abigail83 10.01.07, 09:51 Co sądzicie o Wylegarni? Jakość, wzory - podobają się Wam? Dumam nad zakupem torby - www.wylegarnia.pl/sklep/ekspozycja.php?id=1809 ma któraś torbę z Wylęgarni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nioma Re: Wylęgarnia 10.01.07, 09:56 Oj, mi sie nie podobaja Takie workowate, bezksztaltne, dobre do szkoly dla niewymagajacej nastolatki Odpowiedz Link Zgłoś
tequilla78 Re: Wylęgarnia 10.01.07, 15:41 mnie jak na razie nic tam nie zachwyciło Odpowiedz Link Zgłoś
pinkowa Re: Wylęgarnia 10.01.07, 15:44 może jakaś dziwna jestem ale jakoś nie pasują mi te torby na zimę :P Odpowiedz Link Zgłoś
abigail83 Re: Wylęgarnia 10.01.07, 15:52 Nie no, nie na zimę. Zimowe mi się nie podobają, futerkowo - aksamitne. Na wiosnę? Odpowiedz Link Zgłoś
abigail83 Re: Wylęgarnia 10.01.07, 16:07 Dzięki, Foam. Bo już się o swój gust bałam... Masz jakąś torbę z Wylęgarni? Odpowiedz Link Zgłoś
xasia1 Re: Wylęgarnia 10.01.07, 16:19 Czy torby ładne, się wypowiadać nie będę - gdyby każdemu się podobało to samo, to wyglądalibyśmy jak klony:), ale torbę w Wylęgarni jedną kupiłam. Była dokładnie taka jak się spodziewałam, i jestem zadowolona (nie była też specjalnie droga), natomiast na pewno większość tych toreb jest - jak już dziewczyny wspomniały - na lato. Przez to, że robią je artyści własnoręcznie, to są one raczej "miękkie" i faktycznie średnio-kształtne, bo niczym nie wzmacnianie (mimo że moja jest na podszewce, to tak "wisi" na ramieniu). Ogólnie pewnie już tam torby nie kupię, a jeśli to małą, imprezową - jeśli dużą, na co dzień, to wolę coś "firmowego" właśnie dzięki tej "fabryczności"; fanką jestem za to biżuterii z Wylęgarni. Uff, mam nadzieję, że pomogłam. Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: Wylęgarnia 10.01.07, 16:22 Ja mam kilka choc nie bezposrednio - dziewczyna ktora wystawia w wylegarni szyje dla mnie torebki na zamowienie ;-) Szyje pieknie i wedlug moich wymagan wiec jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
abigail83 Re: Wylęgarnia 10.01.07, 16:32 Uwaga o porze roku jak najbardziej uzasadniona. Też myślę o wiosennej.letniej torebce. Edavenpo, a która to "wykonawczyni"? Kogo byś tam polecała? Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: Wylęgarnia 10.01.07, 17:03 Kornelia Warda Jak chcesz do niej kontakt to pisz na priva ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy215 Re: Wylęgarnia 10.01.07, 17:56 Kornelia szyje piękne torby :) Ja wczoraj odebrałam torebkę od Avy, jest dokładnie taka jaką chciałam - w kolorze fuksji (taki mocna malina wpadająca w bordo), duża na A4 i wcale nie jest miękka bo z grubego aksamitu. Wszyscy pytają się skąd mam torebkę :) Od niej jest to już czwarta (2 pozostałe są na lato, jedna wieczorowa). Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Wylęgarnia 11.01.07, 06:02 republika.pl/torebkowo/ strona Kornelii Odpowiedz Link Zgłoś
abigail83 Re: Wylęgarnia 11.01.07, 09:52 Zakochałam się tych torbach! Są piękne, kupuję na wiosnę - będzie w tym roku...? Odpowiedz Link Zgłoś