Dodaj do ulubionych

Jak powinien wyglądać klasyczny wieczór kawalerski

06.10.08, 16:04
Czy musi jakaś pszennowłosa robić biedastriptease?
Myślałem, że już nawet w powiecie się tego nie robi, a tu słyszę, że
to podobno obowiązkowy punkt programu.
Czyli poziom tkwi w miejscu.
Obserwuj wątek
    • 1.xxx12345 Re: Jak powinien wyglądać klasyczny wieczór kawal 06.10.08, 16:13
      nie. teraz zaprasza się wszystkie byłe przyszłego żonkosia, zawiązuje się jemu
      oczy, one robią wspólnie striptease a przyszły musi tylko dotykiem rozpoznać z
      którą jak długo był. :))
    • jamesonwhiskey Re: Jak powinien wyglądać klasyczny wieczór kawal 06.10.08, 16:22
      paru kolesi
      miejsce: latem ibiza, zima amsterdam
      dobry klub z dobrymi dziwkami sorry striptiserkami
      morze wodki, koks,trawa co kto lubi

• sibeliuss Re: Jak powinien wyglądać klasyczny wieczór kawal 06.10.08, 17:02
        jamesonwhiskey napisał:

> paru kolesi
        > dobry klub z dobrymi dziwkami sorry striptiserkami
        >
        Myślisz, że nadal ślub to koniec wolności?
        To po co go brać?
        • 1.xxx12345 Re: Jak powinien wyglądać klasyczny wieczór kawal 06.10.08, 17:04
          sibeliuss napisał:

> Myślisz, że nadal ślub to koniec wolności?
          > To po co go brać?

bo nas bardzo kochacie :)))
          • sibeliuss Re: Jak powinien wyglądać klasyczny wieczór kawal 06.10.08, 17:47
            Tak, najczęsciej od tyłu.
            • 1.xxx12345 Re: Jak powinien wyglądać klasyczny wieczór kawal 06.10.08, 18:00
              byle nie za mocno, bo poobcieram kolana i łokcie. :))
              • sibeliuss Re: Jak powinien wyglądać klasyczny wieczór kawal 06.10.08, 18:04
                Na to też jest sposób :)
                • 1.xxx12345 Re: Jak powinien wyglądać klasyczny wieczór kawal 06.10.08, 18:05
                  ciekawam ja niewiasta :))
                  • sibeliuss Re: Jak powinien wyglądać klasyczny wieczór kawal 06.10.08, 18:05
                    A miałaś z tym problema?
                    • 1.xxx12345 Re: Jak powinien wyglądać klasyczny wieczór kawal 06.10.08, 18:07
                      ja nie, ale misio nie chciał iść ze mną na plażę "bom ponoć pokaleczona była" :))
                      • sibeliuss Re: Jak powinien wyglądać klasyczny wieczór kawal 06.10.08, 18:08
                        Mogłaś mu zetrzeć plecki galopując nocą.
                        • 1.xxx12345 Re: Jak powinien wyglądać klasyczny wieczór kawal 06.10.08, 18:11
                          miałam pecha, obcięłam akurat paznokcie :PP
                          • sibeliuss Re: Jak powinien wyglądać klasyczny wieczór kawal 06.10.08, 18:12
                            Hmm, kiedy ślub?
                            • 1.xxx12345 Re: Jak powinien wyglądać klasyczny wieczór kawal 06.10.08, 18:15
                              nie było, nie ma i nie będzie. co ja się będę ograniczać. :))
          • mofodogg Re: Jak powinien wyglądać klasyczny wieczór kawal 07.10.08, 12:05
            Kox, dziwki, motorowki:)
        • jamesonwhiskey Re: Jak powinien wyglądać klasyczny wieczór kawal 06.10.08, 17:33
          Myślisz, że nadal ślub to koniec wolności?
          To po co go brać?

to byla moja wizja/propozycja tej imprezy

jesli wolisz mozesz sobie ogladac z kumplami m jak milosc popijajac
          ziolowa herbatke a potem isc spac, twoja sprawa
          • sibeliuss Re: Jak powinien wyglądać klasyczny wieczór kawal 06.10.08, 17:46
            Moment, skoro dzień przed ślubem chcesz bzykać dziwkę, to równie
            dobrze po ślubie też to możesz robić.
            • jamesonwhiskey Re: Jak powinien wyglądać klasyczny wieczór kawal 06.10.08, 18:18
              w ktorym miejscu napisalem ze chce pukac dziwke
              wydawalo mi sie ze nazekasz na jakosc striptiserek/dziwek amatorek
              to w zaproponowoanych przezemnie miejscach mozesz znalezc zajebiste
              profesjonalistki na ktore milo popatrzec milo spedzic czas bez
              pukania
            • janwatroba Re: Jak powinien wyglądać klasyczny wieczór kawal 06.10.08, 18:19
              Mlode szczyle jestescie wiec teoretyzujecie - gawedzicie. W wieczor
              kawalerski nawalilem sie z kumplami tak, ze potem 3 dni chory
              lezalem. Na ch.. komu dziwki skoro udany wieczor w czysto meskim
              gronie (najlepiej z liga angielska w tle) to jest NIEBO. Docenicie
              to jak dorosniecie, po paru latach malzenstwa.

...ale wyjawie wam sekret - najwieksze chlanie jest, gdy sie
              pierwsze dziecko urodzi. To jest prawdziwie przelomowy moment dla
              mezczyzny i wtedy sie PIJE.
              • sibeliuss Re: Jak powinien wyglądać klasyczny wieczór kawal 06.10.08, 18:24
                Hmm, upijasz się, bo urodziło się dziecko?
                • jamesonwhiskey Re: Jak powinien wyglądać klasyczny wieczór kawal 06.10.08, 18:28
                  > Hmm, upijasz się, bo urodziło się dziecko?

ty jestes pewien ze jestes facetem czy tylko transem ???

dziwki na wieczor kawalerki nie , picie po urodzeniu dziecka nie
                  co jest z toba ????????
                  • sibeliuss Re: Jak powinien wyglądać klasyczny wieczór kawal 06.10.08, 23:13
                    Wierność i trzeźwość nie sprawiają mi problemu :)
                  • lambert77 Re: Jak powinien wyglądać klasyczny wieczór kawal 07.10.08, 07:09
                    Takie to panie teraz pokolenie :) degeneratów i abstynentów :D ehh
                    ta młodzież dzisiejsza.
                • janwatroba Re: Jak powinien wyglądać klasyczny wieczór kawal 06.10.08, 18:31
                  Jak najbardziej!
                  Przy drugim maluchu juz tego efektu nie ma, ale za pierwszym razem
                  radosc polaczona z poczuciem odpowiedzialnosci, ktora na Ciebie
                  spada jest taka, ze dobrze sie spic w trupa (dobrze, ze zone 3 dni w
                  szpitalu trzymali ;)
                  Jest jeszcze jeden powod - przez co najmniej rok po urodzeniu juz
                  nie bedziesz mial takiej okazji :D
                  • sibeliuss Re: Jak powinien wyglądać klasyczny wieczór kawal 06.10.08, 23:13
                    PO jakim czasie byłeś w stanie zobaczyć to pierwsze dziecko?
                    • lambert77 Re: Jak powinien wyglądać klasyczny wieczór kawal 07.10.08, 07:12
                      dziwny jesteś chłopcze :) oczekujesz pomysłów i jeszcze nosem kręcisz
                  • lambert77 Re: Jak powinien wyglądać klasyczny wieczór kawal 07.10.08, 07:12
                    Janie czasy się teraz zmieniły... to już nie to co ho ho parenaście
                    lat temu kiedy człowiekowi przez okno dziecko pokazywali a on
                    spokojnie mógł pójść się urżnąć wiedząc, że na wytrzeźwienie ma co
                    najmniej 3 dni :D Wiesz rodzinne porody otwarte sale na wizyty. To
                    może zepsuć każy plan radowania się potomkiem. Kiedy mój tatuś
                    dowiedział się, że na świat przyszedłem to go rodzina odnalazła
                    pareset kilometrów od domu tak świętował. A dzisiaj?? To se newrati
                    • pluskwaparszywka Re: Jak powinien wyglądać klasyczny wieczór kawal 07.10.08, 08:55
                      ...a dzisiaj... a dzisiaj siedzą tacy bladzi z przerażenia chłopcy na porodówce
                      nasłuchując, czy żona nie zapragnie trzymać go za rękę :D
                    • janwatroba Re: Jak powinien wyglądać klasyczny wieczór kawal 07.10.08, 09:13
                      Zdziwisz sie, ale uczestniczylem w porodach moich pociech, bylem
                      przy ich pierwszej kapieli (pod takim smiesznym, dlugim kranem)... a
                      potem musialem odreagowac :D
                      • lambert77 Re: Jak powinien wyglądać klasyczny wieczór kawal 07.10.08, 10:47
                        a to rozumiem :) trzeba było zapić zapomnieć
                        • sibeliuss Re: Jak powinien wyglądać klasyczny wieczór kawal 07.10.08, 13:05
                          lambert77 napisał:

> a to rozumiem :) trzeba było zapić zapomnieć
                          --
                          Chyba nie rozumiesz, bo pisałeś, że wtedy piłeś.
              • lambert77 Re: Jak powinien wyglądać klasyczny wieczór kawal 07.10.08, 07:09
                amen :)
    • murzynier Re: Jak powinien wyglądać klasyczny wieczór kawal 07.10.08, 21:57
      sibeliuss napisał:

> Czy musi jakaś pszennowłosa robić biedastriptease?

Ja rozumiem, że jako zdeklarowany gej wolałbyś jakichś chłopaczków, ale przecież
      to wieczór dla pana młodego. A ten w większości przypadków jest hetero, więc
      stripteaserka jak najbardziej na miejscu.

Problemem jest raczej poziom pokazów, z tych na których byłem na uwagę
      zasługiwał tylko jeden. Polska to jednak ciągle kraina amatorek.

---
      pl.youtube.com/watch?v=Gdvrzw1RFr0

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka