lolik2 23.09.06, 18:25 bo nie mam czasu poszukac :/ - dolmadakia - saganaki - suvlaki - pasticio - stifado - horiatiki - kadaifi - kotopulos wiecej nie pamietam, ale zezarlismy duzo wiecej... plemplom! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
huann Re: dla Huanny, prosze przetegowac do watku z lod 02.10.06, 15:55 lolik2 napisała: > bo nie mam czasu poszukac :/ > > - dolmadakia > - saganaki > - suvlaki > - pasticio > - stifado > - horiatiki > - kadaifi > - kotopulos > wiecej nie pamietam, ale zezarlismy duzo wiecej... > > > plemplom! Żryć naturlich [poudkawałbym greka, a tu są śledzie!] Odpowiedz Link
vauban Re: kotopulos 03.10.06, 01:51 Niepokojąca nazwa (czy wszystkie zwierzęta w domu ? Naturalnie !~) Odpowiedz Link
szprota Re: jeśli naturalnie 03.10.06, 01:57 to ja jestem po trosze spokojna. po trosze narwana, wnioskuje się o tym na przykładzie kóz. Odpowiedz Link
lolik2 DZIĘDOBRYK!!!! 03.10.06, 10:44 kotopoulos to oczywiście kurczaczek co to jest do nas taki żółciutki, puchowy!!! Odpowiedz Link
huann oczywiście, że 07.10.06, 11:16 żryć. rewelacyjne roladki z wędzonego śledzika z ogóreczkiem; brzuszki łososia wędzone teżr. i jak tu nie kochać 71% powierzchni ziemi? a swoją drogą czemu ziemia jest ziemia? a skoro 71% nie jest ziemią, to może zmienić na morze? a żryć! Odpowiedz Link