Dodaj do ulubionych

Stopy-co polecacie-co najlepsze waszym zdaniem.

20.03.05, 16:27
Uzywam,uzywam serii Foot Works-testuje wszytskie kremiki-ale jeszcze nie
znalazlam tego jedynego.A wy macie cos godnego polecenia?
Obserwuj wątek
    • missann Re: Stopy-co polecacie-co najlepsze waszym zdanie 20.03.05, 18:39
      No bo wlasnie seria do stop z Avon jest daremna. Myslalam ze chociaz tez niby
      silnie nawilzajacy z kwasami AHA bedzie cos warty, ale lepszy efekt daje zwykly
      balsam do ciala. No wiec dolaczam sie do pytania co jest dobre do stop, bo Avon
      na pewno nie.
    • gudz666 Re: Stopy-co polecacie-co najlepsze waszym zdanie 20.03.05, 19:31
      a ja bardzo lubię z tej serii krem zmiękczający do pięt
      i spray do stóp/jedyny jego minus to mocny zapach,czasami podczas
      wykładu czuje jak mi nim stopy pachną/
      moim zdaniem ta seria dobra jest dla osób,które nie mają jakichś
      poważnych problemów ze stopami;dla nich chyba lepsze sa produkty
      firmy school/nie wiem dokładnie jak to się pisze/
      • bezsenna Re: Stopy-co polecacie-co najlepsze waszym zdanie 20.03.05, 20:10
        nie no mnie chodzilo glownie o avon- stopy mam normalne ,tzn. nie mam z nimi
        jakis problemow.Szukam kosmetyku idealnegosmile
      • gocha221 Re: Stopy-co polecacie-co najlepsze waszym zdanie 21.03.05, 15:21
        Mi tez pasuje ten krem na piety, właśnie zamowiłam kolejne opakowanie. Mam tez
        balsam zapobiegajacy otarciom, nie wiem czy im zapobiega i czemu go w ogole
        zamówilamsmile ale fajnie natłuszcza, szybko dość się wchłania.
        Z tej serii mam też żel chłodzacy-chlodzi na moment, ogólnie kosmetyk z grupy
        bezsensownych.
        Koleżnka miała deo cytrynowy do stóp i mowiła ze jakośc bardzo OK, ale pojemnośc
        i wydajnośc malutka.
        • gudz666 Re: Stopy-co polecacie-co najlepsze waszym zdanie 21.03.05, 15:38
          moja mama kiedyś zamówiła ten krem przeciw otarciom
          i bardzo go sobie chwaliła.dodam,że pół dnia spędza
          w butach na obcasie
    • justa_79 Re: Stopy-co polecacie-co najlepsze waszym zdanie 21.03.05, 10:10
      ja lubię zwykły krem nawilżający do stóp i cytrusowy żel chłodzący. natomiast
      krem złuszczający oraz zmiękczający do pięt u mnie nie działają. fajny jest
      krem z kwasami AHA, faktycznie zmiękcza naskórek, co przypadkowo sprawdziłam,
      jak kończył mi się poprzedni krem nawilżający i posmarowałam każdą stopę
      innym wink na drugi dzień zdziwiłam się pod prysznicem, czemu mam jedną piętę
      taką gładką i wtedy sobie przypomniałam wink z peelingów polecam scrub do stóp z
      serii SPA, bo ten cytrusowy jest do niczego.
      • patysia81 Re: Stopy-co polecacie-co najlepsze waszym zdanie 21.03.05, 16:44
        Scrub do stop SPA zmineralami z morza martwego dla mnie super i krem
        zmiekczajacy do pięt ktorego uzywam do calych stóp. Mam tez krem z kwasami AHA
        ale nie przypadl mi do gustu Nie lubie mentolowego zapachu a on taki wlsnie ma.
        A z nowego katalogu nr 6 zamierzam zamówić chłodzący spray do stóp- Rozkosz
        lata. Bedzie na lato do chlodzenia w gorące dni.
    • reirei Re: Stopy-co polecacie-co najlepsze waszym zdanie 21.03.05, 21:25
      Ja bardzo lubię krem złuszczający do stóp, z kremów nawilżających to najlepszy
      był balsam kojący do nóg, tak się chyba nazywa? Taki duży, niebieski, już go
      nie ma niestety.
      • salma88 Re: Stopy-co polecacie-co najlepsze waszym zdanie 22.03.05, 12:59
        Ja polecam dezodorant w sprayu. Raczej dziala, fajnie pachnie.
        • justa_79 Re: Stopy-co polecacie-co najlepsze waszym zdanie 22.03.05, 13:07
          ja używałam b. długo tych dezodorantów o zapachu mentolowym oraz cytrusowym, są
          skuteczne, ale od jakiegoś roku atomizery zaczęły się zacinać i miałam już
          dosyć zabawy z nimi, więc przestałam je kupować. teraz mam dezodorant do stóp i
          obuwia, może być, ale to już nie to smile
    • sarunieczka Re: Stopy-co polecacie-co najlepsze waszym zdanie 24.03.05, 17:07
      Ja lubię dezodorant do stóp,cytrusowy zel,i talk do stóp.
      Wszystkie pozostałe typu krem do pięt nie odpowiadają mi,nie widzę zadnych
      efektów.
      A z katalogu 06 zainteresował mnie bardzo dezodorant Rozkosz Lata,napewno go
      spróbuję.
    • naina Re: Stopy-co polecacie-co najlepsze waszym zdanie 24.03.05, 23:00
      Dla mnie krem z AHA jest swietny,tak jak pisze justa,rzeczywiscie widac efekt
      zmiekczenia stop.Ja posmarowalam gruba warstwa i zalozylam skarpety na noc,a
      rano moglam sie cieszyc miekkimi i galdkimi stopami.na pewno zamowie go z
      nastepnego kataloguwinkPolecam jeszcze scrub Foot Works,wygladza i odswieza
      stopy.Pozdr!
      • bluebox Re: Stopy-co polecacie-co najlepsze waszym zdanie 26.03.05, 00:56
        kurcze każdy ma inne zdanie tongue_out a miałam nadzieję że jakoś sytuacja będzie
        bardziej klarowna hehe tongue_out ja osobiście mam mieszane odczucia co do tej serii.
        stopy mam dość zniszczone od chodzenia w glanach po górach (już tego nie
        robie ;P ) więc może to poprostu za słabe kosmetyki dla mnie.
        ale kremu zmiękczajecego do pięt mama używała do rąk (ma bardzo zniszczoną
        skóre) i chwaliła , teraz używam tego z kwasami i bez rewelacji...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka