bibinka5 02.11.06, 14:13 Wracałam wczoraj z mężem z Korczewa i naliczyłam 76 drzew w które kandydat do sejmiku K.Tchórzewski przybił swój plakat metalowymi <spinkami>. Czy to wporządku ,bo na mój babski rozum- NIE. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bambii Re: Dlaczego drzewa są niszczone... 02.11.06, 14:40 ja się na tym nie znam ale cbyba mogą być jedynie oklejane ale nie przybijane, jest jakiś spec od zieleni na forum ? Odpowiedz Link Zgłoś
guthead Re: Dlaczego drzewa są niszczone... 02.11.06, 14:59 Ja by się przypiął do drzewa łańcuchami. W każdej wsi na największym drzewie po jednej osobie. Odpowiedz Link Zgłoś
siedlczanin13 Re: Dlaczego drzewa są niszczone... 02.11.06, 16:29 aż tak jesteś zdeterminowany sięgnięciem po "władzę" ?, dlaczego w każdej wsi , chyba startujesz do samorządu miasta Siedlce , jednak czytając Twój bzdurny pomysł o górce ze śmieci , myślę , ze głosów miałbyś niewiele, Odpowiedz Link Zgłoś
bydlaq Re: Dlaczego drzewa są niszczone... 02.11.06, 18:08 Ciekawe czy mimo tak grubej kory drzewa odczuwają ból...? Odpowiedz Link Zgłoś
guthead Dlaczego drzewa są niszczone... 02.11.06, 18:20 SKANDAL Zauważyłem, że na wiejskich krzyżówkach lub w centrum wsi stoją drzewa, które cierpią. Rocznie przybijane jest w nie średnio 10 ogłoszeń. Drastyczne metody, jakimi posługują się oprawcy drzew to np. pineski, duszące taśmy, lub zszywki. Co jest tematem Karol T. czy drzewa? Czy może damski rozum? Odpowiedz Link Zgłoś
siedlczanin13 Re: Dlaczego drzewa są niszczone... 02.11.06, 21:01 a cóż Ty możesz wiedzieć o damskim rozumie ? { nie wstawiam k...a bo dziś święto} Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Dlaczego drzewa są niszczone... 03.11.06, 15:09 guthead napisał: > Czy może damski rozum? uuuuuu to sobie nagrabiłeś Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: Dlaczego drzewa są niszczone... 03.11.06, 15:34 PS. Ciekawe co na to damski elektorat :) Oł jeee :D Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Dlaczego drzewa są niszczone... 03.11.06, 15:37 jeszcze aktualne, doba nie minęła ;) Odpowiedz Link Zgłoś
guthead Re: Dlaczego drzewa są niszczone... 03.11.06, 16:01 Solidarność damska czy tylko motyw? Odpowiedz Link Zgłoś