zosia_sa_mosia Re: 10 faktów o Twoim wyglądzie 13.05.09, 16:22 No dobra, jedziemy:D 1. Mam bliznę na czole w kształcie błyskawicy i dlatego nazywają mnie Pani Potter. 2. Mimo iż mój wiek kończy się na -dzieści, od czasu do czasu pytają mnie o dowód osobisty przy zakupie alkoholu. 3. Mam naprawdę małe piersi. 4. Ale za to kształtny tyłek 5. U moich stóp najdłuższym palcem jest nie grubas-paluch, ale ten zaraz obok niego. Podobno to oznacza, że rządzę w związku. Podobno. 6. Nie noszę biżuterii, szczególnie pierścionków. Moja połowa się wścieka, żę nie wyglądam na zajętą. 7. Mam bardzo puszyste włosy i koledzy w liceum śmiali się, że nie mam uszu, bo nigdy ich nie było widać. 8. Ze sentymentem wspominam, jak z 10 lat kilka razy mnie namawiano na zostanie fotomodelką. 9. Z zaskoczeniem wspominam powyższy fakt, biorąc pod uwagę pkt.1 oraz złamany, garbaty nos .. może w tamtych czasach był niedobór kadry modelarskiej? 10. Nie wiem czy się sobie podobam. Odpowiedz Link Zgłoś
kajka85 Re: 10 faktów o Twoim wyglądzie 13.05.09, 18:01 1. mam ładny nos 2. mam duże wydatne usta 3. duże niebieskie oczy, które mimo tego pozytywnego opisu są moim kompleksem, nie lubię swoich oczu 4. jestem wysoka 177 cm 5. i zgrabna 6. mam szerokie biodra 7. ładne zęby 8. włosy blond farbowane , niestety są rzadkie 9. problematyczną cerę - dzięki revlonowi jest ok:) 10.wczoraj wyciełam sobie grzywkę i jest mi w niej do twarzy:) ....i jestem podlasianką:) Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynka_ltd Re: 10 faktów o Twoim wyglądzie 13.05.09, 20:42 kajka85 napisała: > ....i jestem podlasianką:) to ważna cecha zewnętrzna;) a, duże oczy są dużym plusem dla mężczyzn i jeszcze niebieskie:) Odpowiedz Link Zgłoś
kajka85 Re: 10 faktów o Twoim wyglądzie 15.05.09, 14:42 mozliwe ale moje oczy na prawde nie są ładne, od razu pisze, że nie zeza nie mam:) Odpowiedz Link Zgłoś
oregano29 Re: 10 faktów o Twoim wyglądzie 13.05.09, 18:12 no to teraz ja :) 1. mam szare oczy..niektórzy twiedzą, ze nawet ładne 2. mam za maly biust :( 3. rano mój brzuch nawet mi sie podoba...ale w ciagu dnia sie wzdyma :) 4. mam 3 blizny na plecach, ktorych nie lubie 5. mam śmieszne usta :) dolna wagra jest mniejsza od gorniej 6. co do figury..hm....mam ok 1.7m, ale ostatnio troszke uda mi przytyly :( 7. mam brzydkie, łopatowate dlonie (podoba mi sie tylko maly palc i kciuk:)) ) 8. mówią, ze ladnie sie usmiecham 9. kolezanka zazdosci mi uszu :) 10.nos w kształcie pyry :) Odpowiedz Link Zgłoś
delayla Re: 10 faktów o Twoim wyglądzie 13.05.09, 18:04 1. Lewe oko mam zielone, a prawe w połowie zielone i w połowie brązowe 2. Mam tatuaż na prawej kostce 3. A z zewnętrznego boku prawego kolana szeroką, ok 5cm bliznę z dzieciństwa 4. Wklęsły pępek 5. Blond włosy 6. Pieprzyk z boku serdecznego palca prawej ręki 7. Lekko zadarty nos 8. Prościuteńkie zęby 9. 2 nogi i 2 ręce :P 10. Umiem "drgać" źrenicami (nigdy nie spotkałam kogoś kto by to umiał..) Odpowiedz Link Zgłoś
pamplemoussse Re: 10 faktów o Twoim wyglądzie 20.05.09, 23:10 > 10. Umiem "drgać" źrenicami (nigdy nie spotkałam kogoś kto by to umiał..) ja ja ja umiem też! tak się rozentuzjazmowałam, bo też nigdy nie spotkałam nikogo, kto by tak umiał ;] Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: 10 faktów o Twoim wyglądzie 13.05.09, 20:34 1. Jestem piękna 2. Jestem piękna 3. Jestem piękna 4. Jestem piękna 5. Jestem piękna 6. Jestem piękna 7. Jestem piękna 8. Jestem piękna 9. Jestem piękna 10. Jestem piękna Odpowiedz Link Zgłoś
zuzann-a Re: 10 faktów o Twoim wyglądzie 14.05.09, 11:52 qw994 napisała: > 1. Jestem piękna > 2. Jestem piękna > 3. Jestem piękna > 4. Jestem piękna > 5. Jestem piękna > 6. Jestem piękna > 7. Jestem piękna > 8. Jestem piękna > 9. Jestem piękna > 10. Jestem piękna > I tak trzymaj:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
beberebe Re: 10 faktów o Twoim wyglądzie 13.05.09, 20:40 1) mam rozstępy na pupie i cellulitis na udach 2) mam mały biust 3) jestem wysoka 4) mam brzydkie nogi z pajączkami 5)jestem blada 6) mam ładne duże oczy 7) mam zadarty nos 8) mam coraz dłuższe włosy 9) mam brzydkie stopy 10) ogólnie mimo paru defektów mam się nieźle :) Odpowiedz Link Zgłoś
nieanielica Re: 10 faktów o Twoim wyglądzie 13.05.09, 20:43 1)mam duze zielone oczy 2)i czarne rzesy az do nieba:) 3)blizne po wyrostku 4)szczuple nadgarstki 5)ciemne wlosy za ramiona(kilka miesiecy temu byly do pasa)bardzo mi ich brakuje;) 6)mam pieprzyk na prawym policzku 7)wygladam na mlodsza niz jestem 8)mam ladne stopy 9)moja skora nie przyswaja slonca:) 10)mam male dlonie Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynka_ltd Re: 10 faktów o Twoim wyglądzie 13.05.09, 20:46 a, ty ciesz się, że twoja skóra nie przyswaja słońca, bo nie będziesz miała za lat kilka, czy kilkanaście raka:) Odpowiedz Link Zgłoś
madai Re: 10 faktów o Twoim wyglądzie 13.05.09, 21:10 1. mam bardzo zielone oczy 2. dlugie czarne rzesy 3. mała głowe :) 4. jestem szczupła, sredniego wzrostu 5. mam male piersi 6. ciemna karnacje 7. rozstepy na pupie 8. ale pupe mala i jedrna 9. ladne male i szczuple stopy 10. dlugie lsniace wlosy 11. poczatki cellulitu na udach 12. problemy z cera 13. blizne na nodze 14. snieznobiale zeby 15. male usta 16. male uszy 17. zdrowe jasne paznokcie Chyba nie tak zle ze mna, ja jestem zadowolona :) Odpowiedz Link Zgłoś
czesslaw Re: 10 faktów o Twoim wyglądzie 13.05.09, 21:34 1. Mam dwie nogi 2. mam uszy po obu stronach głowy 3. mam płaskie plecy 4. na głowie rosną mi jakieś włosy 5. umiem ruszać brwiami 6. mam 12 par żeber 7. zginają mi się ręce 8. mam małą dziurkę w brzuchu 9. mam 20 palców 10. jestem jakiś dziwny. Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach ale zainteresowanie;p 13.05.09, 21:59 to moze i ja: 1. siedze bez makijazu 2. wypryszczyło mi czoło :/ 3. nie wychodze z domu bez pomalowanych rzes (taka schiza) 4. lubie byc opalona 5. w sobote scielam włosy 6. moja garderoba wyglada jak sklep z bielizna i butami 7. wiele osob chwali moje nogi, ale ja uwazam je za zbyt chude 8. lubie kochac sie przy zapalonym swietle, kiedy wszystko widac:D 9. chce przytyc kilka kg 10. na bezludna wyspe wziełabym ze soba masc z witaminą A - kosmetyk nr 1 dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
symulacrum Re: 10 faktów o Twoim wyglądzie 14.05.09, 11:44 Fajne:) 1. jestem wysoka 2. w miarę proporcjonalna (ręce krótsze od nóg) 3. mam szarozielone duże oczy i kiepskie rzęsy 4. cienkie delikatne włosy w dorosłym kolorze mysiego blond (jako dziecię złote loki)- jak pada deszcz każdy włosek żyje własnym życiem 5. mam ładne pełne usta, kontur trochę popsuty przez ostatnią opryszczkę 6. kartoflowaty piegowaty nos 7. cellulit na pupie i umięśnionych udkach 8. płaskostopie poprzeczne stóp nr 38 9. płaski brzuch z blizną po wyrostku i kolczykiem w pępku od 17 lat 10. porządne, troskliwe chłopskie dłonie jak bochny chleba Odpowiedz Link Zgłoś
rybcia44 Re: 10 faktów o Twoim wyglądzie 14.05.09, 14:06 1. średniego wzrostu (1,7) 2. biust w miarę duży, troszkę obwisa, ale jest mimo wszystko ok:) 3. oczy mam piwne (jemu się podobają) 4. stopy dość duże - 41 5. zęby po zdjęciu aparatu trochę się jednak wykrzywiły:P 6. cellulit, który on ostatnio zauważył;/ 7. brzuszek zaokrąglony 8. mam na czym siedzieć 9. zadbane paznokcie u stóp i rąk 10. włosy w kolorze tęczy (zmywalne szampony, nie zmywają się tak do końca) Odpowiedz Link Zgłoś
pamplemoussse Re: 10 faktów o Twoim wyglądzie 20.05.09, 23:32 1. mam azjatycki typ urody, głównie przez lekko skośny kształt oczu 2. noszę delikatny makijaż, a w weekendy w ogóle się nie maluję 3. mam sentyment do ubrań w moim dawnym grunge'owym stylu (trampki, koszulki) 4. jestem szczupła i mam za mało mięśni ;/ 5. często strzelają mi stawy 6. mam długie ciemno brązowe włosy, lubię kiedy są rozpuszczone 7. długie palce u rąk i nóg oraz ładny, podłużny kształt paznokci 8. w stroju preferuję prostotę, czasem z mocniejszym akcentem (stawiam na ciekawe dodatki) 9. zawsze chciałam nosić okulary i aparat na zębach 10. najlepiej czuję się w czerni i szarościach wątek bardzo mnie rozbawił :) Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Re: 10 faktów o Twoim wyglądzie 14.05.09, 18:34 1. Mam w sobie wegierską krew i to widac:) 2. Moje oczy sa raz prawie czarne, a raz koniakowe 3. Mam naturalnie długie i twarde paznokcie o ładnym kształcie 4. nie podobaja mi sie moje stopy 5. Mam srednie piersi (70 C), ale o ładnym ksztatłcie 6. Mam stosunkowo waskie biodra i wystajaca małą pupe:) 7. Mam geste i grube włosy w kolorze szatyn 8. jestem szczupła 9. mogłabym byc wyższa 10. Mam naturalnie owilkowa karnację Odpowiedz Link Zgłoś
falaslonca Re: 10 faktów o Twoim wyglądzie 15.05.09, 14:48 1. jestem ładna 2. jestem inteligentna 3. jestem pracowita 4. jestem oczytana 5. jestem błyskotliwa 6. jestem wszechstronnie uzdolniona 7. jestem wesoła 8. jestem muzykalna 9. jestem godna zaufania 10. jestem skromna ...i to wszystko widać w moim wyglądzie :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
galia29 Re: 10 faktów o Twoim wyglądzie 15.05.09, 14:46 1. mam duże ciemnobrązowe oczy 2. długie ciemne, gęste włosy 3.czarne wyraziste brwi i długie rzęsy 4.pełne usta 5. proporcjonalną i dość szczupłą figurę choć chyba wolałabym szczuplejszą 6. mam na brzuchu trzy blizny- po wyrostku i dwóch cesarkach- na szczęście wszystkie widoczne dopiero po bardzo wnikliwym przyjrzeniu się 7.mam tatuaż na prawej łydce 8.lubię buty na obcasach i sukienki 9.często się uśmiecham 10.maluję paznokcie u rąk naturalnymi lakierami a u stóp na bordowo- ale dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
rraaddeekk Re: 10 faktów o Twoim wyglądzie 15.05.09, 15:08 Może pończochy farbują? Odpowiedz Link Zgłoś
querejeta Re: 10 faktów o Twoim wyglądzie 15.05.09, 15:03 1. jestem wysoka 2. typowa gruszka, wielka pupa, za duze uda i mały biust 3. dla równowagi z szafowatym dołem mam ładne plecy i ramiona 4. wystające obojczyki 5. zielone oczy, duże usta na plus 6. na minus duzy nos imho 7. maleńkie uszy 8. pomalowane paznokcie u nóg zawsze, u rąk jak są w dobrym stanie też 9. trochę marszczę czoło 10. skóra raczej jasna, trochę pieprzy Odpowiedz Link Zgłoś
skad_jestem Re: 10 faktów o Twoim wyglądzie 15.05.09, 15:13 1. Raz jestem ładna i się sobie podobam 2. Raz jestem brzydka (tak jak dzisiaj i się sobie nie podobam) 3. mam szaro żółte oczy, a chciałabym mieć zielone 4. Mam piegi po opalaniu 5. Mam ładne piersi, ale wydaje mi się, że to dzięki antykoncepcji 6. Podobno mam ładne pośladki 7. Mam pasemka 8. Mam białe zęby 9. Mam małe dłonie 10. Mam małe stópki Odpowiedz Link Zgłoś
pretensjaa Re: 10 faktów o Twoim wyglądzie 15.05.09, 15:24 1. Piękna 2. Urocza 3. Seksowna 4. Powabna 5. Czarująca 6. Kobieca 7. Pociągająca 8. Kobiece kształty 9. Zmysłowe usta 10. Inteligentny wyraz twarzy :P Odpowiedz Link Zgłoś
liselle Re: 10 faktów o Twoim wyglądzie 15.05.09, 15:34 1 - duże oczy z długimi rzęsami - koleżanki mówią, że sarnie :) 2 - drobna budowa ciała 3 - piękne baletowe podbicie stopy 4 - mały biust 5 - zgrabne nogi 6 - włosy za łopatki średniej gęstości 7 - wydatne usta 8 - wąskie biodra 9 - okresowe wysypki na buzi (alergik) 10 - grubsza pęcina w prawej nodze - efekt dwukrotnego skręcenia kostki Odpowiedz Link Zgłoś
analopa Re: 10 faktów o Twoim wyglądzie 18.05.09, 23:16 mam piękne brązowe oczy mój brzuch jest lekko wystający mimo wyraźnej talii mam bardzo jasną cerę i ciemnobrązowe włosy moje usta są niewielkie i blade bez makijażu widoczne przebarwienia po trądziku lubię swoje nogi w wysokich obcasach mam piękny biust mam długi prosty nos i ogólnie dosyć surowy wyraz twarzy moje włosy są bardzo gęste i lekkie, wywijają się na końcach mam wyraźne kości policzkowe i prostokątną twarz Odpowiedz Link Zgłoś
leeloo2002 Re: 10 faktów o Twoim wyglądzie 18.05.09, 23:38 1. Mam bardzo długie zgrabne, nogi i fajną pupę 2. Mam długi nos 3. Mam b.ładne zęby 4. Mam olbrzymie stopy 5. Moje oczy są niebiesko-zielono-stalowe 6. Mam odstające uszy 7. Mam długie blond włosy 8. Mam zgrabną sylwetkę 9. mam dużo pieprzyków 10. Mam b. długie palce u rąk Odpowiedz Link Zgłoś
ja-27 Re: 10 faktów o Twoim wyglądzie 19.05.09, 19:16 1 - jestem wyskoka 2 - jestem potwornie chuda 3 - obecnie mam rude wlosy (tak juz pewnie zostanie) 4 - mam bardzo ciemne oczy 5 - mam tatuaz na kregoslupie 6 - mam bardzo ladne zeby 7 - podobno mam ladny usmiech 8 - mam pare ciemnych piegow, ktore widoczne sa glownie latem 9 - jestem zadowolona ze swoich piesri 10 - mam strasznie sucha skore Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach wygladam bosko:) 19.05.09, 19:23 1. wygladam BOSKO! 2. mam rozmazany makijaz 3. i opuchniete oczy (grzech spania w soczewkach) 4. kazdy wlos w inna strone - efekt deszczowego dnia;) 5. złamane paznokcie 6. poplamiona bluzka 7. wielki brzuch po kilogramie piernikow plus czekolada miedzy zebami:) 8. stroj - sportowa elegancja - bluzka elegancka jeszcze z pracy + spodnie dresowe ;p 9. ledwo widze na oczy 10. mysle, ze kąpiel dobrze mi zrobi Odpowiedz Link Zgłoś
la_vaniglia Re: 10 faktów o Twoim wyglądzie 19.05.09, 21:18 1. mam plaski i umięśniony brzuch 2. mały biust 3. miodowy odcień włosów (miód lawendowy;), ktorych juz jest o połowe mniej niestety:( 4. gdy jestem mocno opalona(słońcem) to kolor mojej skóry jest mniej wiecej pomarańczowy (damn!) 5. mam podobno bardzo ładne stopy,gdzie duzy palec najdłuższy 6. mocno pogłębioną lordoze 7. krótkie paznokcie u rąk 8. długie i zgrabne nogi ale troche otłuszczone;) 9. małe boczki 10. czasami piwne oczy z czarna obwódką a czasami zielone Odpowiedz Link Zgłoś
kasiasjs Re: 10 faktów o Twoim wyglądzie 19.05.09, 21:32 Właśnie podłubałam sobie plecy, nie wiem jak to robię, ale zawsze coś znajdę i wydłubię. Mam w takim razie wydłubano - podrapane plecy. Ładną cerę, zadbaną, z lekkimi pajączkami, lubię ją. Krótkie nóżki Powiększające się boczki, zrobię coś z tym, tak sobie obiecałam. Bardzo ładne zęby, od zawsze moja obsesja. Krótkie paznokcie, zawsze są takie, czysta wygoda. Oczy, które zmieniają kolor w zależności od nastroju i stopnia najedzenia. Kawał tyłka. Blizny po wrastających włosach, tych wydłubanych. Ładne, proporcjonalne usta, co idealnie współgra z zębami. Punkt 11: wspaniałego narzeczonego, który jest absolutnym ślepcem, tak przynajmniej twierdzi. Kokieteria męska. 10 to stanowczo za mało;) Odpowiedz Link Zgłoś