Dodaj do ulubionych

Praca w W-wie - student dziennikarstwa

09.08.05, 14:23
Jesteś zainteresowany/zainteresowana pracą w public relations? masz łatwość
pisania i studiujesz na ostatnim roku dziennikarstwa? Poszukiwana osoba do
pracy na pół etatu lub umowę-zlecenie. Oprócz umiejętności pisania tekstów
wymagana również dobra znajomość obsługi komputera w środowisku Windows.
Najchętniej student/studentka dziennikarstwa, która potrafiłaby pogodzić
pracę ze studiami. Proszę o przesłanie CV na adres zgloszenie@konto.pl .
Obserwuj wątek
    • Gość: usia Re: Praca w W-wie - student dziennikarstwa IP: *.chomiczowka.net.pl 10.08.05, 14:32
      Proszę powiedzieć jakiej branży działa firma.
    • Gość: ana Re: Praca w W-wie - student dziennikarstwa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.08.05, 16:19
      przede wszystkim byloby milo poinformowac potencjalnych zainteresowanych - JAKA
      FIRMA SZUKA PRACOWNIKA, chyba ze to jakies super tajne, a pozniej okaze sie, ze
      tosprzedawanie kart znizkowych na ulicy.
      • Gość: xplict Re: Praca w W-wie - student dziennikarstwa IP: 81.210.107.* 11.08.05, 12:45
        hyhyhyhy no tak... "Hjuman Risołrs"... czyli robisz "risołrs" "hjumanów",
        ktorzy kupia karte rabatowa uprawniajaca do co trzeciego pogrzebu gratis... heee
        Nieee no.... moze to ja kati wredny jestem tylko:-P
        • Gość: xplict Re: Praca w W-wie - student dziennikarstwa IP: 81.210.107.* 11.08.05, 12:48
          o ja glupi:-P to nie Hjuman Risołrs tylko Publik Rilejszynz... to jeszcze
          gorzej. Bo nie dosc, ze trzeba sprzedac te karty rabatowe to jeszcze nastawic
          twarz w razie gdyby chcieli prac w morde jak sie zorientuja co kupili...
          (nastawiac w imie firmy af kors)
          • poszukujaca4 Re: Praca w W-wie - student dziennikarstwa 22.08.05, 14:25
            Ogłoszenie już nieaktualne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka