Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

prośba o opinie dotyczące butów Bronx

21.01.07, 18:25
    Mam nadzieję, że podając firmę nie łamię obowiązujących tu reguł. Mianowicie
    bardzo podobają mi się kozaki firmy Bronx...znalazlam je na stronce
    internetowej butyk.pl I tu jest moje pytanie - buty widzę jedynie na fotce i
    nie mam pojęcia czy są faktycznie porządnie wykonane i dobrej jakości. Macie
    jakieś spostrzeżenia dotyczące tej firmy? Z gory serdecznie dziękuję:)
    Obserwuj wątek
      • cioccolato_bianco Re: prośba o opinie dotyczące butów Bronx 21.01.07, 18:29
        wygodne buty ma ta firma ;)
        • mausi5 Re: prośba o opinie dotyczące butów Bronx 21.01.07, 19:11
          Ja mam czerwone balerinki tej firmy. Sa bardzo wygodne, sliczne i z dobrej
          jakosci skory!
      • nie-niebieska Re: prośba o opinie dotyczące butów Bronx 21.01.07, 19:16
        mam balerinki tej firmy, sa bardzo ladne i wygodne
        nie polecam jednak tego sklepu, mialam z nimi problemy
        nie wysylaja wcale tak szybko jak obiecuja i nie maja wszytskich butow w
        magazynie, a mozna je jednak wciaz zamawiac
        zamowilam, zaplacilam, napisali, ze butow nie ma, a na zwrot gotowki czekalam
        miesiac, jestem za to wsciekla i nigdy wiecej nie skorzystam z ich uslug
        zanim zamowisz napisz najpierw do sklepu mejla
        • asiawoodstock Re: prośba o opinie dotyczące butów Bronx 21.01.07, 21:52
          Czy istnieje możliwość kupna butów Bronx w sklepie ? Chodzi mi o Poznań. Kiedyś
          kupiłam buty tej marki w pasażu Rondo przy Rondzie Starołęka, ale teraz już nie
          ma tam tego skelpu. Ktoś wie? Nie chcę ryzykować kupna złego rozmiaru.
          • krauss Re: prośba o opinie dotyczące butów Bronx 21.01.07, 23:17
            Przylaczam sie do prosby o adresy sklepow z butami Bronx w Poznaniu :)
          • jagnaaa83 Re: prośba o opinie dotyczące butów Bronx 03.04.07, 20:49
            właśnie odkryłam skep z butami bronx jest w poznaniu w Panoramie
      • jooasiaa Re: prośba o opinie dotyczące butów Bronx 21.01.07, 22:26
        Hutownia butyk jest koło mnie na sasiedniej ulicy.Mam od nich kilka par butów
        ale letnich. I co stwierdzam Bronx ma okropnie twardą skórę jesli masz wrażliwe
        nogi napewno cie obetrą.Opinia co do letnich butów- zimowych nie miałam.
        • evil_woman666 Re: prośba o opinie dotyczące butów Bronx 22.01.07, 11:18
          W zeszlym tygodniu zakupilam sobie botki Bronx na allegro tez ze sklepu butyk.pl
          i sa super (nawet je tu prezentowalam wczesniej). Bardzo wygodne, super miekka
          skorka, nic nie obciera :) Paczke dostalam nastepnego dnia wieczorem po
          zamowieniu, jednak okazaly sie za duze i odeslalam nastepnego dnia rano na
          wymiane. Nowe butki przyszly po 2 dniach :) Bardzo polecam :)
      • daggy4 Re: prośba o opinie dotyczące butów Bronx 22.01.07, 12:31
        mialam kiedys zimowe buty tej firmy i byly wygodne. kupilam w sklepie, ale nie
        w poznaniu
      • lamadame dziękuję za uwagi:) 22.01.07, 12:50
        Widzę, że przeważają jednak te pozytywne. W związku z obniżkami i podobno
        nadchodzącymi śniegami;) zdecyduję się na zakup tych kozaków. I potem sama
        wystawie opinię na forum;)
        • asiawoodstock Re: dziękuję za uwagi:) 22.01.07, 17:37
          Dawno temu w 2001 albo 2002 kupiłam świetne eleganckie klapko-sandały bronx i
          właściwie do dzisiaj nadają się do użytku, tylko nie noszę już ich bo mi się
          zwyczajnie znudziły :)) Kupiłam je właśnie w pasażu Rondo, ale jak wspomniałam
          wcześniej już tam nie ma tego butiku. Jestem w kropce, bo podoba mi się kilka
          modeli, a nie chcę kupować drogą wysyłkową :/
      • ornak2 Re: prośba o opinie dotyczące butów Bronx 22.01.07, 20:17
        Kupiłam u nich a październiku oficerki, wymierzyłam dokładnie tak jak podają na
        swej stronie, buty pasują idealnie, są oryginalne, bo nie widziałami ich ani w
        żadnym sklepie ani na nikim mijanym na ulicy.Wygodne ,przesyłka po 2 dniach,za-
        płata przy odbiorze.Kupowałam w butyk.pl.
      • a.polonia Re: prośba o opinie dotyczące butów Bronx 03.04.07, 21:02
        wyglada na to, ze ja trafilam na jakies felerne, twarda skora, cholernie
        niewygodne! rozmiar ok, ale nie da sie w nich chodzic, tak mi obcieraja stopy :(
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka