schwefel 03.05.06, 22:56 Maraton: www.schwefel.livenet.pl/galeria/thumbnails.php?album=11 Ognicho: www.schwefel.livenet.pl/galeria/thumbnails.php?album=12 Link Zgłoś Obserwuj wątek
rano1 Re: [FOTO]Mazovia MTB Marathon+Piknik rowerowy+og 04.05.06, 09:05 No to dobrze się składa. Ja mam co nieco zdjęć z trasy Mazovii. W końcu to moje śmieci - okolice, po których kołuję od ćwierćwiecza. Trzeba było uwiecznić. Bielany. Potem trochę z łomiankowskiego błota. Pognałem trochę za peletonem. pozdr, R Link Zgłoś
czarny357 Re: [FOTO]Mazovia MTB Marathon+Piknik rowerowy+og 04.05.06, 11:19 A istnieje możliwość zgrania tego wszystkiego na płytkę, by w jednym miejscu udokumentowane było? Jeśli tak, to bym prosił... Ostatnio tyle tych zdjęć jest :-) Link Zgłoś
schwefel Re: [FOTO]Mazovia MTB Marathon+Piknik rowerowy+og 04.05.06, 23:28 czarny357 napisał: > A istnieje możliwość zgrania tego wszystkiego na płytkę, by w jednym miejscu > udokumentowane było? Jeśli tak, to bym prosił... Ostatnio tyle tych zdjęć > jest :-) > Nie bardzo rozumiem prośbę :? To będzie na moim serwerze i nie zamierzam tego kasować. Druga kopia jest na moim HDD. Link Zgłoś
beatboxer Re: [FOTO]Mazovia MTB Marathon+Piknik rowerowy+og 04.05.06, 18:38 Schwefel - pokaż filmik, no pokaż, pokaż no ;D:D:D "Smiechu Warte" :) Jeszcze efektowną muzyczke podłożyc i będzie świetne;) Pozdrawiam;) Link Zgłoś
schwefel Re: [FOTO]Mazovia MTB Marathon+Piknik rowerowy+og 04.05.06, 23:30 Macie i bawcie się dobrze: www.schwefel.livenet.pl/P1060657.avi www.schwefel.livenet.pl/P10607.avi www.schwefel.livenet.pl/P1060709.avi W roli głównej: Ojciec dyrektor Kamery i reżyseria: Schwefel Link Zgłoś
beatboxer Re: [FOTO]Mazovia MTB Marathon+Piknik rowerowy+og 05.05.06, 15:25 Czemu mi obrazu nie wyświetla tylko sam dzwięk?? P.S - Nie trzeba "Ojciec Dyrektor"... wystarczy Beat ;) Link Zgłoś
evvcik Re: [FOTO]Mazovia MTB Marathon+Piknik rowerowy+og 05.05.06, 15:52 beatboxer napisał: > Czemu mi obrazu nie wyświetla tylko sam dzwięk?? pewnie jakiegos kodeka nie masz... poszperaj w sieci.... Link Zgłoś
czarny357 Re: [FOTO]Mazovia MTB Marathon+Piknik rowerowy+og 05.05.06, 07:36 Prośba nieważna :-) Link Zgłoś
beatboxer Re: [FOTO]Mazovia MTB Marathon+Piknik rowerowy+og 05.05.06, 20:59 beat5.fajnafokta.pl Link Zgłoś
stegnex Re: [FOTO]Mazovia MTB Marathon+Piknik rowerowy+og 05.05.06, 21:08 Beat... pewnie Ci chodziło o: beat5.fajnafotka.pl Link Zgłoś
rano1 Re: [FOTO]Mazovia MTB Marathon+Piknik rowerowy+og 05.05.06, 23:36 Eee, to szybko żeście zwiali. Ja nie wjeżdżałem na Spójnię..bo padł mi akurat net i jechałem na czuja...ledwo zdążyłem przed startem. Wcześniej oglądałem trasę, żeby zobaczyć, gdzie się ustawić ze "strzelbą". Potem trochę pojeździłem, łącznie z łomiankowskimi błotami. Jak mi ktoś zainstaluje foty w necie, wówczas WELCOME. Siemano STX Race, Rafał P.S. Kumpel powiedział mi, żebym sobie kupił górala i wystartował. Może kiedyś... Link Zgłoś
rano1 Re: [FOTO]Mazovia MTB Marathon+Piknik rowerowy+og 08.05.06, 18:22 Wielki dzień ! Moje foty z Mazovii MTB Maratonu oraz z Imprezy Piknikowej na stronie mazoviomtbmaratonowej. Tu możecie je oglądać (galeria nr 2): www.mazovia.vel.pl/index.php?news=97&jak=0 Trochę fotek z odcinka bielańskiego Rowerostrady Nadwiślańskiej (na zjeździe przy schodkach widać na wet samego Cezarego Zamanę), potem błota na dojeździe do Promu w Łomiankach, no i sam finisz zwycięzców na krótszej wersji maratonu ! Pozdrawiam i życzę wielu innych udanych imprez rowerowych, Rafał Link Zgłoś