Gość: DIDI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.07, 13:55 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nowakowski Re: co sądzicie o naszych strażnikach miejskich?? IP: 80.51.140.* 28.03.07, 15:13 sa smieszni szczgulnie pan wojciechowski normalnie zwala z tego kolesia haaaaaa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nora Re: co sądzicie o naszych strażnikach miejskich?? IP: 80.51.140.* 28.03.07, 21:20 Wyrazy szacunku dla panów ze straży miejskiej- wykonują solidnie swoją pracę. Pzdr dla panów, ktorzy ostatnio zamist mandatu wlepili mi tylko ostrzeżenie, za parkowanie w niedozwolonym miejscu. Wielkie dzięki za zrozumienie ( sytuacja pod bramkowa) :0))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek Re: co sądzicie o naszych strażnikach miejskich?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.07, 14:26 Do Pana Nowakowskiego, który wypowiadał się na temat Pana Wojciechowskiego: po pierwsze nazwiska itp pisze się z wielkich liter głąbie! A po drugie jeśli go nie znasz to nie osądzaj bo jestem ciekaw jak Ty wyglądasz bo on to przynajmniej coś przedstawia jak na strażnika przystało!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;)))) Re: co sądzicie o naszych strażnikach miejskich?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 22:06 Uważaj zebyś sie kiedyś na niego nie naciął:) a pozatym on jest wporządku:) pozdrawienia dla Pawła:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 213 Re: co sądzicie o naszych strażnikach miejskich?? IP: 83.2.11.* 11.05.07, 00:30 no wojciechowski masakrator koles smieszny jest co on robi mialem z nim stycznosc 2 razy i nie moglem ze smiechu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Sparrow Re: co sądzicie o naszych strażnikach miejskich?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 15:21 Notowali mnie bo grałem na ulicy osiedlowej, na której pierwszęnstwo mają mieszkańcy, w piłkę . . . paranoja. Ale mój kuzynek z nimi pojechał powiedział że mają się pałować i nie mam gadać cytuję : "z pedałami". Normalnie paranoja. Gdzie byli jak się nawalali na stadionie!? Zamiast karać dzieciaków za jazdę bez karty rowerowej powinni zająć się złomiarzami i innym złodziejstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noo Re: co sądzicie o naszych strażnikach miejskich?? IP: 80.51.140.* 15.06.07, 11:57 kundle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: co sądzicie o naszych strażnikach miejskich?? IP: 83.2.10.* 28.03.07, 22:02 są spoko!!! pozdrawiam cały zespół S.M. i komendanta też!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gładysz Re: co sądzicie o naszych strażnikach miejskich?? IP: 83.2.9.* 29.03.07, 06:53 Potrafią tylko karać kierowców za wjazd na Grudziądzką lub złe parkowanie!!!Ale niech się wykażą łapaniem właścicieli psów które zasrywają nasze miasto!!! Chodząc po naszym mieście trzeba patrzyć pod nogi aby nie wejść w minę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))) Re: co sądzicie o naszych strażnikach miejskich?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 22:04 A co oni robią człowieku?! własnie to co napisałeś a psa powinien pilnować właściciel bo to jego własnosc a nie Straży Miejskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dizi Re: co sądzicie o naszych strażnikach miejskich?? IP: 83.2.11.* 29.03.07, 10:07 kupcie im górale , i zakażcie przewożenia na ramie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DIDI Re: co sądzicie o naszych strażnikach miejskich?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.07, 14:05 jakie górale?! bez sensu! chyba pomyliłeś forum!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolny etat Re: co sądzicie o naszych strażnikach miejskich?? IP: 80.51.140.* 29.03.07, 19:09 A teraz przyjmują do straży miejskiej,ktoś wie jakie papiery składać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SS Re: co sądzicie o naszych strażnikach miejskich?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.07, 10:25 ZA PóźNO CHłOPIE , CZAS NA SKłADANIE PAPIERóW MIJA DZISIAJ.JAK ZDążYSZ TO SKłADAJ ALE MUSISZ SIę POSPIESZYć!!! WIęCEJ SIE DOWIESZ W URZęDZIE MIASTA POKóJ NR 5!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DIDI Re: co sądzicie o naszych strażnikach miejskich?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.07, 10:21 I CO NIKT NIC WIęCEJ NIE NAPISZE? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TRUE Re: co sądzicie o naszych strażnikach miejskich?? IP: 83.2.11.* 04.04.07, 12:26 Ja jakoś ich nie dostrzegam szczególnie gdy wracam póżnym wieczorem z pracy. Miasto wtedy roi się od młodocianych, pijanych czy nacpanych bandziorów i jakoś nigdy (a chodzę codziennie)nie zauważyłem Straży Miejskiej.Dawac mandaty jest łatwo ale kto ma stawic czoła chuliganom? Dla mnie S.M to wyrzucane w błoto nasze pieniądze bo oprócz groznej nazwy ta instytucja (S.M)nic nie wnosi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DIDI Re: co sądzicie o naszych strażnikach miejskich?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.07, 13:30 NIE WIDZISZ ICH BO NIE PATRZYSZ TAM GDZIE MASZ!!! A O KTóREJ TY Z PRACY WRACASZ? MYśLISZ żE ONI PRACUJą PO 36 GODZIN!!! CZęśCIEJ ICH WIDAć NIż POLICJE! BO FUNKCJONARIUSZY POLICJI WCALE NIE WIDAć BO CIężKO IM TYłKI RUSZYć Z KRZESEł! KUP CZAS CHEłMNA W TYM TYGODNIU I SOBIE POCZYTAJ. WTEDY ZMIENISZ ZDANIE ZE NIC NIE ROBIą. BO W TYM TYGODNIU SłYSZAłEM żE DUżO SIę DZIAłO W NASZYM MIEśCIE! WłAśNIE żE CHULIGANI BARDZIEJ SIę ICH BOJą NIż POLICJI!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: co sądzicie o naszych strażnikach miejskich?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 12:28 oni tylko widzą gdzie jest brudno i chodzą tam gdzie jest bezpiecznie , robią sobie przejażdżki nad wisłę albo nad jezioro a nie pujdą np na planty gdzie pełno bandytów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggg Re: co sądzicie o naszych strażnikach miejskich?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.07, 12:45 Pewnie Cię ukarali i teraz pyskujesz.Jeżeli coś ci przeszkadza to zgłoś,ale łatwiej jest kogoś oczerniać. Ty też maż obowiązek zgłosić jak coś się dzieje.Jeżeli ktoś zgłosi, że ktoś zanieczyszcza teren to muszą jechać, a samochód jest po to żeby z niego korzystać! Gdyby było więcej municypalnych w naszym przebojowym mieście to więcej by zrobili, a przecież nie rozdwoją się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TRUE Re: co sądzicie o naszych strażnikach miejskich?? IP: 83.2.11.* 07.04.07, 10:35 możliwe że nie pracują po 36h ale chyba mają jakieś służby?? Straż pożarna też nie pracuje po36h a mimo to ratują ludzi o każdej porze.Gdyby S.P pracowała w taki sposób jak S.M to spłonelibyśmy jak RZYM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: co sądzicie o naszych strażnikach miejskich?? IP: 80.51.140.* 07.04.07, 13:23 strażników jest tylko ośmiu,i pracują po 12 godz. pokarz że jesteś lepszy i pracuj 32. a wtedy pogadamy.Znam ich nie od dziś i wiem że ta praca jest bardzo stresująca,skąd możecie wiedzieć co robią skoro nie macie z nimi styczności.Strażaków też się prawie nie widzi a wiadomo że są.Ostatnio STRAŻ MIEJSKA złapala nożownika który biegał po grudziądzkiej,i kto wie co by zrobił gdyby nie oni.Zastanówcie się co mówicie,wyobrażacie sobie tylko jeden patrol policji???dopiero wtedy po zmroku by się działo SODOMA I GOMORA!!!A kogo się boją policji???hehe!!! nie wydaje mi się. niedługo może będzie więcej patroli a wtedy bójcie się przestępcy!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczery Re: co sądzicie o naszych strażnikach miejskich?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 21:29 macie cos do nich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gfhf Re: co sądzicie o naszych strażnikach miejskich?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 21:57 fgfg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 55 Re: co sądzicie o naszych strażnikach miejskich?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 13:36 jak czytam te wypowiedzi i patrze na "ip" to mam wrazenie jakby jedna mała gó..ara stawała w obronie tatusia lub dobrego imienia Strazy Miejskiej(lecz czy je ma to nie wiem). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izi Re: co sądzicie o naszych strażnikach miejskich?? IP: 83.2.11.* 09.04.07, 11:28 wszędzie są tam gdzie ich niema i wszycho, co tu dużo gadac boją się własnych cieni.dziura w budżecie miasta.Owacje dla burmistrza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krychaszep Re: co sądzicie o naszych strażnikach miejskich?? IP: 83.2.11.* 09.04.07, 22:13 kiedy mi przy samochodzie urwali lusterko od samochodu i zadzwoniłem do S.M. i podałem nazwiska tych którzy mi urwali to powiedzieli że mam napisać petycje o zwiększenie ilości patroli bo oni nie mogą się rozdwoić (winnych nie ukarano)śmieszne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: co sądzicie o naszych strażnikach miejskich?? IP: 83.2.8.* 09.04.07, 22:20 niech zajma sie tymi wlascicielami psow co pozwalaja srac w kazdym miejscu! bez zadnych upomnien, od razu mandat i po sprawie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: co sądzicie o naszych strażnikach miejskich?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.07, 08:19 Kradzież zgłasza się na policję, taki wszechwiedzący i nie wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: co sądzicie o naszych strażnikach miejskich?? IP: 83.2.10.* 10.04.07, 18:46 piszecie bzdury!!! Chełmińska S.M. jest ok!!! fakt ,jest ich mało !!! ale więcej robią dla tego miasta niż POLICJA!!! pozdrowienia dla S.M. od stałego klienta ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkanka Re: co sądzicie o naszych strażnikach miejskich?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 12:41 Staż miejska zajmuje sie tym czym nie ma .Dziś byłam rano na plantach i nawet nie można pospacerować spokojnie po jakieś pijaczki zaraz człowieka zaczepiają, aż strach sie spojrzeć na takiego typa ,po pewnie zaraz do bicia by sie rwał.Moim zdaniem miejska powinna zająć sie tymi pijaczkami,aż wstyd jak przyjeżdżają turyści i to wszystko widzą i ich również zaczepiają o pare groszy .Skandal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghk Re: co sądzicie o naszych strażnikach miejskich?? IP: 83.2.12.* 13.04.07, 14:22 Gdyby nie oni to to miasto zakochanych zamieniłoby się w wioche ćpunów !!! co by tu się działo, chociaż już i tak za dużo tu sie dzieje !!! Katastrofa :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VVV Re: co sądzicie o naszych strażnikach miejskich?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.07, 14:33 MIESZKANKA NIE MąDRUJ SIę TAK!!!! MYśLISZ żE NIC Z TYMI PIJAKAMI NIE ROBIą!? TAK CI SIę WYDAJE!!!!!! NIE MA DNIA żEBY NIE MIELI Z NIMI DO CZYNIENIA! CO Z TEGO JAK WYSTAWIą IM MANDAT SKORO NA DRUGI DZIEń ZNOWU PIJą PO PARKACH! NIE WYPOWIADAJ SIę LEPIEJ NA TEMAT O KTóRYM NIE MASZ POJęCIA!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: co sądzicie o naszych strażnikach miejskich?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.07, 14:47 LEPIEJ NIECH NIE WYPOWIADAJą SIę CI KTóRZY NIE MAJą POJęCIA O PRACY I DZIAłANIU STRAżY MIEJSKIEJ BO NIE MACIE ZBYT DUżEGO POJęCIA O TYM! NEGATYWNIE NA ICH TEMAT TO POTRAWIą SIę WYPOWIADAć TYLKO CI KTóRZY ZOSTALI UKARANI ! ALE TO NIE POWóD żEBY NA NICH TAK JEźDZIć! NIKT BEZ PRZYCZYNY MANDATU NIE DOSTAł!!!! KAżDY GADA żE NIC IM NIE WOLNO ROBIć NIE MAJą żADNYCH PRAW A POTEM MAJą PROTENSJE DO NICH żE NIC NIE ROBIą W ZWIąZKU Z TYM... CZY Z TYM.. JEDNO PRZECZY DRUGIEMU!!! ZNAJą SWOJE ZADANIA I WYKONUJą SWOJą PRACE FACHOWO. A TAK NAPRAWDE POMYśLCIE CO BY SIę DZIAłO W NASZYM MIEśCIE GDYBY TEJ STRAżY NIE BYłO? POLICJA W żYCIU NIE DAłABY SOBIE RADY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iii Re: co sądzicie o naszych strażnikach miejskich?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 03:46 racja....wracalam wieczorem z miasta ok 22 i chodzili po grudziadzkiej....czy oni maja paralotnie zeby w ciagu 5 min byc w calym chelmnie...najpierw narzekacie ze jezdza tylko i patrza a jak chodz tez wam zle bo wszedzie nie zdaza...ludzie od czego macie tel komorkowe wystarczy tylko zadzwonic a napewno sie zjawi albo policja albo straz....ale po co lepiej popatrzec jak sie bija albo pijaki wyzywaja smiech z tego macie...czlowiek zemdleje na ulicy a wy go omijacie jak tredowatego bo myslicie ze to pijak...to nasza chelminska spolecznosc jest wredna...a nie staz miejska...jezeli cos sie dzieje a oni sa o tym poinformowani to nie wierze zeby nie pomogli....a pozatym sa w pozadku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: co sądzicie o naszych strażnikach miejskich?? IP: 80.51.140.* 21.04.07, 09:21 Sam bym chciał być strażnikiem ,bym tępił wszystkich ćpunów i pijaków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reszka Re: co sądzicie o naszych strażnikach miejskich?? IP: 83.2.9.* 21.04.07, 18:21 Są super - bardzo dbają o swych bliskich. Zawszwe wszędzie dowożą ich służbowym autem. Widze to codziennie. Ulica Młynska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kt Re: co sądzicie o naszych strażnikach miejskich?? IP: 83.2.10.* 23.04.07, 12:53 haha no super!aledowozenie swoich bliskich w pracy to rzecz nie na miiejscu ;) co robi nasza SM?nic? ;) zajmuje sie nie tmy co trzeba?tlyko wlepieniem mandatu byle komu,zeby wyczerpac dzienny limit i pojsc na piwko?;) najlepsza jest sprawa z psami...porazka jak idzie napakowany koles z amstafem to mu uwagi nie zwroca... ida dzieci i starsi o od razu madnacik..a najle0psze jest to,ze te mandaty sa nie tam gdzie powiinny!bo powinni pilnowac czy pies sie nie zalatwia w meiscie na chodniku anie trawie to raz!dwa nie maja prawa zaczepiac dzieci,trzy MY PLACIMY PODATEK ZA PSY,a jelsi placimy podatek i ammy sprzatac to musza byc kosz ena odchody,a jelsi ich miasto nie postawilo toz naczy ze ta kasa idzie na innych ktorzy to sprzataja! jakbyscie nie wiedzieli,a znajac nasz ciemnogrod nie znacie ;) albo to... znajoma dostala mandat bo jej pies sie zaltwil na trawie i to jeszce po drodze tam na dol do parku...a ten anlfabeta napisal jej na mandacie ulica Charcerska zamiast Harcerska...albo to... dziciak ma malego baseta co dobrze chodzic nie umie a koles "wez tego jamnika na smycz" kawalow nie trzeba opowiadac...wszytsko mowi samo za siebie... w innych miastach znajomosc rasy od policji i SM jest wymagana...i nie akzdego psa sie czepiaja..to samo tyczy sprzatania po psie... albo to... zamiast naprawde pilnowac co sie dzieje to przyjezdzaja np na sklode postaja nawet 30 min!gdzie nic sie kompletnie nie dzieje!tam gdzie byc powinni ich nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: co sądzicie o naszych strażnikach miejskich?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.07, 14:22 A TY SIE K... TAK NIE MąDRUJ BO WSZYSTKICH ROZUMóW NIE POZJADAłEś!!!! MASZ NIE PEWNE żRóDłO INFORMACJI!!! KTO CI TAKICH BZDóR NAOPOWIADAł!!??? SAM JESTEś ANALFABETA POPATRZ NA SWOJą ORTOGRAFIę!!! Z Tą ULICą NAPEWNO NIE BYłO TAKIEGO PRZYPADKU!!! W 200 % A WY LUDZIE NAJPIERW GADACIE żE NIE ZAJMUJą SIę PSAMI A JAK KARAJą TO TEż MACIE PRETENSJę! ZDECYDUJCIE SIę! żEBY WYRZUCIć PSIą KUPKE NIE POTRZEBA SPECJALNEGO POJEMNIKA ZWYKłY WAM NIE WYSTARCZY!!!! Z TYM WOżENIEM BLISKIM TO TEż NIE PRAWDA! SKąD WY K... MACIE TAKIE INFORMACJE!? TOTALNE BZDURY!!!! POPATRZCIE NA SIEBIE A NIE OBSMAROWUJECIE INNYCH!!!! TAK GłUPIO PIER... A NIEJEDEN Z WAS CHCIAłBY BYć STRAżNIKIEM!! JA TEż! ALE CAłE SZCZęśCIE JEST WIęCEJ TAKICH PORZąDNYCH LUDZI CO MAJą POZYTYWNą OPINIE I NORMALNE ZDANIE A MNIEJ TAKICH IDIOTóW CO SAMI NIE WIEDZą JUż CO PISAć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinuh Re: co sądzicie o naszych strażnikach miejskich?? IP: 83.2.9.* 23.04.07, 16:29 Jestem za tym aby ścigać właścicieli psiaków którzy nie sprzątają i wlepiać im i to srogie mandaty .Czas zrobić z tym porządek aby nasze miasto nie było tak zasrane jak to jest w tej chwili!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krychaszep Re: co sądzicie o naszych strażnikach miejskich?? IP: 83.2.11.* 29.05.07, 23:34 gdybyś nie wiedział to psie odchody muszą być wyżucane do specjalnych pojemników a jeżeli takowych nie ma to muszą być zatrudnieni ludzie do sprzątania tego. Znajomy policjant powiedział mi nawet że taki zużyty pakiet sanitarny moge zostawić do posprzątania przez odpowiednie osoby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nitroo Re: co sądzicie o naszych strażnikach miejskich?? IP: 195.117.22.* 01.06.07, 12:34 witam wypraszam sobie tych idiotow jezeli to sam nim jestes jezeli chodzi o rozwozenie bliskich to jest w 300% prawda poniewaz nie raz i nie dwa widzialem jak odwozili do domciu swoje rodzinki fakt czesc swojej roboty robia solidnie ale prawda jest taka ze boja sie i tam gdzie powinni byc to ich nie ma na sklodowskiej widzialem ich nie raz jak sobie siedzieli w samochodzie i nic pozytecznego nie robili, na planatach bywaja czasami ale zaczepiaja tylko mlodych bo do osilkow nawet nie podejda bo sie boja i taka jest prawda o chelminskiej strazy miejskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chwdsm [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 14:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnn Re: co sądzicie o naszych strażnikach miejskich?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.07, 09:35 cwaniaczku tylko czekać kiedy cię namierzą.boli bo dostałeś mandacik za złe parkowanie?? gdybyś miał czyste sumienie to takich bzdur byś nie pisał.przeciwni mundurowym mogą być tylko ludzie zepsuci,którym przeszkadza obecność kogoś kto może ich zwinąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: co sądzicie o naszych strażnikach miejskich?? IP: *.cpe.marton.net.pl 15.07.07, 16:13 Pawel Wojciechowski jedyny porzadny straznik w tym miescie,pozostali ponizej oczekiwan,nieznam tego nowego ktory jakis czas temu doszedl miejmy nadziejie ze bedzie lepszy niz pozostali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kryl Re: co sądzicie o naszych strażnikach miejskich?? IP: 83.2.8.* 27.05.07, 16:50 ja jestem zadowolony bo mam sąsiada strażnika i tym samym często patrolują moje tereny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???? Re: co sądzicie o naszych strażnikach miejskich?? IP: *.adsl.inetia.pl 30.05.07, 12:48 lenie, az czuc przez druty telefoniczne. nic nie dbaja o porzadek. sa zmeczeni tym, ze przychodza do roboty i uwazaja, ze kasa nalezy im sie tylko za bycie straznikiem. czas pogonic to towarzystwo. moze radni przyjrzeliby sie temu, po co oni wlasciwie sa, co powinni robic, a co tak na prawde robia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wku..ony Re: co sądzicie o naszych strażnikach miejskich?? IP: 83.2.11.* 30.05.07, 15:43 Moim zdaniem to oni se dziwni i tchurzliwi... Wlepiaja mandaty mlodziezy za spozywanie alkoholu- bardzo dobrze. Ale nie robia nic z zadymiarzami nie ma pieszych patroli po plantach itp to jest wkurzajace... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do wku... Re: co sądzicie o naszych strażnikach miejskich?? IP: 80.51.140.* 30.05.07, 15:52 pracuję w pobliżu i widzę jak ciągle użerają się z takimi śmierdzielami jak TY.jadą na każde zgłoszenie.A MOŻE TO TY WŁAŚNIE JESTEŚ LENIWY I CIĘŻKO CI ZADZWONIĆ ABY POINFORMOWAĆ ICH O TYM CO SIĘ DZIEJE!!!!!!!!!!!!!!!fAJNIE JEST KOGOŚ OSKARŻAĆ!!!SPOJŻ NA SIEBIE LENIU I UDERZ SIĘ W PIERŚ CZY TY ZROBIŁEŚ WSZYSTKO ŻEBY TACY NIE CHODZILI I NIE BROILI!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: co sądzicie o naszych strażnikach miejskich?? IP: *.adsl.inetia.pl 01.06.07, 11:42 czy ty jestes straznikiem ? kto z nich na okraglo szarpie sie z pijakami? tylko woza swoje ty...i samochodem i nic ich nie ineresuje.a syf wokol nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abcz Re: co sądzicie o naszych strażnikach miejskich?? IP: *.cpe.marton.net.pl 04.08.07, 18:51 Pozdrowienia dla najlepszych strażników miejskich- Pana Andrzeja Rolka i Pana Marcina Hawejki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vdey Re: co sądzicie o naszych strażnikach miejskich?? IP: *.cpe.marton.net.pl 04.08.07, 18:57 Andrzej Rolek niech pozdrowi krewnego księdza z ameryki- ks.Lewandowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojciech [...] IP: 83.2.8.* 13.06.07, 01:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do wojciecha Re: co sądzicie o naszych strażnikach miejskich?? IP: 80.51.140.* 13.06.07, 10:27 Czuć zazdrość!!! Strach i przerażenie!!!Byłeś ścigany??? Czy boisz się że będziesz??? Pozdrowienia dla Pawełka W. to dobry kolega i niedościgniony w łapaniu bandytów takich jak ty!!!Paweł wyłap wszystkich może skończy się bandytyzm i czuby pójdą siedzieć.W końcu będzie porządek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczesany Re: co sądzicie o naszych strażnikach miejskich?? IP: 80.51.140.* 13.06.07, 19:05 zgadzam się z poprzednikiem Paweł do dzieła!!!!My w Ciebie wierzymy!!!Wyłap tych gnojów co nie mają szacunku nawet dla siebie.WSZYSCY CO NIENAWIDZĄ MUNDUROWYCH TO DEGENERACI CO MAJĄ NIE JEDNO NA SUMIENIU!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojciechowski [...] IP: 83.2.8.* 13.06.07, 19:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: co sądzicie o naszych strażnikach miejskich?? IP: 83.2.8.* 13.06.07, 19:19 zawsze bedziecie zerami na pensji za moje piniadze a wy jeszcze smiecie sie czepiac normalnych ludzi wezcie sie za gowniarzy co kradna torebki a nie sie wozicie jak szmaty mam was w ch..u policje i straz niemozna na was liczyc bohaterzy a wojciechowski młody ze strazy to badzior i tyle !!!wezscie sie do roboty obiboki bo trzeba na mieszkanie obskurne w bloku zarobic matoły z kompleksami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do koła [...] IP: 80.51.140.* 13.06.07, 21:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: synek Re: co sądzicie o naszych strażnikach miejskich?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.07, 22:40 Nasi strażnicy być może nie są idealni, ale na pewno ostatnio na miescie wyreczaja naszych policmajstrów. Nie jest to dobra sytuacja, bo to własnie oni są od mandatów za złe parkowania i obsranych piesków. Paradoksalnie ich notowania rosną, bo nasza policja sobie nie radzi - jest ich za mało, na to aby regularnie na pieszo łazić po mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: co sądzicie o naszych strażnikach miejskich?? IP: 83.2.10.* 13.06.07, 22:55 witajcie , kilka lat wstecz też psioczylem na Straż Miejską, wtedy komendantem był p.Nowakowski, dziwny facet !!! (kilka razy bylem świadkiem jak wytaczał sie z "okrąglaka") od czasu przejęcia obowiązków przez obecnego komendanta p.Świdlikiewicza , zmieniłem zdanie o naszych strażnikach !!! sa naprawde spoko!!! no a pani strażniczka jest rewelacyjna !!! pozdrawiam cały zespoł S.M. zycze samych spokojnych słuzb !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [s] Re: co sądzicie o naszych strażnikach miejskich?? IP: 80.51.140.* 22.06.07, 20:39 hahahahahah strażnicy miejscy są porządni hahaha stoje na ulicy spisali mi groźili kuratorem za takie coś a dzisiaj ziomek pije na ulicy browara na schodach z ziomami a oni stali na rogu w kabarynie i nawet nie podjechal iwzorowa postawa strażników miejskich ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ankap Re: co sądzicie o naszych strażnikach miejskich?? IP: *.range81-157.btcentralplus.com 15.07.07, 14:15 Czytam to i oczom nie wierze - kto to jest wojciechowski i dlaczego on pisze o sobie!!! To jest albo jakis gosc ktory fuksem przeszedl badania psychologiczne (chyba takie musza przejsc straznicy), albo NARCYZ! ;-))))))) Jak on wyglada chetnie mu pogratuluje pomyslu za samozachwyt hi hi hi... Kogo oni przyjmuja do pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ankap Re: co sądzicie o naszych strażnikach miejskich?? IP: *.range81-157.btcentralplus.com 15.07.07, 14:23 I mam prosbe aby pan W. nie kasowal swoich opisow jaki to jest on super- strażnik albo pomyslal i sie nie podpisywal swoim nazwiskiem. Bo mysle ze nie wszyscy jego koledzy z pracy sa takimi zakretami (chyba ma bo po takim zachowaniu na forum to mam watpliwosci) Zycze powodzenia - komedia:-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZNAJOMY [...] IP: *.dip.t-dialin.net 17.07.07, 01:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kki [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 21:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1234 Re: co sądzicie o naszych strażnikach miejskich?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 22:42 są ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ankap Re: co sądzicie o naszych strażnikach miejskich?? IP: *.range86-145.btcentralplus.com 19.07.07, 12:16 Ach to ten ;-000 Dzięki(niski kwadracik - narcyzek) Zrobię mu z kumpelami obciach he he he.... A MOŻE DO GAZETY??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyy Re: co sądzicie o naszych strażnikach miejskich?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 13:53 Są ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxio Re: co sądzicie o naszych strażnikach miejskich?? IP: *.chello.pl 05.08.07, 11:45 moze i sa ok, ale po co sa? co robia? chyba tyle co ten caly burmistrz, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hjjj Re: co sądzicie o naszych strażnikach miejskich?? IP: 80.51.140.* 05.08.07, 20:47 trzeba było do szkoły chodzić a nie zazdrościć teraz stołka burmistrzowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: co sądzicie o naszych strażnikach miejskich?? IP: 80.51.140.* 05.08.07, 21:48 jezdza i tylko za laskami się oglądają!tak,tak sama zauwazyłam jak krążyli za mna!ze im nie wstyd!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hhh Re: co sądzicie o naszych strażnikach miejskich?? IP: *.ipt.aol.com 07.08.07, 01:24 Wy.. tych pojebów w h.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio Re: co sądzicie o naszych strażnikach miejskich?? IP: *.abaks.pl 07.08.07, 23:00 PACANY Odpowiedz Link Zgłoś