Gość: Marta IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 21.11.03, 13:44 Soczewica jest gruba ! I jak na moje oko to jest grubość od obżarstwa. Co Ty na to pogromco grubasów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baiteczeq Re: Pajdeczko mam dla Ciebie informację. 21.11.03, 13:49 Gość portalu: Marta napisał(a): > Soczewica jest gruba ! I jak na moje oko to jest grubość od obżarstwa. Co Ty > na to pogromco grubasów? pokarz najpierw swoje zdjęcie, pogromczyni Soczewicy. bo jej to lata koło grubego tyłka jak widać najwyrażniej, a ciebie ciśnie w dupę, czyżby tłusta marta dostała orgazmu z radości, że jej tłuszcz nie jest komentowany publicznie? najpierw twoje zdjęcie, suko w urojonej ciąży, a potem się pośmiejemy z obydwu grubasek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: precz Przecież tu z 90% osób jest grubych IP: *.chello.pl 21.11.03, 13:50 Banda sekretarek i innych podobnych, co wysiadują bez przerwy na forum, zamiast ruszyć coraz tłustszą dupę, która im już prawie przyrosła do fotela, i spędzić czas w jakiś aktywny sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Przecież tu z 90% osób jest grubych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.03, 14:16 Coż za wspaniała autoprezentacja :))) No to już szybciutko! Biegiem do xero i z powrotem. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Pajdeczko mam dla Ciebie informację. 21.11.03, 13:53 Poinformuj jeszcze Paj o mojej nadwadze: mi sie nie chce robic tego osobiscie. I spiesz sie, zrob to przed weekendem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Pajdeczko mam dla Ciebie informację. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.03, 13:56 JA też mam - to minie też proszę dopisz do swojej listy. Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: Pajdeczko mam dla Ciebie informację. 21.11.03, 14:12 Mnie tez dopisz - jesli jeszcze nie mam nadwagi to jest szansa, że będę ja miała. Śpiesz sie bo zapomnisz !!! Odpowiedz Link Zgłoś
diab.lica Re: Pajdeczko mam dla Ciebie informację. 21.11.03, 14:14 capa_negra napisała: > Mnie tez dopisz - jesli jeszcze nie mam nadwagi to jest szansa, że będę ja > miała. > Śpiesz sie bo zapomnisz !!! ja tez, ja tez! wprawdzie mam wedlug tabel niedowage, ale tez chce na liste Marty. wlasnie pochlaniam czekolade, wiec staram sie jak moge. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Pajdeczko mam dla Ciebie informację. 21.11.03, 14:16 diab.lica napisała: > wlasnie pochlaniam czekolade, wiec staram sie jak moge. Mam w szufladzie kilka sluzbowych wafelkow - chcesz je? Bo ja z moja nadwaga nie musze sie juz dopychac. Kwafilikuje sie na liste Marty i bez nich:) Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt Re: Pajdeczko mam dla Ciebie informację. 21.11.03, 14:15 Gość portalu: Marta napisał(a): > Soczewica jest gruba ! ciekawam, ty idiotko, na ktoryn zdjeciu dopatrzylas sie nadwagi. wskaz prosze. znam soczewe osobiscie i wiem, ze jest cienka jak waz. pozazdroscic takiej sylwetki. nawet przyjrzalam sie tym fotkom i nie widze ani grama tluszczyku. stuknij sie w ten pusty leb, ty glupawa sikso. od rana do wieczora pieprzysz, Qrwa od rzeczy. co za pusta dziewka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Pajdeczko mam dla Ciebie informację. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.03, 14:18 Jeśli ktoś ma okulary grubości denek od musztardówki, to co się dziwisz, że mu się zniekształca obraz jak w krzywym zwierciadle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Pajdeczko mam dla Ciebie informację. IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 21.11.03, 14:18 jest gruba. to widać. Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt Re: Pajdeczko mam dla Ciebie informację. 21.11.03, 14:22 Gość portalu: Marta napisał(a): > jest gruba. to widać. nawet jakby byla, ty kaleko intelektualna, to gowno cie obchodzi. u ciebie widoczna jest glupota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loko Re: Pajdeczko mam dla Ciebie informację. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.03, 19:00 Trzym ryja, suko. Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: Pajdeczko mam dla Ciebie informację. 21.11.03, 14:22 betty-bt napisała: > ciekawam, ty idiotko, na ktoryn zdjeciu dopatrzylas sie nadwagi. wskaz prosze. > znam soczewe osobiscie i wiem, ze jest cienka jak waz. pozazdroscic takiej > sylwetki. > nawet przyjrzalam sie tym fotkom i nie widze ani grama tluszczyku. stuknij sie > w ten pusty leb, ty glupawa sikso. od rana do wieczora pieprzysz, Qrwa od > rzeczy. co za pusta dziewka... kochana betty jesteś :)))))))) wzruszyłam się :)))))) ale po co jej to piszesz, niech sobie uważa co chce. jedna osoba zadowolona na świecie więcej. ps. wejdź na pedrosa za moment Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loko Re: Pajdeczko mam dla Ciebie informację. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.03, 19:00 bt napisała: > Gość portalu: Marta napisał(a): > > > Soczewica jest gruba ! > > ciekawam, ty idiotko, na ktoryn zdjeciu dopatrzylas sie nadwagi. wskaz prosze. > znam soczewe osobiscie i wiem, ze jest cienka jak waz. pozazdroscic takiej > sylwetki. > nawet przyjrzalam sie tym fotkom i nie widze ani grama tluszczyku. stuknij sie > w ten pusty leb, ty glupawa sikso. od rana do wieczora pieprzysz, Qrwa od > rzeczy. co za pusta dziewka... Pewnie jesteś tak samo tłusta, skoro nie zauważasz jej defektu. Zapasiona morda. Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.w.a LOKO - najpiękniejszy jest przecie !!!!!!!!!!! 21.11.03, 21:21 Gość portalu: loko napisał(a): > Pewnie jesteś tak samo tłusta, skoro nie zauważasz jej defektu. Zapasiona morda > . motto: "Lustereczko- powiedz przecie, kto jest najpiękniejszy na świecie!" OKAŻ SWOJĄ MORDE - bez krępacji! śmiało ! - wtedy podyskutujemy pragmatyczniej. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: LOKO - najpiękniejszy jest przecie !!!!!!!!!! 21.11.03, 21:35 Jakoś ani loko ani Marta nie kwapią się z bardziej bezpośrednią autoprezentacją. Jak ja bym miała tak rewelacyjne zdanie na własny temat to bym wyplakatowała miasto swoimi fotkami, a nie ograniczyła się do komentarzy niepopartych dowodami... Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa i mnie dopisz 21.11.03, 14:17 w planach mam wysiadywanie przed monitorem aż do niedzieli wieczorem jest szansa, że kilka kg koło ... mi pzybędzie spiesz się jednak, Pajda niedługo kończy pracę Odpowiedz Link Zgłoś
oka5 Re: Pajdeczko mam dla Ciebie informację. 21.11.03, 14:28 Różni popaprańcy produkowali się na tym forum, ale tak prostackiej dziewuchy jak autorka tego, pożal się Boże, wątku, to tu jeszcze nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
diab.lica Re: Pajdeczko mam dla Ciebie informację. 21.11.03, 14:29 Gość portalu: Marta napisał(a): > Soczewica jest gruba ! I jak na moje oko to jest grubość od obżarstwa. Co Ty > na to pogromco grubasów? tak naprawde soczewica publikujac swoje zdjecie urochomila lancuch pozytywnych zdarzen. zdjecie obejrzal loko, porzygal sie, ulzylo mu i jest zadowolony. podal nam linka. zdjecie obejrzala marta, jej sie wprawdzie nie udalo porzygac ale prawie, prawie i tez jej sie humorek poprawil. oszolomiona zdjeciami zalozyla watek, ktory ubawil cala reszte towarzystwa oraz soczewice (co jest dowodem na to, ze kazdy dobry uczynek do nas wraca). Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa i biedna Martusia 21.11.03, 14:32 będzie sobie w brodę pluła, bo przecież nie o to Jej chodziło :PP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: i biedna Martusia IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 21.11.03, 14:36 nie pluję sobie w brodę, bo jak dla mnie to wszystko moze być na tym forum. ja tylko powiedziałam że jest brzydka i gruba a jakie to wywoła efekty to mnie malo obchodzi ... Odpowiedz Link Zgłoś
owca Re: Pajdeczko mam dla Ciebie informację. 21.11.03, 14:33 doskonałe!!! :-) pozdrawiam owca _,,,٢ة إ ة٦,,,_ Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Pajdeczko mam dla Ciebie informację. 21.11.03, 14:44 owca napisała: > > doskonałe!!! :-) Co jest doskonale? Czekolada, bo tez sie dopychasz czekolada zeby trafic na liste Marty? Ja tam uwazam ze na liscie jest dobre towarzystwo, wiec kto jeszcze nie ma nadwagi - szybko leciec do cukierni:) Odpowiedz Link Zgłoś
annb Re: Pajdeczko mam dla Ciebie informację. 21.11.03, 14:45 anahella napisała: > owca napisała: > > > > > doskonałe!!! :-) > > Co jest doskonale? Czekolada, bo tez sie dopychasz czekolada zeby trafic na lis > te > Marty? Ja tam uwazam ze na liscie jest dobre towarzystwo, wiec kto jeszcze nie > ma > nadwagi - szybko leciec do cukierni:) oj już pedze......a wy zróbcie mi miejsce.....takei podwójne zeby się moje tłuste utuczone dupsko zmiesciło :) Odpowiedz Link Zgłoś
owca Re: Pajdeczko mam dla Ciebie informację. 21.11.03, 14:48 no to ja wyciągam pierniczki!! pozdrawiam owca _,,,٢ة إ ة٦,,,_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Pajdeczko mam dla Ciebie informację. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.03, 14:52 To dodaj do nich furę bitej śmiwtany :))) Mmmm nie ma nic lepszego jak piernik z bitą śmietaną :))) Na liście też wtedy akcje rosną ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gepart czester Re: Pajdeczko mam dla Ciebie informację. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.03, 20:39 a czy moglabys podac mi linka bo wszyscy o tym mowia a ja troche wypadlam z obiegu diab.lica napisała: > Gość portalu: Marta napisał(a): > > > Soczewica jest gruba ! I jak na moje oko to jest grubość od obżarstwa. Co > Ty > > na to pogromco grubasów? > > tak naprawde soczewica publikujac swoje zdjecie urochomila lancuch pozytywnych > zdarzen. zdjecie obejrzal loko, porzygal sie, ulzylo mu i jest zadowolony. > podal nam linka. zdjecie obejrzala marta, jej sie wprawdzie nie udalo porzygac > ale prawie, prawie i tez jej sie humorek poprawil. oszolomiona zdjeciami > zalozyla watek, ktory ubawil cala reszte towarzystwa oraz soczewice (co jest > dowodem na to, ze kazdy dobry uczynek do nas wraca). Odpowiedz Link Zgłoś
annb popłakałam się że śmiechu 21.11.03, 14:42 dziewczyny, dziekuję znowu się na mnie dziwnie patrza...ale co mi tam smiech dobrze robi na przeponę :) ech......cudne te komentarze.... Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: popłakałam się że śmiechu 21.11.03, 15:02 annb napisała: > dziewczyny, dziekuję > znowu się na mnie dziwnie patrza...ale co mi tam > smiech dobrze robi na przeponę :) > ech......cudne te komentarze.... Ty się za dużo nie śmiej przepona pracuje, zaraz później mięśnie brzucha i dramat gotowy lepiej galopuj do pobliskiej cukierni Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: popłakałam się że śmiechu 21.11.03, 15:03 aankaa napisała: > lepiej galopuj do pobliskiej cukierni ale palnęłam - WOLNIUTKO, noga za nogą !!! Odpowiedz Link Zgłoś
annb Re: popłakałam się że śmiechu 21.11.03, 15:04 aankaa napisała: > aankaa napisała: > > > lepiej galopuj do pobliskiej cukierni > > ale palnęłam - WOLNIUTKO, noga za nogą !!! no jasne w końcu zbyt szybko to kalorię spalę i wywalą mnie z listy. wiec ...powolutku..... > Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: popłakałam się że śmiechu 21.11.03, 15:07 annb napisała: > wiec ...powolutku..... a co kilka kroków, na ławeczkę sobie klapnij Odpowiedz Link Zgłoś
lolyta Re: popłakałam się że śmiechu 21.11.03, 16:14 lepszy efekt bedzie, jak zamowisz z dostawa do domu, jednak kazdy krok do cukierni to cos tam spalonego, a jest ryzyko ze laweczki po drodze nie bedzie, zmachasz sie i spocisz, nie warto. Polez sobie na kanpce, zadzwon do cukierni, przy okazji dla mnie tez mozesz zamowic, nie ukrywam ze zalezy mi na czlonkostwie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatha. Re: Pajdeczko mam dla Ciebie informację. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.03, 14:58 ummm... kokosaneczka! Marto Ty nasz chuderlaczku przezabawny, ktora pozycje zajmuje? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
astrit Re: Pajdeczko mam dla Ciebie informację. 21.11.03, 15:13 Ha, czy po zjedzeniu 20 pączków mam szansę dostac sie na listę..? Pączków nie cierpię, ale poświęcę się, a co! Uf..... Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Do wszystkich starajacych sie dostac na elitarna 21.11.03, 15:26 liste Marty. Jak juz objadlyscie sie czekolada, paczkami i innymi kalorycznymi rzeczami to moze cieniutki jak oplatek plasterek mietowej szynki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aankaa a nie zemdli nas ? IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 21.11.03, 15:33 bo całe to obżarstwo psu na budę pójdzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Triss Merigold Re: Pajdeczko mam dla Ciebie informację. IP: *.acn.waw.pl 21.11.03, 16:11 Nie lubię być dyskryminowana, też chcę na listę, właśnie wstawiłam schab ze śliwkami do pieczenia w wieczorem zaciągnę chłopa do jakiejś kawiarni i obeżrę się na słodko. Wprawdzie ostatni raz pulchna byłam w wieku 5 lat ale za to jestem niska, z kurdupli też się można pośmiać, nie. Odpowiedz Link Zgłoś
fanatyczna_nimfomanka Re: Pajdeczko mam dla Ciebie informację. 21.11.03, 16:28 A gdzie można zobaczyć zdjęcia soczewy??? Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Pajdeczko mam dla Ciebie informację. 21.11.03, 16:28 Gość portalu: Triss Merigold napisał(a): > Wprawdzie ostatni raz pulchna byłam w wieku 5 lat ale za to > jestem niska, z kurdupli też się można pośmiać, nie. Jakby szacowne grono grubasow nie przyjelo Cie w swoj poczet to proponuje uwypuklic inne cechy, ktorych nie masz ale zawsze mozesz poudawac, ze masz, np.: antysemityzm, ksenofobia, nietolerancja, homofobia. Jak bedzie malo to udawaj ze masz klaustrofobie i aranofobie. Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: Pajdeczko mam dla Ciebie informację. 21.11.03, 16:33 anahella napisała: > Gość portalu: Triss Merigold napisał(a): > > > Wprawdzie ostatni raz pulchna byłam w wieku 5 lat ale za to > > jestem niska, z kurdupli też się można pośmiać, nie. > > Jakby szacowne grono grubasow nie przyjelo Cie w swoj poczet to proponuje > uwypuklic inne cechy, ktorych nie masz ale zawsze mozesz poudawac, ze masz, np. > : > antysemityzm, ksenofobia, nietolerancja, homofobia. Jak bedzie malo to udawaj z > e > masz klaustrofobie i aranofobie. A co to aranofobia? Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Pajdeczko mam dla Ciebie informację. 21.11.03, 16:42 mike_mike napisał: > anahella napisała: > > > Gość portalu: Triss Merigold napisał(a): > > > > > Wprawdzie ostatni raz pulchna byłam w wieku 5 lat ale za to > > > jestem niska, z kurdupli też się można pośmiać, nie. > > > > Jakby szacowne grono grubasow nie przyjelo Cie w swoj poczet to proponuje > > uwypuklic inne cechy, ktorych nie masz ale zawsze mozesz poudawac, ze masz > , > np. > > : > > antysemityzm, ksenofobia, nietolerancja, homofobia. Jak bedzie malo to uda > waj > z > > e > > masz klaustrofobie i aranofobie. > > A co to aranofobia? a nie wiem:)))))) tak sobie napisalam:)))) Jest jakies podobne slowo, ktore oznacza chorobliwy lek przed pajakami, ale moze to sie tak pisze, a moze inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Triss Merigold Re: Pajdeczko mam dla Ciebie informację. IP: *.acn.waw.pl 21.11.03, 16:45 Chyba arachnofobia :)) lęk przed pająkami. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Pajdeczko mam dla Ciebie informację. 21.11.03, 18:23 Gość portalu: Triss Merigold napisał(a): > Chyba arachnofobia :)) lęk przed pająkami. No wlasnie wiedzialam ze jest cos takiego, termin jako taki jest mi obcy, bo sie nie boje pajakow, ale staralam sie napisac cos, bo by bylo podobne do prawdziwego slowa. Czasem mam ambicje byc osoba slowoTFUrcza:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
piere_dolinsky_paris Re: Pajdeczko mam dla Ciebie informację. 21.11.03, 17:15 nie tylko. jest: -tlusta -oblesna -wulgarna -wstretna -niedouczona -spatologizowana do szpiku kosci -pijaczka -palaczka -blanciara chodzaca w glanach -lumpiara itc, nie pisze bo njuz mnie rece bola od tego stukania , a moglbym tak jeszcze do polnocy Odpowiedz Link Zgłoś
nawiedzona_baba czytam i własnym oczom nie wierzę 21.11.03, 17:57 ja też chcę na listę Marty !!!!!!!!!! prawie całe życie przypominałam patyczaka wreszcie się upasłam a jakże, ze dwie oponki sobie wyhodowałam i szyja się skróciła myślałam, że to katastrofa a tu, proszę, kobitki gotowe znienawidzone pączki wcinać byle wielkością sempiterny mojej dorównać PRZYJMIECIE MNIE ?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś