kłociło się czy zastosować interwencję wojskowa - czołgi czy akcję specjalną - Grom. Fajnie by było gdyby ministrem został Komorowski! Zapytaj Szeremietiewa o szczegóły. Nie interesuje Cię zdanie Edelmana na temat polskeij racji stanu? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: Wojna pancerna czy morska? 06.04.06, 10:54 na temat Edelmana Gosiewski wił się jak piskorz A. Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 I RM które nie stosuje cenzury na polskie sprawy 06.04.06, 10:59 zapraszajac dziennikarzy i polityków z każdej strony. Weiss i Gross tez mogą się w nim wypowiedzieć wystarczy zadzwonić do RM. Co Cie uraziło w prelekcji Michalkiewicza bo nie słuchałem! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: I RM które nie stosuje cenzury na polskie spr 06.04.06, 11:22 Nie insynuuj Nikt nie reprezentuje mojch interesów a RM jest bardziej tendencyjne od innych mediów Radykalne wypowiedzi nie po linii po prostu wycinają A. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Wycinają antysemickie i jakoś to nie zadowala PO 06.04.06, 11:26 Silberstein się uaktywniła? Sekretariat Stanu Stolicy Apostolskiej w piśmie (z 21 marca) skierowanym do Nuncjatury Apostolskiej w Polsce zauważa, że "uciążliwą sprawą Radia Maryja z pełną uwagą i stanowczością powinni się zająć: biskup toruński (gdzie radio ma siedzibę), władze zakonne Zgromadzenia Ojców Redemptorystów oraz Konferencja Episkopatu Polski". Nuncjusz zwrócił się też z prośbą o potraktowanie treści całej tej korespondencji również "jako poważnego ostrzeżenia i zaproszenia Księdza Prowincjała do podjęcia zdecydowanych i skutecznych działań w zakresie swojego urzędu". Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg podział w Kościele staje się faktem 06.04.06, 11:32 wiesz doskonale ,ze z wiara to ja jestem delikatnie na bakier i takie cacka wskazujące na totalna degrengoladę w KK wcale mnie nie wzruszają, tym bardziej że do tego rozłamu przykładają rękę PRAWDZIWI POLACY, a tych omijam z daleka. A. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg wszelkich prawdziwków omijam z daleka 06.04.06, 11:41 i tych kiwajacych sie pejsatych na gumnie i tych leżących krzyzem wszelkie oszołomienia są złe Chyba zdajesz sobie sprawę ,ze z takimi ludzmi jest niemozliwa dyskusja A. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Guzik prawda jestem zwykłym śmiertelnikiem 06.04.06, 11:59 z ta rżónicą, ze nie zatraciłem z pola widzenia spraw ważniejszych od jedzenia i srania. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Dwa poprzednie pokolenia Polaków mogły się przekon 06.04.06, 12:08 ać czym są prawdziwe wartości. Czym solidarność. Przyzwoitość. Szacunek wzajemny. Znajomość swej historii niepisanej przez obcych. Praca w swoim kraju a nie an obczyźnie. Ta spełniona wizja Kuronia musi zniknąc z plakató wyborczych. Ta napsiana przez rodzinę Michników historia Polski musi być odbrązowiona. Tylko RM jeszcze przeszkadza... Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 3 mln Polaków pracowało już za darmo na Niemców 06.04.06, 12:11 czy dziś kto o Nich pamieta? Czy ta historia nic nas nie nauczy? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: 3 mln Polaków pracowało już za darmo na Niem 06.04.06, 12:20 co Ty pieprzysz nawiedzony człowieku moi tesciowie byli niewolnikami u Niemców rodzice wywodzą się z ludu tej ziemi caly czas pracuje w Polsce dając pracę kilkunasu osobom i trzymając ich tu dobrymi wynagrodzeniami Historie dziadów tez znam i powiem Ci ,że tacy bezkompromisowi nawiedzeni jak teraz sa u władzy więcej narobią złego. mam Ci przesłac zdjęcie mojego prącia? A. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 1000 letnie klamstwa 06.04.06, 12:57 hasz0 napisał: > Szacunek wzajemny. Znajomość swej historii niepisanej przez obcych. Akurat historia bardzo mnie interesuje. Polska ma historie wyjatkowo zaklamana przez katolickich funkcjonariuszy. Proby dyskusji naukowej bez katolskiej mitologii sa w Polsce w ogole niemozliwe. Kpisz sobie Haszu w zywe oczy. > Praca w swoim kraju a nie an obczyźnie. Nie gadaj lecz daj miejsca pracy. Ja czytajac Twoje lawiny bzdetow doradzam aby inwestorzy omijali Polske. Musza brac na siebie ryzyko przezycia z kaczystowsko-haszystowskimi przekretami prawno-intelektualnymi. > Ta spełniona wizja Kuronia musi zniknąc z plakató wyborczych. Co insynulujesz? > Tylko RM jeszcze przeszkadza... Kato-przegiecia nie dostrzegasz? Tolerancja na twoich warunkach? Uchowaj nas Boze. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Napisz czy skrytykowałeś Singera Wiessa Grossa? 06.04.06, 12:12 andrzejg napisał: > i tych kiwajacych sie pejsatych na gumnie > wszelkie oszołomienia są złe > Chyba zdajesz sobie sprawę ,ze z takimi ludzmi jest niemozliwa dyskusja > > A. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: Napisz czy skrytykowałeś Singera Wiessa Gross 06.04.06, 12:13 skrytykowałem Wątku sobie poszukaj A. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg P.S. 06.04.06, 12:15 Widze zes się zapisał do bojówki sprawdzania prawomyslności obywateli. Brawo Kiedys ez były komisje robotniczo-chłopskie, które mnie nachodziły i spradzały A. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg tak mi sie cos kojarzyło 06.04.06, 12:35 ten sekretarz z zakładowego POP??? )) A. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg ??? 06.04.06, 12:15 pisz wyraxnie nie mam zamiaru bawic się w Enigmę A. Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 _____________To ta kompromitacja?_________________ 06.04.06, 11:15 Cywilizacja łacińska np. wspiera się na zasadach o charakterze uniwersalnym. Prawda ma charakter obiektywny; nie zależy ani od aktualnej liczby wyznawców, ani nie leży pośrodku, tylko tam, gdzie leży. Volenti non fit iniuria, czyli chcącemu nie dzieje się krzywda, nikt nie powinien być sędzią we własnej sprawie i tak dalej. W cywilizacji żydowskiej - inaczej. Jeśli coś jest korzystne, to nie musi być zgodne z rzeczywistością, by było prawdziwe, zaś korzystność lub niekorzystność oceniana jest według kryterium trybalistycznego, a więc najwyższym sędzią w każdej sprawie jest właśnie sam zainteresowany. Nie ma tu miejsca na harmonijną syntezę, więc rezultatem tej sodomii jest bastardyzacja cywilizacji łacińskiej. Miejsce uniwersalnych zasad zajmuje plemienna etyka sytuacyjna, nowocześnie zwana "mądrością etapu". Za komuny kierowała się nią partia, gdyż socjalizm przejął z cywilizacji żydowskiej wulgarny utylitaryzm z tą modyfikacją, że miejsce plemienia czy narodu zajęła partia. Transformacja ustrojowa niczego tu nie zmieniła i nadal pieniądz gorszy wypiera pieniądz lepszy. Trudno zresztą, by było inaczej w sytuacji, gdy znaczna część, jeśli nie większość opiniotwórczych środowisk w Polsce bojaźliwie akomoduje się do linii wyznaczanej przez środowisko "Gazety Wyborczej", które poza "mądrością etapu" innej etyki po prostu nie zna i nawet nie rozumie. Niestety, ta skłonność udziela się również i tym, którzy ze wspomnianym środowiskiem próbują walczyć. Najlepszą ilustracją tego procesu jest Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji. W art. 213. konstytucja twierdzi, że stoi ona "na straży wolności słowa". Oczywiście jest to jedno z wielu kłamstw, od jakich ta nieszczęsna konstytucja aż się roi. Podstawowym zadaniem Rady jest przecież koncesjonowanie mediów elektronicznych, a więc k n e b l o w a n i e swobody wypowiedzi tym wszystkim, którzy nie dostali pozwolenia na wypowiadanie się za pośrednictwem mediów elektronicznych. A od kiedy to jeden człowiek musi uzyskać od drugiego człowieka zezwolenie na powiedzenie czegoś trzeciemu człowiekowi? Czy wprowadzenie takiego obowiązku jest do pogodzenia z "wolnością słowa"? Chyba tylko według "mądrości etapu". Rada w swojej działalności kieruje się przede wszystkim kryteriami politycznymi, bo i jej "apolityczność", zapisaną w art. 214. ust. 2. konstytucji możemy spokojnie włożyć między bajki. Jak może być "apolityczny" organ, powoływany przez takie arcypolityczne ciała, jak Sejm, Senat i Prezydent? Jest oczywiste, że te wszystkie koturnowe zapewnienia o "wolności słowa" i "apolityczności" są tylko kamuflażem, mającym przesłonić nam prawdziwy cel powołania tej instytucji. Kiedy Sejm 29 grudnia 1992 roku uchwalał stosowną ustawę, chodziło o to, by Rada stała na straży "ładu medialnego" zaprojektowanego przy "okrągłym stole". Nieprzypadkowo posłem- sprawozdawcą tej ustawy był pan Juliusz Braun z Unii Demokratycznej, będącej podówczas głównym gwarantem magdalenkowych ustaleń po "stronie społecznej". Zaprojektowany przy "okrągłym stole" "ład medialny" miał być zagwarantowany przy pomocy takich zapisanych w ustawie instrumentów, jak konieczność odnawiania koncesji i możliwość jej cofnięcia, jak i wyposażenie przewodniczącego Rady w prawo nakładania na nadawców kar pieniężnych. Ponieważ nikt wtedy nie przewidywał, że zaprojektowany kształt sceny politycznej może ulec jakimś zasadniczym zmianom, "mądrość etapu" nakazywała zaakceptowanie tych rozwiązań, że to niby one też służą "wolności słowa". Kiedy więc PiS pod koniec ubiegłego roku metodą stachanowską doprowadziło do zmiany ustawy o Radzie i do wymiany jej składu, podniósł się klangor, że to zamach na "wolność słowa", a kiedy jeszcze pani przewodnicząca Kruk ukarała Polsat półmilionową karą za mizdrzenie się pani Kazimiery Szczuki do pana Kuby Wojewódzkiego, klangor podniósł się aż pod niebiosa. Oczywiście nie chodzi tu o żadną "wolność słowa", bo przez ostatnie 14 lat zarówno samo istnienie Rady, jak i posiadanie przez nią tych instrumentów nikomu nie przeszkadzało, tylko o to, że represja dotknęła osobę nie tylko z "towarzystwa", ale w dodatku - z "korzeniami", podczas gdy przecież Rada, jeśli już miała karać, to przede wszystkim - za "ksenofobię". Dlatego też totalniak, pan Władysław Frasyniuk domagał się cofnięcia koncesji dla Radia Maryja, że to niby posługuje się "językiem nienawiści", bo przecież, jako uczestnik "okrągłego stołu" pamięta, po co Rada w ogóle powstała i w jakim celu wyposażono ja w takie kompetencje. Ponieważ jednak PiS próbuje wykorzystać to narzędzie do innych celów, to "mądrość etapu" wprawdzie nakazuje dziś z Radą walczyć, ale nie aż tak, by ją likwidować, bo kiedy karta się odwróci, to znowu się przyda. Stanisław Michalkiewicz Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: _____________To ta kompromitacja?____________ 06.04.06, 11:29 Widocznie Edelman poczuł sie urazony, a PiS wprowadza takie standardy, że reaguje na odgłosy urazonych karząc niepoprawne stacje. Nie będe się z Tobą spierał o to czy był on słusznie, czy niesłusznie urazony W sprawie Madzi też była dyskusja i rózne były opinie na ten temat, ale skoro KRRiTV uznała ,ze nalezy zadziałac bo cos tam było naruszone, to niech teraz się martwi co zrobic z tym fantem.Jezeli powstał jakis precedens, to będzie on wykorzystywany równiez przez ludzi o odmiennych dla Ciebie poglądach. Tu jest właśnie pies pogrzebany. Pisowcy w swoim świętym oburzeniu tworząc prawo i precedensy zapominaja ,ze może to być wykorzystane przez innych, niekoniecznie pozytywnie nastawianoych do Polski ludzi. Taki jesteś patriota,ze popierasz bublowate prawo i bzdurne precedensy, które potem szkodzi Polsce? A. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: _____________To ta kompromitacja?____________ 06.04.06, 11:55 O czym Ty piszesz? O Singerze szehie S. Kongresu Żydów od 1996 roku jawnie grożacym sznatażem z szykaną opluwania Polski w wypadku odmowy bezprawnej rewindykacji 65 mlrd $? To ma być efekt "bublowatego prawa i bzdurne precedensu" PiS-u a moze polityki włazidupska i lizusostwa kręgów UW PO PD i polskojęzycznych mediów? Twoje pogardliwe okreslenie "prawdziwych Polaków" coś znaczy. Podobnie jak wczesniejsze "mohery". Ty pisz do mnie o faktach! Nie "prawdziwy Polak" z pogardą ale katolik, patriota, Sybirak, AK-owiec, sterana życiem i cierpieniem w komunie Polka... Nie rozmydlaj "sprawie Madzi też była dyskusja i rózne były opinie na ten temat" tylko pisz że porządni przyzwoici mieli takie zdanie a zwyrodnialcy moralni i sprzedawczyki takie! Nie pisz nie będe się "Tobą spierał o to czy był on słusznie, czy niesłusznie urazony Edelman z standardy PiS" - tylko napisz czy popierasz jego atak na Michalkiewicza krytykującego i demaskujacego srodisko szkalujące od kilkunastu lat Polskę z chęci zysku z cynicznego oszustwa i niesłychanego kłamstwa. Pisz dlaczegóż to "obrońcy" wolnego słowa są przeciwni RM. Własnie wszyscy w tej samej chwili. razem z tyi jak Ty to nazywasz "rozłąmowcami" w kościele. Wiesz ile alumnów ubecja wepchała do seminariów? Czy udajesz że nie było i nie ma w Polsce agentury? Choc nawet ta parodia lustracji się nie powodła! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: _____________To ta kompromitacja?____________ 06.04.06, 12:13 Toz tłumaczę Ci kołku,że to PiS swoim zachowaniem i próbą wprowadzenia cenzury za pomocą kar finansowych spowoduje zachowania takie jak edelmana. Czy go popieram?NIe widzę Żydów naokoło siebie i zagrożenia o którym bębnisz, a Edelman ma prawo do głosu.Przecież pyszczysz o wolnosci słowa.Mogę byc dla Ciebie zwyrodnialcem i ostatnia zakała swiata, ale w sprawie Madzi nie widziałem obrazy w tym stopniu ,co ci prawdziwi.Była niezręcznośc ze strony Szczuki i bezduszność w prowadzeniu programu ze strony Wojewódzkiego. Teraz przyjdx z bojówkami jedynie słusznych i podpal mi zakład. A. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Ty znów nie czytasz Ty osądzasz dyskutanta 06.04.06, 12:28 Wczesniej już Ci pisałem ze nie "PiS swoim zachowaniem i próbą wprowadzenia cenzury za pomocą kar finansowych spowodował zachowania takie jak edelmana". Piszesz o Edelmanie i piszesz że "NIe widzę Żydów naokoło siebie i zagrożenia o którym bębnisz" a ja nie bębnię, ze mam Zydów naokoło tylko, ze kolejny raz środowiska wolności na wszelkie rodzaje same się ośmeiszają hopokryzją Ja nie odbieram Edelmanowi prawa do głosu. Tylko pytam o Twe zdanie czy go popierasz? Czy to że pyszczę o wolnosci słowa różnież dla "prawdziwych Polaków" to znaczy że robię Ciebie zwyrodnialcem i ostatnia zakała swiata? I co znaczy ta irracjonalna prowokacyjna prośba-insynuacja: "Teraz przyjdx z bojówkami jedynie słusznych i podpal mi zakład" Kto z nas jest krańcowy i ekstremalny a kto wywazony i odpowiedzialny? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: Ty znów nie czytasz Ty osądzasz dyskutanta 06.04.06, 12:34 hasz0 napisał: > Ja nie odbieram Edelmanowi prawa do głosu. Tylko pytam o Twe zdanie czy go > popierasz? > Co znaczy czy popieram Edelmana? W czym? A. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: A Ty mój dom. Paradny jesteś nie odp. na pyta 06.04.06, 12:17 Przecież kołku odpowiedziałem Ci na pytania Edelman - ma prawo głosic swoje Madzie - nie interpretuje tego tak jak większośc A. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 czytaj spokojnie i nie pal kołków szkodzi palacze 06.04.06, 12:31 Ci potwierdzą, ze kołków sie nie da popalić. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 czy judajczykowie sa sztuk jeden? 06.04.06, 12:49 hasz0 napisał: > O czym Ty piszesz? > > O Singerze szehie S. Kongresu Żydów od 1996 roku jawnie grożacym Wieczny pomawiaczu. Widzisz roznice miedzy Hasz a Polacy? Najwyrazniej nie widzisz. Nie prezentuj wypocin wykrecania kota ogonem. > Twoje pogardliwe okreslenie "prawdziwych Polaków" coś znaczy. Znaczy dokladnie to, ze pewne kregi same zaczely sie nazywac "prawdziwymi Polakami". W celu obrazenia "Polakow nieprawdziwych". Jednak obrazeni sie nie przejeli lecz konsekwentnie haszystowskich aberantow zaczeli nazywac ich wlasnym okresleniem "prawdziwych Polaków". Tak sie wlasnie haszku zalapujesz na obraze. > tylko napisz czy popierasz jego atak na Michalkiewicza krytykującego > i demaskujacego srodisko szkalujące od kilkunastu lat Polskę z chęci > zysku z cynicznego oszustwa i niesłychanego kłamstwa. Widzisz roznice pomiedzy judajczykowie a grupa pod przewodnictwem Jaroslawa K.? Moze zrozumiesz pojecie haszysci? > Pisz dlaczegóż to "obrońcy" wolnego słowa są przeciwni RM. Ja jestem przeciwny belkotowi jakie wydaje promnentny na FA sluchacz RM. Ten belkot cofa Polske o wieki. Kontrreformacja wam sie nie udala? Wydawalo mi sie wrecz przeciwnie. > Wiesz ile alumnów ubecja wepchała do seminariów? Mierzyles sobie IQ przy pisaniu tego zdania? Szefowie UB chcieli zwiekszac nabor do seminariow? Werbowanie w trakcie seminarium nie wystarczalo? > Czy udajesz że nie było i nie ma w Polsce agentury? Dorn nie ma agentury? Masz Haszu cokolwiek do przekazania? O co Ci chodzi? > Choc nawet ta parodia lustracji się nie powodła! Legislatorzy od poczatku kompinowali pod gorkie. Co sie mialo powiesc? Pomysl gniot? Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ____________Paradna defilada kłamstw i pomówień R7 06.04.06, 15:46 >O Singerze szefie S. Kongresu Żydów od 1996 roku jawnie grożacym > > Wieczny pomawiaczu. Widzisz roznice miedzy Hasz a Polacy? Najwyrazniej nie > widzisz. Nie prezentuj wypocin wykrecania kota ogonem. > O czym Ty piszesz? HASZCZ##########: Jak nie wiesz o czym to się zapytaj a nie nazywaj pomawiaczem - bo sam się takim stałeś! R7: "pewne kregi same zaczely sie nazywac "prawdziwymi > Polakami". W celu obrazenia "Polakow nieprawdziwych". HASZCZ########: Tylko głupiec może w tę insynuację uwierzyć naiwniaku! Stawiam Ci flaszkę niemieckiego miodu pitnego jesli znajdziesz to w jakimkolwiek pismie narodowym czy katolickim wcześniej niż w GW Rzepie NIE które to celowały TAK JAK TY w arg ad personam zamiast merytorycznych. Taka komusza przypadłość od nazywania Trumana, Tity...itd do dzisiaj. BRAK ARGUMENTÓW = wyzwiska! Tu dowód kpin i wyzwisk bo nie ma tu żadnej repliki oprócz gloryfikacji rozłamu i niszczenia kościoła: R7: > Ja jestem przeciwny belkotowi jakie wydaje promnentny na FA sluchacz RM. Ten > belkot cofa Polske o wieki. Kontrreformacja wam sie nie udala? Wydawalo mi sie > wrecz przeciwnie. R7: O reszcie Twego podyskutuj z Gauckiem u siebie dlaczego był taki nietolerancyjny. Ja rozumiem, ze lepiej dla Ciebie gdy w Polsce niemieckich rozwiazań sie nie wdraża. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 tu Cie boli 06.04.06, 16:21 hasz0 napisał: > Stawiam Ci flaszkę niemieckiego miodu pitnego jesli znajdziesz to w > jakimkolwiek pismie narodowym czy katolickim Po prostu nie rozumiesz co sam piszesz. Niczego nie bede szukal bo mam to jak na dloni. A flaszke z Toba jak na razie odebralbym jako afront. > O reszcie Twego podyskutuj z Gauckiem u siebie dlaczego był taki > nietolerancyjny. Proste. Polska nie polaczyla swych dwoch czesci. Nie miala zapasowych struktur panstwowych, przykladowo za Odra. Ten drobny fakt haszysci chca wyprzec z myslenia. Trzeba bylo w 1989 krwawo przejac wladze. Byles zbyt leniwy? Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 talmudyzm teorii wzglednosci Einsteina 06.04.06, 12:32 > Cywilizacja łacińska np. wspiera się na zasadach o charakterze uniwersalnym. > W cywilizacji żydowskiej - inaczej. Jeśli coś jest > korzystne, to nie musi być zgodne z rzeczywistością, by było prawdziwe, zaś Czy do haszystowskich zasad cywilizacji zachodniej nalezy odpowiedzialnosc zbiorowa? Bo wydaje mi sie, ze przekrety robia konkretni przestepcy, ktorych trzeba po prostu zlapac za reke. Odpowiada za nich narod? Czy w niemieckich wiezieniac nie ma polskich zlodziei? Czy caly narod polski kradnie? Czy MM oskarza narod? Kara za Szczuke nokaltuje perrory haszka o wolnosci slowa. Wstydz sie rewolucjonisto moralny. Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachmat Re: talmudyzm teorii wzglednosci Einsteina 06.04.06, 12:40 dajesz popisy absurdu pomówień. czasu szkoda na prostowanie Twych absurdów ale może dasz jakis link potwierdzAjący choćby te szczucie szczuki? Gdzie ta chęc do zbiorowej odpowiedzialności u mnie? Zawsze się czepiasz jakichś niewypowiedzianych przeze mnie słów - cytowałem Michalkiewicza z określonego powodu. _______Podpalic Ci coś może? Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 bardzo prosze link 06.04.06, 13:18 haszszachmat napisał: > ale może dasz jakis link > potwierdzAjący choćby te szczucie szczuki? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=39294225&wv.x=2&a=39854388 Napisalem: "Kara za Szczuke nokaltuje perrory haszka o wolnosci slowa.". Wbrew pomowieniu Hasza o "szczuciu" nic nie napisalem. Natomiast wiem, ze Szczuka ani nikt w audycji nie powiedzial o Madzi oraz nie zajaknal sie o kalectwie. Jest to ewidentny przyklad haszyzmu argumentacyjnego. Gdzie bylo Haszu "nasmiewanie sie z kalectwa". To, ze Ty definiujesz Prawde Objawiona nie oznacza, ze kogokolwiek przekonales, ze toto ma cokolwiek wspolnego z prawda. Rada ukarala za przemilczenie. Ty to uwazasz za wolnosc slowa? Trzeba sie przeciwstawic bezczelnym przemilczeniom godzacym w zdrowie tkanki spolecznej? Zmniejsz cisnienie. > Gdzie ta chęc do zbiorowej odpowiedzialności u mnie? Michalkiewicz mowil judajczykowie, czy grupa naciagaczy dzialajacych w swoim waskim interesie? Zbiorowosc jest w akceptacji podmiany kwantyfikatorow. Jak zwykle. > Zawsze się czepiasz jakichś niewypowiedzianych przeze mnie słów > - cytowałem Michalkiewicza z określonego powodu. Cytowalem tekst pod ktorym Ty sie podpisales cytujac. Wyraznie wynikalo, ze popierasz cytowane. Jezeli pisales celowo metnie to miej pretensje do autora. > _______Podpalic Ci coś może? Banki, ktore puszczasz sa z siarkowodorem. Trzeba uwazac z iskra. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Dobra, na dziś dość 06.04.06, 12:38 jak gdzies w zapalczywosci uraziłem to przepraszam A. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg zaglądnęłem sobie do NIE 07.04.06, 14:45 www.nie.com.pl/art7143.htm ustosunkujesz się? A. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 patrz co się stanie z autorką Taka sama prawda! 07.04.06, 15:03 www.racjonalista.pl/kk.php/s,2412 Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: patrz co się stanie z autorką Taka sama prawd 07.04.06, 15:04 Autor tekstu: Maciej Psyk; Oryginał: www.racjonalista.pl/kk.php/s,2412 2009 maj Policja rozpędza nielegalną manifestację pierwszomajową. W wyniku tego sanitariusze, którzy wieźli uczestników do szpitala zostają oskarżeni o ich śmiertelne pobicie. wrzesień Ginie redaktor Agnieszka Wołk-Łaniewska. październik Odnalezione zostają zwłoki zamordowanej red. Wołk-Łaniewskiej. Policja przyjmuje hipotezę mordu na tle seksualnym. 2010 Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Ty mi nie bajeruj co sie stanie z autorka 07.04.06, 15:11 tylko odnieś się do tekstu i porównania języków A. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 H5N1 07.04.06, 15:04 Z artykulu Agnieszki W-L "faszyzm – jak jego twórcy – kieszonkowy" Odcisk mimo iz wielokrotnie mniejszy ode mnie nie jest mi w smak. Jak sie uda to sie go pozbede. Odpowiedz Link Zgłoś