Dodaj do ulubionych

tanie ciuchy w Legnicy

06.11.06, 13:56
hej, czy ktoś orientuje się z Was gdzie można kupic w Legnicy jakies markowe
ciuchy, ale taniej i zanzaczam że nie chodzi mi o odziez uzywana....

pozdr
Obserwuj wątek
    • asienkaa15 Re: tanie ciuchy w Legnicy 06.11.06, 14:10
      w legnicy to ogolnie kicha z tanimi ciuchami. najtaniej to masz w jakims
      autlecie, ale w legnicy chyba takich nie ma. ostatnio jak bylam w toruniu to
      kupilam sobie kurtke adidasa w vabbiku, prawie jak za darmo ;D za 100 lat to
      moze i do nas dojdzie...
      • sunfinder1983 Re: tanie ciuchy w Legnicy 06.11.06, 15:00
        a co to jest ten autlet...i vabbik....pierwsze slysze.... to tylko w Toruniu
        jest? troche daleko....
        • baby16 Re: tanie ciuchy w Legnicy 06.11.06, 15:38
          Chyba outlet, a nie autlet ;/ jak już piszecie na jakiś temat to chociaż nie
          róbcie takich byków. Outletów jest pełno, nie tylko w Toruniu. Zwłaszcza tych
          "vabbików". Bo chodzi o Vabbi Factory Outlet, tak?? Ten akurat znam, jest świetny.
          A z tanich ciuchów to można jeszcze coś na bazarach kupić, jak ktoś się uprze.
          Tylko, że wtedy już nie markowe a "made in China" albo na prosto z Tajwanu. Po
          dwóch praniach można wyrzucić ;D
          • mcsky Re: tanie ciuchy w Legnicy 07.11.06, 13:57
            outlety (a nie ałtlety) prawdziwe to są w Warszawce i za zachodnią granicą:) w
            Vabbiku nigdy nie byłem, ale może coś mnie tam zwabi:P jest jakiś w poznaniu? ja
            w Ursusie kupiłem se zajefajne korki NIKE za 150 zeta. a moja bejbe kupuje tam
            kozackie kozaczki i ciuchy - nawet z wyższej półki. ałtlety rządzą - szkoda, że
            ich tak mało.

a wam lagniczanom proponuję wybrać się gdzieś do frankfurtu - tam to musi być
            wypas ałtlet
            • doris73 Re: tanie ciuchy w Legnicy 07.11.06, 19:09
              zapraszam do Wrocławia, niedawno otworzyli na trasie w kierunku lotniska
              • jedynataka Re: tanie ciuchy w Legnicy 07.11.06, 21:47
                czytałam, że ten wrocławki to bardzo lipny jest i ceny są conajmniej
                niezadowalające. poza tym jest bardzo nie pod drodze niezmotoryzowanym (czyli
                mnie) ;)
                • konim691 Re: 07.11.06, 22:16
                  Przeciez na bazarze przy Zamku sa 3 stoiska, gdzie babki
                  sprzedaja nowe firmowki, sprowadzane z Niemiec.
                  Jest tez tzw.outlet na ul.NMP,koło salonu Plusa,tyle,ze
                  nazywa sie to KONCÓWKI SERII - fajne ciuszki,tez firmowki,
                  tez nowe;)aaa, i jescze po drugiej stronie NMP,ciuszki Pimkie,
                  Tally Weijl,itp.
                  pozdr
                  • doris73 Re: 08.11.06, 10:59
                    jedyna taka słyszałam to samo co Ty mówisz, taksówkarz z którym jechałam koło
                    tego sklepu mówił, że szmira i już więcej tam nie pojedzie, ja się wybierałam w
                    pierwszy dzień, ale jak zobaczyłam korek do sklepu to zawróciłam
                  • ola741 Re: 08.11.06, 13:01
                    Gdzie po drugiej stronie NMP jest ten drugi sklep o ktorym piszesz, bo ja
                    niekojarze.Pozdrawiam.
                    • konim691 Re: 16.11.06, 13:57
                      Naprzeciwko salonu CCC na NMP jest przejscie tak jakby miedzy blokami,
                      wchodzisz w to przejscie,wychodzisz jakby na podwórzu,skrecasz w lewo
                      i nie ma opcji,zeby nie trafila;)
                      pozdr
                      • ola741 Re: 16.11.06, 22:13
                        Serdecznie dziękuję za odpowiedz:-)Może nawet jutro się wybiorę.Pozdrawiam.Olka.
    • hofff Re: tanie ciuchy w Legnicy 17.11.06, 07:49
      vabbi otwieraja na ul. marsa. przynajmniej taka ulotke znalazlem pod drzwiami
      • sunfinder1983 Re: tanie ciuchy w Legnicy 17.11.06, 10:10
        no ja wlasnie tez... ciekawe co to bedzie, trzeba bedzie sie wybrac w sobote:)
        • servus_lca Vabbi 18.11.06, 17:57
          Jak ktoś był w Vabbi w Lcy, to niech napisze o wrażeniach i czy warto tam jechać?
      • vabbik Re: tanie ciuchy w Legnicy 22.02.07, 15:53
        WITAM !!
        zAPRASZAMY WSZYSTKICH DO NASZEGO SKLEPU NA ULICY MARSA 30 !! :)

pozdrawiamy !!
        Załoga Vabbi Factory Outlet w Legnicy ;)
        • jedynataka Re: tanie ciuchy w Legnicy 22.02.07, 22:49
          mnie się w vabbi nie podobało, poza tym, że nie lubię być jedyną rozrywką dla,
          swoją droga wyjątkowo uprzejmej, obsługi (ten wzrok, który za mną 'chodzi'), to
          wybór ciuchów marnyyyy. Zarówno wzorem jak i rozmiarem. Choć ceny przystępne,
          nie powiem.
          już z dwojga złego wolę ten Wrocław (bo i większy i bardziej urozmaicony), choć
          markowym szpanem mi zajeżdża.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka