sunfinder1983 06.11.06, 13:56 hej, czy ktoś orientuje się z Was gdzie można kupic w Legnicy jakies markowe ciuchy, ale taniej i zanzaczam że nie chodzi mi o odziez uzywana.... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asienkaa15 Re: tanie ciuchy w Legnicy 06.11.06, 14:10 w legnicy to ogolnie kicha z tanimi ciuchami. najtaniej to masz w jakims autlecie, ale w legnicy chyba takich nie ma. ostatnio jak bylam w toruniu to kupilam sobie kurtke adidasa w vabbiku, prawie jak za darmo ;D za 100 lat to moze i do nas dojdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
sunfinder1983 Re: tanie ciuchy w Legnicy 06.11.06, 15:00 a co to jest ten autlet...i vabbik....pierwsze slysze.... to tylko w Toruniu jest? troche daleko.... Odpowiedz Link Zgłoś
baby16 Re: tanie ciuchy w Legnicy 06.11.06, 15:38 Chyba outlet, a nie autlet ;/ jak już piszecie na jakiś temat to chociaż nie róbcie takich byków. Outletów jest pełno, nie tylko w Toruniu. Zwłaszcza tych "vabbików". Bo chodzi o Vabbi Factory Outlet, tak?? Ten akurat znam, jest świetny. A z tanich ciuchów to można jeszcze coś na bazarach kupić, jak ktoś się uprze. Tylko, że wtedy już nie markowe a "made in China" albo na prosto z Tajwanu. Po dwóch praniach można wyrzucić ;D Odpowiedz Link Zgłoś
mcsky Re: tanie ciuchy w Legnicy 07.11.06, 13:57 outlety (a nie ałtlety) prawdziwe to są w Warszawce i za zachodnią granicą:) w Vabbiku nigdy nie byłem, ale może coś mnie tam zwabi:P jest jakiś w poznaniu? ja w Ursusie kupiłem se zajefajne korki NIKE za 150 zeta. a moja bejbe kupuje tam kozackie kozaczki i ciuchy - nawet z wyższej półki. ałtlety rządzą - szkoda, że ich tak mało. a wam lagniczanom proponuję wybrać się gdzieś do frankfurtu - tam to musi być wypas ałtlet Odpowiedz Link Zgłoś
doris73 Re: tanie ciuchy w Legnicy 07.11.06, 19:09 zapraszam do Wrocławia, niedawno otworzyli na trasie w kierunku lotniska Odpowiedz Link Zgłoś
jedynataka Re: tanie ciuchy w Legnicy 07.11.06, 21:47 czytałam, że ten wrocławki to bardzo lipny jest i ceny są conajmniej niezadowalające. poza tym jest bardzo nie pod drodze niezmotoryzowanym (czyli mnie) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
konim691 Re: 07.11.06, 22:16 Przeciez na bazarze przy Zamku sa 3 stoiska, gdzie babki sprzedaja nowe firmowki, sprowadzane z Niemiec. Jest tez tzw.outlet na ul.NMP,koło salonu Plusa,tyle,ze nazywa sie to KONCÓWKI SERII - fajne ciuszki,tez firmowki, tez nowe;)aaa, i jescze po drugiej stronie NMP,ciuszki Pimkie, Tally Weijl,itp. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
doris73 Re: 08.11.06, 10:59 jedyna taka słyszałam to samo co Ty mówisz, taksówkarz z którym jechałam koło tego sklepu mówił, że szmira i już więcej tam nie pojedzie, ja się wybierałam w pierwszy dzień, ale jak zobaczyłam korek do sklepu to zawróciłam Odpowiedz Link Zgłoś
ola741 Re: 08.11.06, 13:01 Gdzie po drugiej stronie NMP jest ten drugi sklep o ktorym piszesz, bo ja niekojarze.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
konim691 Re: 16.11.06, 13:57 Naprzeciwko salonu CCC na NMP jest przejscie tak jakby miedzy blokami, wchodzisz w to przejscie,wychodzisz jakby na podwórzu,skrecasz w lewo i nie ma opcji,zeby nie trafila;) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
ola741 Re: 16.11.06, 22:13 Serdecznie dziękuję za odpowiedz:-)Może nawet jutro się wybiorę.Pozdrawiam.Olka. Odpowiedz Link Zgłoś
hofff Re: tanie ciuchy w Legnicy 17.11.06, 07:49 vabbi otwieraja na ul. marsa. przynajmniej taka ulotke znalazlem pod drzwiami Odpowiedz Link Zgłoś
sunfinder1983 Re: tanie ciuchy w Legnicy 17.11.06, 10:10 no ja wlasnie tez... ciekawe co to bedzie, trzeba bedzie sie wybrac w sobote:) Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Vabbi 18.11.06, 17:57 Jak ktoś był w Vabbi w Lcy, to niech napisze o wrażeniach i czy warto tam jechać? Odpowiedz Link Zgłoś
vabbik Re: tanie ciuchy w Legnicy 22.02.07, 15:53 WITAM !! zAPRASZAMY WSZYSTKICH DO NASZEGO SKLEPU NA ULICY MARSA 30 !! :) pozdrawiamy !! Załoga Vabbi Factory Outlet w Legnicy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jedynataka Re: tanie ciuchy w Legnicy 22.02.07, 22:49 mnie się w vabbi nie podobało, poza tym, że nie lubię być jedyną rozrywką dla, swoją droga wyjątkowo uprzejmej, obsługi (ten wzrok, który za mną 'chodzi'), to wybór ciuchów marnyyyy. Zarówno wzorem jak i rozmiarem. Choć ceny przystępne, nie powiem. już z dwojga złego wolę ten Wrocław (bo i większy i bardziej urozmaicony), choć markowym szpanem mi zajeżdża. Odpowiedz Link Zgłoś