Gość: zara IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.06, 11:30 Jaką książkę polecacie dla mężczyzny w tym wieku? Zupełnie nie wiem co mam kupić..Chciałabym, aby była to książka wciągająca. Odpadają romanse, historyczne, obyczajowe. Może "Kod.." Browna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: basia Re: Książka jako prezent dla 23-letniego faceta? IP: *.broker.com.pl 29.11.06, 11:43 Może jakiś thriller, np. coś Johna Grishama("Firma", "Klient"), lub Harlana Cobena, teraz na topie("Jedyna szansa", "Niewinny"). książki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Książka jako prezent dla 23-letniego faceta? IP: *.kat.3s.pl 29.11.06, 21:53 a ja ci proponuję którąś z książek jeremy'ego clarksona (tego od "TOP GEAR") - pierwszą kupiłam chłopakowi z ciekawości ("Świat według Clarksona") - finalnie sama ją też przeczytałam, jest prześmieszna i ciekawa zarazem. drugą chłopak kupił sobie sam od razu, jak tylko na wystawie zobaczył. gorąco polecam, link do empiku: www.empik.com/showobject.jsp?objectId=2339621¤tCategory=1020600 Odpowiedz Link Zgłoś
misscraft Re: Książka jako prezent dla 23-letniego faceta? 29.11.06, 23:36 "Podziemny Krąg" Palahniuka, ja film mu się podobał, to książka jeszcze bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beka Re: Książka jako prezent dla 23-letniego faceta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.06, 12:45 Polecam Ci książki Mastertona (horrory) m.in "Wojownicy nocy", "Czarny Anioł", "Trans śmierci", "Zwierciadło piekieł" itd. Zapewniam, że wciągają czytelnika od pierwszej storny. Odpowiedz Link Zgłoś
beacia111 Re: Książka jako prezent dla 23-letniego faceta? 01.12.06, 12:54 wszystkie ksiażki Harlana Cobena są świetne, mój chłopak interesuje sie piłką nożną więc zazwyczaj kupuję mu książki o tej własnie tematyce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minerwa Re: Książka jako prezent dla 23-letniego faceta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.06, 14:02 "Mężczyzna i Bestia" P. Rowickiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Nie da się odpowiedzieć na to pytanie IP: *.acn.waw.pl 01.12.06, 18:35 23-letni faceci są bardzo różni. Większość nie czyta książek, pewna część czyta z musu, a jeszcze mniej czyta dla przyjemności. Ci czytający dla przyjemności mają gusta naprawdę rozmaite. Odpowiedz Link Zgłoś
wampuka Re: Książka jako prezent dla 23-letniego faceta? 01.12.06, 23:20 Nooo...ja na przykład jestem 23-letnim facetem.Jakdlamnie: rozrzut między "Historią Lisey" S.Kinga a "Matka odchodzi" Różewicza.W to jeszcze dwa tomy dramatów Bernharda. Pomogłem? Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka.latania Re: Książka jako prezent dla 23-letniego faceta? 02.12.06, 10:57 Książki Grishama to chyba dobry pomysł, dobry język i wciągająca fabuła, bez takich tandetnych zwrotów akcji jak w "Kodzie ..." :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facetcoczyta Re: Książka jako prezent dla 23-letniego faceta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 09:33 No, ale co to za facet? Harleyowiec spod znaku aniołów śmierci? Zakatarzony poeta w szaliku do ziemi? Wielbiciel armii, broni i militariów XIX wieku? Byznesmen z laptopem ful wypas? Bokser wagi półciężkiej, as Znicza Pruszków? Student sinologii szlifujący właśnie swój mandaryński w kraju środka? Hazardzista, który wczoraj postawił dom dziadków na AC Milan (a tu psiakrew remis!)? Jeśli można, proszę o krótką charakterystykę, bo każdemu z powyższych typów polecałbym co innego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marti Re: Książka jako prezent dla 23-letniego faceta? IP: *.cust-adsl.tiscali.it 05.12.06, 16:20 "Z zimna krwia" Truman Capote "W drodze" Kerouac - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zara Re: Książka jako prezent dla 23-letniego faceta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.06, 11:16 Bardzo dziękuję za pomoc. Każdą w podanych pozycji odszukałam w necie i w końcu kupiłam "Tylko jedno spojrzenie" Harlana Cobena( Tylko ta pozycja była dostępna w moim małym miasteczku). Odpowiedz Link Zgłoś