elayne_trakand 01.02.09, 12:12 Dzisiaj najpierw w SOS Uroda pani Agnieszka Fibich pokazywala jak dobierac staniki a teraz widze ja w ''Lekcji Stylu'' Ta baba jest niereformowalna Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ponura85 Re: TVN Style - zaraz mnie trafi 01.02.09, 12:17 Cholera, a miałam to oglądać ,tylko sobie poszłam... Która z przemądrych gwiazd TVN Style to Fibich? Najgorsze jest to, że ona pewnie myśli, że się zna i chce dobrze .... Odpowiedz Link
ewik-mysza Re: TVN Style - zaraz mnie trafi 01.02.09, 12:20 byla gosciem lekcji stylu u Kwaśniewskiej.. ale o tym też już gdzies w archiwum byl temat, bo to powtorka któraś z kolei... Odpowiedz Link
molowiak a to nie jest ta przedstawicielka chantelle? 01.02.09, 12:39 Nie ma co się jej dziwić promuje swój produkt jak może. Mnie tylko wkurza podawanie ewidentnej reklamy w opakowaniu neutralnej informacji. W dodatku wprowadzanie kobiet w przekonanie, że dobry stanik to tylko za +300 zł. Odpowiedz Link
sybla1 Re: TVN Style - zaraz mnie trafi 01.02.09, 12:50 Właśnie sobie przypadkiem obejrzałam. Ech, durna kobita... zaniżamy obwód 2-3cm, stanik idealny zapinamy na środkową haftkę... A słonie mogą latać... Odpowiedz Link
ciemnogrodzianka Re: TVN Style - zaraz mnie trafi 01.02.09, 13:07 Teraz w TVN lecą powtórki, kiedyś to już widziałam, a Lekcji Stylu raczej nie oglądam Odpowiedz Link
elayne_trakand Re: TVN Style - zaraz mnie trafi 01.02.09, 13:15 Dla mnie nowosc, bo kilka miesiecy bylam bez satki ;) myslalam, ze to jakies nowe odcinki Wczesniejsze wystepy tej pani idzialam, ale mialam nadzieje, ze czegos sie nauczyla ;) Odpowiedz Link
justinehh Re: TVN Style - zaraz mnie trafi 01.02.09, 19:36 Za kasę, którą dostaje, opłaca się jej być niereformowalną... Zaniżyłam sobie obwód o 10 cm, zapięłam na drugą haftkę i dalej mam luzy, a łyżka na to niemożliwe ... Odpowiedz Link
jaginger Re: TVN Style - zaraz mnie trafi 01.02.09, 22:15 A to nie była jakaś powtórka?? Widziałam jakiś czas temu dziewczyny w programie zdrowie na obcasach- tak to się chyba nazywa,które opowiadały o dobieraniu staników. Podpierały się piersiówką. Ale do programu wstawiły rudą małpę-jak tu o niej piszemy. Szkoda,że nie było kogoś z forum:(( Odpowiedz Link
temperka Re: TVN Style - zaraz mnie trafi 01.02.09, 22:23 Widziałam "lekcje stylu" , a mąż tylko spoglądał na moje wypieki z nerwów. Odpowiedz Link
helawu Re: TVN Style - zaraz mnie trafi 02.02.09, 18:24 Widziałam dzisiaj, zapewne to o czym mówicie, w programie SOS uroda. Porażka. Mówiła też, że wiele sprzedawczyń przechodzi ostatnio szkolenia na temat odpowiedniego dobierania staników. Jak te szkolenia wyglądają tak jak prezentacja tej pani to o zgrozo. Odpowiedz Link
elayne_trakand Re: TVN Style - zaraz mnie trafi 02.02.09, 18:38 Ehhh bo sam tekst to jeszcze pol biedy i tak lepszy niz to co mowi wiekszosc pan z bielizniakow ;) ale przyklady na modelce to juz porazka totalna Odpowiedz Link
irena.earl Re: TVN Style - zaraz mnie trafi 13.02.09, 19:10 Pani Fibich gadała takie głupoty, że aż żal było słuchać. Obwód 80 na 83 pod biustem? Balkonetka=bardotka? Litości, kobieta sama nie wie, co sprzedaje. Ewidentna reklama. A niechby i była reklamą - byle z właściwymi informacjami na temat mierzenia się i rozmiarów staników. Już widzę te rzesze kobiet pytających o 80 Deeeee:( Odpowiedz Link