Dodaj do ulubionych

Szampon koloryz blond na brazowe wlosy-co wyjdzie?

20.06.06, 12:36
Czesc kolezanek twierdzi, ze w ogole nic nie bedzie widac, czesc, ze wyjdzie
mi jakis nieciekawy rudy kolor, a np. na opakowaniu widac, ze na srednim
braziwe jednak wychodzi kolor, ale po prostu ciemniejszy, np.:
www.joanna.pl/produkty/festival_attractive/blond_112.asp
www.joanna.pl/produkty/festival_attractive/blond_114.asp
Przeciez taki szampon ma utleniacz, wiec chociaz w jakims stopniu musi chyba
zmieniac kolor? Zalezy mi, zeby moje wlosy byly bardziej sloneczne, taki
jasny zloty braz, a nie chce ich traktowac trwala farba.
Obserwuj wątek
    • paulina.galli Re: Szampon koloryz blond na brazowe wlosy-co wyj 20.06.06, 13:03
      :-/
      nie liczylabym na spektakularny efekt ;)
      albo wyjdzie za przeproszeniem g...uzik ;) niewarty wydanych pieniedzy

albo.... masz szanse zostac autorka jednego z bardziej rozpaczliwych postów
      pt. "dziewczyny ratujcie! mam totalną tragedie na włosach, help!!!" ;)

ja bym jednak stanowczo polecala salon fryzjerski na eksperymenty z kolorami ;)
    • kasiaba1 Re: Szampon koloryz blond na brazowe wlosy-co wyj 20.06.06, 13:40
      Ja jakoś nie widzę tego dobrze, też bym tak powiedziała "albo nic, albo rudawe".
      Słoneczne refleksy... to już chyba lepszy byłby jakiś rozjaśniający

Sposób mojej mamy z czasów młodości, wiele lat temu ja też go stosowałam, uwaga
      zwolenniczki filtrów- proszę nie czytać ;)- brało się rumianek, parzyło bardzo
      mocny napar, ale taką "siekierę" rumiankową i z kubeczkiem tego szło na słońce,
      moczysz włosy w naparze, siedzisz na słońcu, jak wyschną znowu moczysz itd.
      Nistety włosy są dośc sklejone po takiej operacji,trzeba je umyć, ale pachną
      ładnie i są bardzo naturalnie rozjaśnione.
      Sposób bardzo niepoprawny politycznie w dzisiejszych czasach, nawet jak dla mnie
      ;).
      • kasiaba1 Re: Szampon koloryz blond na brazowe wlosy-co wyj 20.06.06, 13:41
        acha, powyżej miało być:
        "to już chyba lepszy byłby jakiś rozjaśniający spray" przepraszam
        • kamisiunia Re: Szampon koloryz blond na brazowe wlosy-co wyj 20.06.06, 13:52
          Jeśli szampon, to nie wyjdzie nic. Ja mam średni blond, nałożyłam szampon i nic :)
          • iskierka4 Re: Szampon koloryz blond na brazowe wlosy-co wyj 20.06.06, 14:57
            hej. Ja nalozylam farbe. Mialam wlosy rozjasniane i bylam blondynka. kupilam
            Recitl Lorealoa - najjasniejszy braz jaki byl i wyszedl baaardzo ciemny.
            Wpadajacy w czarny, ale szybko sie wypukal. Bo na rozjasnianych wlosach kolor
            szybko sie zmywa. Teraz juz nakladalam 4-5 raz ten sam kolor ale na odrost a
            potem na calosc i mam ladny kasztanowy kolor. Z kolei moja tesciowa tak sie
            zachwycila moim kolorem ze sama chciala sprobowac - tez jest blondynka. I dalam
            jej swoja farbe, ale jej wyszlo to jakos o wiele jasniej. Nieweiele jej
            przyciemnilo, ale juz zglupialam jak ona to nakladala. Bo ja nalozylam od razu
            na calosc i trzymalam 30 min. Moja tesciowa to wogle dziwny przypadek i o
            kosmetykach nie ma pojecia.

Zawsze mozesz sprobowac sama-szybko ci sie zmyje.

Albo idz do fryzjera i niech ci zrobi profesjonalnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka