sffet 12.07.05, 11:51 Otwiera Wam sie w ogóle strona?! Jeden wielki bajzer na tym Uniwersytecie!!!!!! Ciekawe kiedy łaskawie nas pojnformuja, czy w ogole przeslismy I etap (w moim przypadku psychologia). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: yennn Re: Wyniki! Universytet Wrocławski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 11:58 otwiera się raz na jakieś 10 prób. i tak nic z tego nie wynika.. Odpowiedz Link Zgłoś
sffet Re: Wyniki! Universytet Wrocławski 12.07.05, 12:01 to wkoncu kiedy one beda? cos czlowika trafia ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: Wyniki! Universytet Wrocławski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 12:03 a ktos wie, czy sa wyniki na etnologie? na stronie bylo napisane, ze najwczesniej beda dzisiaj i nie wiem czy juz sa, bo nie moge sprawdzic (moze komus sie udalo?) Odpowiedz Link Zgłoś
sffet Re: Wyniki! Universytet Wrocławski 12.07.05, 12:04 jak mi sie raz udalo! to pisalo, ze "nieznane" ale to na psychologi, watpie, zeby na innych juz bylo, ale szajs.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: Wyniki! Universytet Wrocławski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 12:06 o 9 rano nie bylo problemu z zalogowaniem sie, ale teraz pewnie wszyscy sie rzucili. Pewnie i tak nie bede miec dzisiaj wynikow (moze to lepiej...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karimor Re: Wyniki! Universytet Wrocławski IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 12.07.05, 12:14 ja tez na etno ale kurcze podalem polski i wos bo historia mi do dupy rozszezrona poszla. nie sadze zeby przy wynikach polski 73 i 70 a wos 78 i 87 mnie przyjeli. wojsko czeka...jak zanosilem papiery to laski w kolejce tez na etno skladaly i mialy wyniki po 80-90% :/ Odpowiedz Link Zgłoś
endangered_species Re: Wyniki! Universytet Wrocławski 12.07.05, 12:17 Rano strona mi wchodziła, teraz nie Podejrzewam, że dzieje się tak dlatego, że stronę uaktualniają- wpisują wyniki REKRUTACJI!!!!!!!!! (mam taką nadzieje) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tafik Re: Wyniki! Universytet Wrocławski IP: *.daminet.pl / *.daminet.pl 12.07.05, 12:36 jeden wielki bałagan. Wszyscy na raz się rzucają :P co nie zmienia faktu, że jak na jakism kierunku wyniki miały być dzisiaj, to powinny być i już! No ale to Polska własnie :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacha Re: Wyniki! Universytet Wrocławski IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.07.05, 12:26 Stronę naprawiają...dodają te kierunki, które w ogóle nie pojawiały się niektórym osobom (np. Historia sztuki - mi) Rano dzwonił mój chłopak i powiedzieli mu, że za około 2-3 godziny będą naprawiać (a dzwonił o 9.00). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lifeisgonna Re: Wyniki! Universytet Wrocławski IP: *.daminet.pl 12.07.05, 14:37 oni sa niepowazni-maja zamiar strone aktualizowac codziennie?!i wpisywac wyniki na kazdy wydzial dzien po dniu?! co za brak organizacji!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
asiape.ashanti.asiunia Re: Wyniki! Universytet Wrocławski 12.07.05, 14:42 na filologii polskiej to pewnie jeszcze trzeba poczekac... rekrutacja sie konczy 15... wiec wyniki beda na poczatku przyszlego tygodnia... jeszcze tyle nerwow i stresu... :[ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaś Re: Wyniki! Universytet Wrocławski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 15:01 dzisiaj w dziekanacie wydziału matematyki i infotmatyki powiedzieli ze o 14 beda wyniki w necie. jest 15 i nic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupa Re: Wyniki! Universytet Wrocławski IP: 80.55.196.* 12.07.05, 15:08 i smyk Odpowiedz Link Zgłoś
xaraaa Re: ktoś wie kiedy to zacznie działać? 12.07.05, 15:40 aaa lipa... zobaczycie jak sie na uniwerku na wf zapisuje elektronicznie... to jest dopiero porażka, serwer tak zapchany ze nie mozna sie połączyć, siore zapisywałam, dałam rade ale to jest jedna wielka porazka te ich eksperymenty internetowe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: ktoś wie kiedy to zacznie działać? IP: 80.54.200.* 12.07.05, 20:14 nic i pustka, zaraz mnie cos trafi Odpowiedz Link Zgłoś
endangered_species Re: ktoś wie kiedy to zacznie działać? 12.07.05, 20:17 Przyznam, że ja już też psychicznie się wykańczam Domyślam się, że już dzisiaj niczego sie nie dowiemy, bo skoro do 20.00 tego nie zrobili to juz pewnie dawno poszli sobie do domu :-(((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwiona Re: Wyniki! Universytet Wrocławski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 14:33 Ile jest miejsc na etnologii?? Powiedziano mi w dziekanacie ze 35... Niby mam 27 pozycje na liscie rankingowej a decyzja WKR jest odmowna!! Juz sama nie wiem! Czy ktos sie orientuje cos blizej??? Odpowiedz Link Zgłoś
endangered_species Re: Wyniki! Universytet Wrocławski 18.07.05, 14:36 Nie wiem jaki jest limit miejsc. Ja mam 19miejsce i mnie przyjęli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enetia BIOTECHNOLOGIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 15:17 Wiecie moze, czy juz sa wyniki z rozmowy kwalifikacyjnej na biotechnologie i lista przyjetych?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: fil.polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 14:18 dzwonilam wczoraj, zeby zapytac sie kiedy bedziecos wiadomo z wynikami na polonistyke, to pani byla oburzona, ze smiem pytac w ogole, bo caly czas naplywaja do nich podania, a wyniki beda pod koniec lipca... Odpowiedz Link Zgłoś