althea35 28.10.05, 15:25 Witajcie! Na szydelku "nauczylam" sie robic wczoraj... bo marza mi sie szydelkowe aniolki. Prosze o jakis najprostrzy na swiecie schemat. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewcia_ewcia Re: Szydelkowe aniolki - prosze o prosty schemat 28.10.05, 19:23 Wejdź tutaj maranta.livenet.pl/forum/ i zarejstruj się, to wszystko stanie przed tobą otworem. jeśli chcesz zaniołki - wejdź na dział szydełko i potem na aniołki - jest tam mnóstwo, mnóstwo wzorów do ściągnięcia i zdjęć prac forumowiczek - jako pomysły ( to polskie forum), zyczę miłej pracy nad aniołkami. Odpowiedz Link
ewcia_ewcia Re: Szydelkowe aniolki - prosze o prosty schemat 28.10.05, 19:34 Jeszcze zobacz tutaj: members.aol.com/_ht_a/lffunt/gsangels.html Na innym forum czytałam, że jedna z dziewczyn robiła takie aniołki, jak na zdjęciach (są tam etapy robótki) i nie używaławrabiała usztywniającego drucika, jak jes we wzorze, a aniołki sie trzymały. Odpowiedz Link
althea35 Re: Szydelkowe aniolki - prosze o prosty schemat 03.11.05, 11:03 Bardzo mi sie podobaja te aniolki. Ale niestety nie potrafie rozgrysc tego wzoru, wygladaja na proste, ale ja na sztydelku nauczylam sie robic dla aniolow i nie potrafie sobei wyobrasic ze zdjecia jak zrobic wzor a opisu tez nie pojmuje. Odpowiedz Link
gosewa Re: Szydelkowe aniolki - prosze o prosty schemat 28.10.05, 19:43 jeszcze tu www.7ya.ru/photos/private.aspx?RubrID=98813 Odpowiedz Link
althea35 Re: Szydelkowe aniolki - prosze o prosty schemat 28.10.05, 20:22 Super! Dziekuje! Juz tworze! Odpowiedz Link