nitulina 24.08.05, 20:03 www.allegro.pl/show_item.php?item=61732290 Szybko kupować !!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalooo Re: Belle de minuit- sory za oddzielny wątek 24.08.05, 20:12 Oj nit-nie kuś,nie kuś!;))) A ten gość ma na jednej aukcji Venezie LB z cena kup teraz ..400zł!!!;o Odpowiedz Link
vanilia72 Re: Belle de minuit- sory za oddzielny wątek 24.08.05, 20:14 i Sotto Voce tez ma :) Odpowiedz Link
madlaine_xx Re: Belle de minuit tak na marginesie mam pytanie 24.08.05, 21:04 czy on na was tez jest taki nietrwały ??? Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: Belle de minuit tak na marginesie mam pytanie 24.08.05, 21:25 Belle de Minuit słynie powszechnie z dużej nietrwałości - wszyscy się na to skarżą. Na mojej skórze o dziwo, trzyma się bardzo dobrze, czuję je długo. Ale większość się skarży na nietrwałość, Benita przyrównała Belle de M. w naszej wczorajszej rozmowie do mgiełki do ciała :) ten sam stopień ulotności :) Odpowiedz Link
charade Re: Belle de minuit tak na marginesie mam pytanie 24.08.05, 21:26 Dokładnie, Belle de Minuit powinna być sprzedawana jako body spray. Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: Belle de minuit- sory za oddzielny wątek 24.08.05, 21:22 Zawsze to podejrzewałam, ale teraz mam już pewność - ktoś czujnie śledzi nasze forum i potem zbija na tym niezlą kasę, jak widać na załączonym obrazku, a raczej na aukcjach tego pana. Cena za Sotto Voce mi wpadła akurat w oko, bo mam ochotę na ten zapach no ale nie za taką cenę... A przecież Hybris z wizażu i Voluptas na gazecie to ta sama osoba :) tak samo jak Smoczyca i Balbina zresztą :D (Voluptas, jeśli czytasz te słowa to przesyłam Ci serdeczne uściski). Odpowiedz Link
nitulina Re: Belle de minuit- sory za oddzielny wątek 25.08.05, 16:54 Cholera bałam się Ci kupić, bo wiem że nie przepadasz za allegro :( Odpowiedz Link
vanilia72 Re: Belle de minuit- sory za oddzielny wątek 25.08.05, 07:43 chyba tak jest, na poprzedniej aukcji Sotto Voce u tego pana bylo za 199,99 a obecnie kup teraz 299,99- najlepiej zignorowac :))) Odpowiedz Link
kalia_t Re: Belle de minuit- sory za oddzielny wątek 25.08.05, 09:15 balbina_alexandra napisała: > Zawsze to podejrzewałam, ale teraz mam już pewność - ktoś czujnie śledzi nasze > forum i potem zbija na tym niezlą kasę, jak widać na załączonym obrazku, a > raczej na aukcjach tego pana. Cena za Sotto Voce mi wpadła akurat w oko, bo mam > > ochotę na ten zapach no ale nie za taką cenę... Nie tylko sprzedawcy na allegro, ale sporo osób podczutujących forum... Przykład pierwszy z brzegu, kilka tygodni temu poinformowałam oficjalnie na forum, że perfumy x znajduja się w miejscu y. Po trzech dniach nie było po nich śladu, dodam, że takie akcje miały miejsce kilka razy.Czyli... Odpowiedz Link
madlaine_xx Dokładnie, tak samo było z Escadą :) 25.08.05, 10:39 jednego dnia były 3, a dzień później już tylko 2 sztuki, ale jakby ktos chciała zdobyc jeszcze Escadę Collection to zapraszam na priv, wiem gdzie jest jeszcze taniej niz my z Renią kupiłyśmy :))) Odpowiedz Link
kalia_t Re: Dokładnie, tak samo było z Escadą :) 25.08.05, 11:36 i z Hiris itp. czyli od tej pory wszelkie elektryzujące info o możliwościach zakupu perfum, tylko na priv.:) Odpowiedz Link
nitulina Re: Utajnić infa ;) 25.08.05, 17:07 A może zrobimy oddzielne forum zamknięte na hasło ;) tylko do tajnych spraw ;) tz ni całe forum, ale część. Szkoda że nie można zrobić tematu niewidocznego dla podglądaczy. Odpowiedz Link
benita5 Re: Utajnić infa ;) 25.08.05, 17:23 Przybij piatke!! No wlasnie tez to chcialam napisac. Przeciez sprzedawcy zyja z z takich maniakow jak my, a nie z ludkow ktorzy raz na ruski rok cos kupia i modla sie do tego;) Ja uwazam ze to niemoralne.. a juz instynkt spekulacyjny tego kolesia mnie odrzuca:( Odpowiedz Link
nitulina Re: I zbanować tego sprzedawcę. 25.08.05, 17:37 Ja w takim razie u niego nie kupię NIC!!! Odpowiedz Link
benita5 Re: I zbanować tego sprzedawcę. 25.08.05, 17:54 hehe, myslisz ze ostracyzm cos tu pomoze? :> Odpowiedz Link
nitulina Re: Venezia!!! 400 zł za tester 25.08.05, 17:10 Zwariował ten facet,no i co z tego że ten zapach nie jest już produkowany. Odpowiedz Link
benita5 Re: Dokładnie, tak samo było z Escadą :) 25.08.05, 17:33 No nie tylko z Escada;) Ja kojarze ze tak bylo takze z Mira Bai ktora njpierw byla niepsprzedawalna a potem nagle poszybowala ...Analogicznie SMS i wiele, wiele innych. Odpowiedz Link
senta Re: Dokładnie, tak samo było z Escadą :) 25.08.05, 18:46 Dla mnie to bez znaczenia ile "on" chce!Wazne ile ja jestem gotowa za perfumy zaplacic. Moge sobie pozwolic na to i owo co wcale nie znaczy,ze przeplacam..nie,porownuje ceny i kupuje za rozsadna. Nie ma takiej sily abym kupila cos co bardzo,bardzo,bardzo chce... za jakas niemoralna sume:)) A jesli juz mi sie zdarzy to robie to z zimna krwia i nawet powieka mi nie drgnie;) Ale wg.mnie pasja,w tym nasza,"perfumowa" to przede wszystkim wiedza,"praktyka":) i zdrowy rozsadek:) A tak w ogole to ciekawa jestem czy kupilabym ...aaaaa...np.Scent Intens za..powiedzmy 20 zeta:)) Tak z reka na sercu:))) Wazne zeby gonic kroliczka a nie zlapac go,jak spiewali bracia Zielinscy:) Odpowiedz Link
vanilia72 Znowu !! Belle de minuit 25.08.05, 23:19 www.allegro.pl/show_item.php?item=61904756 Odpowiedz Link
madlaine_xx Re: Znowu !! Belle de minuit TYLKO DROŻSZE :))))) 25.08.05, 23:58 porażka :) Odpowiedz Link
nitulina Re: Ha ha ha 26.08.05, 10:55 Ten człowiek jest bezczelny. Szukałam Essentiala i proszę jest 50 ml za 200 zł. Odpowiedz Link
madlaine_xx ja szukałam śródziemnomorskiego Hermesa 26.08.05, 10:59 i wiecie jaką odp dostałam, owszem jest 100 ml za 180 zł za tester, że też się spóźniłam na aukcje JAREKMIKI :((( Odpowiedz Link
nitulina Re: ja szukałam śródziemnomorskiego Hermesa 26.08.05, 11:31 Napisałaś do niego? Odpowiedz Link
madlaine_xx nie do niego, do innego sprzedawcy . od niego ... 26.08.05, 11:38 chciałam inny zapach, bo spóźniłam się na aukcję, ale napisał mi cenę o 40 zł większą od poprzedniej i napisłam, że chyba zwariował :) Odpowiedz Link
vanilia72 no to na mnie nie zarobi :)) 26.08.05, 11:42 żeby mnie skręcało to nic nie kupię u niego !! Odpowiedz Link
kalooo Re: no to na mnie nie zarobi :)) 26.08.05, 11:47 ja na pewno też nie-nienawidzę,nieznoszę,nie uznaję jak ktoś mnie jawnie wykorzystuje i zdziera kasę...Grrr... Odpowiedz Link
benita5 Re: no to na mnie nie zarobi :)) 26.08.05, 11:50 kalooo napisała: > ja na pewno też nie-nienawidzę,nieznoszę,nie uznaję jak ktoś mnie jawnie > wykorzystuje i zdziera kasę...Grrr... Dokladnie, wyglada na to ze chytry dwa razy straci:o) Odpowiedz Link
kalooo Re: no to na mnie nie zarobi :)) 26.08.05, 11:52 > Dokladnie, wyglada na to ze chytry dwa razy straci:o) Otóż to!!!;DDD Odpowiedz Link
vanilia72 No brak słów :))) 26.08.05, 10:59 Niedługo bedzie mial Tygrysa :)) ciekawe za ile? Odpowiedz Link
kalooo Re: No brak słów :))) 26.08.05, 11:03 Ja nie wiem czemu nie mogę dziś wejść na allegro...;( Trza zbojkotowac tego gościa,no szlag mnie trafia jak widzę takie rzeczy...;/ Odpowiedz Link
benita5 Re: No brak słów :))) 26.08.05, 11:21 hehe, mnie oslabia ten dopisek o jego perfumerii, bo skoro ma takowa to chyba wystawia faktury...;o) Odpowiedz Link
elve Re: Belle de minuit- sory za oddzielny wątek 26.08.05, 14:38 Przypuszczam że Pan to czyta :> chyba pora zmienić nicka, co? nie cierpię bezczelnych typów :D Odpowiedz Link
elve Re: Belle de minuit- sory za oddzielny wątek 26.08.05, 14:42 chociaż w sumie... wie Pan, zastanowiłam się, i jak Pan sprowadzi linię ekskluzywną SL to sie zastanowię nad licytacją ;) Odpowiedz Link
nitulina Re: Ha 26.08.05, 14:59 Ale niech Pan też troszkę pokieruje się własnym wyczuciem a nie bezczelnym podglądactwem. A jak już Elve u Pana zalicytuje to nie omieszka poprosić o paragon :) Fiskalny rzecz jasna :) Odpowiedz Link
senta Re: Ha 26.08.05, 21:37 kto pamieta cene Belle z perfumerii..nie moge sobie przypomniec... Odpowiedz Link
senta Re: Belle de minuit-jednak ktoś kupił :))) 27.08.05, 21:36 I nawet jest z tego zadowolony:)))))) Acha,cena sklepowa 50 ml to 160 zl Odpowiedz Link
vanilia72 następna zarabiająca :)) 27.08.05, 16:26 aukcja.onet.pl/show_item.php?item=62061902 poprzedni poszedł za 180,00 Odpowiedz Link
nitulina Re: następna zarabiająca :)) 27.08.05, 19:27 Jakieś bardzo podobnete opisy, może to ta sama osoba? Odpowiedz Link
nitulina Re: Belle już za 199 zł 05.09.05, 22:15 www.allegro.pl/show_item.php?item=63110864 Odpowiedz Link
senta Re: Belle już za 199 zł 05.09.05, 22:26 A sprzedajacy to dosc ponury typ:( Nawet nie raczył wystawic opinii,mimo szybkiego przelewu:( bechelor 58-wstydz sie wstydz..blehhhhh Mam fantazje nie kupowac u niego:))))nawet gdyby rozlewal Belle do butelek po mleku..za darmo:))) Odpowiedz Link
senta Re: Belle już za 199 zł 06.09.05, 17:02 wporzo,ale ja lubie te wszystkie prosze,dziekuje ,bardzo mi przyjemnie i tzw.formy grzecznosciowe:))) A korzystam z konta osoby ktora zbiera pozytywne opinie bo sam jest o.k:))) Odpowiedz Link
voluptas apetyt rośnie w miarę jedzenia... belle powraca :D 19.09.05, 23:13 www.allegro.pl/show_item.php?item=64842431 tym razem zaczynamy od 199 i cena do licytacji, wot cwaniaczek ;) Odpowiedz Link