frau_blada 26.06.06, 07:28 Czyzby pan premier mial telepatyczna zdolnosc odczytywania roznych dobrych pomyslow na FK? Nastepna genialna decyzja. Netzel na wylocie u mojego premiera :)))) Juz nie moge sie doczekac. Tak trzymac Panie Premierze! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
capitalissimus Re: Netzel na wylocie u mojego premiera :)))) 26.06.06, 07:30 premiera socjalistycznego rządu bełkoczącego o 'solidarnej polityce' nazywasz swoim premierem?? Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Re: Netzel na wylocie u mojego premiera :)))) 26.06.06, 07:38 Yes! Yes! Yes! To moj premier. Na razie ulubiony, zaraz po Olszewskim. :) Na ulubionego z UPR poczekam az runie eurokolchoz, system emerytalny i wrocimy do normalnego kapitalizmu. Buzka. Odpowiedz Link Zgłoś
capitalissimus Re: Netzel na wylocie u mojego premiera :)))) 26.06.06, 07:41 czyli z upr bierzesz tylko konserwatyzm obyczajowy. liberalizm gospodarczy cię nie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Re: Netzel na wylocie u mojego premiera :)))) 26.06.06, 07:48 Oczywiscie, ze interesuje. Teraz najwazniejsza jest lustracja i dekomunizacja. Liberalizmu nie bedzie jak przedsiebiorcy beda uwiklani w zaleznosci biznesowo-mafijne. Przedsiebiorca szantazowany teczka zgodzi sie i na kartel, i na sprzedaz po nizszej cenie i na swinstwa wobec konkurencji. Wolna konkurencja na rynku gospodarczym to wolna konkurencja. :))) Wolna od wszelkich zaleznosci. Wolnosc gospodarcza to proste waraunki prowadzenia dzialanosci gospodarczej. Sefera panstwa i jego polityka socjalna nie maja tu nic do rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Netzel na wylocie u mojego premiera :)))) 26.06.06, 17:50 Miłość jest ślepa niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
eboshi Bardzo ciekawa metoda uszczęśliwiania narodu 26.06.06, 07:36 PiS odkrył nowy sposó wprawiania w ekstazę swoich milusińskich. Najpier robi kosmiczną głupotę, a potem sie z niej wycofuje. W ten sposób frau masz kilka razy na tydzień powód do radośći. Bardzo sprytne :) Odpowiedz Link Zgłoś
pulchna.lapka.w.pulpit Re: frau masz kilka razy na tydzień 26.06.06, 17:50 Wielokrotny orgazm ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Bardzo ciekawa metoda uszczęśliwiania narodu 26.06.06, 17:51 Oni to robia niechcący,żadnego planu w tym nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
piglowacki Manipulujesz frau_blada o twoim Yes! Yes! Yes! 26.06.06, 10:44 Tym „bladym” info he, he, he ŻW „blada” MANIPULUJESZ. A czy przypadkiem nie ZA WYSOKIE PROGI na Kazia nogi. I sam he, he he Yes! Yes! Yes! KAZIUTEK RZECZE coś wręcz przeciwnego: RZ dzisiaj: „To był największy kryzys” www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_060626/kraj/kraj_a_10.html Jaromir Netzel utrzyma się na stanowisku? K.Marcinkiewicz: Nie otrzymałem jeszcze wszystkich informacji. Jak otrzymam, będę państwa zawiadamiał. To co jest, to nie są materiały, które porażają. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - T.Lis o PiSiorkach w TOK FM: „Takiej buty władzy przez 16 lat jeszcze nie było” „Oni wychodzą przed mikrofon i bez zmrużenia oka łżą, łżą, łżą, łżą” „Biel nazywana jest czernią, czerń bielą.” M.Olejnik do szefa Młodzieży Wszechpolskiej: „Czy pana jako poseł ma wpisane kłamstwo w swój zawód.” Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Wywiad byl wczoraj :))) 26.06.06, 10:45 Dzis juz zaczela sie kampania usuwania Netzla. :) Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Netzel może już odejść 26.06.06, 10:47 ,,Nieustające zarzuty wobec Jaromira Netzela wyczerpały cierpliwość premiera Kazimierza Marcinkiewicza i klubu PiS. Szef PZU prawdopodobnie jeszcze w tym tygodniu straci stanowisko - zapowiada "Życie Warszawy". Pan Netzel nie powinien być prezesem PZU, jeżeli są wobec niego jakiekolwiek zarzuty. To jest bardzo poważne stanowisko - stwierdził w niedzielę wicepremier Andrzej Lepper. Według informacji gazety, poza szefem Samoobrony także kilku PiS-owskich ministrów chciałoby szybkiej dymisji Jaromira Netzla. (...) - Ta sprawa ciągnie się za długo. Trzeba szybko znaleźć takiego prezesa, który nie będzie budził żadnych zastrzeżeń i nie będzie bohaterem kolejnych artykułów - twierdzi inny z posłów PiS. Zamieszania z Netzelem ma też podobno dosyć prezes partii Jarosław Kaczyński. '' ubezpieczenia.wp.pl/POD,2,hor,1,p,2,ver,w,wid,8365972,wiadomosci.html?rfbawp=1151311499.770 Kolega cos malo czyta albo powoli. :)))) Buzka Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Netzel może już odejść 26.06.06, 10:47 w ogole nie powinien nim byc ani 5 minut Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_nowak ale to rzad TWEGO PRemiera go powolal :D 26.06.06, 11:42 ale to cie zupelnie nie interesuje :D To za co - jak nie za prace rzadu - odpowiedzialny jest PRemier? Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt Re: Netzel na wylocie u mojego premiera :)))) 26.06.06, 10:53 frau_blada napisała: > Czyzby pan premier mial telepatyczna zdolnosc odczytywania roznych dobrych > pomyslow na FK? > Nastepna genialna decyzja. Netzel na wylocie u mojego premiera :)))) > Juz nie moge sie doczekac. > > Tak trzymac Panie Premierze! To typowo pisowskie. Po pierwsze - wygenerowac problem. Po drugie - skutecznie go rozwiazac. Po trzecie - obwiescic swiatu kolejny "sukces". Kazio jest czlowiekiem wielu twarzy - jednoczesnie zalosny, nieudolny, groteskowy, zenujaco ludyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Re: Netzel na wylocie u mojego premiera :)))) 26.06.06, 10:57 Jaki groteskowy jak jest wspanialy! Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt Re: Netzel na wylocie u mojego premiera :)))) 26.06.06, 10:58 frau_blada napisała: > Jaki groteskowy jak jest wspanialy! Ten chory entuzjazm utrudnia jakikolwiek przeplyw informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
franciszekszwajcarski KM jako jedyny ma sukcesy w walce z JK 26.06.06, 11:03 Dlatego może być uznawany rzeczywiście za wspaniałego. to jedyny człowiek w kraju, który wszedł w otwarcie starcie z Kaczyńskim i wcale nie jest w nim skazany na porażke. Bitewke o PZU zapewne wygra zarówno z Kurskim - a to tak jakby wygrywał z Jarosławem, jak i z Jasińskim - a to tak jakby wygrywał z Lechem. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Netzel na wylocie u mojego premiera :)))) 26.06.06, 10:58 frau_blada napisała: > Jaki groteskowy jak jest wspanialy! > i.wp.pl/a/f/jpeg/9609/marcinkiewicz_papiez_benedykt385.jpeg ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt przy okazji o Netzelu jeszcze ... (130 000) 26.06.06, 10:57 Zagadkowy cytat z rozmowy z Gronkiewicz-Waltz w Tk FM: "(...)Wszystkie działania pana Netzela, o których pisała prasa i które nam wyznał na posiedzeniu Komisji Skarby, gdzie mówił, że w 1993 roku też wpłacał jakieś 130 tysięcy do Szwajcarii. Z zewnątrz, te informacje dla mnie, jako dla byłego prezesa NBP mają znamiona prania pieniędzy, dlatego, że adwokat nie może się zajmować takimi rzeczami.(...)" Tego chyba jeszcze w prasie nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
ojciec_dyktator Re:Super - najpierw stworzyć problem, a potem 26.06.06, 11:00 go rozwiązać przez usunięcie przyczyny powstania problemu, wcześniej własnoręcznie wprowadzonej. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Netzel na wylocie u mojego premiera :)))) 26.06.06, 10:56 Ciekawe są umowy, odprawy, i koszta zwiazane z tym kontredansem prezesów i ministrów, oscylator Bagsika działał wg tych samych reguł. Mozna nieźle doić skarb państwa w taki sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
franciszekszwajcarski Re: Netzel na wylocie u mojego premiera :)))) 26.06.06, 11:04 Netzel nie ma prawa do odprawy, bo jeszcze nie został prezesem PZU. Zostanie nim dopiero po akceptacji ze strony KNUiFE ( czyli bandy Cezarego Mecha ) Odpowiedz Link Zgłoś
zirby Oj, bedzie sie teraz wił kaczy wódz :) 26.06.06, 11:04 Wszak jego liżydupas Kur...ski wywalił g... bilboardowe na stół "widząc zmasowany atak na Netzela", a kaczy wódz pospieszył sie wyciamkać że "Kur...ski ma dużo racji" :) A tu zonk: okazało się, że przekręty bilboardowe robiły pisdaki (co by się pewnie nie wydało, gdyby nie ten matoł Kur..ski:)) a teraz się okazuje że i Netzel jest uczciwy inaczej. Znowu bedzie musiał kaczy wódz szukac kolejnego "układu" i "łże-czegośtam" zeby swojego liżydupasa i swoje fobie usprawiedliwiać :) Psychiatrzy - zostańcie w kraju! Kaczy wódz w pojedynke zapewni wam zatrudnienie na lata! Odpowiedz Link Zgłoś
nautilus.pompilius Twój premier też na wylocie. 26.06.06, 11:07 Naciesz się nim, póki jeszcze możesz... bo potem nadciągnie to Ziobro, i dopiero będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Ziobro tez mi sie podoba. :) Nie to co ten rozmeml 26.06.06, 19:26 any Rokita. :) Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_smigly Co napiszesz jak "Twoj premier" będzie wkrótce 26.06.06, 11:10 na wylocie? BTW - premier Marionetkiewicz dał się wpuścić w maliny, zgadzając się kolejny raz na nominację ciemnego typa, czy to jego wdzięczna przypadłość? Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Już przywołali Twojego premiera do porządku 26.06.06, 11:44 Pojawił się Kazio na konferencji z Jasińskim, Jasiński stwierdził, że Netzel zostaje, a Kazio z nietęgą miną przytaknął. Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt "Always look on the bright side of life..." 26.06.06, 11:52 goniacy.pielegniarz napisał: > Pojawił się Kazio na konferencji z Jasińskim, Jasiński stwierdził, że Netzel > zostaje, a Kazio z nietęgą miną przytaknął. Teraz Kazio jest fajny, bo tak fantanstycznie dogadal sie z Jasinskim. Dusza czlowiek, czlowiek-sukces i gosc-pie... Ale - cytujac klasykow - "Always look on the bright side of life...". :-) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Jest chyba jednak coraz gorzej 26.06.06, 12:00 Jakoś te uśmiechy przygasły na rzecz zasępionej miny, a i hasła o dobrych ludziach robiących dobre rzeczy też jakby przycichły. Taki obraz widzimy już od jakiegoś czasu. Nie wiem, czy to tylko wynik zwykłego przemęczenia pracą, czy może zderzenie entuzjazmu Kazia z próbami ustawiania go. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Jest chyba jednak coraz gorzej 26.06.06, 17:53 goniacy.pielegniarz napisał: > Jakoś te uśmiechy przygasły na rzecz zasępionej miny, a i hasła o dobrych > ludziach robiących dobre rzeczy też jakby przycichły. Taki obraz widzimy już od > > jakiegoś czasu. Nie wiem, czy to tylko wynik zwykłego przemęczenia pracą, czy > może zderzenie entuzjazmu Kazia z próbami ustawiania go. Podpowiedź znajduje się w dzisiejszym DZienniku. Zaiste, to bardzo pouczjąca lektura:) Prezes nie ma kim zastąpić Netzela, więc on zostaje! Nie ma kim, bo nie ma wielu ludzi zdetermonowanych, by walczyć z układami:) Skąd inąd wiadomo, że zanim prezesurę PZU zaproponował Netzlowi odmówiło mu koło 6 osób. Bo oni pewnie chcieliby pracować a nie służyć za lokajczyków prezesa w dziele usuwania zewsząd niewiernych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
piglowacki Re: Jest chyba jednak coraz gorzej 26.06.06, 20:50 Netzela & Management Finance Company & wyspa Jersey he, he, he niezłe kwalifikacje do walki z UKŁADEM. I masz rację, że z architektami IV RP nikt poważny nie chce współpracować, tak jak z PORAŻONĄ KOMISJĄ ds. NIE WYJAŚNIENIA SPRAWY ORLEN. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - T.Lis o PiSiorkach w TOK FM: „Takiej buty władzy przez 16 lat jeszcze nie było” „Oni wychodzą przed mikrofon i bez zmrużenia oka łżą, łżą, łżą, łżą” „Biel nazywana jest czernią, czerń bielą.” M.Olejnik do szefa Młodzieży Wszechpolskiej: „Czy pana jako poseł ma wpisane kłamstwo w swój zawód.” Odpowiedz Link Zgłoś
piglowacki A blada_frau dalej manipuluje. 26.06.06, 11:57 Bosze, na zarzut o posługiwanie się „bladym” info ŻW odsyła mnie do info o tym info ŻW (patrz posty wyżej) A może blada_frau o PRZYJACIELU Yes! Yes! Yes! KAZIUTKA – Janie Łuczaku wiadomości uzupełnisz ? Zresztą PRZYJACIELEM nie tylko Yes! Yes! Yes! KAZIUTKA, ale również ważniejszych w IV RP osób Jan Łuczak JEST. I artykuł jest z 17 kwietnia 2001 r. – z czasów rządów Buzka. „Człowiek z komórki” www.idg.pl/artykuly/8144.html …”5-8 mln USD w akcjach zaoferowali udziałowcy polskich komórek głównemu doradcy ministra łączności w przetargu na UMTS. Oskarzony o przestępstwa gospodarcze i skarbowe urzędnik wspólnie z prezesami GSM-ow opijał szampanem rozszerzenie starych koncesji na dogodnych warunkach finansowych.”… - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - T.Lis o PiSiorkach w TOK FM: „Takiej buty władzy przez 16 lat jeszcze nie było” „Oni wychodzą przed mikrofon i bez zmrużenia oka łżą, łżą, łżą, łżą” „Biel nazywana jest czernią, czerń bielą.” M.Olejnik do szefa Młodzieży Wszechpolskiej: „Czy pana jako poseł ma wpisane kłamstwo w swój zawód.” Odpowiedz Link Zgłoś
ojciec_dyktator A Jasiński przed chwilą zaprzeczył tekstowi Frau 26.06.06, 12:07 i stwierdził, ze nie widzi żadnego powodu, by Netzela posłać do diabła Frau, frau - co obecnie oprócz pomachania małym palcem u nogi ( i to w bucie, gdy nikt nie widzi) może jeszcze robić Twój premier bez zgody JK? Jego minister jednym zdaniem zaprzecza słowom Twojego Premiera... Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_smigly O Kaziowej dymisji brukowiec pisze tu: 26.06.06, 12:09 wiadomosci.onet.pl/1345683,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Netzel zostaje 26.06.06, 12:27 A Marcinkiewicza Dorn ubrał w kamasze i w imieniu wodza kazał rozkazy wykonywać, a nie jakieś figle-migle z namaszczonymi przez pałac wyprawiać! Pomazaniec pałacowy Netzel jest nietykalny, paniatna?! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
piglowacki Re: Netzel zostaje 26.06.06, 12:44 jaa_ga napisała: ..."Pomazaniec pałacowy Netzel jest nietykalny, paniatna?!" he, he, he :) - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - T.Lis o PiSiorkach w TOK FM: „Takiej buty władzy przez 16 lat jeszcze nie było” „Oni wychodzą przed mikrofon i bez zmrużenia oka łżą, łżą, łżą, łżą” „Biel nazywana jest czernią, czerń bielą.” M.Olejnik do szefa Młodzieży Wszechpolskiej: „Czy pana jako poseł ma wpisane kłamstwo w swój zawód.” Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_mozdzek No i znowu dupa_blada!! Premier jest fujara. 26.06.06, 12:58 Każdy tępak, który jest bliżej z Kaczorem, ma w tym "rządzie" więcej do gadania niż szef. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: No i znowu dupa_blada!! Premier jest fujara. 26.06.06, 13:16 To chwilowe zawieszenie broni. Pod dywanem pisbulle kotłują się, aż miło. Bedzie dalszy ciąg. Kaziu nie wypowiedział by z góry przegranej wojny kaczystom. Teraz w PiSie stanęło leninowskie: kto kogo? Teraz o jednosci to oni tylko moga sobie pomarzyć, nie na darmo Kaziu zwracał się o wsparcie do opozycji. Jak ma za sobą z pięćdziesięciu posłów to może załatwić kaczystów bez mydła. Razem z Lepperem i Giertychem. Odpowiedz Link Zgłoś
piglowacki A blada_frau dalej manipuluje. 26.06.06, 12:59 To jak blada frau, wiadomości o PRZYJACIELU Yes! Yes! Yes! Kazia (i nie tylko) uzupełniłeś które wskazałem w poście powyżej: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=44198122&a=44210958 Chyba blada frau pamiętasz kim Yes! Yes! Yes! Kaziu u Buzka był. I powinieneś pamiętać KIM Yes! Yes! Yes! Kaziu zrobił BRATA SWEGO (Wprost i Duży Format GW ostatnio przypomniały). Jak już będziesz gotowy, to daj znak, a dam frau następny PORAŻAJĄCY link. Do roboty „powoli i mało czytająca” blada frau - uzupełniać informację o Yes! Yes! Yes! KAZIUTKU. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - T.Lis o PiSiorkach w TOK FM: „Takiej buty władzy przez 16 lat jeszcze nie było” „Oni wychodzą przed mikrofon i bez zmrużenia oka łżą, łżą, łżą, łżą” „Biel nazywana jest czernią, czerń bielą.” M.Olejnik do szefa Młodzieży Wszechpolskiej: „Czy pana jako poseł ma wpisane kłamstwo w swój zawód.” Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Netzel na wylocie u mojego premiera :)))) 26.06.06, 13:18 teraz to frau mozesz zmienic tytul swojego watku na: moj premier na wylocie u Netzela a czy usmiechy wstawisz czy wrecz przeciwnie to mniejsza.... Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_mozdzek No i swój nick zmień wreszcie na "dupa_blada"... 26.06.06, 13:23 ... co ci od jakiegoś czasu sugeruję. Odpowiedz Link Zgłoś
piglowacki Re: No i swój nick zmień wreszcie na "dupa_blada" 26.06.06, 13:42 he, he, he dupa_blad i JEJ Yes! Yes! Yes! PR Premier. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - T.Lis o PiSiorkach w TOK FM: „Takiej buty władzy przez 16 lat jeszcze nie było” „Oni wychodzą przed mikrofon i bez zmrużenia oka łżą, łżą, łżą, łżą” „Biel nazywana jest czernią, czerń bielą.” M.Olejnik do szefa Młodzieży Wszechpolskiej: „Czy pana jako poseł ma wpisane kłamstwo w swój zawód.” Odpowiedz Link Zgłoś
dewot007 Re: No i swój nick zmień wreszcie na "dupa_blada" 26.06.06, 13:53 Czy zabierzesz się niemiecka pani bladź iutka wraz ze swym premierem, gdy go już wy ... Nie widziała dupa słońca - ogorzała od miesiąca! ... Jeżeli zdarzenie miało miejsce, dowody z pewnością są zniszczone - prezes (spółki z o.o.) Jarosław Kaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_mozdzek Re: No i swój nick zmień wreszcie na "dupa_blada" 26.06.06, 14:00 No właśnie. To ciekawe! Jak w końcu dupa_blada się zorientuje, że PiSdzielcy Kazika wydymali, to im wybaczy i nadal będzie wierzyć, czy się odwróci zawiedziona w kierunku najbliższej programowo partii, czyli SLD?? Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Przestańcie się pastwić nad Bladą! 26.06.06, 13:44 Przecież już naukowo udowodniono, że zakochani nie myślą racjonalnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Przestańcie się pastwić nad Bladą! 26.06.06, 14:22 Love is bla(jn)d...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
pulchna.lapka.w.pulpit Racja - nie kopmy... 26.06.06, 17:46 ...liżącej... (by Mleczko ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Alez mi to nie przeszkadza 26.06.06, 19:28 Przyzwyczailam sie do chamstwa na FK. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka7112 twoj premier na wylocie u swojego pedalka 26.06.06, 15:40 palancka polska zebry i slug. Niemcy maja silna gospodarke na wschod od ODER. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: twoj premier na wylocie u swojego pedalka 26.06.06, 17:52 Oder was ? Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Netzel na wylocie u mojego premiera :)))) 26.06.06, 19:26 mam dla ciebie przykrą wiadomość: ten kretacz jednak zostaje. Odpowiedz Link Zgłoś
piglowacki he, he, he blada frau z chamstwem walczy :)))) 26.06.06, 21:12 A ty blada frau już o wiadomości o PRZYJACIELU Yes! Yes! Yes! PR Kazia, BRACIE JEGO już uzupełniłeś (linki powyżej). I reorganizacją rządu Buzka też się zapoznaj, bo „dla” Kazia (i nie tylko) he, he, he interesująca jest. I nie „uciekaj” od lektury jak sławny sokół tego forum i orzeł myśli kaczej fritz.fritz (co mi … te Wasze nicki) o który pisała Polityka, który do dnia dzisiejszego nie „zanalizował” czemu się go redaktorzy czepili: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=25737991&v=2&s=0 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - T.Lis o PiSiorkach w TOK FM: „Takiej buty władzy przez 16 lat jeszcze nie było” „Oni wychodzą przed mikrofon i bez zmrużenia oka łżą, łżą, łżą, łżą” „Biel nazywana jest czernią, czerń bielą.” M.Olejnik do szefa Młodzieży Wszechpolskiej: „Czy pana jako poseł ma wpisane kłamstwo w swój zawód.” Odpowiedz Link Zgłoś
piglowacki Re: he, he, he blada frau z chamstwem walczy :))) 27.06.06, 21:16 A ty blada frau czytasz, czy jak fritz.fritz (co mi … te Wasze nicki) o który pisała Polityka nie czytasz ? - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - T.Lis o PiSiorkach w TOK FM: „Takiej buty władzy przez 16 lat jeszcze nie było” „Oni wychodzą przed mikrofon i bez zmrużenia oka łżą, łżą, łżą, łżą” „Biel nazywana jest czernią, czerń bielą.” M.Olejnik do szefa Młodzieży Wszechpolskiej: „Czy pana jako poseł ma wpisane kłamstwo w swój zawód.” Odpowiedz Link Zgłoś