bezsenna 20.03.05, 16:27 Uzywam,uzywam serii Foot Works-testuje wszytskie kremiki-ale jeszcze nie znalazlam tego jedynego.A wy macie cos godnego polecenia? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
missann Re: Stopy-co polecacie-co najlepsze waszym zdanie 20.03.05, 18:39 No bo wlasnie seria do stop z Avon jest daremna. Myslalam ze chociaz tez niby silnie nawilzajacy z kwasami AHA bedzie cos warty, ale lepszy efekt daje zwykly balsam do ciala. No wiec dolaczam sie do pytania co jest dobre do stop, bo Avon na pewno nie. Odpowiedz Link
gudz666 Re: Stopy-co polecacie-co najlepsze waszym zdanie 20.03.05, 19:31 a ja bardzo lubię z tej serii krem zmiękczający do pięt i spray do stóp/jedyny jego minus to mocny zapach,czasami podczas wykładu czuje jak mi nim stopy pachną/ moim zdaniem ta seria dobra jest dla osób,które nie mają jakichś poważnych problemów ze stopami;dla nich chyba lepsze sa produkty firmy school/nie wiem dokładnie jak to się pisze/ Odpowiedz Link
bezsenna Re: Stopy-co polecacie-co najlepsze waszym zdanie 20.03.05, 20:10 nie no mnie chodzilo glownie o avon- stopy mam normalne ,tzn. nie mam z nimi jakis problemow.Szukam kosmetyku idealnego Odpowiedz Link
gocha221 Re: Stopy-co polecacie-co najlepsze waszym zdanie 21.03.05, 15:21 Mi tez pasuje ten krem na piety, właśnie zamowiłam kolejne opakowanie. Mam tez balsam zapobiegajacy otarciom, nie wiem czy im zapobiega i czemu go w ogole zamówilam ale fajnie natłuszcza, szybko dość się wchłania. Z tej serii mam też żel chłodzacy-chlodzi na moment, ogólnie kosmetyk z grupy bezsensownych. Koleżnka miała deo cytrynowy do stóp i mowiła ze jakośc bardzo OK, ale pojemnośc i wydajnośc malutka. Odpowiedz Link
gudz666 Re: Stopy-co polecacie-co najlepsze waszym zdanie 21.03.05, 15:38 moja mama kiedyś zamówiła ten krem przeciw otarciom i bardzo go sobie chwaliła.dodam,że pół dnia spędza w butach na obcasie Odpowiedz Link
justa_79 Re: Stopy-co polecacie-co najlepsze waszym zdanie 21.03.05, 10:10 ja lubię zwykły krem nawilżający do stóp i cytrusowy żel chłodzący. natomiast krem złuszczający oraz zmiękczający do pięt u mnie nie działają. fajny jest krem z kwasami AHA, faktycznie zmiękcza naskórek, co przypadkowo sprawdziłam, jak kończył mi się poprzedni krem nawilżający i posmarowałam każdą stopę innym na drugi dzień zdziwiłam się pod prysznicem, czemu mam jedną piętę taką gładką i wtedy sobie przypomniałam z peelingów polecam scrub do stóp z serii SPA, bo ten cytrusowy jest do niczego. Odpowiedz Link
patysia81 Re: Stopy-co polecacie-co najlepsze waszym zdanie 21.03.05, 16:44 Scrub do stop SPA zmineralami z morza martwego dla mnie super i krem zmiekczajacy do pięt ktorego uzywam do calych stóp. Mam tez krem z kwasami AHA ale nie przypadl mi do gustu Nie lubie mentolowego zapachu a on taki wlsnie ma. A z nowego katalogu nr 6 zamierzam zamówić chłodzący spray do stóp- Rozkosz lata. Bedzie na lato do chlodzenia w gorące dni. Odpowiedz Link
reirei Re: Stopy-co polecacie-co najlepsze waszym zdanie 21.03.05, 21:25 Ja bardzo lubię krem złuszczający do stóp, z kremów nawilżających to najlepszy był balsam kojący do nóg, tak się chyba nazywa? Taki duży, niebieski, już go nie ma niestety. Odpowiedz Link
salma88 Re: Stopy-co polecacie-co najlepsze waszym zdanie 22.03.05, 12:59 Ja polecam dezodorant w sprayu. Raczej dziala, fajnie pachnie. Odpowiedz Link
justa_79 Re: Stopy-co polecacie-co najlepsze waszym zdanie 22.03.05, 13:07 ja używałam b. długo tych dezodorantów o zapachu mentolowym oraz cytrusowym, są skuteczne, ale od jakiegoś roku atomizery zaczęły się zacinać i miałam już dosyć zabawy z nimi, więc przestałam je kupować. teraz mam dezodorant do stóp i obuwia, może być, ale to już nie to Odpowiedz Link
sarunieczka Re: Stopy-co polecacie-co najlepsze waszym zdanie 24.03.05, 17:07 Ja lubię dezodorant do stóp,cytrusowy zel,i talk do stóp. Wszystkie pozostałe typu krem do pięt nie odpowiadają mi,nie widzę zadnych efektów. A z katalogu 06 zainteresował mnie bardzo dezodorant Rozkosz Lata,napewno go spróbuję. Odpowiedz Link
naina Re: Stopy-co polecacie-co najlepsze waszym zdanie 24.03.05, 23:00 Dla mnie krem z AHA jest swietny,tak jak pisze justa,rzeczywiscie widac efekt zmiekczenia stop.Ja posmarowalam gruba warstwa i zalozylam skarpety na noc,a rano moglam sie cieszyc miekkimi i galdkimi stopami.na pewno zamowie go z nastepnego kataloguPolecam jeszcze scrub Foot Works,wygladza i odswieza stopy.Pozdr! Odpowiedz Link
bluebox Re: Stopy-co polecacie-co najlepsze waszym zdanie 26.03.05, 00:56 kurcze każdy ma inne zdanie a miałam nadzieję że jakoś sytuacja będzie bardziej klarowna hehe ja osobiście mam mieszane odczucia co do tej serii. stopy mam dość zniszczone od chodzenia w glanach po górach (już tego nie robie ;P ) więc może to poprostu za słabe kosmetyki dla mnie. ale kremu zmiękczajecego do pięt mama używała do rąk (ma bardzo zniszczoną skóre) i chwaliła , teraz używam tego z kwasami i bez rewelacji... Odpowiedz Link