magister11 25.10.06, 14:18 I TAK powinno wyglądać centrum, tylko z lokalami usługowymi i NIE-OGRODZONE www.brfi.eu/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niecala4 Re: Ołókowa - Nowa pięęęękan inwestycja w Pruszko 25.10.06, 15:44 Uwaga na ta inwestycje! Cos ten inwestor niepewny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz.alpuhary zajrzałem sobie do działu "O nas" 25.10.06, 20:30 "srututututu, dynamiczny, srutututu, międzynarodowy holding, srutututu, daj nam kasę" Konkretów nt. inwestora, jego przeszłości, powiązań kapiatłowych, referencji, nagród - 0 (słownie:zero) albo mi się wydaje, albo ktoś tu szuka jelenia Odpowiedz Link Zgłoś
maja209 Re: zajrzałem sobie do działu "O nas" 26.10.06, 17:19 masz racje, ja tez mialam takie wrazenie po wejsciu na ich strone Prawie kazdy deweloper chwali sie co juz osiagnal i pokazuje zdjecia jakie to piekne osiedla za jego sprawka powstaly a tu nic ... Odpowiedz Link Zgłoś
niecala4 Re: zajrzałem sobie do działu "O nas" 26.10.06, 23:14 A byliscie w ich biurze? Parodia ;) Smierdzi przekretem! Zero doswiadczenia. Powstali chyba przedwczoraj hehehehe LUDZIE UWAGA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fush Re: zajrzałem sobie do działu "O nas" 27.10.06, 08:04 Zapytam z ciekawości: co to za inwestor i co to za inwestycja? Odpowiedz Link Zgłoś
doska01 Re: Ołókowa - Nowa pięęęękan inwestycja w Pruszko 01.11.06, 17:35 Hmm nie jestem ani zaintersowana inwestycja, ani w sumie niewiele wiem, sama tez nie sprawdzalam nic w tym temacie, ale czy sparwdziliscie cokolwiek? Inwestora, pozwolenia, jak beda wygladaly wplaty itd. Moze nie warto od razu rzucac oskarzen ? Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz.alpuhary Re: Ołókowa - Nowa pięęęękan inwestycja w Pruszko 01.11.06, 18:23 impreza z daleka śmierdzi przekrętem. Jeżeli jest inaczej i jeżeli ta firma jest uczciwa i rzetelna, to niech lepiej pomyśli nad zmianą swojej strategii marketingowej. Odpowiedz Link Zgłoś
jb1602 Re: Ołókowa - Nowa pięęęękan inwestycja w Pruszko 01.11.06, 19:05 No to zobaczymy co z tego wyniknie. Na razie powiesili tablice informacyjną, uprzątnęli trochę teren. A na ogrodzeniu powiesili czarną płachtę by nie było widać co się dzieje za płotem. Faktycznie na ich stronie nic konkretnego nie można wyczytać. Odpowiedz Link Zgłoś
magister11 Re: Ołókowa - Nowa pięęęękan inwestycja w Pruszko 01.11.06, 19:37 Każdy kiedyś zaczynał.... mnie martwi natomiast bardziej, że grodzi się ścisłe centrum miasta, a wiadomo, do czego prowadzi takie grodzenie. Poza tym prezydent obiecywał, żenwszystkie nowoprojektowane budynki w centrum będą miały lokale usługowe na parterach. A gdzie tu usługi? Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz.alpuhary Re: Ołókowa - Nowa pięęęękna inwestycja w Pruszko 01.11.06, 21:05 zaraz, magistrze, ale czy ty przypadkiem nie byłeś kiedyś za grodzeniem? Odpowiedz Link Zgłoś
fush Re: Ołókowa - Nowa pięęęękna inwestycja w Pruszko 02.11.06, 07:59 tak się zastanawiam czy ktoś z forumowiczów zechce mi w końcu udzielić odpowiedzi na moje pytanie (gdzie jest/ma być usytuowana ta inwestycja?), nie widzę tej informacji na stronie inwestora Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz.alpuhary Re: Ołókowa - Nowa pięęęękna inwestycja w Pruszko 02.11.06, 08:58 ul. Ołówkowa 26 Odpowiedz Link Zgłoś
doska01 Re: Ołókowa - Nowa pięęęękna inwestycja w Pruszko 03.11.06, 10:53 Olowkowa26 dokladnie rog Mokrej. Jesli kojarzysz tamte okolice to prawie na przeciwko (ale nie do konca) jest tez w miare nowy budynek, ogrodzony. Co do rzetelnosci to oceniacie sprawe po stronie internetowej? A Kastel, ktory buduje przy WKD, czy oni maja wogole jakas strategie marketingowa ? Ich oferta to wylaczenie chyba droga pantoflowa sie sprzedaje, a ze sie sprzedaje to na pewno mimo lokalizacji nienajlepszej. Nie bronie firmy jakiejs tam tylko prosze o argumenty dlaczego nie warto itd. Rozumiem ze np ktos nie chce ogrodzenia ok, ale nie bo smierdzi, bo ktos ma taka intuicje to troche malo Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz.alpuhary Re: Ołókowa - Nowa pięęęękna inwestycja w Pruszko 03.11.06, 13:02 magister wrzucił linka do strony to oceniamy po stronie. Deweloperzy budowlani należą do grupy przedsiębiorców, którzy szczególnie powinni dbać o swoją wiarygodność (podobnie jak banki, firmy ubezpieczeniowe, farmaceutyczne czy medyczne) bo w grę wchodzą duże pieniądze i stąd moje zastrzeżenia, teraz widzę, że jednak dali trochę informacji i już lepiej to wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
zocho78 Re: Ołókowa - Nowa pięęęękna inwestycja w Pruszko 03.11.06, 13:39 doska01 napisała: > Olowkowa26 dokladnie rog Mokrej. > Jesli kojarzysz tamte okolice to prawie na przeciwko (ale nie do konca) jest > tez w miare nowy budynek, ogrodzony. ten "w miarę nowy budynek, ogrodzony" jest identyczny jak ten który pokazują na swojej wizualizacji. Początkowo czytając ten wątek, nie mogłem skojarzyć o co chodzi, bo piszą o nowej inwestycji, a przecież budynek stoi już dość długo. :) Sądzę że grodzone jest dla tego, że okolica jest naprawdę nieciekawa :/ Odpowiedz Link Zgłoś
magister11 Re: Ołókowa - Nowa pięęęękna inwestycja w Pruszko 02.11.06, 10:10 zwierz.alpuhary napisał: > zaraz, magistrze, ale czy ty przypadkiem nie byłeś kiedyś za grodzeniem? Byłem za budową nowoczesnych mieszkań dla klasy średniej. Mogło być to więc tak odebrane, bo często nowe inwestycje charakteryzują się właśnie ogrodzeniem. Ale to nie tak. Niech sobie grodzą na obrzeżach miasta do woli, ale ponieważ P. cierpi na brak ciekawej przestrzeni publicznej, to grodzenie inwestycji w centrum - gdzie ta przestrzeń wspólna powinna dominować - to okaleczanie miasta i mieszkańców. Jedyny problem Mariny m. - to jak dla mnie to, że zabiera ona tyle przestrzeni tak blisko centrum - poza tym to cełkiem sympatyczne osiedle.... Ps. Mam nadzieję, że teren porcelitu nie zostanie zabrany mieszkańcom przez nową , OGRODZONĄ inwestycję..... Odpowiedz Link Zgłoś
rafiboss Re: Ołókowa - Nowa pięęęękna inwestycja w Pruszko 21.02.15, 14:13 czy obecnie może ktoś coś powiedzieć o tym bloku przy Ołówkowej 26? Czy warto w tym budynku kupić mieszkanie? Jakie jest komorne i tam jest chyba wspólnota tak? Odpowiedz Link Zgłoś