nielubiewyborczej 03.11.06, 17:41 Witam, czuy ktos ma informacje na temat osob kandydujacych do rady dzielnicy Wawer? Bo na razie widac tu tylko kilka plakatow panow z PO i PiS... pozdrawiam kecik Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
w_v_w Re: Kandydaci z Wawra 04.11.06, 07:55 Jak to nie ma, każdego ranka wyjmuje ulotki, a na nich kandydaci,którzy wypisuja brednie, nie tylko o sobie. Nie będe podawała nazwisk,bo to wstyd, ale zacytuję: "Jako kandydat na radnego chce zaproponować działania zapewniajace szybszy rozwoj naszej Dzielnicy....(po czym dodaje)"Nasza Gmina (Wawer) nalezy do najpiekniejszych Warszawie"...żenada :( Taka "konstrukcja" _DzielnicoGmina_ ciekawe co profesor Kulesza na to? Jak mogę zaufać człowiekowi,który nie ma pojecia o strukturach,odwołuje się do przeszłości w harcerstwie itp. Nie chce juz więcej radnych, którzy mylą "kataster" z "kastracją" a tak sie zdarzyło w tej kadencji. Nie chcę lokalnych kacyków, owładnietych checia władzy, nie chcę "przydupasów" partyjnych, geszefciarzy i nierobów, dla których dieta radnego, to sposób na przetrwanie... Pozdrawiam Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
nielubiewyborczej Re: Kandydaci z Wawra 04.11.06, 14:12 Domyślam się ze nie jest najlepiej, ale czy nikt w tej kadencji nie wykazał się chociaż minimum przyzwoitości? pozdrawiam kecik Odpowiedz Link Zgłoś
nielubiewyborczej Re: Kandydaci z Wawra 04.11.06, 14:14 w_v_w napisał: > Jak to nie ma, każdego ranka wyjmuje ulotki, a na nich kandydaci,którzy wypisuj > a > brednie, nie tylko o sobie. Acha, a u mnie, w okolicach tzw. Nowego Wawra do skrzynki nie trafiła ani jedna ulotka. I teraz to już nie wiem, czy się cieszyć, czy smucić ;) pozdrawiam kecik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: Kandydaci z Wawra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 10:15 Sa, sa jeszcze dobrzy polscy kandydaci. Nasze zloto. Sa i ci w pasiastych krawatach - od pana Andrzeja Leppera. Podobno pani Renata Beger doradzala im jak zebrac podpisy na poparcie list wyborczych, pani Danuta Hojarska jak sfinansowac kredytem kampanie wyborcza, a pan Bestry organizowal im spotkania w szkolach. Sa i ci prawdziwi Polacy (polskosc poswiadczona przez ksiedza z parafii i lekarza interniste dla mezczyzn), wierni parafianie, czlonkowie Rodziny oraz mlodzi zdolni skini z mlodziezy wszechpolskiej. Na festynie bedzie im towarzyszyc profesor Giertych, podobno ze Smokiem Wawelskim maja przyjechac w ten weekend z Brukseli. Zgrupowani razem w jednym froncie ludowo-narodowym, zeby latwo mozna by ich znalezc na listach. Ida, kompetentni, uczciwi, energiczni, otwarci na przyszlosc. Glosuj na nich. Warszawa Wawer potrzebuje tez troche usmiechu w tych ponurych listopadowych dniach. A i tak chyba tam juz gorzej nie moze byc niz bylo w ostatnich latach. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Kandydaci z Wawra 04.11.06, 11:12 Gość portalu: bolo napisał(a): > > Ida, kompetentni, uczciwi, energiczni, otwarci na przyszlosc. Glosuj na nich. > Warszawa Wawer potrzebuje tez troche usmiechu w tych ponurych listopadowych > dniach. A i tak chyba tam juz gorzej nie moze byc niz bylo w ostatnich latach. Może,może i na to sie zanosi,niestety :)))) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Kandydaci z Wawra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 11:54 Z Wawra do rady warszawy staruje Rafał Pułka jest to młody chłopak 27 lat, startuje z Naszego Miasta lista numer 20, miejsce 9 (ostatnie). Jest bezpartyjny. Znam go już bardzo długo i wiem, że od wielu lat zajmuję się działalnością samorządową. Nie warto głosować na partyjniaków jak można swoich normalnych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Kandydaci z Wawra 04.11.06, 12:05 Być moze fajny z Niego Gość, ale ten KWW, tworzą ludzie skompromitowani :( byli partyjniacy, szybko zmienili szyld, ale kolorek został ten sam, czerwony;( No czasem, czerwono-biały związany z samoobroną. Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Kandydaci z Wawra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 15:15 Nie wiem jak mi wiadomo, że osoby młode takie jak Rafał Pułka nie jest żadnym partyjniaczkiem, a na kazdej liście są partyjniacy którzy byli w kilku partiach. Dlatego warto głosować na ludzi młodych. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Kandydaci z Wawra 04.11.06, 20:19 Gość portalu: kuba napisał(a): Dlatego warto głosować na ludzi młodych. Najlepiej na tych dopiero co, poczetych... Własnie w Wawrze, najbardziej "elastyczne" kregosłupy mieli młodzi radni, jeden UPRowiec dostał sie do rady z list PiS, a teraz startuje z PO i co ja mam pomyslec o takim kandydacie, takim "obrotowym", drugi szantazował Burmistrza, Karuzela,karuzela,zenujące zjawisko,czego to się nie robi dla diety, sorry dla mieszkańców i dzielnicy... Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
nielubiewyborczej Re: Kandydaci z Wawra 04.11.06, 14:10 Gość portalu: Kuba napisał(a): > Z Wawra do rady warszawy staruje Rafał Pułka jest to młody chłopak 27 lat, No dobrze, ale mnie nawet bardziej intersuje Rada Dzielnicy. Czy ktoś wie, gdzie są listy kandydatów? Na PKW nie znalazłem... pozdrawiam kecik Odpowiedz Link Zgłoś
nielubiewyborczej Re: Kandydaci z Wawra 04.11.06, 14:50 Czy ktoś wie, gdzi > e > są listy kandydatów? Na PKW nie znalazłem... Przepraszam, pospieszylem sie, sa nasi bohaterowie: wybory2006.pkw.gov.pl/kbw/wybRadaDzielnicy.html?jdn=146514 Kleska urodzaju :) pozdrawiam kecik Odpowiedz Link Zgłoś
bkolmasiak Re: Kandydaci z Wawra 04.11.06, 15:19 Zachęcam do głosowania na Magdę Bień do Rady Warszawy z Wawra (lista PO, miejsce 8). Ta dziewczyna mimo młodego wieku ma już pewne doświadczenie: m.in. organizowała wolontariat dla Czeczenów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiem Re: Kandydaci z Wawra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 20:13 Wolontariat,to nie jest samorząd,no chyba, ze zrzeknie sie diety Sam fakt,ze stratuje z listy PO ja dyskwalifikuje,wolontariat i PO to sprzeczność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Kandydaci z Wawra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 16:24 Tu się zgadzam, mieli nie pobierać kasy z rzadu dla partii (tak obiecywali przed wyborami rok temu). Przecież kasa dla liberałów z PO jest najważniejsza. Nie wolno dopuscic ich do władzy bo cała Warszawę sprzedadzą. Odpowiedz Link Zgłoś