piaf.e 07.04.06, 22:58 i dlaczego. Wyborcza pozostawia wiele do życzenia.Z tym chyba sie zgodzą wszyscy , bez wzgledu na poglady? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
warka_strong "Nie" Jerzego Urbana. 07.04.06, 23:00 Dlaczego? Dlatego, że bez większych skrupułów ujawnia brudy lewej i prawej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Jaka polska gazeta spełnia wasze oczekiwania 07.04.06, 23:02 O! NIE! znowu? Odpowiedz Link Zgłoś
buffalo_bill "Playboy" - choć nie wszystkie ;-) 07.04.06, 23:09 Rozkładówka trochę za mała. A mówiąc (pisząc) serio to najchętniej kupuje "Rzeczpospolitą" - ze względu na suchość przekazu faktów, oddzielenie ich od komentarzy i otwartość na publicystów od prawa do lewa. Z tygodników "Polityka" - ze względu na małą ilość artykułów stricte-politycznych. Naprawdę, to nie ironia, kto dawno nie czytał niech zajrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Yyyyy tam w playboyu to te kobity retuszuja 07.04.06, 23:11 fotoszopem albo innym corelem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
buffalo_bill Eee tam. Moja też się "retuszuje"... 07.04.06, 23:15 jakimś "podkładem", "konturówką" czy czymś tam jeszcze ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin A potem sie dziwic ze my biedne samce miewamy 07.04.06, 23:21 poranki kojota ;) Uwaga ogolna nie "ad personam" do Twojej :) Odpowiedz Link Zgłoś
buffalo_bill Ja po obudzeniu też nie mister elegantiarum ;-) 07.04.06, 23:31 Życie to nie "Dynastia" :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: Ja po obudzeniu też nie mister elegantiarum ; 07.04.06, 23:41 muszę tu stanąć w obronie kobiet.Jak sie panom nie podobają bez makijażu rano to dam paniom radę:w ameryce południowej kładą sie spać z makijażem , ale to nie zdrowe, budzcie sie panie pół godziny wczesniej , moze wtedy panowie przestaną narzekać Odpowiedz Link Zgłoś
buffalo_bill To staję wraz z Tobą 07.04.06, 23:47 Jak się widzę o 6 rano w lustrze, to mój podziw dla mojej "piękniejszej połowy" jest bezgraniczny - że ona z takim troglodytą wytrzymuje :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Ja wstaje jak spod igly. W garniturze od Armaniego 07.04.06, 23:48 i juz ogolony bo gole sie poprzedniego dnia jak ten gosc z "Co mi zrobisz jak mnie zlapiesz", ktorego gral Nalberczak :) Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: Ja wstaje jak spod igly. W garniturze od Arma 07.04.06, 23:57 tyle co Lepper to chyba nie zarabiasz?(żartuję oczywiscie .nic nie mówie) Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Re: Ja wstaje jak spod igly. W garniturze od Arma 08.04.06, 00:50 Przyznaje sie bez bicia tyle nie zarabiam :( Bizonow nie hoduje mam tylko psa :) Jednak bardziej chodzilo mi o monolog Nalberczka z filmu :) piaf.e napisała: > tyle co Lepper to chyba nie zarabiasz?(żartuję oczywiscie .nic nie mówie) Odpowiedz Link Zgłoś
back5 Re: Jaka polska gazeta spełnia wasze oczekiwania 07.04.06, 23:11 Super express.Dlatego że nie ma tam polityki. Odpowiedz Link Zgłoś
lysy_w_beemce Rzeczpospolita. 07.04.06, 23:12 Niech tylko wyleci Gauden (chyba, ze juz wylecial, bo cos mi sie obilo o oczy) i wroci Wildstein. Plus-Minus jest Number 1 w Polsce wciaz w swojej dzialce. Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil Re: Rzeczpospolita. 07.04.06, 23:18 lysy_w_beemce napisał: > Plus-Minus jest Number 1 w Polsce wciaz w swojej dzialce. publicyści w nim beznadziejni i przewidywalni do bólu Odpowiedz Link Zgłoś
lysy_w_beemce Tu masz racje! 07.04.06, 23:20 Tym - dno! Bratkowski - dno + skleroza Mentzel - troche lepszy Inni - roznie Ale przeciez nie dla watpliwej jakosci felietonow sie kupuje Plus_minus, ale dla artykulow o Rembeku, Szymanowskim, Robinsonach warszawskich, walce UB z kosciolem i wielu, wielu innych perelek. No i dla prozy Wilka. Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: Jaka polska gazeta spełnia wasze oczekiwania 07.04.06, 23:13 piaf.e napisała: > Wyborcza pozostawia wiele do życzenia.Z tym chyba sie zgodzą wszyscy , bez > wzgledu na poglady? nieprawda, ja się z tym nie zgodzę. Wyborcza spełnia moje oczekiwania. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Nasz Dziennik..Nasz Dziennik..Nasz Dziennik..:-))) 07.04.06, 23:14 n/t Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Nasz Dziennik..Nasz Dziennik..Nasz Dziennik.. 07.04.06, 23:16 O, jeżu i qrde !! Sorry, Pani Myszko ! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=39954572&a=39955338 :) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Nasz Dziennik..Nasz Dziennik..Nasz Dziennik.. 07.04.06, 23:20 telepatia:-)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Nasz Dziennik..Nasz Dziennik..Nasz Dziennik.. 07.04.06, 23:27 malaszaramysz napisała: > telepatia:-)))))))))))))) ..czy niegdysiejsze Zielonych zauroczenie.. ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Nasz Dziennik..Nasz Dziennik..Nasz Dziennik.. 07.04.06, 23:27 Zieloni tak mają:-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Jaka polska gazeta spełnia wasze oczekiwania 07.04.06, 23:22 Spróbuję poważnie ! www.joemonster.org/ www.chomiks.com/.. itepe.. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nakazim Re: Jaka polska gazeta spełnia wasze oczekiwania 07.04.06, 23:26 Znowu jakaś osoba stara się odpowiadać w imieniu "wszystkich"! Otóż nie w moim ! Za najlepszą polską gazetę zarówno ja jak i liczne grono moich znajomych /ponieważ ją kupują / uważam Gazetę Wyborczą. Jesteśmy jej czytelnikami od zawsze i taqk już pozostanie. A dlaczego? Bo wypełnia wszystkie kryteria nowoczesnej gazety europejskiej, liberalnej, światopoglądowo otwartej.Tyle i aż tyle!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil cool! 07.04.06, 23:28 nakazim napisała: >Bo wypełnia wszystkie kryteria nowoczesnej gazety europejskiej, liberalnej, >światopoglądowo otwartej.Tyle i aż tyle!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil żarty żartami, ale Fora GW są w porządku 07.04.06, 23:31 > nakazim napisała: > >Bo wypełnia wszystkie kryteria nowoczesnej gazety europejskiej, liberalnej > , > >światopoglądowo otwartej.Tyle i aż tyle!!!!!!! > Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: cool! ....kuuuupa! 07.04.06, 23:33 Odpowiadasz na : > cool! w11mil napisała: Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil najlepszy jest ten kawałek o GW 07.04.06, 23:34 "światopoglądowo otwartej" Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: Jaka polska gazeta spełnia wasze oczekiwania 07.04.06, 23:32 Nie no ja lubie czasem prowokacyjnie czy kontrowersyjnie zacząc dyskusje. Ale co do wyborczej to do gazety europejskiej jej daaaaaaaaaaleko. Co nie znaczy ze może dogonić.Choć wątpie, bo jestem realistką. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach GW moje oczekiwania z grubsza spełnia 07.04.06, 23:33 jak na dziennik. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 "Nasz Dziennik", "Trybuna" no i jeszcze... 07.04.06, 23:34 "Gazeta Wyborcza" też. Odpowiedz Link Zgłoś
james_bond007 Re: Jaka polska gazeta spełnia wasze oczekiwania 07.04.06, 23:45 "Przegląd Sportowy". Jedyny dziennik, który czytam. Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany Re: Jaka polska gazeta spełnia wasze oczekiwania 07.04.06, 23:52 Strasznie zawęziłaś kryterium doboru. Żeby odpowiedziec na Twoje pytanie musze dodac, że gazeta z częścią polskiego kapitału czyli Przegląd Sportowy. Odpowiedz Link Zgłoś
soma.sema Hustler i Nie. 07.04.06, 23:54 piaf.e napisała: > i dlaczego. > > Wyborcza pozostawia wiele do życzenia.Z tym chyba sie zgodzą wszyscy , bez > wzgledu na poglady? Odpowiedz Link Zgłoś
autentyczny_pisowiec Jaka POLSKA gazeta? 08.04.06, 00:55 Niedziela, Gość Niedzielny, Nasz Dziennik zapraszam :) forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=38995 Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Re: Jaka polska gazeta spełnia wasze oczekiwania 08.04.06, 00:58 To jak z dziewczyną. Wszystkoch oczekiwań nie spełnia żadna. I nie powiem że nie próbowałem innych. Ale w końcu zawsze się wraca, do Wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
zruc Re:"Łowiec Polski" i "Hodowca gołębii" (nt) 08.04.06, 07:55 Wyborcza w poniedziałek dla JOLKI i w piątek dla programu TV Odpowiedz Link Zgłoś