mama_ania77 Re: Test.. 16.03.07, 23:18 biorę i nic! już kompletnie zagmatwałam sobie wszystko (( Odpowiedz Link
mama_ania77 Re: Test.. 16.03.07, 21:59 czy ktos mi moze powiedzieć co robię żle, ale łopatologicznie, bo coś cieżko mi się dzisiaj myśli.... Odpowiedz Link
sweet.joan Re: Test.. 16.03.07, 22:04 A by the way, jest takie specjalne forum testowe, na którym sobie można ćwiczyć wszelkie sygnaturki, wklejanie linków itp. Można znaleźć tam też cenne wskazówki, co i jak zrobić. Proszę: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=1 Powodzenia! Odpowiedz Link
mama_ania77 Re: Test.. 16.03.07, 23:12 No nie umiem i juz..... buuuuuuuuuuuuu jakaś tępa jestem....ćwiczę i nic juz sama sobie wszystko pomieszałam (na tym testowym cwiczę) Odpowiedz Link
edelka Re: Test.. 17.03.07, 11:01 a czy po tym całym ciagu literek, czyli pon tym linku wstawiłaś spacje lub enter? Bo trzeba I myśle, że nie trzeba było na stronie tiny skracać adresu... Ja zaraz spróbuję coś Ci wykombinować Odpowiedz Link
edelka Re: Test.. 17.03.07, 11:03 wpisz to co niżej tylko zamień duże literki HTTP na małe i będzie działać <a href="HTTP://www.szipszop.pl/tickers/16442.gif">Michał</a> Odpowiedz Link
mama_ania77 Re: Test.. 19.03.07, 22:36 Edelka, jesteś WIELKA!!!!Dziekuję~!!! Jak znajdę chwilkę to pokombinuję z drugim... ) Odpowiedz Link
mama_ania77 Re: Test.. 20.03.07, 12:37 Drugie już jest )) Udało się Dziękuję za pomoc, może jeszcze kiedyś będzie potrzebna ) Odpowiedz Link
dzoaann Re: Test.. 30.03.07, 00:39 tak mi się przypomniało.. To nasze forum powstało chyba jako antidotum szufladkowania--tzn. można poruszać wszystkie tenaty dowolnie--bez względu na to, czy jakies forum przewidziane do tego juz istnieje. Np.zupy, kupy, porady prawne, porady dla ludzi z zagranicy, testy dla wprawiających się w forumach itp.) Dlatego właśnie to jest nasze forum i nie gnębijcie nas za testowanie sygnaturek na forum innym niż przewidziane przez gazetę. Pozwólcie to zrobić w "przyjaznym środowisku".... Odpowiedz Link
sweet.joan Re: Test.. 30.03.07, 19:36 Dzoaann, nie myśl, że intencją moją było gnębienie kogokolwiek. Tylko tak podpowiedziałam, bo może ktoś nie wie, a się przyda Odpowiedz Link