Dodaj do ulubionych

hotel z wewnętrznym placem zabaw i basenem???

02.01.07, 22:36
czy oprócz cudownego Hotelu Gołebiewski w Mikołajkach i Hotelu również
Gołębiewski w Wiśle można znaleźć jeszcze cos podobnego w Polsce?
ewentualnie poza nią?
bardzo zależy mi na wewnętrznym basenie oraz miejscu dla dzieci gdzie mogą
się wyszaleć zwłaszcza w razie niepogody...
przegladając oferty mam wrażenie, że albo sa to ekskluzywne hotele, gdzie
rodziny z małymi dziećmi "nie są mile widziane"...
albo pensjonaty gdzie jest miła atmosfera ale już o placu zabaw czy basenie
można pomarzyć...
a może jednak ktoś coś mi poleci???
Obserwuj wątek
    • kruszynka301 Re: hotel z wewnętrznym placem zabaw i basenem??? 03.01.07, 11:38
      basen dla siebie (bardzo rzadko pojawiali się inni turyści), rodzice na leżaku
      lub oglądający rafę, dzieci w basenie od rana do wieczora, godzinne karmienie
      kolorowych rybek na rafie, podglądanie Nemo w naturalnym środowisku, wieczorem
      dyskoteka z animatorami dla najmłodszych, a wszystko za stosunkowo małe
      pieniądze (rodzice + dwójka dzieci około 6 tys zł/2 tygodnie) - to tylko Egipt
      i nasz ulubiony hotel Coral Beachwink.

Dodatkowo w pobliżu duży aquapark bez kolejek (kto był w tatralandii, ten wie,
      co to znaczywink.
      Dziewczynki nie chciały nam wracać do krajuwink.
      • nemooo Re: hotel z wewnętrznym placem zabaw i basenem??? 22.01.07, 16:23
        A z jakim biurem podrózy lecieliście? Bo w Scanholiday, gdzie maja w ofercie
        ten hotel tydzien z jednym dzieckiem kosztuje ponad 6200 zl.

Pozdrawiam,
        Karolina
    • bogna71 Re: hotel z wewnętrznym placem zabaw i basenem??? 03.01.07, 11:53
      "Sandra" w Pogorzelicy.
      www.sandra.ta.pl
      Mają super wodny plac zabaw dla dzieci, basen odkryty dla starszych dzieciaków -
      umiejących juz pływać, dwa baseny kryte, plac zabaw na dworze (ale trochę
      słaby), boisko do siatkówki, korty, stoły do ping-ponga, dookoła las i pełno
      miejsca do ganiania, mini-ZOO, sala zabaw dla dzieci, w sezonie występy magika,
      teatrzyki dla dzieci, co wtorek ognisko z kiełbaskami i zabawami dla dzieci, no
      i 200 metrów dalej morze - w tym roku woda miała 19-20C!
      Można mieszkac w pokoju hotelowym, albo w bungalowach z własnym mini-tarasikiem
      (nasza opcja zeszłoroczna), albo w pawilonach letnich (troszkę niższy standart,
      ale tańsze).
      Jedzenie wspaniałe, no i wogóle, bardzo udany urlop, z tym, że nie najtańszy.
      (W sezonie dziecko może liczyć tylko na 15% zniżki)

• zabkamiki Re: hotel z wewnętrznym placem zabaw i basenem??? 08.01.07, 13:17
        Ja właśnie też chciałam polecić Pogorzelicę, w tym roku jedziemy tam na dwa
        tygodnie w lato, jak byliśmy dwa lata temu na wakacjach to nie mieliśmy pogody,
        jeden dzień mieliśmy ze słoneczkiem, mój synek skorzystał wtedy z wodnego parku
        basenowego, a tak po 15-17 C i deszcz, ale wypoczeliśmy naprawdę tam.
        POLECAM!!!!
        • katarzyna2222 Re: hotel z wewnętrznym placem zabaw i basenem??? 20.01.07, 16:41
          dzięki poważnie rozważę Pogorzelicę...
          a w przyszłym roku chyba wyjazd zagraniczny... wink
          • mamapelka Re: hotel z wewnętrznym placem zabaw i basenem??? 20.01.07, 18:42
            Hotel Jan Darłowo/Darłówko , tylko drogi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka