loca1987
07.08.07, 21:25
Witam wszystkich.
Założyłam ten post, gdyż poszukuję osoby, która zdecydowałaby się wyjechać ze mną do Gdańska i zamieszkać tam. Ja jestem z okolic Warszawy i właściwie nic mnie tu nie trzyma. Dlaczego do Gdańska? Gdyż chciałabym tam studiować, jest tam nowoczesna uczelnia, są specjalnie przygotowane sale rozpraw itd. Poza tym nigdy nie byłam nad morzem;) Chodzi jeszcze o to, aby się wreszcie choć trochę usamodzielnić, zacząć żyć na własną rękę. Poza tym myślę, że zmiana otoczenia, bycie z dala od rodziców będzie dla mnie jakimś rodzajem terapii. A poszukuję kogoś ,gdyż nie będę miała odwagi sama wyjechać do obcego miasta. Bardziej widziałabym w tej roli jakaś dziewczynę, gdyż chodzi mi o wspólne wynajęcie jakiegoś mieszkania, stanięcie na nogi i wydaje mi się, że dziewczyna z dziewczyną łatwiej się dogadają. Jeśli jesteś z Warszawy lub okolic i nic Cię tu nie trzyma, a poza tym myślałaś nad jakimś wyjazdem to napisz do mnie na adres: loca@poczta.onet.eu ,a być może się dogadamy i będzie to początek dobrej przyjaźni. Byłoby fajnie gdybym znalazła odpowiednią osobę.
Pozdrawiam.