Dodaj do ulubionych

Centrum Diagn. Prenatalnej - Wwa, ul. Grenadierów

19.06.06, 13:57
Czy ktoś z was korzystał z ich usług?? Czy są drodzy?? Czy polecacie???

Proszę o opinie. Dzięki
Obserwuj wątek
    • dorka5555 Re: Centrum Diagn. Prenatalnej - Wwa, ul. Grenadi 19.06.06, 14:02
      O ile mnie pamięć nie myli, to jest to to samo miejsce, w którym byłam na
      połówkowym. Specjalnie tam się wybrałam, bo tam przyjmuje dr Zwoliński. Za 3D
      zapłaciłam 200 zł., czyli standardowo. Mam tylko porównanie z usg z Żelaznej i
      na tym tle Grenadierów wypada dużo lepiej (choć też drożej).
      • kinga_s Re: Centrum Diagn. Prenatalnej - Wwa, ul. Grenadi 19.06.06, 17:52
        Hej, ja tez tam wlasnie robilam USG w 12 tyg u Dr Jaczynskiej. Kosztowalo 200
        PLN, trwalo ponad pol godziny, cale badanie dostalam nagrane na CD + zdjecia.
        Pani doktor bardzo kompetentna i mila, za miesiac mam polowkowe, tez na
        Grenadierow. Mysle,ze mozna z czystym sumieniem polecic to miejsce. Mozesz pytac
        do woli i pani doktor opisuje Ci co widzi na ekranie. Bo to,ze wchodzisz na
        badanie z mezem/nie-mezem to juz chyba wszedzie jest normą. Pozdrawiam!
        • monicx Re: Centrum Diagn. Prenatalnej - Wwa, ul. Grenadi 20.06.06, 12:00
          Dzięki dziewczyny!!!
    • mari.tamini Re: Centrum Diagn. Prenatalnej - Wwa, ul. Grenadi 20.06.06, 19:05
      Dziewczyny, a wiecie czy dr Jaczyńska ma również specjalność ginekologa. Bo
      dzisiaj byłam u swojej gin i powiedziała żeby wybrać lekarza do usg
      genetycznego lekarza o spec. ginekologa, a nie radiologa jak ostatnio wybrałam.
      • duszek_a Re: Centrum Diagn. Prenatalnej - Wwa, ul. Grenadi 28.07.06, 10:31
        ja polecam Ci dr MArcina Zioło z taką specjalnością .Przyjmuje w Przychodni
        Babka Medica na ul. Słomińskiego.!!! rewelacyjny gość! 637-50-01
        www.babkamedica.pl
    • kaeira Re: Centrum Diagn. Prenatalnej - Wwa, ul. Grenadi 21.06.06, 16:00
      Teraz jestem w 28 tyg, robiłam tam USG w 8 tygodniu i w 11 genetyczne. Na pewno
      polecam, idę tam na III-trymestrowe. Mają bardzo dobry sprzet.

Poleciła mi to miejsce moja prowadząca, która pracowała w IMiD na Kasprzaka
      (teraz na Czerniakowskiej); (Lekarze pracujacy w tym Centrum także pracują w IMiD.

W 8 tyg. USG (takie dla mojego uspokojenia, bo przedtem miałam wczesne
      poronienie) kosztowalo 100.

W 11 wraz z USG genetycznym (bardzo fachowym i bardzo dokładnym!) robiłam tego
      samego dnia także badania krwi (PAPP-a i FbhCG). Razem 600 zł, drogo, no ale
      cóż, sama chciałam. Samo USG zdaje się 200. Dostałam także (choć wcale nie
      zamawiałam) płytkę DVD z filmem z całego badania.
      W ramach USG było także USG 3D, to już w zasadzie tylko jako atrakcja dla nas
      (co potwierdziła lekarka), bo cała diagnostyka, mierzenie itp, było w tym
      klasycznym. Wyszło kilka bardzo fajnych ujęć - choć takich trochę przerażających
      wink
      USG robiła dr. Renata Jaczyńska, bardzo miła młoda (30-35?) lekarka. Na
      bieżąco mówiła o tym, co widzi na USG i wszystko tłumaczyła, jak pytaliśmy.
      Jest ginekologiem połoznikiem w IMiD (współpracuje z Twoim Dzieckiem).
      Wynik badania - oszacowane ryzyko Downa oraz Trisomii 13 i 18, na podstawie
      wieku, USG oraz krwi - gotowe na drugi dzień. Tłumaczyła je nam dość dokładnie
      szefowa, dr. Ceran.

Połówkowe robiłam gdzie indziej (na Agatowej w Zaciszu, gdzie kieruje slynna dr.
      Dangel od kardiologii plodu), i wraz z echem serca zaplacilam 350. Ale na płytce
      CD były tylko zdjęcia! Baaardzo się rozczarowałam, choć wiadomo, że to nie
      najważniejsze).
      • kaeira Re: Centrum Diagn. Prenatalnej - Wwa, ul. Grenadi 21.06.06, 16:03
        kaeira napisała:
        > dr. Renata Jaczyńska,
        > Jest ginekologiem połoznikiem w IMiD (współpracuje z Twoim Dzieckiem).

Błąd - chodziło mi o "Mamo to ja".

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka