wyspowamatka 03.09.06, 16:20 I taka fajna fotka nam wyszla Latawiec Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewika-uk Re: Bylismy dzisiaj puszczac latawca... 03.09.06, 16:30 no cudnie sie prezentuje,tylko widze ze jakos tak sloneczko zaszlo...a w Londynie swieci...ale wieje,pozdr Odpowiedz Link
moto_mama Re: Bylismy dzisiaj puszczac latawca... 03.09.06, 16:45 Wyspowa Mamo proszę o pomoc:P ponieważ też mam podobne zdjecie i chętnie się nim pochawale, ale jestem za tępa aby znależć sposób na wklejenie fotki tak, aby sie otwierała odrazu w poście ;( ;( buuuuuuuu Odpowiedz Link
wyspowamatka Re: Bylismy dzisiaj puszczac latawca... 03.09.06, 17:17 moto_mama napisała: > Wyspowa Mamo proszę o pomoc:P ponieważ też mam podobne zdjecie i chętnie się > nim pochawale, ale jestem za tępa aby znależć sposób na wklejenie fotki tak, > aby sie otwierała odrazu w poście ;( ;( buuuuuuuu Ja troszeczku nie panimaju bo ja wlasnie z twojego postu skopiowalam strone do publikacji zdjec. Notabene szukalam wlasnie czegos takiego aby odrazu fotka wyskakiwala a nie jakas tam strona i cos jeszcze. I wlasnie ta stronka daje takie mozliwosci. tu link dla niewiedzacych: www.imageshack.us/ A jezeli chodzi ci o to aby poprostu byl link z napisem a nie adres URL to poprostu nalezy wpisac ta sama regulke/funkcje co do robienia linku w sygnaturce. Odpowiedz Link
wyspowamatka Tu jak zrobic link bez adresu.... 03.09.06, 17:24 <a href="hXttp://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=29377">POLKI W ANGLII</a> Jak wykasujesz X po h a przed t to bedzie dzialac. Oczywiscie pomiedzy " " te znaczki czyli cudzyslow wklejasz adres strony a pomiedzy > < znak miejszosci i wiekszosci nazwe wlasna. To dzialac bedzie tak jak ponizej POLKI W ANGLII to jest ta sama regulka co na gorze tyle ze bez X Odpowiedz Link
marcia113 Re: Tu jak zrobic link bez adresu.... 03.09.06, 19:03 <a href="hxttp://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=29377">sialala</a> Odpowiedz Link
marcia113 Re: Tu jak zrobic link bez adresu.... 03.09.06, 19:04 grr nie wiem jak to zrobic:(( Odpowiedz Link
marcia113 Re: Tu jak zrobic link bez adresu.... 03.09.06, 19:05 ehh moje czytanie ze zrozumieniem...:P sialalal Odpowiedz Link
ewika-uk Re: kurde!! tutaj fotka 03.09.06, 22:33 wow,ladne te maszyny;-)...a ta Twoja coreczka tez slicznotka Odpowiedz Link
moto_mama Do Ewiki :) 03.09.06, 23:56 a skąd wiesz, że to moja córeczka ??:):):) a jeśli podobają Ci się maszyny to specjalnie dla Ciebie "upload'owałam" krótką relację ze zlotu tu poniżej ;) P.S. facet jadący na "Wiaderku" to mój ślubny, który chciał sprawdzić maszynę kumpla (tzw. wiaderko :) a nasza maszyna to ta na której siedzi nasza córka, gdzieś tam przez chwilkę widać takiego malucha, to nasz synuś :) KRÓTKA RELACJA ZE ZLOTU oraz SKUTKI NAUK STARSZYCH KOLEGÓW Odpowiedz Link
mama5plus Re: Bylismy dzisiaj puszczac latawca... 03.09.06, 20:18 Piekny latawiec. Nasz latal wysoko, ale nie za dlugo ;) sawl.photosite.com/July2006/outabout/PICT0010_5.html sawl.photosite.com/July2006/outabout/PICT0012_5.html sawl.photosite.com/July2006/outabout/PICT0004_5.html Odpowiedz Link
wyspowamatka Re: Bylismy dzisiaj puszczac latawca... 03.09.06, 23:39 Mama5plus! Na tym ostanim zdjeciu u ciebie to chyba jest latajacy spodek. :-) Odpowiedz Link
ewika-uk wyspowa,ratuj 03.09.06, 22:38 cos mi nie wychodzi...kurde,kiedys lepiej szlo mi wklejanie,teraz zapomnialam,zrob cos,no please Odpowiedz Link