Dodaj do ulubionych

wydajmy trollom walkę!!!

• Gość: hamerykanka Re: wydajmy trollom walkę!!! IP: *.dsl.mcleodusa.net 05.08.06, 05:20
      Ciekawe jak..przez kasowanie postow? Tolli tu wiecej niz normalnych ludzi...
      • ida37 Re: wydajmy trollom walkę!!! 05.08.06, 10:01
        może powołamy admina? Może Ciebie?
    • Gość: hamerykanka Re: znowu się podniecasz, zboczeńcu? IP: *.dsl.mcleodusa.net 06.08.06, 02:14
      Nie bywam na tym forum zbyt czesto, zniechecilam sie. Myslalam ze bede mogla
      zapytac ludzi jak stuningowac samochod a jedyne co widze to docinki i
      obrazanie....
      • Gość: gosc Re: znowu się podniecasz, zboczeńcu? IP: *.225.121.112.bait.pl 08.08.06, 09:54
        > Nie bywam na tym forum zbyt czesto, zniechecilam sie. Myslalam ze bede mogla
        > zapytac ludzi jak stuningowac samochod a jedyne co widze to docinki i
        > obrazanie....

bo to polska wlasnie. niestety jest to u nas norma
        • Gość: miki Re: znowu się podniecasz, zboczeńcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 10:51
          Połowa z tego forum nie ma skończonej nawet szkoły średniej :)
          • ida37 Re: znowu się podniecasz, zboczeńcu? 08.08.06, 11:01
            ja mam tytuł mgr.
          • lejzigod Re: znowu się podniecasz, zboczeńcu? 08.08.06, 11:48
            Gość portalu: miki napisał(a):

> Połowa z tego forum nie ma skończonej nawet szkoły średniej :)

To zrozumiałe. Tjuninkowcy mają problemy z ukończeniem zawodówki. Większość
            kończy edukację na gminnej podstawówce. Zresztą wykształcenie nie jest im do
            niczego potrzebne. Sami o swoim wykształceniu nie mówią bo nie maja o czym,
            brak umiejętności logicznego wypowiadania się i notyczne błędy ortograficzne
            tłumaczą dysleksją (czyli upośledzeniem umysłowym). Upośledzeń umysłowych to
            oni mają zdecydowanie więcej, na co wiekokrotnie ja i mój brat, a także wielu
            innych forumowiczów wskazywało.
            Nie ważna szkoła, ważne pierdzidło i śmiecowory na szybkach - to hasło
            szanującego się tjunikowca.
    • morfeusz100 Re: wydajmy trollom walkę!!! 21.09.06, 12:48
      Te marian odstaw lepiej te tabletesy :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka