Dodaj do ulubionych

ważne pytanie do obiektywnych kobiet pomóżcie

25.12.03, 22:07
co sadzicie o tym facecie www.kawalerdowziecia.sympatia.pl
może powiem jasniej to mój chłopak i przez absolutny przypadek go znalazlam
w internecie ...jeszcze mu nie powiedzialam o tym ze go znalazłam ale nie
wiem co mam robić...jak myslicie czy on kogoś szuka czy moze tylko dla
żartów sie zamieścił? czy ktoraś z was sie juz z czyms takim spotkała? tzn.
czy znalazła ogłoszenie swojego faceta w internecie?
Obserwuj wątek
    • Gość: m Re: ważne pytanie do obiektywnych kobiet pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.03, 23:09
      nie wiem co o tym sadzic
      ale z tego co juz wiem to wiekszosc osob na sympatii zamieszcza ogloszenia dla
      dobrej zabawy, aczkolwiek zdarzaja sie wyjatki, nie mozna generalizowac
      nie wiem dlaczego Twoj chlopak umiescil tam swoj profil, ale na Twoim miejscu
      załozylabym sobie tam własny (oczywiscie bez zdjecia), napisałabym do niego,
      tak niezobowiazujaco i poczekałabym jak sie sprawa rozwinie i jak on to
      dalej "poprowadzi" :)
      ale zrobisz jak uwazasz
      poowdzenia i nie daj sie sprowokowac do kłótni :)
    • aankaa Re: ważne pytanie do obiektywnych kobiet pomóżcie 25.12.03, 23:37
      moniczkaani napisała:

> co sadzicie o tym facecie www.kawalerdowziecia.sympatia.pl
      > może powiem jasniej to mój chłopak i przez absolutny przypadek go znalazlam
      > w internecie ...

a czego Ty - przez absolutny przypadek, oczywiście - szukałaś w tym miejscu ?
    • Gość: cafee Re: ważne pytanie do obiektywnych kobiet pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.03, 23:41
      A wypełniajac kwestionariusz napisał ,że czego szuka....,
      hm?
    • Gość: Mika skpać tyłek IP: *.4web.pl 26.12.03, 00:02
      Ma w nosie ciebie i szuka zabawy lub zmian. Wg mnie wstrętne. Uciekaj od
      niego, bo nie dość, że to jakiś debil - kto szuka ludzi przez internet - sami
      debile, to jeszcze jest w stosunku do ciebie niewporządku. Szczerze mówiąc
      takiemu k......i skopałabym dupe.
    • Gość: julka Re: ważne pytanie do obiektywnych kobiet pomóżcie IP: *.syscomp.pl / *.crowley.pl 26.12.03, 00:26
      Oj !!! To bardzo zle o nim swiadczy. Po pierwsze jego nick - widocznie
      wszystkim innym sciemnia, ze jest do wziecia, wolny. Po drugie - napisal, ze
      szuka kobiet, przyjazni, milosci ! Radze Ci jak najszybciej zapomniec o nim,
      ale przedtem słodko sie zemscic ...zamiesc tam swoje ogloszenie, bez fotki, i
      pisz do niego, podrywaj go. A potem, jak sprawa zajdzie daleko ...na zywo sie
      odegraj , np. cytując cos z internetowej rozmowy. Zniszcz gada ! Powodzenia.
      • magitek Re: ważne pytanie do obiektywnych kobiet pomóżcie 26.12.03, 00:40
        Tak to jest ze zemsta jest słodka, heh.. ostatnio to odkryłam :)
        Koles chcial sie zemscic na bylej i ja bylam narzedziem w jego rekach :)
        Rozkochal mnie w sobie (wcale tego nie chcial, powiedzial,TO BEZ
        ZOBOWAIZAN !!!)i rzucil... poczul sie swietnie, teraz to on rzucil rozkochana
        osobe (on zakochany byl, i mozliwe ze nadal jest w temtej), i chyba mu sie
        lepiej zrobilo.. i tak w kółko.. teraz ja szukam sposobu zeby odegrac sie na
        nim :D .... chociaz dlugo tego nie chcialam, winilam siebie za wszystko... ale
        ostatnio na imprezie w klubie spotkalam jego 2 kolegow, i ciesze sie ze
        widzieli mnie radosna w gronie znajomych, przewaga i to duza facetow :D, niech
        wie,ze mam znajomych i nie jestem sama !!! widizalm jak sie patrzyli, poczulam
        ta slodycz zemsty.. chociaz to dopiero poczatek :)
        • cafee Re: ważne pytanie do obiektywnych kobiet pomóżcie 26.12.03, 13:42
          magitek napisała:

> Tak to jest ze zemsta jest słodka, heh.. ostatnio to odkryłam :)
          > Koles chcial sie zemscic na bylej i ja bylam narzedziem w jego rekach :)
          > Rozkochal mnie w sobie (wcale tego nie chcial, powiedzial,TO BEZ
          > ZOBOWAIZAN !!!)i rzucil... poczul sie swietnie, teraz to on rzucil rozkochana
          > osobe (on zakochany byl, i mozliwe ze nadal jest w temtej), i chyba mu sie
          > lepiej zrobilo.. i tak w kółko.. teraz ja szukam sposobu zeby odegrac sie na
          > nim :D .... chociaz dlugo tego nie chcialam, winilam siebie za wszystko...
          ale
          > ostatnio na imprezie w klubie spotkalam jego 2 kolegow, i ciesze sie ze
          > widzieli mnie radosna w gronie znajomych, przewaga i to duza facetow :D,
          niech
          > wie,ze mam znajomych i nie jestem sama !!! widizalm jak sie patrzyli,
          poczulam
          > ta slodycz zemsty.. chociaz to dopiero poczatek :)

To nie jest zemsta,tylko powrót do normalności,jak można zemścić się w ten
          sposób na osobie ,której na tobie nie zależy.Tylko będzie się cieszył,że ma
          problem z głowy i sumienie czyste ,że szybko sie sama "pozbierałaś".
    • magitek Re: ważne pytanie do obiektywnych kobiet pomóżcie 26.12.03, 00:30
      Heh, tez tam bylam zalogowana swego czasu !!!
      To pic na wode ... serio, trzeba mniec farta zeby trafic na normalna osobe :)
      Mozliwe,ze zalogowal sie tam z nudow, heh,,, moze w waszym zwiazku wkradla sie
      monotonia ??? Zapytaj czego tam naprawde szuka,ale max. spokojnie ..oki???
      Moj byly tez sie tam zalogowal, zrzera mnie ciekawosc, czy kogos poznal ...
      nie wyrabiam z zazdrosci :)
      Sprawdzam ostatnie daty logowania, paranoja :)
      Zapytaj go koniecznie... albo zrob taki tescik, jak ktos juz polecil,zaloguj
      sie bez zdjecia... i go wyprobuj :))))

Napisz potem jak to sie potoczylo :)
    • Gość: Klara Podpuść go!!! IP: *.crowley.pl 26.12.03, 00:37
      Podaj sie za kogoś innego i działaj, sama sie pzrekonasz...
      • magitek Re: Podpuść go!!! 26.12.03, 00:42
        Łatwo sie mówi!!!
        A jesli ona go kocha :)
        i nie chce sie z nim rozstawac :)
        przekonac si e,ze facet zdradza.. to dopiero ból...
        al elepiej pozno niz wcale :)
        koniecznie go podpusc !!!!!!!!!!!!!
    • nawiedzona_baba Moniczko, a po co tam wlazłaś? 26.12.03, 00:42
      www.kawalerdowziecia.sympatia.pl

znudził Ci się Twój chłopak, szukałaś chętnego do trójkąta?
      a tu - siurpryza - Twój ukochany :PPPPP
      • magitek Re: Moniczko, a po co tam wlazłaś? 26.12.03, 00:44
        wiesz taki nick..
        moze szukala czegos o tym programie KAWALER DO WZIECIA i wyszukiwarka wskazala
        jej ta strone ????
      • Gość: julka Re: Moniczko, a po co tam wlazłaś? IP: *.syscomp.pl / *.crowley.pl 26.12.03, 00:46
        A ty co sie jej glupio pytasz po co tam wlazła ? włazi sie tam wlasnie po to,
        by sprawdzic, czy przypadkiem twoj luby nie ma jakiegos pikantnego ogloszenia i
        czesto sie loguje. Ot co!
        • triss_merigold6 Re: Moniczko, a po co tam wlazłaś? 26.12.03, 00:49
          To bardzo ciekawe, przez przypadek tj. nieuwagę to ja mogę wejść w psią kupę
          ale nie na forum z ofertami towarzyskimi...
          • Gość: julka Re: Moniczko, a po co tam wlazłaś? IP: *.syscomp.pl / *.crowley.pl 26.12.03, 00:54
            Ehhh...chodzi mi o to, ze włazi sie tam specjalnie, by sprawdzic goscia.
      • Gość: julka Re: Moniczko, a po co tam wlazłaś? IP: *.syscomp.pl / *.crowley.pl 26.12.03, 00:52
        Swoją drogą...wersja jest jeszcze taka : to ty jestes tym chlopakiem, a na
        forum podajesz sie za jego dziewczyne, tak naprawde chcac zwrocic uwage,
        pochwalic sie fotką i zainteresowac sobą wiele dziewczyn z forum Kobieta. Bo
        ktora rozsadna dziewczyna chwalila by sie fotką swojego goscia? pewnie tylko
        pozalilaby sie, ze znalazła jego anons, a nie podawala linka. Bo gosc całkiem
        całkiem....moze nawet do niego napisze :) Innych tez zachęcam by napisac do
        ładnego chłopaczka ;) moze dziewczyny zmądrzeją w pisaniu o swoich facetach. A
        jesli pisze to ten chłopak, to gratuluje sposobu na zwrocenie uwagi :)))
        • magitek podpucha 26.12.03, 00:57
          mozliwe ;/
          ze to sam koles to zrobil,albo nawet kto inny ...hahahahha
          i koles o tym nie wie... buahahaha
          ale najlepsze jest to ze narodzila sie dyskusja :)

pozdrowka dla pomyslodawcy ....
          • Gość: Klara Re: podpucha IP: *.crowley.pl 26.12.03, 01:01
            Moze chciał usłyszeć jaki jest boski:)))))))))))))
          • Gość: julka Re: podpucha IP: *.syscomp.pl / *.crowley.pl 26.12.03, 01:03
            Hehe:D no wlasnie :) Ja wogole jestem pod wrazeniem kazdej mozliwej wersji : 1)
            facet pisze to, by zwrocic uwage , 2)załamane dziewcze (moniczkaa) podaje link
            do oferty swojego goscia ...chyba, by sobie konkurentek tysiace przyspozyć <lol>
            tak czy siak gratulacje :D:D:D
          • Gość: Iga Re: podpucha IP: *.chello.pl 26.12.03, 01:10
            i to mnie wkurza...
            bo czasem ludzie serio potrzebuja rady na FORUM...
            a niektórzy sobie jajca robią.... i inni czas marnuja na porady...
            a facet jest kiepski... LOL LOL LOL
            • Gość: julka Re: podpucha IP: *.syscomp.pl / *.crowley.pl 26.12.03, 01:23
              No to jak czekają na rade to czemu jeszcze nic jej nie doradziłas? ja juz dawno
              napisałam, co według mnie powinna zrobic.A ze potem dodałam jeszcze pare
              refleksji...mysle ze są istotne.
    • aankaa pytanie było do "obiektywnych kobiet" 26.12.03, 00:54
      może nie chodzi o opinie PO CO on tam jest (ot, przewrotność Moniczki)
      ale JAKI jest ??

i tu powinien posypać się grad zachwytów ;)
    • Gość: Kasia fajny:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.03, 08:14
      moniczko napisze dop niego ok?
    • moniczkaani dziekuje wam z wszystkie rady postanowiłam ... 26.12.03, 10:40
      mojego Grzesia sprawdzic napisałam wczoraj dzis dostałam odpowiedz i podał
      zupełnie inne imię (Paweł) ,inną dzielnice tak że pewnosci nie mam czy to
      rzeczywiście on, wybieram się dziś do niego i spytam go wprost zobacze co mi
      powie i was poinformuje
      pozdrawiam
      • Gość: gosia Re: dziekuje wam z wszystkie rady postanowiłam .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.03, 11:51
        niezłe ;)
        a tak się baby tu wczuły...
        a to łun!
        • Gość: gosia Re: dziekuje wam z wszystkie rady postanowiłam .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.03, 11:52
          znaczy - NIE łun!
    • reniatoja Re: ważne pytanie do obiektywnych kobiet pomóżcie 26.12.03, 13:29
      Odpowiadam. Po pierwsze smieszne sa sugestie, ze dziewczyna wlazla na strone
      bo szukala szczesia i chciala zdrazic swojego faceta. Ja np bylam na tym
      portalu kilka razy, bo mi np. kolezanka podawala link, zebym ocenila tego czy
      tamtego, przy okazji, skoro juz tam bylam, poklikalam sobie na inne zdjecia..
      I ani raz nie byam tam w poszukiwaniu faceta do romansu. Tak, ze bez takich,
      bo to smieszne jest. Czlwoiek na takie linki trafia w sieci, ze ocenianie w
      ten sposob intencji dziewczyny jest PO PROSTU smieszne.

Jak oceniam faceta. No ladniutki, przystojny, fajny. Nie podoba mi sie jednak
      taki bezkrytyczny komentarz na temat wlasnej osoby: jestem taki jak wiekszosc
      mezczyzn. Niezbyt pomyslowy gostek i banalny musi byc.

Dlaczego wyslal ogloszenie - trzeba by go spytac. Na pewno tez nie mozna od
      razu stierdzic ze to sukinkot jest i sie bawi uczuciami i zdradza dziewczyne.
      Choc z pewnoscia powino zapalic sie czerwone swiatelko w mozgu. Dobra, choc
      perfidna jest rada, zeby go podpuscic i wyczuc jakie on ma zamiary. Jest to
      perfidne, ale w koncu chodzi o wlasne sczescie, zwiazek, wiec trzeba korzystac
      ze w szelkich mozliwosci :)
      • Gość: Girl28 renia a moze on poprostu nikogo nie szuka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.03, 15:03
        i stad tak banalny opis
        choc kto wie?
    • Gość: ML Re: ważne pytanie do obiektywnych kobiet pomóżcie IP: *.aster.pl 26.12.03, 14:59
      ja na sympatii znalazłam mężczyznę of my life :))))

a oprócz tego poznałam masę świetnyvh ludzi

dzięki bogu nastąpiło to zanim wprowadzili opłaty
    • moniczkaani wyparł się 27.12.03, 17:10
      twierdzi ze to nie on wstawił swoje zdjecie tylko ktos sobie robi z niego jaja
      • cafee Re: wyparł się 27.12.03, 17:21
        ...pewnie bo tam umieszczają z "łapanki"...,hihihi
        na dodatek tchórz..,no cóz..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka