Dodaj do ulubionych

Niech i miltona to ta sama osoba.

IP: *.acn.pl 24.12.02, 15:03
Tak myślę. Żałosne...
Obserwuj wątek
    • Gość: k`k Re: Niech i miltona to ta sama osoba. IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 24.12.02, 15:29
      Gość portalu: %-l napisał(a):

> Tak myślę. Żałosne...

O!!!!!!!!!!!!! myslisz!!!!!!!!!!!!??????

no,ten fakt sam w sobie jest wart odnotowania na forum.

• obce_slowa Niech, miltona i k`k to ta sama osoba. 24.12.02, 15:33
        Tak myślę. Żałosne...
        • Gość: k`k Re: Niech, miltona i k`k to ta sama osoba. IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 24.12.02, 15:36
          obce_slowa napisała:

> Tak myślę żałosnie...
    • Gość: pan_laga Re: Niech i miltona to ta sama osoba. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.12.02, 18:39
      Gość portalu: %-l napisał(a):

> Tak myślę. Żałosne...

jeszcze ja, ja !!! ja jestem niech, k`k`, miltona i w zasadzie to jestem całą
      resztą forum napedzając frekwencję. jestem tez tobą i co w związku z tym ?
      amen
      pan laga
      • Gość: Niech Niech, miltona, k'k i pan_laga to ta sama osoba. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.12.02, 21:14
        Tak myślę. Żałosne...
        • miltonia Re: Niech, miltona, k'k i pan_laga to ta sama oso 24.12.02, 23:01
          To agenci jeszcze tego dokladnie nie sprawdzili?
      • Gość: k`k Re: Niech i miltona to ta sama osoba. IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 25.12.02, 00:14
        Gość portalu: pan_laga napisał(a):
        ============================================
        Pozdrawiam siebie w czwartej osobie
        Jak zdrowko?
    • buggi Re: Niech i miltona to ta sama osoba. 25.12.02, 00:04
      Ja mysle, ze Niech i Klementyna to jedna i ta sama osoba.
      I to jest zalosne, bo Klementyna jest okropna, a Niech, sami wiecie...
      • miltonia Re: Niech i miltona to ta sama osoba. 25.12.02, 00:45
        Skoro Niech, Pan Laga, k`k i może ktoś jeszcze są mną, to rozumiem że konta
        tych wszystkich osób też są moje. Bardzo mi się to podoba. Nie muszę dodawać,
        że wszelkimi debetami, niespłaconymi kredytami i innymi długami nie jestem
        zainteresowana.
        • buggi Re: Miltonio, czy wiesz, ze... 25.12.02, 00:55
          Niech jest lysy, Ty tez? a co bedzie jak sie okaze, ze k'k jest szczerbaty, a
          co bedzie jak okaze sie, ze Pan laga jest tlusciochem, a co bedzie.....
          To Ty, te wszystkie osoby?
          • Gość: k`k Re: Miltonio, czy wiesz, ze... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 25.12.02, 00:57
            buggi napisała:

> ze k'k jest szczerbaty, a
            >
            Buggi,nie kop sobie grobu

• buggi Re: Miltonio, czy wiesz, ze... 25.12.02, 01:04
              Gość portalu: k`k napisał(a):

> buggi napisała:
              >
              > > ze k'k jest szczerbaty, a
              > >
              > Buggi,nie kop sobie grobu

k'k, to tylko przypuszczenia. Z zebami czy bez i tal cie lubimy

• Gość: k`k Re: Miltonio, czy wiesz, ze... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 25.12.02, 01:07
                Po zastanowieniu zaczynam rozumiec Twoj punkt widzenia
                Bezzebny ma duzo zalet-powrot do wspomnien z macierzynstwa(na przyklad ,no i
                nie dla wszystkich)
                • buggi Re: Miltonio, czy wiesz, ze... 25.12.02, 01:15

> Po zastanowieniu zaczynam rozumiec Twoj punkt widzenia
                  > Bezzebny ma duzo zalet-powrot do wspomnien z macierzynstwa(na przyklad ,no i
                  > nie dla wszystkich)

macierzynstwa? bezzebny facet i macierzynstwo? Moze miales na mysli
                  dziecinstwo, niemowlectwo... Nie rozumiem o co Ci chodzi, chyba sie dzisiaj
                  przejadlam. Napisz jasniej, bardzo to bowiem interesujace.
                  • Gość: k`k Re: Miltonio, czy wiesz, ze... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 25.12.02, 01:24
                    buggi napisała:

>
                    >
                    >
                    > macierzynstwa? bezzebny facet i macierzynstwo? Moze miales na mysli
                    > dziecinstwo, niemowlectwo... Nie rozumiem o co Ci chodzi, chyba sie dzisiaj
                    > przejadlam. Napisz jasniej, bardzo to bowiem interesujace.
                    =====================
                    Dobrze kombinujesz.Nie mysle teraz o odczuciach faceta,a kobiety
                    • buggi Re: Miltonio, czy wiesz, ze... 25.12.02, 01:32

>
                      > =====================
                      > Dobrze kombinujesz.Nie mysle teraz o odczuciach faceta,a kobiety

Odczucia, no wiesz...:) Przystaw sobie niemowlaka do piersi to tez poczujesz;)

• Gość: k`k Re: Miltonio, czy wiesz, ze... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 25.12.02, 01:37
                        A wyobraź sobie ,ze ma zęby:(
                        • buggi Re: Miltonio, czy wiesz, ze... 25.12.02, 01:42
                          no tak, wtedy to zadna frajda z takim gryzacym niemowlakiem ;)
          • miltonia Re: Miltonio, czy wiesz, ze... 25.12.02, 10:19
            buggi napisała:

> Niech jest lysy, Ty tez? a co bedzie jak sie okaze, ze k'k jest szczerbaty, a
            > co bedzie jak okaze sie, ze Pan laga jest tlusciochem, a co bedzie.....
            > To Ty, te wszystkie osoby?

Buggi, to są tylko spekulacje, no może oprócz łysiny Niecha do której się
            przyznał. Może się okazać, że k`k ma piękne nowe uzębienie, a Pan Laga jest
            chudziutki. Natomiast nie mam nic przeciwko temu by mieć inteligencję, rozum i
            dowcip wyżej wymienionych.
        • Gość: k`k Re: Niech i miltona to ta sama osoba. IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 25.12.02, 00:59
          No a moja zona?
          Nie pytalem sie jeszcze,ale mam watpliwosci,czy bedzie zainteresowana
          • Gość: Niech Re: Niech i miltona to ta sama osoba. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.12.02, 03:25
            Do piersi? Ja, ja chce do piersi! Zeby? Wyrwe jesli trzeba.
    • tradycja1 Re: Niech i miltona to ta sama osoba. 25.12.02, 04:07
      Niech i milotona to moze faktycznie jedna i ta sama osoba.
      Nie powinna sie miltonia przejmowac.
      • zarlaczka Re: Niech i miltona to ta sama osoba. 25.12.02, 04:40
        Jeżeli Niech, Miltonia, K`k i całe forum to jedna osoba, to ja wymiękam. Nie
        dość żem łysa, bez zębów, to ciągle z samą sobą dyskutuję, spieram się i
        negocjuję, ale to jeszcze nic - ciąglę chodę nawalona. I pewnie dlatego braku
        uzębienia i uwłosienia u siebie nie wykryłam.
      • miltonia Re: Niech i miltona to ta sama osoba. 25.12.02, 10:25
        tradycja1 napisała:

> Niech i milotona to moze faktycznie jedna i ta sama osoba.
        > Nie powinna sie miltonia przejmowac.

Tradycjo, przejmować? Raczej mnie bawi jak ktoś chce komuś dokopać, a przy tym
        wykazuje się tępotą, niudolnoscią i brakiem pomysłu. Możemy się tylko z tego
        wspólnie pośmiać.
        • Gość: Niech Niech, bugi, tradycja i zarlaczka to ta sama osoba IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.12.02, 19:49
          Tak myślę. Żałosne...

• buggi Re: Niech, bugi, tradycja i zarlaczka to ta sama 25.12.02, 21:15
            bardzo zalosne, istny horror.
    • Gość: Re: Niech i milton Re: Niech i miltona to ta sama osoba. IP: *.ipartners.pl 25.12.02, 22:50
      a Marks i Engels to dwie różne osoby, jak słusznie zauważył pewien Czukcza
      • Gość: Niech Re: Niech i miltona to ta sama osoba. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.12.02, 22:58
        Ale Czukcza i Marks to ta sama osoba. Tak sadze. Zalosne...
        • Gość: Re: Niech i milton Re: Niech i miltona to ta sama osoba. IP: *.ipartners.pl 25.12.02, 23:02
          ee nie, sprawdziłem właśnie w encyklopedii. Piszą tam, że Marks był Niemcem.
          Może Pan ma inną encyklopedię. Moja jest z roku 1995.
      • buggi Re: Niech i miltona to ta sama osoba. 25.12.02, 23:00
        Gość portalu: Re: Niech i milton napisał(a):

> a Marks i Engels to dwie różne osoby, jak słusznie zauważył pewien Czukcza

tak, Jas i Malgosia to chlopiec i dziewczynka, a Pawel i Gawel w jednym stali
        domu.....
        • Gość: Re: Niech i milton Re: Niech i miltona to ta sama osoba. IP: *.ipartners.pl 25.12.02, 23:03
          jeszcze o Jacku i Placku też jest dobra, często sobie czytam
          • buggi Re: Niech i miltona to ta sama osoba. 25.12.02, 23:06

> jeszcze o Jacku i Placku też jest dobra, często sobie czytam

do poduszki? pani zadala lekturke, co?
            • Gość: Re: Niech i milton Re: Niech i miltona to ta sama osoba. IP: *.ipartners.pl 25.12.02, 23:09
              nie, jestem ociemniały, mama mi czyta
        • zarlaczka Re: Niech i miltona to ta sama osoba. 25.12.02, 23:05
          Sprawa Jasia i Małgosi nie została do końca wyjaśniona. Istnieją podejrzenia,
          że Jaś to Małgosia, a Małgosia to Jaś. Podobnie rzecz ma się w sprawie Gawła i
          Pawła, aczkolwiek w tym przypadku istnieją domniemania, że to Jacek i Placek.
          • buggi Re: Niech i miltona to ta sama osoba. 25.12.02, 23:07
            no dobra, a kto ukradl ksiezyc?(tylko nie piszcie, ze to Polacy)
            • zarlaczka Re: Niech i miltona to ta sama osoba. 25.12.02, 23:15
              buggi napisała:

> no dobra, a kto ukradl ksiezyc?(tylko nie piszcie, ze to Polacy)

Długoletnie śledztwo, prowadzone początkowo przez milicję, a obecnie przez
              policję, doprowadziło do wykrycia, że wzmiankowany przywłaszczył sobie niejaki
              Twardowski.
          • Gość: Re: Niech i milton Re: Niech i miltona to ta sama osoba. IP: *.ipartners.pl 25.12.02, 23:08
            ta dzisiejsza młodzież, jak zwykle nie doczytała. Te sprawy są już dawno
            wyjaśnione. Zrobił to Adam Michnik (w kręgach postmodernistycznych znany
            również jako Ojciec Rydzyk)
            • zarlaczka Re: Niech i miltona to ta sama osoba. 25.12.02, 23:12

> ta dzisiejsza młodzież, jak zwykle nie doczytała. Te sprawy są już dawno
              > wyjaśnione. Zrobił to Adam Michnik (w kręgach postmodernistycznych znany
              > również jako Ojciec Rydzyk)

To nie młodzież jest niedouczona, to starsze pokolenie ma braki. Ostatnio
              teoria Ojca Michnika i Adama Rydzyka została podważona przez pana Macierewicza
              znanego również jako pan Miller.
              • Gość: Re: Niech i milton Re: Niech i miltona to ta sama osoba. IP: *.ipartners.pl 25.12.02, 23:15
                literka M to tylko poszlaka, Wysoki Sąd ją odrzuca
                • zarlaczka Re: Niech i miltona to ta sama osoba. 25.12.02, 23:19

> literka M to tylko poszlaka, Wysoki Sąd ją odrzuca

I znów te braki. Sąd Najwyższy odrzucił wyrok Wysokiego Sądu i stwierdził, że
                  literaka M poszlaką być przestała.
                  • Gość: Re: Niech i milton Re: Niech i miltona to ta sama osoba. IP: *.ipartners.pl 25.12.02, 23:24
                    wporzo.

ale przecież Zyga nosi brodę, a Lechu nie (natomiast nosi tetetkę w lewej
                    kieszeni, sprawdźcie w następnym dzienniku).
                    • zarlaczka Re: Niech i miltona to ta sama osoba. 25.12.02, 23:29

> wporzo.
                      >
                      > ale przecież Zyga nosi brodę, a Lechu nie (natomiast nosi tetetkę w lewej
                      > kieszeni, sprawdźcie w następnym dzienniku).

Manipulacja i charakteryzacja. Ot wszystko!
                      • Gość: Re: Niech i milton Re: Niech i miltona to ta sama osoba. IP: *.ipartners.pl 25.12.02, 23:45
                        to oni też się harakirują?
          • Gość: Niech Re: Niech i miltona to ta sama osoba. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.12.02, 23:10
            W mojej encyklopedii (Mala Encyklopedia Roslin Miesozernych z 1937) stoi, ze
            Marks byl niemieckim Czukcza. Co chyba zamyka sprawe. Natomiast Jas, Malgosia,
            Jacek, Placek, Pawel i Gawel to ta sama osoba. Tak sadze. Zalosne...
            • buggi Re: Niech i miltona to ta sama osoba. 25.12.02, 23:12
              Niech, ale jesli napiszesz, ze kot i buty to jedna i ta sama osoba, bedziesz
              zalosny.
            • Gość: Re: Niech i milton Re: Niech i miltona to ta sama osoba. IP: *.ipartners.pl 25.12.02, 23:12
              podobno generalnie (choć istnieją wyjątki, przyznaję) wiedza ludzka narasta w
              jakiejś tam proporcji do upływającego czasu. Jeśli tak, to jednak Pana
              encyklopedia wygląda przy mojej jak, nie przymierzając, Zbigniew Boniek przy
              Michale Listkiewiczu.
              • Gość: Niech Re: Niech i miltona to ta sama osoba. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.12.02, 23:16
                Nie w przypadku Marksa. Informacja o jego pochodzeniu okazala sie na tyle
                wstydliwa dla propagatorow jego mysli, ze zostala skutecznie usunieta ze
                wspolczesnych zrodel.
                PS. Listkiewicz i Boniek to ta sama osoba. Tak sadze. Zalosne...
                • Gość: Re: Niech i milton Re: Niech i miltona to ta sama osoba. IP: *.ipartners.pl 25.12.02, 23:21
                  no to już całkiem nie rozumiem.

Czy Czukczowie mają aż tak długie macki, że mogą usuwać informację o swoim
                  wstydliwym pobratymcu, a w dodatku podrzucać do go do teutońskiego gniazda?
                  Osobiście wydaje mi się to nieprawdopodobne. Ale, licho nie śpi.
                • zarlaczka Re: Niech i miltona to ta sama osoba. 25.12.02, 23:21
                  Najnowsze badania donoszą, że masz rację Boniek i Listkiewicz to jedna osoba,
                  ale istnieje również uzasadnione podejrzenie, że oni obaj to również
                  Piechniczek.
                  • Gość: Niech Re: Niech i miltona to ta sama osoba. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.12.02, 23:23
                    Czukczowie maja najdluzsze macki na swiecie. Tak stoi w mojej encyklopedii.
                    PS. Cala kadra i trenerzy to ta sama osoba. Tak sadze. To zalosne...
                    • zarlaczka Re: Niech i miltona to ta sama osoba. 25.12.02, 23:27
                      Gość portalu: Niech napisał(a):

> Czukczowie maja najdluzsze macki na swiecie. Tak stoi w mojej encyklopedii.
                      > PS. Cala kadra i trenerzy to ta sama osoba. Tak sadze. To zalosne...

I tu się z Tobą zgadzam. Ale to nie wszystko. Okazuje się, że kadra włoska,
                      niemiecka, francuska, brazylijska oraz towarzyszący im trenerzy, to ta sama
                      osoba. Jak tak nie sądzę, ja to wiem, co nie zmienia faktu, że to żałosne...
                  • buggi Re: Niech i miltona to ta sama osoba. 25.12.02, 23:23
                    jestescie zalosni, tak sadze
                    • Gość: Re: Niech i milton Re: Niech i miltona to ta sama osoba. IP: *.ipartners.pl 25.12.02, 23:27
                      sądzę załosne, to jesteście
            • zarlaczka Re: Niech i miltona to ta sama osoba. 25.12.02, 23:25

> W mojej encyklopedii (Mala Encyklopedia Roslin Miesozernych z 1937) stoi, ze
              > Marks byl niemieckim Czukcza. Co chyba zamyka sprawe. Natomiast Jas,
              Malgosia,
              > Jacek, Placek, Pawel i Gawel to ta sama osoba. Tak sadze. Zalosne...

Nie mam dla Ciebie dobrych wieści. Okazuje się, że nie tylko Jaś, Małgośka,
              Jacek, Placek, Paweł i Gaweł to jedna osoba. Oni są również babcią, Czerwonym
              Kapturkiem, myśliwym i wilkiem. To dopiero jest żałosne...
              • Gość: Niech Re: Niech i miltona to ta sama osoba. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.12.02, 23:29
                Oni wszyscy, ja, Niech i Czukcze to ta sama osoba. Tak sadze. Zalosne...
              • Gość: Re: Niech i milton Re: Niech i miltona to ta sama osoba. IP: *.ipartners.pl 25.12.02, 23:29
                czy pasterka to jest dzisiaj, bo jeśli tak to muszę lecieć
                • zarlaczka Re: Niech i miltona to ta sama osoba. 25.12.02, 23:32

> czy pasterka to jest dzisiaj, bo jeśli tak to muszę lecieć

Nie, dopiero jutro.
                  • buggi Re: Niech i miltona to ta sama osoba. 25.12.02, 23:35
                    zarlaczka napisała:

> Gość portalu: Re: Niech i milton napisał(a):
                    >
                    > > czy pasterka to jest dzisiaj, bo jeśli tak to muszę lecieć
                    >
                    > Nie, dopiero jutro.

i to jest zalosne
                  • Gość: Niech Re: Niech i miltona to ta sama osoba. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.12.02, 23:35
                    Jesli jutro jest Sylwestra to faktycznie jutro.
                    PS. Niech i Sylwester to ta sama osoba. Tak sadze. Zalosne...
                  • Gość: Re: Niech i milton Re: Niech i miltona to ta sama osoba. IP: *.ipartners.pl 25.12.02, 23:38
                    a gesiarka?
                    • Gość: Niech Re: Niech i miltona to ta sama osoba. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.12.02, 23:39
                      Kazdy wie. Tak sadze. Zalosne...
                      • Gość: Re: Niech i milton Re: Niech i miltona to ta sama osoba. IP: *.ipartners.pl 25.12.02, 23:41
                        no nie, ja nie wiem.

Sąsiadka jak pożyczała to mówiła, że odniesie w czwartek. A bardzo mi
                        potrzebna, bo bez niej sos mi nie wyjdzie.
                        • Gość: Niech Re: Niech i miltona to ta sama osoba. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.12.02, 23:44
                          Sasiadka, sos i czwartek to ta sama osoba. Tak sadze. Zalosne...
                          PS. Lekarz i ja to ta sama osoba. To dobrze. Jest mi chyba potrzebny. Tak
                          sadze. Zalosne...
                          • buggi Re: Niech i miltona to ta sama osoba. 25.12.02, 23:50
                            ten watek jest zalosny i ja nie sadze, ja to wiem
                            • Gość: Re: Niech i milton Re: Niech i miltona to ta sama osoba. IP: *.ipartners.pl 25.12.02, 23:51
                              czemu cieniu odjeżdżasz, ręce złożywszy na pancerz
                              przy pochodniach, co skrami grają dokoła twych kolan
                              • buggi Re: Niech i miltona to ta sama osoba. 25.12.02, 23:52

> czemu cieniu odjeżdżasz, ręce złożywszy na pancerz
                                > przy pochodniach, co skrami grają dokoła twych kolan

no to dopiero jest zalosne, lzy mi juz kapia
                              • Gość: Niech Re: Niech i miltona to ta sama osoba. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.12.02, 23:53
                                Cien, pancerz, watek i Niech to ta sama osoba. Tak sadze. Zalosne...
                                • buggi Re: Niech i miltona to ta sama osoba. 25.12.02, 23:55

> Cien, pancerz, watek i Niech to ta sama osoba. Tak sadze. Zalosne...

wszyscy jestesmy dzisiaj zalosni
                                  PS Niech czemu sie nie polozysz spac, taki zalosny jestes
                                  • Gość: Niech Re: Niech i miltona to ta sama osoba. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.12.02, 23:57
                                    Nie moge pojsc spac, bo jestem zalosny. A zreszta sen i ja to ta sama osoba.
                                    Tak sadze. Zalosne...
                                  • zarlaczka Re: Niech i miltona to ta sama osoba. 25.12.02, 23:58
                                    buggi napisała:

> PS Niech czemu sie nie polozysz spac, taki zalosny jestes

Bo położenie Niecha jest żałosne, a wstawanie jeszcze bardziej.
                                    • Gość: Niech Re: Niech i miltona to ta sama osoba. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.02, 00:03
                                      Jestem caly zaloscia. No bo zalosc i Niech to..........
                                    • buggi Re: Niech i miltona to ta sama osoba. 26.12.02, 00:03
                                      zarlaczka napisała:

>
                                      > Bo położenie Niecha jest żałosne, a wstawanie jeszcze bardziej.

To moze Niech usiadzie, ale co to da, skoro i to siedzenie (przed komputerem)
                                      jest dzisiaj zalosne. Otworze flaszke, moze nie bedzie zalosnie...
                                      • Gość: Niech Re: Niech i miltona to ta sama osoba. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.02, 00:05
                                        Niech, komputer i flaszka..... Zalosne...
                                        • zarlaczka Re: Niech i miltona to ta sama osoba. 26.12.02, 00:09
                                          A pusta flaszka, to dopiero żałosne.
                                          • buggi Re: Niech i miltona to ta sama osoba. 26.12.02, 00:12
                                            zarlaczka napisała:

> A pusta flaszka, to dopiero żałosne.

Nie dla Niecha. On skoluje zaraz druga, pelna.
                                            • zarlaczka Re: Niech i miltona to ta sama osoba. 26.12.02, 00:13
                                              Ale kołowanie też jest żałosne.
                                        • buggi Re: Niech i miltona to ta sama osoba. 26.12.02, 00:09

> Niech, komputer i flaszka..... Zalosne...

teraz sie zgadza! Niech, komputer i Flaszka to na 100% jedna i ta sama
                                          osoba.Zalosc mnie ogarnela,chyba pójde sobie, bo zalosnie tu. Czemu? przeciez
                                          sa Swieta i mamy wolne.

• zarlaczka Re: Niech i miltona to ta sama osoba. 26.12.02, 00:11
                                            buggi napisała:

> Gość portalu: Niech napisał(a):
                                            >
                                            > > Niech, komputer i flaszka..... Zalosne...
                                            >
                                            >
                                            > teraz sie zgadza! Niech, komputer i Flaszka to na 100% jedna i ta sama
                                            > osoba.Zalosc mnie ogarnela,chyba pójde sobie, bo zalosnie tu. Czemu? przeciez
                                            > sa Swieta i mamy wolne.

Żałość jest żałosna, dezercja z pola żałości jest żałosna, ale wolne? Nie.
                                            Wolne nie jest żałosne.
                                            >
                                            >
                                            • Gość: Niech Re: Niech i miltona to ta sama osoba. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.02, 00:13
                                              Wolne i flaszka... Zalosne...
                                              • zarlaczka Re: Niech i miltona to ta sama osoba. 26.12.02, 00:14
                                                A wolne, bez flaszki?
                                                • buggi Re: Niech i miltona to ta sama osoba. 26.12.02, 00:16
                                                  zarlaczka napisała:

> A wolne, bez flaszki?

ha ha ha, dobre. Wreszcie cos sie ruszylo :)
                                              • buggi Re: Niech i miltona to ta sama osoba. 26.12.02, 00:15
                                                takim upierdliwym dawnom Cie nie czytala, Niech.
                                                • Gość: Niech Re: Niech i miltona to ta sama osoba. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.02, 00:17
                                                  Wolne bez flaszki? Zalosne... Upierdliwy? Zalosne... Zalosne? Zalosne...
                                                  • buggi Re: Niech i miltona to ta sama osoba. 26.12.02, 00:21

> Wolne bez flaszki? Zalosne... Upierdliwy? Zalosne... Zalosne? Zalosne..

Matko Swieta! Niech, ja ciebie nie poznaje...
                                                  • Gość: Niech Re: Niech i miltona to ta sama osoba. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.02, 00:24
                                                    Ty mnie nie poznajesz? Ja siebie nie poznaje! Zalosne...
                                                    PS. To chyba po tym, jak dowiedzialem sie, ze jestem Miltonem.
                                                  • buggi Re: Niech i miltona to ta sama osoba. 26.12.02, 00:27

> Ty mnie nie poznajesz? Ja siebie nie poznaje! Zalosne...
                                                    > PS. To chyba po tym, jak dowiedzialem sie, ze jestem Miltonem.

Juz dawno nie bylo tu takiego piep....nia (sorry).Znajde inny watek.
                                                  • Gość: Niech Re: Niech i miltona to ta sama osoba. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.02, 00:29
                                                    Pierdolenia? Czy mnie uszy nie myla? Zalosne...
                                                  • buggi Re: Niech i miltona to ta sama osoba. 26.12.02, 00:30

> Pierdolenia? Czy mnie uszy nie myla? Zalosne...

myla i to jak. Mialo byc "pieprzenia". Mnie nie wypada pisac "pierd...", bo ja
                                                    jestem kobieta.
                                                  • Gość: Niech Re: Niech i miltona to ta sama osoba. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.02, 00:31
                                                    Pieprzenia? A to zupelnie co innego! Zalosne...
                                                  • zarlaczka Re: Niech i miltona to ta sama osoba. 26.12.02, 00:33
                                                    buggi napisała:

bo ja
                                                    > jestem kobieta.

Ty tak twierdzisz. A jak jest w rzeczywistości...
                                                  • Gość: Niech Re: Niech i miltona to ta sama osoba. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.02, 00:36
                                                    Bugi i kobieta to ta sama osoba? Nie sadze. Zalosne...
                                                  • buggi Re: Niech i miltona to ta sama osoba. 26.12.02, 00:38
                                                    zarlaczka napisała:

> buggi napisała:
                                                    >
                                                    > bo ja
                                                    > > jestem kobieta.
                                                    >
                                                    > Ty tak twierdzisz. A jak jest w rzeczywistości...

nie napisze "chcesz sie przekonac?", bo to bedzie zalosne
                                                  • Gość: Niech Re: Niech i miltona to ta sama osoba. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.02, 00:40
                                                    Ja chce! Ja chce! Zalosne...
                                                  • buggi Re: Niech i miltona to ta sama osoba. 26.12.02, 00:43

> Ja chce! Ja chce! Zalosne...

A ja nie chce! Zalosne to , czy nie? Ja juz nie moge tu siedziec. Ja juz
                                                    uciekam do wyrka, zalosne, chyba nie :) :) :)
                                                    PS Do jutra.
                                                  • Gość: Niech Re: Niech i miltona to ta sama osoba. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.02, 00:44
                                                    Zalosne! Zalosne! Zalosne...
    • Gość: Normals ???????????? IP: 195.94.207.* 18.06.03, 15:26
      Czy to aby prawda?
    • aniela_ Re: Niech i miltona to ta sama osoba. 18.06.03, 15:30
      omatko

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka