20.09.13, 10:08
Witam

Chciałam się zapytać o związek osob urodzonych on 21.01.1969 i ona 10.01.1977.

Pozdrawiam Jagodzianka
Obserwuj wątek
    • jagodzianka37 Re: prosba do Pana Janusa50 22.09.13, 09:37

jagodzianka37 napisała:

> Witam
      >
      > Chciałam się zapytać o związek osob urodzonych on 21.01.1969 i ona 10.01.1977.
      >
      > Pozdrawiam Jagodzianka
      • janus50 Re: prosba do Pana Janusa50 22.09.13, 11:23
        jagodzianka37 napisała:

>
        >
        >
        > jagodzianka37 napisała:
        >
        > > Witam
        > >
        > > Chciałam się zapytać o związek osob urodzonych on 21.01.1969 i ona 10.01.
        > 1977.
        > >
        > > Pozdrawiam Jagodzianka

Odpowiadam w kolejności wpisów. Tylko na pytania proste albo też w kontynuacji odpowiedzi odpowiadam szybciej. Poproszę więc o odrobinę cierpliwości.
        Pozdrawiam
    • janus50 Re: prosba 01.11.13, 11:38
      Witaj
      jagodzianka37 napisała:

> Chciałam się zapytać o związek osob urodzonych on 21.01.1969 i ona 10.01.1977.

Na poziomie wibracji urodzeniowych, ty ósemka a on dwójka, jest to relacja harmonijna, obie wibracje mają charakter materialny i mogą stworzyć zgodny związek. Na tym niestety zgodność się kończy. Pozostałe elementy nie są już tak sprzyjające. Wibracja dnia urodzenia - ty jeden a on 3 jest obojętność. Duży konflikt ma miejsce na poziomie czarnych szczytów - u ciebie są to wyłącznie piątki natomiast u niego aktualnie dwójka. Te dwie wibracje są przeciwieństwem a że on jest dodatkowo urodzeniową dwójką, jest to okoliczność niesprzyjająca, która może powodować napięcia i konflikty. Ponadto, aktualnie weszłaś w rok osobisty 9, który nie jest korzystny dla związków.
      Z kolei w białych szczytach - on znajduje się w szczycie 5, który potrwa do 52 roku życia, szczyt ten przynosi zwykle związki krótkie, niestabilne, burzliwe.
      Reasumując, ta relacja, w moim przekonaniu, nie jest perspektywiczna niestety sad.
      Pozdrawiam

>
      > Pozdrawiam Jagodzianka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka