Gość: fotoman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.08, 12:59 Mam kilkaset zdjęc (cyfrowych) i pilnie potrzebuję zrobić odbitki. Gdzie polecacie? Dziękuję za życzliwe rady. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: arecki Re: Gdzie szybko i tanio zrobią zdjecia? IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.10.08, 13:35 niegdy sie na nich nie zawiodlem! www.lab-net.pl/ Szybko a najwazniejsze ze w swietnej jakosci! Przed wyborem wyslalem probki do kilku punktów i porownywalem otrzymane foty (cena nie byla priorytetem). pozdrwiam Odpowiedz Link Zgłoś
obiektyw.walbrzych.pl Re: Gdzie szybko i tanio zrobią zdjecia? 27.10.08, 16:09 Osobiście oddaję do wywołania w pukcie w auchan w pasażu. Przy tej ilości pewnie wyniesie 20 parę groszy za sztukę. Przesyłasz on line programem pobranym z ich strony a jak masz konto w mbank to przelew do nich dochodzi w sekundę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: voytek Re: Gdzie szybko i tanio zrobią zdjecia? IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.10.08, 16:40 www.vertis.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fotoman Re: Gdzie szybko i tanio zrobią zdjecia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.08, 18:00 Dziękuję za rady, ale przesłanie siecią nie wchodzi w grę. To waży prawie 290 MB, a przy łączu 1Mb/s, będzie szłoooooo. Muszę to zanieść na płytce i dlatego pytam, czy gdzieś zrobia mi to "od ręki". Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arecki Re: Gdzie szybko i tanio zrobią zdjecia? IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.10.08, 17:01 hehe..smialo wysylaj przez internet..programiki ktore sciagniesz do wysylki "zmniejszaja" foty do rozmiaru jaki potrzebuja dla danego formatu a przy okazji zredukują "czerwone oczy" itp.. Odpowiedz Link Zgłoś
arsmenik Re: Gdzie szybko i tanio zrobią zdjecia? 28.10.08, 20:09 rossman promocja jest i dajesz na płycie do 6 Listopada taka cena za 96 fot 10x15 12 zl mozesz zrobić wielokrotnośc . czas oczekiwania 2 dni (niestety) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ytro Re: Gdzie szybko i tanio zrobią zdjecia? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.10.08, 07:00 na rynku w shlekerze ostatnio robiłem- jakas nawet promocja była za pakiety 70 zdj - wychszło w sumie 26-28 gr za odbitke standardową Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raz tu raz tam Re: Gdzie szybko i tanio zrobią zdjecia? IP: *.chello.pl 29.10.08, 09:11 Ja zawsze wywoływałem w fotojokerze.Wchodzisz na ich stronkę,pobierasz program do obróbki,obrabiasz,wysyłasz i wybierasz w menu adres sklepu w Polsce gdzie chcesz odebrać.Wybierasz sklep w Kauflandzie w Wałbrzychu i za dzień-dwa fotki masz do odbioru w ich punkcie.Jeśli chodzi o wariant z płytką to też bez problemu ci to zrobią "na miejscu", pozdrawiam...... Odpowiedz Link Zgłoś