aniazzielonegowzgorza 28.11.06, 12:30 dla cery tłustej, z lekkimi przebarwieniami. Najlepiej żeby był matujący. I jeśli to możliwe nie droższy niż 50 złoty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pomidorekk Re: doradźcie mi podkład kryjący 28.11.06, 12:36 najlepszy- revlon z softflex, teraz w promocji za 59 zł. ewentualnie: City Matt Erisu na niecałe 20 zł, ale duzo gorzej wygląda na twarzy i szybciej z niej schodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
grote Re: doradźcie mi podkład kryjący 28.11.06, 13:24 Max Factor w sztyfcie - dobrze kryje, matuje , dobrze się trzyma i nie tworzy maski an twarzy /ok. 30PLN/. W roosmannie jest na 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
beatap75 Re: doradźcie mi podkład kryjący 28.11.06, 13:23 nowy DAX Cosmetic, Kaszmirowy cena ok 45zł Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: doradźcie mi podkład kryjący 28.11.06, 13:28 Revlon Colorstay.Jest kilka wersji tego podkładu.Ostatnio wszedł do sprzedaży colorstay z formuła softflex.Myśle że dla ciebie byłby idealny. Odpowiedz Link Zgłoś
aniazzielonegowzgorza Re: doradźcie mi podkład kryjący 28.11.06, 13:30 a ile kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
jarka63 Re: doradźcie mi podkład kryjący 28.11.06, 13:32 pomidorek Ci powiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
aniazzielonegowzgorza Re: doradźcie mi podkład kryjący 29.11.06, 10:50 macie jeszcze jakieś propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś
inecita pytanie o colorstay 29.11.06, 11:15 czy on jest taki totalnie matujący? Szukam trwalego podkładu ale lekko dobijającego swiatlo jednak... Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: pytanie o colorstay 29.11.06, 20:59 Colorstay Revlona jest znany przede wszystkim z niezwykłej trwałości i krycia. Matuje, ale na pewno jeśli masz tłusta cerę nie zmatowi jej na cały dzień(jeszcze nie ma takiego produktu, który to potrafi).Jest kilka wersji Colorstaya. Obecnie weszła do sprzedaży odświeżona wersja starego podkładu Colorstay w butelce-Colorstay z SoftFlex. Odpowiedz Link Zgłoś
inecita Re: pytanie o colorstay 30.11.06, 09:17 nie nie mam tłustej cery, na policzkach mam odwodnioną, na czole świeci mi się trochę po około 5 godzinach, ale w normie. Zastanawiam się czy nie będzie to taki płaski, maskowaty mat Odpowiedz Link Zgłoś
vilijonkka Re: doradźcie mi podkład kryjący 02.12.06, 20:43 od niedawna używam La Rocha. jest świetny. byłam naprawdę zdesperowana, używałam clinique, szukałam lauder, ale ten bije je na głowę. jakość podkładu zależy od stężenia barwnika i tłumaczono mi, że to jest mniejwięcej tak: -golden rose 5% -loreal 30% -la roche 70% -chanel 85% niezależnie od tego jestem zachwycona. jest tylko w aptekach i ceny dość znacznie się różnią. ja zapłaciłam 60zł, a widziałam też po 69zł. ale jakość (choć reszty ich kosmetyków nie lubię) naprawdę warta tej ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiagr1 Re: doradźcie mi podkład kryjący 03.12.06, 20:13 ja też z czystym sumieniem polecam Unifiance la roshe posay, jest drogi bo kosztuje 62zł ale mi np stracza na prawie cały rok, i jest super kryjący, przy tym nie tworzy maski na twarzy. uzywam go od 3 lat i jeszcze lepszego nie spotkałam, miałam w próbce Dermablend Vichy ale wg mnie nie jest tak dobry jak Unifiance chociaz tez godny polecenia (cana taka sama) Odpowiedz Link Zgłoś