chicarica Re: WĄTKI USUNIĘTE - 16.06.04, 11:05 • sex analny wasze opinie roberti.ori 16.06.2004 10:21 odpowiedz na list odpowiedz cytując słyszałem że to forum to nie forum avonu więc zaczynam wątki nie zwiazane z kosmetykami avon, albo zwiazane bo nie wiadomo kto do czego co uzywa Odpowiedz Link
chicarica Roberti - spam reklamowy 16.06.04, 11:08 • przychodzę w pokoju roberti.ori 02.06.2004 11:01 odpowiedz na list odpowiedz cytując zapraszam do zapoznania się z ofertą na lato ( konkursy i promocje dla konsultantów) Odpowiedz Link
chicarica 1szylider - prywatne przepychanki 16.06.04, 11:12 • Jestem zaskoczony i nieco zakłoptany tym... 1szylider 01.04.2004 17:03 odpowiedz na list odpowiedz cytując Witam! wyznaniem: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=11742764 Nie wiem, co powiedzieć, bo zatkało mnie, ze wzruszenia... A czy Ty Kasiu mogłbyś przesłać mi zdjęcie na priva? Nie musi być w stroju kapielowym, bo mimo wiosny jeszcze chyba za zimno na plażowanie? Mogłabyś przeziębić się... Chcesz więcej,klinij tu:MLM, biznes po godzinach... Katalog Oriflame Pozdrawiam i zapraszam! • Re: Jestem zaskoczony i nieco zakłoptany tym... alice76 01.04.2004 17:54 odpowiedz na list odpowiedz cytując Nie pisz maili sam do siebie. Troche to juz bardzo niesmaczne jest. Wyszedl Ci adres dialogowy, a "pozatem" Kasia w podpisie jest lomanczyk bez "ń" i nie mowi do Ciebie per 1szylider. Bardzo niefajnie sie zachowujesz. Smarkacz. • Re: Jestem zaskoczony i nieco zakłoptany tym... kasia.lomanczyk 01.04.2004 21:44 odpowiedz na list odpowiedz cytując Buehehehehe Dobra, zjeżdżaj już, boś nudny. Zobaczę, może potem skasuję ten wątek. Odpowiedz Link
chicarica 1szylider - na prośbę użytkowniczek forum 16.06.04, 11:14 Sortuj: drzewko od najstarszego od najnowszego drzewko odwrotne • Sensacja! Fuzja Avonu i Oriflame 1szylider 01.04.2004 16:37 odpowiedz na list odpowiedz cytując Witam! Moje Śliczne Fanki! Stało się! Od dzisiaj jesteście w Oriflame! Kierownictwa obu znakomitych firm doszły do słusznego wniosku iż nie ma co konkurować na coraz trudniejszym rynku i należy połączyć wysiłki obu firm i połączyć je! Dość już dublowania produktów i promocji, dośc dublowania infrastruktury i kampanii reklamowych, te koszty lepiej przeznaczyć na wynagrodzenia konsultantek. W tej chwili dopracowywane są szczegóły fuzji. Natomiast szef-konsultantki oraz korodynatorki powinny sobie poszukać sponsorów wsród dynamicznych liderów Klubu Oriflame, gdyż w/g wstępnych ustaleń warunków fuzji zachowane zostają dotychczasowe struktury Avonu i dorobek konsultantek. Przypminam iż Avon od dawna przygotowywał sie do przejścia na system MLM wprowadzając koordynatorów więc nalezalo go tarktować raczej już jako system onelevel + albo one&halflevel. To wielka chwila dla rynku kosmetycznego oraz całej sprzedaży bezpośredniej! PS Wkrótce dopiszę więcej w miarę napływania szczegółów... Chcesz więcej,klinij tu:MLM, biznes po godzinach... Katalog Oriflame Pozdrawiam i zapraszam! • Re: Sensacja! Fuzja Avonu i Oriflame klakierka 01.04.2004 16:57 odpowiedz na list odpowiedz cytując taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pryma aprylis a to mnie wcale nie rozbawiło Odpowiedz Link
avokado1 Re: 1szylider - na prośbę użytkowniczek forum 16.06.04, 15:41 A w ogóle trzeba wytrzebić wszystkich liderów oriflajmu i zostawić tylko jednego ....zgadnijcie którego? tego co to cały Avon sie w nim kocha..Konus troche ale trudno Odpowiedz Link
justa_79 Re: 1szylider - na prośbę użytkowniczek forum 16.06.04, 16:22 chyba nie mówisz o sz....? brrr.... Robert wydawał się spoko, tylko dziś niepotrzebnie się zdenerwował naszymi żartami i chyba się obraził. Odpowiedz Link
chicarica roberti.ori - mimo próśb dalej spamuje 13.07.04, 21:52 Re: Dlaczego warto zostać konsultantka AVON?? roberti.ori 13.07.2004 20:45 odpowiedz na list odpowiedz cytując jeeli się wachasz, a nie znasz jeszcze alternatywy, to prosze zajrzyj na strone gdzie link znajdziesz ponizej. szkolenia masz gratisowe i bezwzględu na wielkość zamówienia zawsze otrzymujesz je w cenie konsultanta bez marży. Odpowiedz Link
roberti.ori Re: roberti.ori - mimo próśb dalej spamuje 14.07.04, 21:51 to nie spam, to alternatywa wyboru, no ale ty się chyba na tym nie znasz. a dla twojej informacji ( proszę skasuj to od razu) produkowane sa dwa typu produktów avon w polscwe zgadnij gdzie ida te gorsze? Odpowiedz Link
chicarica Re: roberti.ori - mimo próśb dalej spamuje 14.07.04, 21:56 Bardzo Cię proszę, swoje alternatywy bądź uprzejmy przedstawiać na swoim forum, a tego proszę nie zaśmiecać reklamami. Są odpowiednie wątki, tam się wpisuj. Koniec, kropka. Dotarło? Odpowiedz Link
chicarica roberti.ori - jak wyżej 13.07.04, 21:53 Re: Dlaczego warto zostać konsultantka AVON?? roberti.ori 13.07.2004 21:28 odpowiedz na list odpowiedz cytując minusy są jak wszędzie np. czasami zdarzają się braki czy też pózno przychodzi ulotka z promocjami poza katalogowymi, ale nie jest to nic z czym niemozna sobie poradzić, swojej grupie konsultantów staram się zawsze zapewniać najszybszy dostęp informacji o promocjach. pozdrawiam. Odpowiedz Link
chicarica Znowu roberti.ori 19.07.04, 11:10 Re: Pytanie do koordynatorek roberti.ori 19.07.2004 09:20 odpowiedz na list odpowiedz cytując czy w dobie kiedy zeby nmieć klienta trzeba niemal pracowac za friko nie warto pomyslec o zmianie. Odpowiedz Link
chicarica OSTRZEŻENIE DLA ROBERTI.ORI 19.07.04, 11:12 Robert, jeszcze jeden Twój spam namawiający do współpracy z Oriflame, a dostaniesz bana. Proszę Cię od dawna żebyś przestał, skoro nie potrafisz się dostosować to będzie trzeba zastosować ostrzejsze środki. To już powoli robi się nudne. Odpowiedz Link