asicka1 20.06.06, 09:43 czy moglby mi ktos przeslac katalog 9?? bo probuje juz od kilku dni otworzyc ten na stronce i sie nie da (( dziekuje z gory Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anna996 Re: prosba o katalog 20.06.06, 11:03 U mnie się otwiera, musisz cierpliwie popróbować. Ja zresztą wolałam poprzednie wersje katalogu, które się otwierały bez zapisywania na dysku, tylko bezpośrednio, to się chyba nazywa wersja pdf. Odpowiedz Link
asicka1 Re: prosba o katalog 20.06.06, 18:46 probuje i bez skutku ciagle to samo plik uszkodzony ( Odpowiedz Link
anna996 Re: prosba o katalog 21.06.06, 13:35 U mnie też się tak czasami robi, zaraz Ci powiem dlaczego: otóż dzieje się to wtedy, gdy przerwie się pobieranie, kiedy nie jest ściągnięte całe 100%. Mnie się to czasami zdarza, że się ściągnie nie do końca i się przerywa (być może z mojej winy?), ale mam informację, że plik się zapisał np. w "moich dokumentach", a jak chcę go otworzyć, to mam: "Plik uszkodzony". Wtedy od nowa zapisuję na dysku pilnując, żeby weszło całe 100% i wtedy działa. Może u Ciebie robi się to samo, a może to jest inna przyczyna? Może poproś o pomoc katalogavon. Odpowiedz Link
chicarica Re: prosba o katalog 21.06.06, 13:46 Polecam zainstalowanie sobie programu typu Download Manager czy GetRight. Wtedy można rozpocząć pobieranie od momentu, w którym się przerwało. Odpowiedz Link