lukasprez2 12.11.08, 18:09 Pytanie to jest skierowane do kobiet mających już własny dom, męża, dzieci. Jakie zdjęcia nosicie w portfelu. Czy nosicie zdjęcie mamusi czy raczej męża i dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wanilinowa Re: Do dojrzałych kobiet. Proszę o odpowiedź. 12.11.08, 18:54 grupa docelowa tego pytania pozostaje w rażącym kontraście z jego treścią :) Odpowiedz Link Zgłoś
mia.walles Re: Do dojrzałych kobiet. Proszę o odpowiedź. 12.11.08, 19:00 W takim razie ja jestem niedojrzała bo w moim portfelu brak okienka na zdjęcia:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Do dojrzałych kobiet. Proszę o odpowiedź. 12.11.08, 19:04 > grupa docelowa tego pytania pozostaje w rażącym kontraście z jego treścią :) Ómarłam. :-D Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Do dojrzałych kobiet. Proszę o odpowiedź. 12.11.08, 20:57 wanilinowa napisała: > grupa docelowa tego pytania pozostaje w rażącym kontraście z jego > treścią :) cóż, dzień jak co dzień na FK :D Odpowiedz Link Zgłoś
kasper68 Re: Do dojrzałych kobiet. Proszę o odpowiedź. 12.11.08, 19:33 Całe życie się człowiek uczy. Nie wiedziałam, że portfel służy do noszenia zdjęć. Odpowiedz Link Zgłoś
teklana Re: Do dojrzałych kobiet. Proszę o odpowiedź. 12.11.08, 19:42 Właśnie!Już pędzę sprawdzić ,czy aby mój mąż ma moje zdjątko w portfelu-jeśli nie to się najprawdopodobniej rozwiodę.Bo jeśli nie nosi mnie wszędzie ze sobą tzn. że nie kocha ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
liliana_17 Re: Do dojrzałych kobiet. Proszę o odpowiedź. 12.11.08, 19:42 Jestem niedojrzała- nie mam męża i dzieci. Jestem tym bardziej niedojrzała- nie wiem po co nosic zdjęcia w portfelu... Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_de_vratislavia Nie nosiłam i nie noszę żadnych zdjęć 12.11.08, 20:05 ...bo nie odczuwam takiej potrzeby. Pamiętam twarze bliskich. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Nie nosiłam i nie noszę żadnych zdjęć 12.11.08, 20:08 Wydało się - jesteś niedojrzała. :-] Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_de_vratislavia Re: Nie nosiłam i nie noszę żadnych zdjęć 12.11.08, 20:30 kitek_maly napisała: > > Wydało się - jesteś niedojrzała. :-] No niestety. Czas już na botox, a mentalnie...szkoda gadać. Nawet zdjęć w portflu...ech... > Odpowiedz Link Zgłoś
asstoria Re: Do dojrzałych kobiet. Proszę o odpowiedź. 12.11.08, 20:17 Nie noszę żadnych zdjęć w portfelu. Nie wydaje mi się, żeby akurat portfel był najwłaściwszym miejscem dla noszenia pamiątek. Wolę wkleić do albumu, albo postawić na szafce albo na biurku, jeśli już mam ochotę mieć jakieś zdjęcie "na oku" ;) Pozdrawiam wszystkich forumowiczów! Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 jestem juz duża :). 12.11.08, 20:32 Foty moich rodziców i siostry oraz parntera (ze mną) stoja na pólce :) W portfelu poza dokumentami i kartami płaniczymi mam oświadczenie,z e zgadzam się na pobranie nazradow qw razie mojej smierci. Odpowiedz Link Zgłoś
nawrocona5 Re: jestem juz duża :). 12.11.08, 20:43 Zawsze jak stoję w kolejce do kasy w sklepie , to widzę jak kobitki otwierają portfele i WSZYSTKIE jak jeden mąż maja tam jakieś zdjęcia. Juz się zastanawiałam, czy ja jakaś nienormalna jestem, bo nigdy nie miałam potrzeby noszenia przy sobie zdjęć rodziny, z którą mieszkam i widuję się codziennie:)) Pocieszyłyście mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
feminasapiens Re: jestem juz duża :). 12.11.08, 20:52 Ja też nigdy nie nosiłam żadnych zdjęć w portfelu. Zawsze mnie to zadziwiało po co ludzie to noszą. Ale - z duchem czasu - można zapytać: czyje zdjęcie macie na tapecie w komórce/kompie? Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Re: jestem juz duża :). 12.11.08, 21:31 feminasapiens napisała: > Ja też nigdy nie nosiłam żadnych zdjęć w portfelu. Zawsze mnie to > zadziwiało po co ludzie to noszą. > > Ale - z duchem czasu - można zapytać: > czyje zdjęcie macie na tapecie w komórce/kompie? na komórce nie mam niczyjego, jkakiej standardoqwe dla danej tapetki. Bo nie da sie nie mieć nic :) na kompie nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
magda8887 Re: Do dojrzałych kobiet. Proszę o odpowiedź. 12.11.08, 20:58 w portfelu noszę zdjęcie męża i chrześniaka (bo póki co nie mamy swoich dzieci). Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Do dojrzałych kobiet. Proszę o odpowiedź. 12.11.08, 21:11 > w portfelu noszę zdjęcie męża i chrześniaka (bo póki co nie mamy swoich dzieci) No to nie do Ciebie było adresowane pytanie. Przecież wyraźnie kolega napisał - kobiety, które posiadają własny dom, męża i dzieci. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Do dojrzałych kobiet. Proszę o odpowiedź. 12.11.08, 21:02 Najchętniej noszę zdjęcia Kazia, bo nie za duży, ale i nie za mały, w życiu codziennym sprawdza mi się najlepiej. Zygmunt gościł w mym portfelu przelotem, bo był już stary, ale czasem za nim tęsknię - zawsze jednak mogę się pocieszyć dwoma zdjęciami Władzia :P Odpowiedz Link Zgłoś
amuga Re: Do dojrzałych kobiet. Proszę o odpowiedź. 12.11.08, 21:12 No wlasnie. Co ma dojrzalosc do noszenia zdjec w portfelu? W kazdym razie jesli jestem juz dojrzala to odpowiadam: nosze male zdjecia meza, dzieci i mamusi. Tatusia nie mam bo juz sie nie zmiescil. Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Do dojrzałych kobiet. Proszę o odpowiedź. 12.11.08, 23:13 amuga napisała: > No wlasnie. Co ma dojrzalosc do noszenia zdjec w portfelu? > W kazdym razie jesli jestem juz dojrzala to odpowiadam: nosze male > zdjecia meza, dzieci i mamusi. Tatusia nie mam bo juz sie nie > zmiescil. tatuś, nie mieści mi się! Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena_xl Re: Do dojrzałych kobiet. Proszę o odpowiedź. 18.11.08, 12:53 Hmmm ............ to ja chyba jeszcze nie dojrzałam, bo w portfelu nie noszę niczego po za pieniędzmi i kartami płatniczymi;) Odpowiedz Link Zgłoś
kryzolia Re: Do dojrzałych kobiet. Proszę o odpowiedź. 18.11.08, 13:23 a po co mam nosić zdjęcie w portfelu - służy on chyba do noszenia pieniędzy...i innych ważnych papierów Odpowiedz Link Zgłoś
19_sierpniowa Re: Do dojrzałych kobiet. Proszę o odpowiedź. 18.11.08, 14:07 o kurczaki, munz by sie nadal bo on nosi, moje mlode sprzed narzeczenstwa! i moja mama tez tate i dzieci nosila!a mozei swojamame tez? Ja wszystkie zdjecia jakie chce mam w katalgach online albo w komorce:/ o o w tapecie komorki mam bratanice - liczy sie? Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Do dojrzałych kobiet. Proszę o odpowiedź. 18.11.08, 14:12 To ja to ja to ja! Nie mam zadnych fotek :) A nie mam dwie swoje :) na dowodzie i prawie jazdy. liczy sie? poza kasiorka i kartami i dokumentami mam tylko oswiadczenie woli, ze jak pykne to niech biora co chca i co sie nada :) Odpowiedz Link Zgłoś
nanai11 Re: Do dojrzałych kobiet. Proszę o odpowiedź. 18.11.08, 14:43 Zdjęcie syna bo lubię patrzeć na cudowne istoty, oraz zdjecie mamy bo tylko znam jej postać ze zdjec, dawno juz jej nia ma. Męża zjdęcia nie mam, ale jak wyjde za maż to kto wie... Ale jestem bardzo dojrzała. Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk-zielony Re: Do dojrzałych kobiet. Proszę o odpowiedź. 18.11.08, 14:50 > Pytanie to jest skierowane do kobiet mających już własny dom, męża, > dzieci. Jakie zdjęcia nosicie w portfelu. Czy nosicie zdjęcie mamusi > czy raczej męża i dzieci? A jak któraś ma własny dom, własne dziecko, ale męża cudzego, to też można odpowiadać? Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Do dojrzałych kobiet. Proszę o odpowiedź. 19.11.08, 00:50 ja jestem dojrzala, a meza, domu i dzieci nie mam :) Odpowiedz Link Zgłoś
claratrueba Re: Do dojrzałych kobiet. Proszę o odpowiedź. 19.11.08, 06:17 Coś ze mna nie tak. Dojrzała jestem, męża, dom dziecko mam, a na komórce mam psa. Bo Niunia jest ładna a pan mąż... No cóż, ma inne zalety. Odpowiedz Link Zgłoś