ziembool 11.05.07, 00:27 Czy moglibyście w ramach pokoleniowego wsparcia poinformować mniej wiecej jakie progi były w tamtym roku na prawo / stosunki ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ojoj333 Re: Do studentów Uniwerstytetu Wrocławskiego 11.05.07, 00:35 oo - i jeszcze na filolgię polską? jakie były progi? Odpowiedz Link Zgłoś
ziembool Re: Do studentów Uniwerstytetu Wrocławskiego 11.05.07, 00:37 mały offtop na początek: bylem na dniach otwartych Uwr. Nauki społeczne są na niezłym zadupiu ;] Poszukiwanie ul. Koszarowej bedzie na zawsze w moich wspomnieniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greypc Re: Do studentów Uniwerstytetu Wrocławskiego IP: *.g.intelink.pl 11.05.07, 00:41 jestem tegorocznym maturzystą, ale tezci chyba moge podac :P prawo - 205 stosunki miedzynarodowe - 630,5 (nie wiem czy cos sie nie zmienilo w kryteriach rekrutacji od tamtego roku) tu masz podane progi z zeszlego roku z roznych uczelni: ftp://ftpbi.gazeta.pl/im/5/3790/m3790045.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greypc Re: Do studentów Uniwerstytetu Wrocławskiego IP: *.g.intelink.pl 11.05.07, 00:42 ten pdf dosc dlugo sie ładuje, tak wiec cierpliwosci ;] ew. mozesz sprobowac zapisac sobie na dysk Odpowiedz Link Zgłoś
ziembool Re: Do studentów Uniwerstytetu Wrocławskiego 11.05.07, 00:44 wielkie dzieki! jestes z wroclawia moze ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greypc Re: Do studentów Uniwerstytetu Wrocławskiego IP: *.g.intelink.pl 11.05.07, 00:47 nie ;] z Bydgoszczy mam nadzieje, ze te progi prawidlowe są. takie zostaly podane w tym pliku .pdf z gazety.pl Odpowiedz Link Zgłoś