najwspanialszyon 13.04.08, 22:19 Jakie wam sie bardziej podobaja ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
najwspanialszyon Re: sportowe czy terenowe. 13.04.08, 22:25 > limuzyny z pełnym barkiem :D i szoferem? Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: sportowe czy terenowe. 13.04.08, 22:28 najwspanialszyon napisał: > > limuzyny z pełnym barkiem :D > > i szoferem? Niekoniecznie. Barek ważniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
najwspanialszyon Re: sportowe czy terenowe. 13.04.08, 22:29 > Niekoniecznie. Barek ważniejszy. sama bedziesz pila? Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: sportowe czy terenowe. 13.04.08, 22:30 najwspanialszyon napisał: > > Niekoniecznie. Barek ważniejszy. > > sama bedziesz pila? chciałabym, ale Funny wychleje mi połowę ;P Odpowiedz Link Zgłoś
najwspanialszyon Re: sportowe czy terenowe. 13.04.08, 22:31 > chciałabym, ale Funny wychleje mi połowę ;P To kto was potem odwiezie bez szofera??? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: sportowe czy terenowe. 13.04.08, 22:38 Jak to kto? Najpierw ja Ines, później ona mnie. A później będzie akurat dobra pora na to, żeby się znowu napić :D Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: sportowe czy terenowe. 13.04.08, 22:57 funny_game napisała: > Jak to kto? Najpierw ja Ines, później ona mnie. A później będzie > akurat dobra pora na to, żeby się znowu napić :D czy ja już Ci mówiłam, że reaguję na Ciebie jak na psychopatę? fascynacja pomieszana z fobią :D Odpowiedz Link Zgłoś
najwspanialszyon Re: sportowe czy terenowe. 13.04.08, 23:01 > czy ja już Ci mówiłam, że reaguję na Ciebie jak na psychopatę? > fascynacja pomieszana z fobią :D jestescie les? Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: sportowe czy terenowe. 13.04.08, 23:07 najwspanialszyon napisał: > > czy ja już Ci mówiłam, że reaguję na Ciebie jak na psychopatę? > > fascynacja pomieszana z fobią :D > > jestescie les? nie, trans. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: sportowe czy terenowe. 13.04.08, 23:12 Dwa trany? W kapsułkach, czy na łyżeczce? Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: sportowe czy terenowe. 13.04.08, 23:13 a są w czopkach? nie dla mnie, dla tego wyżej tam, ło... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: sportowe czy terenowe. 13.04.08, 23:15 Scena z Trainspotting w najgorszym kiblu świata mnie siem przypomniała :D Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: sportowe czy terenowe. 13.04.08, 23:20 zawsze, jak mi się ta scena przypomina, to staram sobie wyobraził Iłana w jakimś innym otoczeniu :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: sportowe czy terenowe. 13.04.08, 23:24 On sobie tam też wyobraził :D Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: sportowe czy terenowe. 13.04.08, 23:25 ale rzeczywistość była okrutna :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: sportowe czy terenowe. 13.04.08, 23:29 Ale co byś wolała: ten kibel czy zasłać łóżko, jak szanowny kolega Iłana? :D Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: sportowe czy terenowe. 13.04.08, 23:32 ja bym chciała mieć ten czerwony dywan, który tak fajnie się zapada ;P Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: sportowe czy terenowe. 13.04.08, 23:39 A jak byś się zapadła idąc po Oscara? Przemyśl to! Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: sportowe czy terenowe. 13.04.08, 23:05 Łokurfa, chyba to sobie wytatuuję :D Mogę do sygnaturki? :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: sportowe czy terenowe. 13.04.08, 23:06 funny_game napisała: > Łokurfa, chyba to sobie wytatuuję :D > Mogę do sygnaturki? :DDD a proszszsz... :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: sportowe czy terenowe. 13.04.08, 23:11 1... 2... 3... Próba sygnaturki :P Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: sportowe czy terenowe. 13.04.08, 23:12 funny_game napisała: > 1... 2... 3... Próba sygnaturki :P spację zeżarło :D Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: sportowe czy terenowe. 13.04.08, 23:14 funny_game napisała: > Ma za to wpie..:D za słaby widocznie ;)) popraw, siem wyloguj i zaraz tu wracaj :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: sportowe czy terenowe. 13.04.08, 23:23 Ty chyba trzeźwa jesteś, bo się tak czepiasz podejrzanie ;) ja zresztą też i dlatego tak łatwo straszę wpie..m :D Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: sportowe czy terenowe. 13.04.08, 23:24 widzisz, znasz mnie jak zły szeląg! trzeźwa, naprawdę trzeźwa (pozdrowienia dla kolegi) aż mi się smutno zrobiło... :_( Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: sportowe czy terenowe. 13.04.08, 23:28 Skrop sobie może chociaż skronie denaturatem. Powinło na chwilę pomóc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: sportowe czy terenowe. 13.04.08, 23:34 znalazłam rozpuszczalnik... no to niesssupełnie ten samssssstan, ale niejessssśle... Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: sportowe czy terenowe. 13.04.08, 23:40 Mi chyba tylko pozostaje ogłuszenie się czymś, co mam pod ręką. Myszką? :D Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: sportowe czy terenowe. 13.04.08, 23:44 masz myszkę pod... ręką?? to nie ten wątek! ;D forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=78270774 Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: sportowe czy terenowe. 13.04.08, 22:24 Już jak byłam małą dziewczynką to marzyło mi się terenowe auto. I tak mi chyba zostało, ale prawka póki co nie mogę zrobić. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
najwspanialszyon Re: sportowe czy terenowe. 13.04.08, 22:27 > Już jak byłam małą dziewczynką to marzyło mi się terenowe auto. > I tak mi chyba zostało, ale prawka póki co nie mogę zrobić. ;) A koszulke khaki do tego auta juz masz? Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: sportowe czy terenowe. 13.04.08, 22:29 Jakaś tam by się pewnie znalazła. I mam fajne bojówki, tylko chyba za duże. Tak w przeciwieństwie do tego jak Ty lubisz się nosić. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
najwspanialszyon Re: sportowe czy terenowe. 13.04.08, 22:30 > Tak w przeciwieństwie do tego jak Ty lubisz się nosić. ;P Ja tez mam przyduze bojwki:) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: sportowe czy terenowe. 13.04.08, 22:31 Ni popatrz ile nas łączy. ;D;D:D Odpowiedz Link Zgłoś
najwspanialszyon Re: sportowe czy terenowe. 13.04.08, 22:32 > Ni popatrz ile nas łączy. ;D;D:D aLe nei masz obcilego shirta wiec odpadasz:) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: sportowe czy terenowe. 13.04.08, 22:35 Pudło. ;P Mam kilka. Ale fakt nikt się ze mnie nie nabija. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
najwspanialszyon Re: sportowe czy terenowe. 13.04.08, 22:38 > Mam kilka. Ale fakt nikt się ze mnie nie nabija. ;P cofam co powiedzielm ze mila jestes:) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: sportowe czy terenowe. 13.04.08, 22:41 Pierwsze słowo do dziennika jak to się mawiało w podstawówce. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
najwspanialszyon Re: sportowe czy terenowe. 13.04.08, 22:49 > Pierwsze słowo do dziennika jak to się mawiało w podstawówce. ;P A gdzie masz mundurek!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: sportowe czy terenowe. 13.04.08, 22:51 Jest na swoim miejscu. Luz. ;) I siedzę sobie z lizakiem. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
najwspanialszyon Re: sportowe czy terenowe. 13.04.08, 22:58 > Jest na swoim miejscu. Luz. ;) > I siedzę sobie z lizakiem. ;D O tej porze mlodziez szkolna juz spi. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: sportowe czy terenowe. 13.04.08, 22:58 Chyba, że cierpi na bezsenność. Pewnie wysłałbyś mnie na siłkę. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
najwspanialszyon Re: sportowe czy terenowe. 13.04.08, 23:00 > Pewnie wysłałbyś mnie na siłkę. ;P Pokazalbym Ci jak na maszynie miesnie boczne ud trenowac. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: sportowe czy terenowe. 13.04.08, 23:06 Ale ja mam uda najwspanialsze i bez tego. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
najwspanialszyon Re: sportowe czy terenowe. 13.04.08, 23:16 > Ale ja mam uda najwspanialsze i bez tego. ;P ciekawe jakby wygladaly w kozakach nad kolana :) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: sportowe czy terenowe. 13.04.08, 23:23 Ach się pan najwspanialszy rozmarzył. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: sportowe czy terenowe. 13.04.08, 22:26 Sportowe czyli zwykle auta z dolepinymi spojlerami lub terenowe ktore nie ujada metra poza asfaltowa droga :)? Odpowiedz Link Zgłoś
najwspanialszyon Re: sportowe czy terenowe. 13.04.08, 22:28 > Sportowe czyli zwykle auta z dolepinymi spojlerami lub terenowe > ktore nie ujada metra poza asfaltowa droga :)? A to sa tez inne? Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: sportowe czy terenowe. 13.04.08, 22:29 nie obchodzą mnie samochody. Odpowiedz Link Zgłoś
najwspanialszyon Re: sportowe czy terenowe. 13.04.08, 22:33 > nie obchodzą mnie samochody. A lokomotywy? Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: sportowe czy terenowe. 13.04.08, 22:36 też nie. okręty i samoloty również. i rowery i hulajnogi, tramwaje i autobusy, deskorolki, pojazdy kosmiczne, urządzenia do teleportacji, trolejbusy i gondole, łódki, helikoptery, ciągniki, traktory, czołgi, parowozy - też nie. konie lubię. i osiołki. Odpowiedz Link Zgłoś
najwspanialszyon Re: sportowe czy terenowe. 13.04.08, 22:39 > konie lubię. i osiołki. o raczy szybki lekki kon, czy masywny mul roboczy? Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: sportowe czy terenowe. 13.04.08, 22:40 pierwszy do zabawy, a drugi do pracy. jak to w życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
najwspanialszyon Re: sportowe czy terenowe. 13.04.08, 22:59 > pierwszy do zabawy, a drugi do pracy. jak to w życiu. a czy ty widzials zeby kto terenowe auto do pracy uzywal? Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: sportowe czy terenowe. 14.04.08, 01:00 terenowe auta raczej zostały wymyślone do pracy a nie do przyjemności. dopiero potem grupa snobów zaczęła używać ich do demonstrowania swojego statusu. Zresztą w mieście śmieszą mnie zarówno goście w samochodach sportowych, jak i terenowych, bo one się kompletnie do miejskich warunków nie nadają, źle się takimi jeździ i niewygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
najwspanialszyon Re: sportowe czy terenowe. 13.04.08, 22:33 > terenowe no to juz 2:0 dla terenowych:) Odpowiedz Link Zgłoś
eleni80 Re: sportowe czy terenowe. 13.04.08, 22:38 ciężki wybór, ale chyba jednak sportowe Odpowiedz Link Zgłoś
najwspanialszyon Re: sportowe czy terenowe. 13.04.08, 22:49 > ciężki wybór, ale chyba jednak sportowe Jak na razi ejestes jedyna... z niewielu:) Odpowiedz Link Zgłoś
eleni80 Re: sportowe czy terenowe. 13.04.08, 23:09 serio? ;) sportowe samochody podobały mi się od dziecka :] może parę lat temu wybrałabym drugą opcję, ale obecnie nastała moda na terenowe, a nie lubię rzeczy, które ludzie kupują tylko dlatego, że są modne, a nie dlatego, że im się podobają ;) więc jak widzę coraz większą chmarę terenówek i ich kierowców, którzy wcale do nich nie pasują, to odechciało mi się terenowego samochodu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: sportowe czy terenowe. 13.04.08, 22:38 Jak chodzi o samochody to terenowe. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
eleni80 Re: sportowe czy terenowe. 13.04.08, 22:44 a o co mogło jeszcze chodzić innego? chyba nie o kobiety? w końcu facet zadał pytanie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: sportowe czy terenowe. 13.04.08, 22:47 Średnio precyzyjne to jego pytanie. Potem znów odwróci kota ogonem i będzie twierdził, że tylko chciał sprawdzić coś innego. Tak jak z pytaniem o kobiece wyrzuty sumienia podczas zdrady. Ja tam najwspanialszemu nie ufam. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
eleni80 Re: sportowe czy terenowe. 13.04.08, 22:49 a jak wtedy przekręcił pytanie?, bo nie w temacie jestem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: sportowe czy terenowe. 13.04.08, 22:52 Nie przekręcił, tylko coś namieszał, jak zwykle. Poszukaj sobie tego wątku. Też był śmieszny. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
najwspanialszyon Re: sportowe czy terenowe. 13.04.08, 22:51 Jasne. bo tak naprawde chodzi mi w tym watku o to by dowiedziec sie czy lepsi sa bruneci czy blondyni. tylko jeszcze nie wiem jak to powiazac. Odpowiedz Link Zgłoś
eleni80 Re: sportowe czy terenowe. 13.04.08, 22:54 może lepiej powiąż to z wątkiem o t-shirtach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: sportowe czy terenowe. 13.04.08, 22:56 > Jasne. > bo tak naprawde chodzi mi w tym watku o to by dowiedziec sie czy > lepsi sa bruneci czy blondyni. tylko jeszcze nie wiem jak to > powiazac. Samochód terenowy i szatyn za kierownicą. Może mieś t-shirt ale średniodopasowany w stonowanej kolorystyce, bez wzorków i napisów. Mimo wszystko lepsza byłaby rozpięta koszula z wyeksponowaną wysportowaną klatą. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: sportowe czy terenowe. 13.04.08, 22:46 Wielkie, terenowe autko, z napędem na cztery koła, oczywiście wspomaganie i mocne lampy na dachu. Lubię z wysoka spoglądać na szosę. Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: sportowe czy terenowe. 13.04.08, 23:00 sportowe teoretycznie ładniejsze, ale terenowe, mają więcej miejsca z tyłu:) Odpowiedz Link Zgłoś
najwspanialszyon Re: sportowe czy terenowe. 13.04.08, 23:01 > sportowe teoretycznie ładniejsze, ale terenowe, mają więcej miejsca > z tyłu:) Wiec co wazniejsze? Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: sportowe czy terenowe. 13.04.08, 23:09 Ja to muszę mieć jednak komfort;) Odpowiedz Link Zgłoś
najwspanialszyon Re: sportowe czy terenowe. 13.04.08, 23:06 > byle się nie psuło :) minimalistka Odpowiedz Link Zgłoś
a.part Re: sportowe czy terenowe. 13.04.08, 23:08 ej no co mam za dużo innych dylematów a na jakie najłatwiej poderwać faceta? Odpowiedz Link Zgłoś
najwspanialszyon Re: sportowe czy terenowe. 13.04.08, 23:17 > a na jakie najłatwiej poderwać faceta? na zepsute gdzies przy drodze:) Odpowiedz Link Zgłoś
a.part Re: sportowe czy terenowe. 13.04.08, 23:22 :))) podobno dzisiejsi mężczyźni nie są dźentelmenami Odpowiedz Link Zgłoś
najwspanialszyon Re: sportowe czy terenowe. 13.04.08, 23:24 > :))) > podobno dzisiejsi mężczyźni nie są dźentelmenami tego nie wiesz skoro wybierasz niepsujace Odpowiedz Link Zgłoś
a.part Re: sportowe czy terenowe. 13.04.08, 23:40 drzwi taki nie przytrzyma a koło miałby mienić?? Odpowiedz Link Zgłoś
eleni80 Re: sportowe czy terenowe. 13.04.08, 23:13 a.part napisała: > byle się nie psuło :) to tak jak z odpowiedzią na pytanie, czy wolisz urodzić chłopczyka czy dziewczynkę? - "byle było zdrowe" ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
a.part Re: sportowe czy terenowe. 13.04.08, 23:41 tego to nie wiem jeszcze zadnego nie miałam <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
eleni80 Re: sportowe czy terenowe. 13.04.08, 23:58 nie trzeba czegoś/kogoś mieć, aby kochać :DD Odpowiedz Link Zgłoś
a.part Re: sportowe czy terenowe. 14.04.08, 00:00 e tam w takie platoniczne to ja się nie bawię :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zoofka Re: sportowe czy terenowe. 13.04.08, 23:19 bardziej sportowe, jeśli już mam wybierać z tych dwóch kategorii. Ale ogólnie kocham auta z "duszą" typu fiat 500, garbus czy mini morris. Małe i urocze. Albo duże amerykańskie krążowniki szos - wielkie gabloty na ropę - np cadillac Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: sportowe czy terenowe -sprecyzuj 14.04.08, 10:44 co wg Ciebie jest autem terenowym a co sportowym. Terenowego nie chce, chce SUV'a czyli CRV2, ze sportowych to moze byc AR GT. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 usportowione 14.04.08, 12:58 acz zależy od przeznaczenia. jako "połykacz kilometrów" na dużych dystansach jakieś klasyczne GT z silnikiem o ładnej mocy. Na przykład Maserati GT, albo Jaguar XKR. W przypadku jazdy miejskiej - "pchła" z solidnym silnikiem powiedzmy taki Peugeot 207 1,6. A do wywoływania uśmiechu na twarzy podczas jazdy po torze - Nissan GT-R, którym to Nissanem można i na co dzień po bułki do piekarni jeździć, acz szkoda takiego auta do tak niepoważnych zadań. Jakbym miał wybrać tylko jedno auto, które miałoby łączyć możliwie najlepiej wszystko, co powyżej - wybierałbym między Subaru Imprezą, a Subaru Legacy. Odpowiedz Link Zgłoś
eevita Re: sportowe czy terenowe. 14.04.08, 14:18 sportowe kojarzą mi sie tylko z kryzysem wieku średniego, i jak się tak rozgladam po ulicy jadąc z roboty, to mysle,że coś w tym chyba jest..:) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: sportowe czy terenowe. 14.04.08, 14:20 eevita napisała: > sportowe kojarzą mi sie tylko z kryzysem wieku średniego, i jak się > tak rozgladam po ulicy jadąc z roboty, to mysle,że coś w tym chyba > jest..:) Niezupełnie - młodszych na auta sportowe (i nie chodzi mi o CC Sportinga) nie stać. A starsi (niż Ci w wieku średnim) mogą mieć problemy z opanowaniem takiego narowistego "potworka". Dlatego najwięcej osób posiadających auta sportowe, to grupa powiedzmy 35-55 lat :D Odpowiedz Link Zgłoś
tararan Re: sportowe czy terenowe. 15.04.08, 01:31 www.intersport.pl/puma Tutaj znajdziesz moim zdaniem najlepsze buty. Odpowiedz Link Zgłoś