gaudencja Re: czy Malwina (Malwinka) to fajne imię, co sądz 25.08.04, 14:04 nie przepadam za nim... Odpowiedz Link Zgłoś
malwa_i_zuza Re: czy Malwina (Malwinka) to fajne imię, co sądz 25.08.04, 23:12 Jest super ... Odpowiedz Link Zgłoś
nicole777 Re: czy Malwina (Malwinka) to fajne imię, co sądz 02.09.04, 16:21 Świetne imię bardzo oryginalne. Mam siostrę Malwinkę Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: czy Malwina (Malwinka) to fajne imię, co sądz 02.09.04, 17:33 nicole777 napisała: > Świetne imię bardzo oryginalne. Mam siostrę Malwinkę No własnie. Dlatego za nim nie przepadam Odpowiedz Link Zgłoś
nicole777 Re: czy Malwina (Malwinka) to fajne imię, co sądz 03.09.04, 00:06 gaudencja napisała: > nicole777 napisała: > > > Świetne imię bardzo oryginalne. Mam siostrę Malwinkę > > No własnie. Dlatego za nim nie przepadam "Osoby mściwe żyją snem czarownic, które, jak szkodzą innym tak też kończą marnie. Złośliwość zastępuje rozum" Odpowiedz Link Zgłoś
sabe Re: czy Malwina (Malwinka) to fajne imię, co sądz 03.09.04, 10:09 mam złe skojarzenia, chociaż mój ukochany za nim przepada - już mu jednak wyperswadowałam to imię dla naszej potencjalnej córeczki... Znaleźliśmy kilka innych na ina yna się kończących, które podobają się nam ogobojgu Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: czy Malwina (Malwinka) to fajne imię, co sądz 03.09.04, 14:37 nicole777 napisała: > Złośliwość zastępuje rozum" Daruj sobie i przestań być tak śmiertelnie powazna. Przyszłaś tu, walczysz ze mną na noże i ciągle twierdzisz, że to ja jestem kłótliwa i złośliwa. Medice, cura te ipsum. Odpowiedz Link Zgłoś
nicole777 Re: czy Malwina (Malwinka) to fajne imię, co sądz 04.09.04, 16:43 Wolę być poważna niż niepoważna tak jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: czy Malwina (Malwinka) to fajne imię, co sądz 04.09.04, 16:56 nicole777 napisała: > Wolę być poważna niż niepoważna tak jak ty. Widzę że masz misję życiową zwalczania mnie. Poniewz nie chce mi siew tym uczestniczyć, niniejszym wrzucam cię do KF i od tej pory nie mam zamiary cię oglądać. Zegnaj. Odpowiedz Link Zgłoś
kmianka Re: czy Malwina (Malwinka) to fajne imię, co sądz 03.09.04, 11:20 W jednej klasie mialam 3 Malwiny... Więc imie to nie jest dla mnie zbyt oryginalne. Ale podoba mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
wiklinka Re: czy Malwina (Malwinka) to fajne imię, co sądz 03.09.04, 13:05 Ja należę do tych, którym imiona Malwinka, czy też np. Michalinka bardzo się podobają. Odpowiedz Link Zgłoś
tawananna Re: czy Malwina (Malwinka) to fajne imię, co sądz 03.09.04, 13:09 Nie przepadam się. O ile zdrobnienie Malwinka podoba mi się nawet bardzo, to Malwina zupełnie do mnie nie przemawia. Imię dla mnie dość zwyczajne, jestem z nim osłuchana - w dzieciństwie miałam koleżankę Malwinę. Na dodatek miała bardzo kwiatowe nazwisko . Odpowiedz Link Zgłoś
aniadm Re: czy Malwina (Malwinka) to fajne imię, co sądz 03.09.04, 15:33 Nie lubię, bo powieść "Malwina czyli Domyślność serca" wspominam niemile (miałam to jako lekturę obowiązkową, były z niej testy i w ogóle). Jakby ktoś chciał sprawdzić: monika.univ.gda.pl/~literat/malwina/ Odpowiedz Link Zgłoś