Dodaj do ulubionych

poszukiwany kardiolog dziecięcy

IP: *.* 02.10.02, 21:58
Nasza córeczka zachorowała na ZUM (zapalenie układu moczowego). Jedynym objawem choroby była gorączka. Zanim doczekaliśmy się na wynik badania moczu, Zuzia nagle zrobiła się cała sina i miała problem z oddychaniem. Prawdopodobnie było to spowodowane szybkim wzrostem temperatury. Ale bardzo się tym przejeliśmy i chcemy zbadać jej serduszko. Może ktoś nam poleci dobrego fachowca w tej dziedzinie, a może ktoś z Was był w podobnej sytuacji? Mieszkamy w warmińsko - mazurskim i dobrze by było gdybyśmy nie musieli jeździć za daleko. Kasia i Krzyś - rodzice półrocznej Zuzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: Betucha Re: poszukiwany kardiolog dziecięcy IP: *.* 03.10.02, 08:31
      Czesc ,bardzo współczuje musicie koniecznie trafic do specjalisty. Ja byłam z synkiem u kardiologa w szpitalu dziecięcym w Olsztynie to był Dr Robak, nie wiem jaką ma opinie jako kardiolog ale bardzo dokładnie zbadał Michałka , był miły i dał skierowanie na badania. Całe szczescie że nic nie wykryto w serduszku Michałka ale mamy i tak raz w roku kontrolowac i chodzimy własnie do niego. Zadzwon do szpitala na rejestracje oto tel 089 5393201.Powodzenia i zdrówka betucha :hello:
      • Gość: _Tosiaa_ Re: poszukiwany kardiolog dziecięcy IP: *.* 03.10.02, 13:44
        Najlepszym kardiologiem w dziedzinie kardiologii dziecięcej w warm - mazur jest p.Iwona Szulc(jest konsultantem wojew.)przyjmuje w szpitalu dziecięcym.Zawdzięczam jej życie dziecka ,w ostatnim momencie wykryła u Ady wadę serca,(którą dzień wcześniej inna pani przeoczyła :ouch: (wrrrrrrrrrr)Gosia
        • Gość: Betucha Re: poszukiwany kardiolog dziecięcy IP: *.* 03.10.02, 13:47
          popieram własnie rozmawiałam z kolezanka jej dziecko ma chore serduszko, i wówła własnie o tej samej Pani Doktorzdrówka :bic:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka