0kowita 29.11.03, 20:56 Może ktoś opowie jak się bawił ? Może komuś wróżono ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
isoxazolidine Re: andrzejki 29.11.03, 21:11 piątek. godz. 9-ta rano początek. andrzej tylko jeden ale za to zaprawiony w bojach zawodnik. koniec koło północy ale ja nie doczekałem - wyszedłem wcześniej. z rosjanami to ja wymiękam a byli tam dwaj .... to tak pokrótce ... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: andrzejki 30.11.03, 03:48 29-tego andrzejki?????Jaja,czy nowy kalendarz?....skonczone o 21-szej....ale ciulostwo sie panoszy.... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: andrzejki.....ouimet 30.11.03, 07:28 A Ty Ouimet znasz takie pojęcie jak ...oktawa jakiegoś święta ? Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: andrzejki.....ouimet 30.11.03, 14:56 Okowitko-w tym przypadku bynajmniej nie o "oktawe" chodzi.Nieprawdaz???? Imieniny-tak,ale "andrzejki" w roznych terminach? Niezle sobie radzicie! Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: andrzejki.....ouimet 30.11.03, 18:03 To odpowiem detalicznie : andrzejki..jako imieniny Andrzeja...można świętować oktawę i dwie, andrzejki..jako ostatnia okazja do balowania przed adwentem...też rozciagneły się w czasie, już tydzień temu były pierwsze zabawy andrzejkowe, andrzejki...jako wieczór spełniających się wróżb...lanie wosku itd to wieczór przed Andrzejem...29 listopda czyli wczoraj. Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: andrzejki.....ouimet 30.11.03, 21:56 Okowita-wycofuje sie.Masz racje.Nie doczytalem ,ze watek zaczal sie od "denata" -Andrzeja.Skoro tak to zupelnie normalne,ze od rana i data nie jest istotna.Buziak dla Ciebie za trwanie na Forum. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: I kto jest debeściak ?.....Ouimet to on ! 01.12.03, 17:49 Miło mi poznać kogoś kto umie przyznać się do błędu. Niewielu takich. A na "forumach" baaardzo ich mało. Zwykle tu każdy upiera się przy swoim a gdy stwierdzi, że się zaplątał.....znika.Dlatego....podziwiam Ouimeta i cieszę się, że tu zawitał. Odpowiedz Link Zgłoś