tad9 10.01.06, 23:12 ... spalilibyście jako pierwsze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gamoń Re: Jakie książki ... IP: *.chello.pl 10.01.06, 23:50 odwpoeidź jest prosta- prawie wszystkie Odpowiedz Link Zgłoś
agna33 Re: Jakie książki ... 11.01.06, 15:29 Ani jednej, wszystkie książki są wartościowe i ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
kaaarolinkaa Re: Jakie książki ... 11.01.06, 15:44 a po co palic? jesli nie masz czym ogrzac domku-to juz sam musisz wybrac ktore ze swoich ksiazek mozesz spalic :)), ale po co w ogole palic? czyzby widmo savonaroli Ci sie ukazało? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ben-oni Re: Jakie książki ... 11.01.06, 17:54 Przy spalaniu książek uwalniaja się do atmosfery rózne szkodliwe związki chemiczne, tudzież pierwiastki. Lepiej przerobić na wytłoczki do jaj, z których nastepnie wykonać można wspaniałą izolację akustyczną swego rozimprezowanego gniazdka. Polecam stare książki telefoniczne i skrypty do Fortrana. Odpowiedz Link Zgłoś
tom.machine Re: Cykl: Kraby 11.01.06, 18:26 Czytałem kiedyś ten badziew i do tej pory się wstydzę sam siebie. Jak ja mogłem się tym ekscytować. Cześć Tad. Poznajesz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
tad9 Re: Cykl: Kraby 11.01.06, 18:45 tom.machine napisał: > Czytałem kiedyś ten badziew i do tej pory się wstydzę sam siebie. Jak ja <mogłem się tym ekscytować. A co to za cykl? > Cześć Tad. Poznajesz?:) Nie. A powinienem? Odpowiedz Link Zgłoś
tom.machine Re: Cykl: Kraby 11.01.06, 21:43 tad9 napisał: > tom.machine napisał: > > > Czytałem kiedyś ten badziew i do tej pory się wstydzę sam siebie. Jak ja > <mogłem się tym ekscytować. > > A co to za cykl? O zmutowanych krabach zabójcach. Próby z bronią jądrową sprawiają że stają się ogromne i prawie niezniszczalne. Ukazywały się w Phantom press. Tanie horrory numerowane. Prym wiedli Guy Smith i Harry Knight. Były o Ssących trzęsawiskach, złowrogich grzybach, szatańskich pierwiosnkach, opętanych krzesłach, ośmiornicach o dwukilometrowych mackach i tym podobnych z życia wziętym historiach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Jakie książki ... IP: *.elk.mm.pl 11.01.06, 18:40 O, w nazistowskich Niemcach były takie zwyczaje. Barbarzyńskie zwyczaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weatherwax MARNA, KIEPSKA PROWOKACJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 21:20 Odpowiedz Link Zgłoś
daria13 Re: MARNA, KIEPSKA PROWOKACJA 11.01.06, 22:04 A ja nie sądzę, że to prowokacja, bo jak znam Tada, a odrobinę znam, to ma całkiem sporą listę takich książek. Może sam zechce się z nami nią podzielić? Pozdrawiam czekając niecierpliwie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija Re: MARNA, KIEPSKA PROWOKACJA IP: *.elblag.dialog.net.pl 11.01.06, 23:36 Juz kiedyś był podobny wątek i pisałam, że jak brakowało paliwa, do pieca poszło kilka tytułów, m.in. Dzwony Bazylei i Piękne dzielnice Aragona, ale bez konieczności chętnie przepaliłam podręcznikami do matematyki, fizyki i chemii (jako że posiadam w domu piece), wyznając, że nie ma to jak choćby częściowa i symboliczna zemsta za doznane w życiu licealisty krzywdy i upokorzenia, związane z wyżej wymienionymi przedmiotami. A na symboliczny stos poszłyby Leniny, Staliny, Hitlery, gdybym takie "dzieła" posiadała, jednakże, na szczęście, nie posiadam. Odpowiedz Link Zgłoś